Kimikiss /guess what, spoilers/

Started by Dreamcleaver, 2008-02-21, 13:03:53

Previous topic - Next topic

Lokids

Nos... Ő... Maradjunk annyiban, hogy a 3 lány jelenete közül Futami-é volt a legjobb. :P

Soul

Szép volt, jó volt a vége.Futami a legelejétől olyan "misztikus" volt nekem, talán a legérdekesebb szereplő volt.Az előzetesből azt hittem nagy szenvedés lesz ez az utolsó rész, de legalább lett 2 pár a végére.1 dolgot sajnálok, hogy Kuryuu csak úgy a vége fele toppant be, és nemsokat tudtunk meg róla.

Soldier

Quote from: Soul on 2008-03-24, 22:44:26
Szép volt, jó volt a vége.Futami a legelejétől olyan "misztikus" volt nekem, talán a legérdekesebb szereplő volt.

:tezsvir:

fraglimiter

A tobbi hasonlo temat boncolgato sorozatokhoz kepest annyival tudott tobbet a Kimikiss hogy nem egy szalon/fohossel zajlottak az esemenyek es ez mentette meg szamomra sokszor az amugy mar agyonragott szituaciokat, jeleneteket.
Ami pedig a veget illeti: [spoiler]A Futami-Aihara paros szep kis fejlodesen ment keresztul ezert nekem ők voltak a kedvenceim a sorozatban a "parok" kozul. Kezdve a kemia laboros "kiserletekkel" Futami elso nagy erzelem kitoresevel, messze izgalmasabb volt mint a foszal.
Tetszett az hogy Aihara olyan konokul kereste mindig Futami-val a kapcsolatot, meg amikor tul messzire is ment. De ez volt a kulcs Futami-hoz ketsegtelenul.

Koiuchi-Mao a szokasos benemvallomhogyszeretlekeskozbenegymasikembertisatverek vonal miatt nekem kevesbe volt szimpatikus, azon kivul hogy a ket szereplo onmagaban nem nyerte el a tetszesem. Koiuchi a szokasos fohos volt akitol nem vartam sokat, valahogy igy is tortent. Amibe belekotnek egy kicsit, szerintem tulsagosan tavolsagtartonak abrazoltak Yuumi-val a vegen. Az hogy szinte egy szot sem beszelnek egymassal egesz nap az annyira termeszet ellenes mint ahogy Sakino mozgasa volt foci kozben.

Yuumi-t es Kai-t sajnaltam a hoppon maradtok kozul a legjobban, talan nem ok nelkul mert nekik volt a legtobb reszuk a szerelmi szalakban Sakino pedig csak szerelmes volt Aihara-ba de azonkivul hogy ezt elmondta neki a vegen nem volt semmi kulonos.[/spoiler]

Hiiragi pedig megerdemli a legjobb mellekszereplo dijat! Melle kapja a Legkemenyebb Lany Megpuhitasaert(-jaro) / Sony Vegas 6.0 Guru cimet is

minuszmiki

Most néztem csak meg az utolsó két részt, kifejezetten jól megcsinálták szerintem a befejezést. Fraglimiter az előző postban gyakorlatilag egy az egyben leírja az én véleményemet is, nem akarom ragozni, összességében egy jó anime volt. Nagy kár, hogy a rajz és az animáció minősége a végére ilyen csúnyán leromlott, főleg, hogy már az elején sem volt valami szép...

Soul

Csúnya? Nem tudom.Az egyik ok amiért néztem mert bejött a graffja.

smash++

Befejeztem.
Rendesen végig nézve az utolsó két részt így volt jó a vége ha már úgy belekontárkodtak az utolsó 2-3 részbe (Koichi még mindig a leggyengébb férfi kari).
De ettől függetlenül a sorrend
Női kari: Futami, Mao, Yuumi-Sakino
Férfi kari: Aihara, Kai

Futami elejétől a végéig  :jee:, Mao összeségében szimpi kari (plusz pont, hogy viszonlag időben észrevette az érzéseit),Sakino a végére bekerült a szimpi státuszba (addig semleges), Yuumi is szimpi, de minusz pont ez a szerelmi szenvedés.
Igazából úgy érzem a készítők átvertek, mert az elejétől tisztára úgy állították be, hogy Koichi-Yuumi a "legszerelmesebb páros"

A lényeg, hogy nagyon jó sorozat. 10/8  simán 10/10 ha csak Futamiékról szólt volna és csak nagyon mellék szállként jött volna egy-kettő (mint a lovely comlpex vagy más) :D

Soul

Ha valakit érdekelne, jött ki Kimikiss special, [BSS]_kimikiss_pure_rouge_-_Special_[love_fighter][DVD][133B3ECF].mkv.Kicsit tartottam tőle, mint úgy általában a specialokkal mert, legtöbbször valamiért nem elégedetten zártam be az mpc-t, de most nem így volt :smile:.

[spoiler]
Quote from: Soul on 2008-03-24, 22:44:26
1 dolgot sajnálok, hogy Kuryuu csak úgy a vége fele toppant be, és nemsokat tudtunk meg róla.

Ó mit is írtam én régebben  :smile:.[/spoiler]