Main Menu

Mass Effect

Started by Puru², 2008-06-04, 12:04:02

Previous topic - Next topic

kelvor

#30
Lenne két kérdésem:

1. Miért nem tudok ruhát cserélni a csapattársaimon? Bármilyet ruhát szerzek, mind szürkének mutatja legyen az light-medium vagy akár heavy. License kell, vagy mi az ördög?  ::) (vagy csak eddig nem volt szerencsém és csak olyan ruhákat találtam, amik alapból nem mennek rá pl Wrex-re?  :D)

2.  Feltétlenül magaddal kell vinned Ashley-t, hogy romantikázz vele?  :smile:

Amúgy Infiltrator-t kezdtem és Vrex és Tali jön velem általában. Eddig szépen kiegészítik egymást.  :D

Ed.: Közben az első kérdésem tárgytalan, viszont Ashley még mindig érdekelne.  :smile:

Tycho

#31
Quote from: chilip on 2008-06-06, 23:21:49
[spoiler]ÉS AZ ÖSSZES ELLENFÉL!!! AZ ÖSSZES HÁNYÓS ZOMBI ÉS HUMANOID PUSKÁS RIBANCAL RESPAWNOLT!!!! ÉS EGYSZERRE RONT RÁM AZ EGÉSZ SZINT!!!! emelett persze mind2 társam alapból mérgezett és sérült halálközeli állapotba van. a választható legnehezebb fokon megyek (utolsó 2-t nem engedi ugye) és ha 30x nem kezdtem újra, egyszer se és kurvára tele a tököm  :Eztneked:[/spoiler]
és ennyi, majd holnap folytatom. vagy 3-4 éve nem baszta fel játék az agyam ennyire...  :falba: :comp:

Na igen, az szerintem a exe hibája... :haha: Nekem ilyen nem volt, egyszer sem, pedig én is voltam megszorongatva ott... (mármint a load utáni respawnra gondoltam...)
[spoiler]Nekem az cseszte fel az agyam, hogy egy fika gránát nem volt a közelben (najó a tűzharc végén találtam 5öt) amikor el kellett volna kábítani a civileket így párat le kellett lőnöm... :uzi: :Eztneked:[/spoiler]

Puru²

Na tegnap este kitoltam én is Infiltrator-ral ,gáz hogy pont a főellenfélnél kenhettem a hajamra a sniper-t . Most viszont megvárom hogy kijöjjön a free kieg aztán újra kezdem egy mágu... izé biotic karakterrel.  :whoah:

Alkyra

#33
Quote from: Dreamcleaver on 2008-06-07, 04:55:29
Ez a Singularity nagyon poén!  :D Most először Noverián magammal vittem Liarát, mert Ashley beszólt, hogy talán dumcsizni szeretne az anyjával. Imádom, ahogy a Krogan zsoldosok meg a gethek tehetetlenül lebegnek körülöttem, mi meg szép komótosan telepumpáljuk őket incendiary/polinesium töltényekkel.  :__devil: :haha:
A játék többi részére sztem visszatérek az Ashley/Garrus kombóhoz, de a Singularity tényleg egy erős biotikus erő.  :jee:

Liara, Tali s Shock Troop kombóval nyomom s semmi gondom nincs. Liara elsüt egy Singurality-t, majd Tali benyom egy Dampingot, majd Liara a singu utána egy shield overload majd végül tali egy Sabotage-ot. Aztán Én bekapcsolom a Master Overkill s a biztonság kedvéért az Immunityt majd szépen Talival bealázzuk őket.:)(Shotival nyomja.:P)

Ez persze csak akkor jó, ha szűk helyen vagyunk.(lásd Noveria PURGE mission-je a végén) Egyébként Talit beküldöm fedezék mögé s Liara-t magam mellé teszem. Kinyomok egy warpot egy ellenfélre, egy másikra overload azt én leszedem míg Tali egy Damping-el s Liara a biotec cuccaival a maradékot bealázza.

A poén az, ha van biotec az ellenfél csapatában. Az első dolga általában az, hogy engem Statis-al leküld a földre, ám ez nem állítja meg a játékot abban, hogy parancsokat osztogassak a többieknek.:) Tali egy egyszemélyes hadsereg. A képességeivel bárkit,bárhol könnyedén bealáz. Egyetlen hátránya, hogy NAGYON kevés hpja van. Igaz max shieldje van már neki(az volt az egyik első dolog amit kifejlesztettem) s egész jól bírja a golyózáport, ám a poison, radiation s a biotec támadások ellen nem valami erős szegény. Ez még tetézve van azzal, hogy csak egy fajta armort használhat s azokból nem éppen a legszuperebb verziók vannak kinnt a piacon.(itt most a quarian armorokra gondoltam)
Én ennek ellenére használom amióta megvan. Jó skilljei s hatalmas beszólásai vannakXD. Például amikor megérkeztem Noveriá-ra s mivel Paragon vagyok, mondtam, hogy rakják el a fegyvert amikor az őrség rögtön kiszállás után elkapott minket.(Their house, their rules), akkor beszólt, hogy reméli, hogy a páncélom elég erős, mivel épp mögöttem állt.XD

oh s mielőtt valaki még csúnyán nézne rám én normal szinten nyomom. Vannak olyan pillanatok amikor azt látom, hogy Critical Mission Failed me valami sniper egyetlen lövésből megöli főhősömet, mikor épp nincs shieldje.
(shock trooperként mindig én fedezem fel a terepet s nézek körbe, hogy mi van s elég lazán megfeledkezek Shepard felkiáltásáról is, hogy "I LOST SHIELDS".:))

edit: Megjegyzem még, hogy az Immunity skill végtelenül brutális. Simán neki tudok menni X ellenfélnek annélkül, hogy pár karcoláson kívűl más is történne velem. Ez egyb. a Shock Troop-er specialitása.:) (majdnem kétszer erősebb immunity, sokkal több hp s defense. Valami 500-600 hpm van pedig még nem is vagyok lvl 30..(vagy már lehet h az vok, amikor legutoljára néztem ,az még akkor volt mielőtt megöltem volna Beneziat s akkor 28 voltam.xD)

kelvor

Quote from: Tycho on 2008-06-08, 10:01:50
[spoiler]Nekem az cseszte fel az agyam, hogy egy fika gránát nem volt a közelben (najó a tűzharc végén találtam 5öt) amikor el kellett volna kábítani a civileket így párat le kellett lőnöm... :uzi: :Eztneked:[/spoiler]


Én ezt úgy oldottam meg, hogy egyszerűen leütöttem a civileket, nem keltek fel, de nem számolta killnek.  :D

chilip

nekem elég gránátom volt rájuk, mivel direkt úgy időzítettem, hogy egyszerre 2-3at kapjon el 1, és lehet még 5öt találni egy ládában a bázison.

Dreamcleaver

#36
Belefutottam egy kis gondba az egyik quest kapcsán:
Épp körbejártam a kereskedőket a Citadelen és eszembe jutott, hogy visszanézek a klinikára, mert a csajszi is árult dolgokat. Megkaptam tőle a blackmailelős küldit. Mikor végeztem, elküldött a feka kapitányhoz, hogy kérdezzem őt Banes-ről. A kapitány meg azt mondta, hogy Kohuku Admirális többet tud róla, kérdezzem őt. A gond csak az, hogy már megcsináltam a Cerberus-os melléküldiket, és az Admirális halott... :D
Attól tartok, hogy ezt a questet korábban kellett volna felvennem. Na mindegy.

Edit: Na majd este megpróbálom, hátha a Shadow Brokertől szerezhetek infót, de vele meg rosszban vagyok, mert full Paragon révén, nem adtam el neki az infot a Cerberus kutatásokról...f*ck.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Tycho

DC: abban nem tudok segíteni, én nem mentem küldetést csinálni a medclinic-re... nem vettem észre a lehetőséget, és másodszorra is túl vagyok Kohoku halálán... (poén ez a korábbi karakterrel újrakezdés.. elég komoly így a harc :haha:)

Related egy régebbi postra[spoiler=love and sex in mass effect]Női karakterrel Kaidannal és Liarával lehet kavarni...  :lazza:[/spoiler]

Ramiz

Ti is felraktátok a sex patch-et? A 4chan-on sorra postolják a sex patchelt képeket, mindenki azzal szórakozik, hogy ki mindenkit lehet kvázi-megfektetni... :lol: Nekem sajnos nem fut ez a játék.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kelvor

Sex Patch? Ez nekem új.  :D

DC: Én Kohuku halála előtt kérdezgettem őt Banes-ről. Amennyire emlékszem belőle (hajnalban vittem ezt a részt) annyi derült ki, hogy
[spoiler]Ő úgy tudja, hogy Banes halott. A csapata talált rá a megfagyott holttestére. Viszont ő is hallotta azokat a szóbeszédeket, miszerint életben van. [/spoiler]

A lényeg, hogy nem kapsz questet és úgy néz ki, meg is áll Kohoku halálával a Banes ügy, de van egy olyan sejtésem, hogy a kapitányos quest után, ha átadod a koordinátákat a Shadow Broker ügynöknek, akkor ment volna tovább a story.

Dreamcleaver

Quote from: Ramiz on 2008-06-09, 23:11:39
Ti is felraktátok a sex patch-et? A 4chan-on sorra postolják a sex patchelt képeket, mindenki azzal szórakozik, hogy ki mindenkit lehet kvázi-megfektetni... :lol: Nekem sajnos nem fut ez a játék.

Gondolom ez valami model/skin cserés dolog.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Tycho

:facepalm: Ramiz trollkodik!

Dreamcleaver

#42
Na végigvittem Feros-t. Egész jó volt ez a plant boss.

És JUHÉÉÉ! The hunt for Cerberus continues.  :D

Rá kellett jönnöm, hogy én LASSAN játszom ez a gamét. Cserébe full táp cucc van mindenkin és valószínűleg elérem a lv50-t az első végigjátszáson, sőt.
Btw, páncélban nincs Spectre csak fegyverben?

Most jön Viremir (vagy mifene).

Btw: Kimaxoltam a Paragon tracket szal mostantól asszem keményen be fogok szólógatni a Citadel Councilnak, mert idegesítenek.  :lazza: Tetszik, hogy attól, hogy kapsz Renegade pontot, nem megy le a Paragon. Valaki esetleg próbálta, hogy 1 végigjátszás alatt meg lehet e csinálni a Paragon ÉS a Renegade achievmentet is? Azokhoz ráadásul csak valami 75% kell, nem is 100%.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Tycho

Virmire már a vége :__devil:

Amúgy level50 felett kezdődik az igazi tápolás... Olyan armorokat szereztem, hogy 500 shieldek repkednek  :Kiraly:

Hol látod az achievmenteket?
Kiirtottam én is az egész Cerberust, de nem adtam oda az adatokat a shadow brokernek, és a dokitól se kaptam küldetést ::)

kelvor

#44
Quote from: Dreamcleaver on 2008-06-10, 22:04:16
És JUHÉÉÉ! The hunt for Cerberus continues.  :D

Wait, what? Csak úgy tudod folytatni, ha megadod a koordinátákat az SB-nek, vagy találtál egy alternatívát?

Quote from: Tycho on 2008-06-10, 22:41:27
Hol látod az achievmenteket?

Main manu->options->achievements

Érdekes, hogy megkaptam a sniper achievements-et és azt a bonust adta, hogy bármilyen új karaktert kezdek, alapból megkapja a sniper tálentet. Azt hiszem a sniperes Adept csajom imba lesz.  :Kiraly:

Ed.: Sikerült valakinek a románc Ashley-vel? Mindkét csajnál bepróbálkoztam, de nekem csak az UFO jött össze.  :eek:  :lame:

Alkyra

#45
Quote from: kelvor on 2008-06-10, 22:47:20
Quote from: Dreamcleaver on 2008-06-10, 22:04:16
És JUHÉÉÉ! The hunt for Cerberus continues.  :D

Wait, what? Csak úgy tudod folytatni, ha megadod a koordinátákat az SB-nek, vagy találtál egy alternatívát?

Quote from: Tycho on 2008-06-10, 22:41:27
Hol látod az achievmenteket?

Main manu->options->achievements

Érdekes, hogy megkaptam a sniper achievements-et és azt a bonust adta, hogy bármilyen új karaktert kezdek, alapból megkapja a sniper tálentet. Azt hiszem a sniperes Adept csajom imba lesz.  :Kiraly:

Ed.: Sikerült valakinek a románc Ashley-vel? Mindkét csajnál bepróbálkoztam, de nekem csak az UFO jött össze.  :eek:  :lame:

Azt hogy a túróba? Ashley-vel is könnyű összehozni. Én csak "barát" vagyok vele, de már erősen célozgatott....
Az ufo csaj meg vicces. Már az elején, mikor kapásból a kultúrájukról kérdeztem, rögtön a párzási szokásaikról kezdett el beszélni... :gyagya:
Mind1. Én őt "választottam."(ha már intergalaktikus békét akarok akkor az szerintem erősen javít a media szempontjából, hogy földönkívűli barátnőm van.XD) Bár Tali-nak jobban örültem volna, egészen addig amíg be nem lestem a maszkja mögé.... :he:(csak High grafon látod s csak akkor amikor Shaperd-el dumál, mert akkor van elég közel a..."feje") Brrrrrrrr....Nem véletlenül hordja a búvárruhát...

Tycho

#46
Elég durvák az unlockok, de ahoz hogy meglegyenek, mindenféle karival végig kell tolni :haha: Asszem nyáron amíg nem jön ki a stalker, addig megcsinálom az összeset, de így vizsgák alatt azt hiszem elég ha be tudom fejezni még egyszer a régivel ::)


ed  .: Hogy láttál be Tali maszkja alá?
ed2.: amúgy megtaláltam hogy folytatódik a Cerberus melléksztori :jee:

kelvor

Quote from: Alkyra on 2008-06-11, 07:43:16
Azt hogy a túróba? Ashley-vel is könnyű összehozni. Én csak "barát" vagyok vele, de már erősen célozgatott....

Passz, egy idő után nem tudtam vele tovább beszélgetni, mert mindig azt a választ kaptam, hogy sok a dolga, beszéljünk később bla-bla..


Quote from: Tycho on 2008-06-11, 10:02:35
ed2.: amúgy megtaláltam hogy folytatódik a Cerberus melléksztori :jee:

hogy?  :smile:

Tycho

[spoiler]Feroson a geth hajó karmát levágó ajtónál van egy számítógép terminál, amit ha előtte eldaráltad a Cerberust akkor használhatsz és lesznek rajta új koordináták[/spoiler] :jee:

kelvor

Kösz, akkor értem miért nem találtam semmit róluk, ugyanis az volt az első bolygó amit meglátogattam és akkor még a Cerberus quest sehol sem volt.  :facepalm:

Na majd legközelebb.  :D

Amúgy az ásvány, bánya gyüjtögetős questet végigcsinálta valaki? Egyáltalán jár érte valami jó?  Nekem már csak 3 Heavy kellett volna, de közbeszólt a főszál és már nagyon a végén vagyok és rohadtul nem akarok már visszamenni azért a pár darabért.

chilip

he? mien quest? én is oda mentem először...

Dreamcleaver

Én most Ashley-re hajtok. Tettem mindkét csajnak a szépet, és az egyik misszió után volt egy "kellemes" kis beszélgetés hármasban. Választanom kellett köztük, Ashley-t választottam. Ha valaki a threesome opciót választja, akkor is Liarát kapja, mert Ashley nincs benne a dologban.  :D És Ashley-t csak male karival lehet románcolni, nők helyette Kaidant kapják.

És Tali arca engem meg érdekelne. Az alapján, amit a sisak sejtet, ilyen protossosan világító szemei vannak. :D

A Cerberusos küldi pedig ott volt Feroson, ahol Tycho is mondta. Én oda mentem harmadszorra, és előtte megcsináltam az összes Cerberusos mellékküldit.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

kelvor

Na, végigvittem én is. A vége remek volt, viszont érdekes, hogy az utolsó pályákon több renegade pontot gyűjtöttem, mint kvázi az egész játék alatt.  :D Picit besokaltam már a jófiú szerepből így a végére, nem kíméltem senkit és semmit.  :D Nagyon kíváncsi leszek, mit dobnak össze a készítők a második részre...lesznek itt még meglepetések.  ;)
A Bioware még azt is elérte nálam, hogy végignézzem a Credits-et, mert iszonyatosan jó zene megy alatta...miután kiléptem egyből le is töltöttem.
Nem tudom, mikor ugrok neki legközelebb. Első nekifutásra 49-es Infitrator-t sikerült összehoznom és nem sok küldetést hagytam ki...legalábbis remélem, mert  volt, hogy csak azzal töltötem az időt, hogy futkostam és felkerestem a régi NPC-ket, hátha adnak új küldetéseket, bejártam az összes rendszert és egy bolygót sem hagytam ki.  Kiegik lehet pihentetem, hogy leülepedjen ez a sok élmény, mert iszonyatosan jó volt. Good Job Bioware!  :jee:

Zsiga

/r/ gyors és működő torrent. :)

Alkyra

Quote from: Zsiga on 2008-06-11, 19:50:16
/r/ gyors és működő torrent. :)

bárhol találsz. az egyik leghíresebb game most. Mondanám, hogy töltsd le Bithu-ról, de gondolom nincs accountod...Adtam volna Neked, mert volt elég pontom is hozzá, de ma változtatták a szabályt(nemvicc), hogy 5 pont  helyett 10 kell már egy meghívóhoz.-_-
Ajánlom egyb. a PROPER vagy VITALITY féléket. Én PROPERT használok s semmi gondom nem volt vele.

Tycho

Quote from: Zsiga on 2008-06-11, 19:50:16
/r/ gyors és működő torrent. :)

use your google-fu! ;)

Necrid^

Quote from: Zsiga on 2008-06-11, 19:50:16
/r/ gyors és működő torrent. :)

Múlthéten tőltőttem le ezt folyamatos 1500k/s jött. Click
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Zsiga


Dreamcleaver

#58
Ahhoz kell egy jó crack is, mert a reloaded/detonation féle nem jó. Vitality-re azt mondják jó (én nem használtam szal nem tudom).

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Necrid^

Quote from: Dreamcleaver on 2008-06-12, 02:19:55
Ahhoz kell egy jó crack is, mert a reloaded/detonation féle nem jó. Vitality-re azt mondják jó (én nem használtam szal nem tudom).

Nekem müxik. no problems.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!