Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

NLZ

Hát úgy, hogy chatrészbe ott bal oldalt van a kisebb rész, oda a nevet írod, aztán simán írsz neki. :)  

Szal ragnarok.hu-t azért szeretem, mert nem egy fun szerver, s arra törekszik, hogy olyan legyen, mint a hivatalos szerverek, mint pl az iRO, euRO, kRO, satöbbi.
[reserved]

Hiei-sama

Quote from: White SeeDThanx.

Most találtam payon-ban ott fenn északon átmász a hídon és a középsõ szobában tudsz bármilyen nyilat venni. Sõt, tegezeket is. 500 nyíl egyben 1500 ért.

Még kérdés: Hogy tudok üzenetet küldeni. Néha jön ilyen privátféle, sárgán, úgy hogy nem látom az illetõt. Hogy tudok visszaüzenni neki?



Úgy tudsz visszaírni hogy ahova lent a szöveget írod be mellette van egy üres kis rész balra oda beírod az illetõ nevét,és utána ahova szoktál írni oda a szöveget és küldöd neki....

thrall

Quote from: White SeeDThanx, közben egy játékostárs segített.

Tök jó, már van egy nyulam. CSak éppen nem tudom mire jó. Zabálja a répát de azonfelül semmi:)
Remélem csak csinál valamit. Mindenesetre ahogy elnéztem igencsak frissül a szerver. halom újj szörny újj hejen. +Ahogy nelnéztem már a nyulak is képesek gyógyítani. igez jelképesen 12-õt alkalmanként.

NLZ mi a neved a RagarokHU-n?
Meik serveren vagy, mien névvel? (ha már leírtad az elõbbiekben, akkor mind1, de lustavok viszaolvasni)

NLZ

#33
Igen, Ragnarok.hu szerverén elég tápok a szörnyek, mert használják ezerrel a képességeiket, szal stunolnak, mérgeznek, eltûnnek, meg miegymás, csak hogy bosszantsanak minket. :)
Egyébként Nolzi nevü swordi a fõ karakterem, ki lassacskánt crusa lesz, meg van egy mercem is. :)

Egyébként a pet (nálad a nyúl) arra való, hogy semmire, vagyis mint a valós életben a háziállat. :)  Ha szerzel hozzá pet accessory-t (Lunaticnál ez Silk Ribbon, amit egy 800 zeny-be kerülõ Ribbonból lehet ingyen csináltatni), akkor fel tudják venni a tárgyakat a földrõl, ha jól tudom. Meg ha sokat törõdsz vele, akkor hûséges lesz, s egyfolytában baromságokat fog beszélni. :D
[reserved]

Alkyra

Nemigaz.
Vannak petek aminek ha elég cuccot adsz akkor használják a skilljeiket.(pl Bapfomet Jr. támadni fog..)
Leginkább stat mod. skilleket szoktam.(vannak healek is)

.Attila

Quote from: NLZEgyébként a pet (nálad a nyúl) arra való, hogy semmire, vagyis mint a valós életben a háziállat. :)  Ha szerzel hozzá pet accessory-t (Lunaticnál ez Silk Ribbon, amit egy 800 zeny-be kerülõ Ribbonból lehet ingyen csináltatni), akkor fel tudják venni a tárgyakat a földrõl, ha jól tudom. Meg ha sokat törõdsz vele, akkor hûséges lesz, s egyfolytában baromságokat fog beszélni. :D
Lunatic elvileg (ha mûködik) idõnként egy varázslattal a LUK statodat növeli valamennyivel.

Darkstar

#36
Akkor a topik leg:lame:-ebb kérdése: Letöltöttem a ragnarok.hu-ról a rag- és a sak setupot és az új klienst. Mikor elindítom a RagnaHu-val, megjelenik a fõképernyõ és kér ID/Pass-t. Ez mi lenne? Amivel ott regeltem, azzal nem megy.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Nimlot

Hali!
Én a silver.uw.hu hnlapjáról szedtem le a játékot de nem mûxik és nem tom mi lehet a gond... belépek a gáméba kiválasztom a szervert és joinolhatnék de mivel sehol nem kreáltam és nem is írják hogy kellene valahol így nem tudok belépni... nah most vagy ajánljatok nekem egy másik szervert plz vagy mondjátok meg hogy ezt hogyan tudnám megoldani.
"Being too kind is also... cruel!"

Alkyra

Quote from: NimlotHali!
Én a silver.uw.hu hnlapjáról szedtem le a játékot de nem mûxik és nem tom mi lehet a gond... belépek a gáméba kiválasztom a szervert és joinolhatnék de mivel sehol nem kreáltam és nem is írják hogy kellene valahol így nem tudok belépni... nah most vagy ajánljatok nekem egy másik szervert plz vagy mondjátok meg hogy ezt hogyan tudnám megoldani.

Pmben válaszoltam.

Nimlot

Nekem mind1 hogy hol gamázok csak végre gamázhassak vele :)
"Being too kind is also... cruel!"

.Attila

Quote from: White SeeDTudja valaki hogy a francba kell értelmezni a kooordinátákat az adatbázisban?
Pl van ilyen rajta hogy 24,145 De honnan? Jobbról balra lentrõl felfele, ez lépés vagy mi a jóisten?
Egyszerûen nem találom az embert aki ad sima ribbont amit majd átalakítva a nyulamra tudok rakni...
Egyfolytában payon inside A, de sehol nem írja ki hogy az melyik épület lenne....
Asszem be kell írni, hogy /where, és akkor kiírja a koordinátáidat. Gondolom a bal alsó sarok a 0,0 , de ezt egyszerûen meg tudod nézni úgy, hogy megnézed a koordinátáidat, arrébb mész, és ott is megnézed, majd levonod a következtetést :)

Nimlot

Nimlot néven vagyok a thife kezdõ helyen és el kél a segítség...
"Being too kind is also... cruel!"

NLZ

Jahm, használd a /where parancsot. És a kamerát tudod kezelni, nem? Jobbgomb  lenyomásával forgatod, dupla jobbklikkel visszaállítod alap helyzetbe, Shiftel lehet állítani, hogy oldalról, vagy fentrõl, visszaállítás a shift+duplajobklikk, a zoomolás pedig az egér görgõ, vagy pedig jobklikk és Ctrl.

És érdemes nézelõdni az adatbázisokban, mint pl a rocards.de, rodatabase.org, roempire.com, satöbbi.
Ragnarok.hu -ra egyébként nem úgy kell regelni, mint pár szervernél, hogy Acc_M /_F, hanem felmész a ragnarok.hu oldalára, oldalt a Regisztráció menüpont, s mégegyszer a regisztráció. Ha bejelentkeztél, itt van még egy adatbázis, online játékosok listája, ranglista, guild lista, acc állítása és egy segítõkész dolog, amivel lehet a haj kinézetét állítani. Sajnos a színét nem lehet ezzel az ingyenes módszerrel, de hát érjük be ennyivel. Külömbenis, tessék figyelmesen kreálni a karaktert. :)  Egyébként meg ha nagyobb leszel, rájössz, hogy azért vannak rendesen buta és egyszerû emberek. ;)
[reserved]

Nimlot

a ragnarok.hu ra regeltem ill oda sikerült... egész egyszerû volt... jó kis gáme de az érdekes hogy az training alatt mikor el kell jutni egyik kastélyból a másikba 30-40 kukacon kell átverekedned magad :P vagy 3-4 meghlatam mire rájöttem hogyan is kellene csinálni. majd keressetek meg mert még kicsit lámi vagyok.
"Being too kind is also... cruel!"

Nimlot

Valami nagyon szemet szúró dolog: egyszer jobb kezes a karakter másszor bal kezes..... ez hogyvan? forgatom a kamerát és mindig más :D
"Being too kind is also... cruel!"

Darkstar

Quote from: Nimlota ragnarok.hu ra regeltem ill oda sikerült... egész egyszerû volt... jó kis gáme de az érdekes hogy az training alatt mikor el kell jutni egyik kastélyból a másikba 30-40 kukacon kell átverekedned magad :P vagy 3-4 meghlatam mire rájöttem hogyan is kellene csinálni. majd keressetek meg mert még kicsit lámi vagyok.
Én szimplán átrohantam köztük. Rosszul tettem, le lehet vágni õket?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Nimlot

De le ám! egyébként én csak azért csépeltem öket mert voltak olyan másodpercek amikor meg se mozdult a karim akármit csináltam õk meg futottak rám... egyébként sok szempontból jó pl én3. szintu lettem ott és itemeket is szereztem meg egyáltalán megértettem a harcrendszert.
"Being too kind is also... cruel!"

Darkstar

Quote from: NimlotDe le ám! egyébként én csak azért csépeltem öket mert voltak olyan másodpercek amikor meg se mozdult a karim akármit csináltam õk meg futottak rám... egyébként sok szempontból jó pl én3. szintu lettem ott és itemeket is szereztem meg egyáltalán megértettem a harcrendszert.
Én meg csak kattintgattam rájuk amilyen gyorsan csak tudtam, aztán meghaltam. Az a kés nem sebez túl sokat. :( Akkor megpróbálom még 1*. Egyébként kb. 1 perce állt le a szerver.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Nimlot

Jah én közben elmentem kajálni. Hát tényleg nem és még egy darbig azzal a kis csontdarabbal kell hadonásznod :-/
"Being too kind is also... cruel!"

Nimlot

egyébként te melyik városba mentél?
"Being too kind is also... cruel!"

Darkstar

Quote from: NimlotJah én közben elmentem kajálni. Hát tényleg nem és még egy darbig azzal a kis csontdarabbal kell hadonásznod :-/
Asszem Izlude. Hamar sikerült átállnom kardra, az már egy fokkal jobb. Úgy döntöttem, swordman leszek, úgyhogy most fraggelek keményen, hogy meglegyen a 9 basic skill  :lazza:  (egyelõre 5/5 szinten vok). Poén ilyen pokémonszerû izéket ütni. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Nimlot

Milyen néven van a karaktered? Én meg valamilyen M betüs sivatagos helyen vagyok 10/9es szinten és már nem sokára indulhatok a thife guildnek. gyorsan leírom hogyan lehet whispelni: cset bal kisebb kockájába beírod hogy Nimlot és jobbra írt már nekem fog jönni csak.
"Being too kind is also... cruel!"

thrall

ne vegyétek már el a kedves közönségemet, mert gyertek HunRO-ra (az ImmortaRO, most csak hétvégénként leszsajnos)...amúgy ragnarok.hu -n van már az új kaszt?

NLZ

Takewon -ra gondolsz? Nincs, de azt mondja Joker (az egyik admin, a fórumon h-yle néven van), hogy hamarosan lesz. Multkor mondjuk kipróbálta, de mindenki kifagyott a játékból, aki látta a képernyõjén. :D

Egyébként lehet választani, hogy valaki a tápolást akarja, mert akkor ragnarok.hu, vagy pedig egy könnyebb játékot, ahol végülis rpgzni is lehet akár, mert adv 2nd job kb 2 hónap. :)
[reserved]

Nimlot

Nem értem mi bajotok a ragnarok.hu-val telljesen jó rpg-zni is lehetne ha lennének olyan hajlamú emberek. A RO-ra meg fel se tudtam menni... kicsit el van bonyolítva (szerintem) vagy az a honlap ahol én próbálkoztam nagyon igénytelen.
"Being too kind is also... cruel!"

Darkstar

#55
Quote from: NimlotNem értem mi bajotok a ragnarok.hu-val telljesen jó rpg-zni is lehetne ha lennének olyan hajlamú emberek. A RO-ra meg fel se tudtam menni... kicsit el van bonyolítva (szerintem) vagy az a honlap ahol én próbálkoztam nagyon igénytelen.
Ja, jót játszottunk a ragnarok.hu-n. Egész gyorsan lehet rajta fejlõdni. Viszont a Peco-val megszívtuk. :) Meg a piramissal is. Épp éppen sokadszorra regenerálódunk halál után. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

Quote from: DarkstarJa, jót játszottunk a ragnarok.hu-n. Egész gyorsan lehet rajta fejlõdni. Viszont a Peco-val megszívtuk. :) Meg a piramissal is. Épp éppen sokadszorra regenerálódunk halál után. :D
Semmi keresnivalótok a piramisnál és a pecoval sem kéne még újat húzni, úgyse tudjátok legyõzni, de gondolom erre már rájöttetek már magatok is :)

Darkstar

Quote from: BonciSemmi keresnivalótok a piramisnál és a pecoval sem kéne még újat húzni, úgyse tudjátok legyõzni, de gondolom erre már rájöttetek már magatok is :)
Valahogy úgy :D Végül maradtunk a farkasoknál.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Nimlot

Jah de a piramisban a denevérek egész verhetõek kis gyógy cs-vel de ha már. Egyébként hova kell pontosan menni hogy thife job-ot felvegyem? valahova piramisba nem?
"Being too kind is also... cruel!"

NLZ

#59
Piramis elsõ szintjének a közepén van egy lejáró. Ott lemész a teleportba, aztán ott is vagy. Ott menj balra, vagy jobbra (nemtom pontosan), de lefele tovább ne menj, mert ott durva szörnyek vannak. Aztán ha beszéltél a megfelelõ emberrel, kimész a piramisból, s beszélsz a fickóval, aki itt a képen jelölve van.


Aztán ott ilyen gombákat kell szedni, vagy mi, a többit már nem tudom. És döntsd el, hogy milyen 2nd jobos akarsz lenni, azt keress a szerveren egy olyan embert, aki abba a kasztba tartozik, hogy tudjon segíteni. Szal pl te egy assát vagy egy rouget keress, attól függõen, hogy mi akarsz lenni. :)

Egyébként kell irtósok agi, 30-40 dex, 20 str, 20 int és annyi agi, amennyire csak telik. Szal kb 60, vagy több. :)  Bár ez inkább assának van, szal ha rouge akarsz lenni (meg akkor is, ha assa), kérdezz meg valaki.
Skillekbõl a Double Attack 10 kell, biztosan, Increase Dodge is 10, Steal 5, Hiding 5, Envenomból amennyi telik, meg elõtte Detoxify. Jahm, meg a quest skillek, de úgyis csak job 20nál, 25nél és 35nél lehet tanulni olyat.


Egyébként menjetek prontiba a fõtérre, a közepétõl picit délebbre, mer ott vannak az emberek. :)
[reserved]