Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

Nimlot

Kira thx! azthittem hogy ahogy bemegyek a piramisba átkell menni keresztbe ... én nem a lejárón lemenni... re mélem ott nem fogok szörnyekbe botlani. Köszönöm a segítséget!
"Being too kind is also... cruel!"

.Attila

Thief alapú kasztoknak 1-es int és nem több (minek az? stat pocsékolás).

Nimlot

hát nekem 4+1esen van mert azért valamennyi mégis csak kell.. ha1 akkor egy darab képességet nem fox tudni használni.
"Being too kind is also... cruel!"

.Attila

Quote from: Nimlothát nekem 4+1esen van mert azért valamennyi mégis csak kell.. ha1 akkor egy darab képességet nem fox tudni használni.
Dehogyisnem. Assa, rogue nem használ varázslatokat, csak skilleket, ahhoz pedig nem kell matk. SP-re meg nem kell.

Nimlot

hát én néztem ha nem is sok de azért kell nekik valamennyi és nem árt ha van szóval nem asszondom hogy most ezért fel fogom tolni mint állat mert 10 fölé nem valószínü hogy tenni fogom hanem annyi hogy jó ha van elég SP-d
"Being too kind is also... cruel!"

Nimlot

Esetleg nem tudja valaki hogy hol vannak azok a képek amiket töltés közben szokott betenni?
"Being too kind is also... cruel!"

.Attila

Quote from: Nimlothát én néztem ha nem is sok de azért kell nekik valamennyi és nem árt ha van szóval nem asszondom hogy most ezért fel fogom tolni mint állat mert 10 fölé nem valószínü hogy tenni fogom hanem annyi hogy jó ha van elég SP-d
Te tudod, szerintem statpocsékolás, jobban jön az a dexre/strre/lukra.

.Attila

Quote from: White SeeDintet csak azért, hogy legyen elég SP, mivel gyak úgy nyomulok hogy double saft:)
Akkor majd ajánlok neked egy resetet. Ugyanis amikor a hunterrel leszel, és szép nagy attack speeded lesz, olyan gyorsan fogsz tudni lõni a normál támadással, hogy a szörny egyhelyben fog mozogni. Nem viccelek, én egyedül öltem Osirist, Orc Lordot, Orc Herot.
Int talán arra jó, hogy növeli a csapdák sebzését (még így is szarok a csapdák az ankle snare-t kivéve, de az ugyebár nem sebez), ill. a sólyom sebzését növeli, tehát ha falconos huntert akarsz csinálni, akkor int, de ahhoz luk is kell. Én 99 dex-et, 99 agi-t és 9 int-et ajánlok.

.Attila

Arrow showert 1 fölé ne, nem kell.
Arrow repel (ami hátra löki az ellenséget) nagyon kell, ugyanis elõfordulhat, hogy a szörny vmi miatt (pl. lag) mégis elindul feléd, ekkor vissza kell lökni, és úgy folytatni a lövöldözést (ez nagyon fontos az említett 3 mvp-nél, mert rohadt gyorsak).
Azért szólok, hogy ez még akkor volt, amikor én játszottam, nem tudom, hogy változtattak-e az mvp-ken (pl. anno még épp az eljövetel elõtt módosítottak rajta, pl. állandóan újratermeli a mobokat, úgy pedig már nem lehet egyedül mvp-zni).

Nimlot

#69
Bonci látom te vágod a itt a legjobban a dolgokat uh hadd kérdezzem milyen a Monk? Puzstakézzel ill boxerrel ütögetõ karakter vagy mi? és Milyen stattod ajánlasz neki?
White seed milyen néven vagy?
"Being too kind is also... cruel!"

.Attila

Quote from: White SeeDAz arrow repell is megvan. noha baromi drága volt és sokat kelett érte futkosni. (Szokásos sivatagi kép. Egy gyagyás rohan egy nyúllal és 10 sivatagi farkassal a nyomában néhány skorpió kiséretében:D ) Azzal csak az a baj, hogy kissé igõigényes az idézése. Ez az újjratermelés sajna ismerõs és még mindíg van. ráadásúl marha gyorsan. Ekkor kell futni:) Viszont tényleg hasznos mert gyak kilöki az ellenfelet a látótérbõl. pl bigfootot megküldöm vele elfelejti hol vagyok és nem üldöz tovább. Mondjuk azt nem nagy szám leszedni. már 2 lövéssel leszedem.:)
Akkor további infok:
dex csökkenti a casting time-ot. 99-es dexnél észre se fogod venni, hogy volt casting (sõt, már elõbb tapasztalni fogod a drasztikus casting time csökkenést) ;)
Quote from: NimlotBonci látom te vágod a itt a legjobban a dolgokat uh hadd kérdezzem milyen a Monk? Puzstakézzel ill boxerrel ütögetõ karakter vagy mi? és Milyen stattod ajánlasz neki?
Monk boxert használ.
Attól függ, milyet akarsz csinálni, van néhány build, de a legjobb, ha a tesómat kérdezed, õ volt monk-specialista, én a huntert ismerem nagyon, ill. néhány más kasztot is ismerek vmennyire, de a monk egy kicsit bonyolultabb.

Nimlot

Pff
Nem fogjátok elhinni. lenn ülök a piramis lépcsöjén az átjáró elõtt (ahol vannak a trainerek) látom lejön egy csávi és el is megy az egyik trainer felé. gondolom jól kinyírt mindent útközben... aha, vártam 10 másodpercet és felmentem. 3 másodpercig semmi aztán 1etlen pontból elõröppent 6 denevér és azokra felbuzdulva jött még gyorsan 2 a szomszédból. Mondanomse kell szépen körbefogtak és nem tartottam sokáig. Ezt a denevéreknek  :b+: Remélem a csávi aki hozta öket is jól megszívja.
"Being too kind is also... cruel!"

.Attila

Quote from: White SeeD+Nem lehet hogy egy vezérdenevér volt meg a csatlósai? Én a múltkor úgy jártam, hogy megyek a sivatagban, irtom a rocker-eket, erre látom, hogy egy tizes csoport felém jön. nosza rajta, legalább kipróbálom az arrow showert. Jah, 2 szer elsütöm, 9 medgöglik a egy talpon marad nézem, látom hogy nem rocker hanem vokalist, 2 sec se telt belé, újraidézte a 10 rockert és már menekülni sem tudtam:) Igaz egy nem jelent gondot de mikor körbevesznek + simán újrateremtõdnek míg a vocalistnak van 3000 HP-je... reménytelen ügy az én szintemen. jobban mondva az akkori szintemen:)
Vezérdenevér nem létezik. Vocalist más kérdés :) (az dobja a rocker dollt)
Viszont úgy látom benne hagyták az újraidézéseket, így biza nem lesz egyedül mvp-zés nagyon. Bár egyes mvp-ket talán még lehet hegyrõl lövöldözni :)

NLZ

Na igen, MVP-k mostmár ezerrel használják a skilljet (meg minden szörny) a ragnarok.hu szerverén, direkt a szólózás ellen. White SeeD, az azért megér párezer zeny-t, szal ne dobd el. :)

Egyébként szerintem assának igenis kell azért int. Fõleg, míg kicsi, mert Grim Tooth -al el lehet lövöldözni sokat, s az assa nem fog rohangászni szõlõlével, kék lötyivel. Jó, persze, míg 1 vit mellet begyógyul 3k hp, addig simán bejön az a 150-200 SP. De hugomnak, meg a barátjának is assája van, s van nekik pár int. Majd megkérdem mennyi. Egyébként meg akár LittleBoy -t is megkérdezheted, hogy mennyi int kell, õ a nagy assa specialista, hisz neki van Assa Cross karija. :))  


Egyébként noviceoknak állítólag Geffentõl északra és keletre a legjobb, meg Morroc-tól északra is jó. Jah, és hiddent kerüljéket, mert elbutít. :)))
[reserved]

Alkyra

Quote from: White SeeDKözben lassan végre hunter leszek. Szal valaki adhatna pár tanácsot, hogy mit érdemes elsõként kifejleszteni, hol érdemes ezután lehetõleg gyorsan fejlõdni.

Nah igen, van egy nagy dilemám. A legbrutálabb íjjpuskát vagy a legbrutálabb íjjat érdemes megvenni??

Elõször íjat, majd utána(lv 65nél) íjpuskát.

Hunternek elõször a Falcon mastery skill-t s a Beatbane-t kell. Utána jöhet a Blitz Beat s a Ankle Snare(fejleszd ki ami szükséges hozzá) majd a Steel Crow-t.
( s lesz még egy skill ami növeli a Falcon sebzését..)

A hunter teszt nagyon nehéz szal készülj fel.
Ajánlott tápoló hely a payon dungi 2nd lvl a payon k részének középsõ utána(ahol az a kari van aki elteleportál a hunter guildbe) General-okat ölni(5000xpt ad..)
Végsõ esetben a legjobb hely(hamár tényleg erõs vagy) a Piramis 2nd lvl.(Isis nekem 9000 xpt ad...)

u.i.: én hunron játszom, lehet hogy ro.hu-n máshogy mennek a dolgok...

Itachi

Quote from: BonciVezérdenevér nem létezik. Vocalist más kérdés :) (az dobja a rocker dollt)
Viszont úgy látom benne hagyták az újraidézéseket, így biza nem lesz egyedül mvp-zés nagyon. Bár egyes mvp-ket talán még lehet hegyrõl lövöldözni :)
Gondodlom nem csak a Vocalist, mert én anno egy sima rocker tõl kaptam egyet.
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

.Attila

Quote from: AlkyraElõször íjat, majd utána(lv 65nél) íjpuskát.

Hunternek elõször a Falcon mastery skill-t s a Beatbane-t kell. Utána jöhet a Blitz Beat s a Ankle Snare(fejleszd ki ami szükséges hozzá) majd a Steel Crow-t.
( s lesz még egy skill ami növeli a Falcon sebzését..)
Új fegyverek vannak? Régen csak a ballista volt, amit Dracula dobott.
Skillek:
elõször mindenféleképpen az ankle snare-t fejleszd ki, az lesz a legjobb barátod. Utána jöhetnek a sólymos skillek. Utána meg olyan csapdát, amilyet akarsz. Szvsz úgyse fogod használni õket, úgy fejleszd, hogy a talkie box is meglegyen, mert az legalább poén :)
Quote from: ItachiGondodlom nem csak a Vocalist, mert én anno egy sima rocker tõl kaptam egyet.
Meglehet, de mire a rocker dob egyet...

Nimlot

Mért van az ha berakok valakit friends-be az 2. bejelentkezésnél el is tûnik?
"Being too kind is also... cruel!"

Alkyra

mert rosszul van megcsinálva a játék vagy ki van kapcsolva a friends op..

Alkyra

Quote from: BonciÚj fegyverek vannak? Régen csak a ballista volt, amit Dracula dobott.
.

Mostmár van egy csomó új weapon.
Kukkansd meg.

NLZ

ragna.hu -n nincs megcsinálva a friend részleg, ha jól tudom. Egyébként exp értékeket érdemes adatbázisokban megnézni, hogy mennyi az alap 1/1 es exp (ragna.hu -n 1/1 es az exp rate), mert mondhatod, hogy Isis ad teszemazt 9k base expet, ha 1/1es szerveren 2400at. :)
[reserved]

Darkstar

11/9-cel hova menjek irtani (még 1 kell a swordmanhoz, azt szeretném elérni)? Most 2 féle szörny van. Az egyikbõl alig fejlõdök, a másik leüt azonnal (60dmg :()
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Nimlot

ember mi van veled?! én már 21/15 ös thife vagyok! mit csináltál?
"Being too kind is also... cruel!"

Darkstar

Quote from: Nimlotember mi van veled?! én már 21/15 ös thife vagyok! mit csináltál?
Tegnap nem tudtam felmenni. :(  :beken: És most egy darabig megint nem tudok. Rühellem az osztkirándulásokat.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

high orc meg orc archer egész jól ad, viszont akkor keríteni kell egy 70es papot, aki támogat. :)))
[reserved]

.Attila

Quote from: White SeeDKérdés:
Ha továbbmegyek hunterba, de még nincsen kifejlesztve minden képességem, hunterként még tudom tovább fejleszteni azt igaz?
Igen, de akkor a hunter pontokat használod fel az archer skillekre.

Darkstar

Szeretnék swordman lenni, megvan hozzá minden, de a teszt már nagyon idegesít. Aki már átment rajta: nem lehet vhogy felismerni a csapdákat? Eddig 5* húztak meg, mert állandóan teleportál.  :mad:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

Quote from: DarkstarSzeretnék swordman lenni, megvan hozzá minden, de a teszt már nagyon idegesít. Aki már átment rajta: nem lehet vhogy felismerni a csapdákat? Eddig 5* húztak meg, mert állandóan teleportál.  :mad:
Ne lépj a fekete részekre.
Engem is meghúztak kétszer azon a vizsgán. Nagyon idegesítõ tudd lenni.

Tipp az utolsó akadályhoz:
Egy nagy feketeségen kell átmenned s csak az út elejét látod. Az egérrel páztázd ki, hogy MERRE mehetsz s vigyázz NE kattints oda ahol nem jelöli ki a területet(ilyen zöld lesz a kurzor alja ha vlmhova mehetsz s nem jelöl semmit ha nem mehetesz vlmhova)
Nyugodtan csináld meg, lassan menj s mindig nézd meg hogy hova kattintasz.(mindig nézd, hogy van-e zöld alja a kurzornak..)
Egyb. kardforgató után MINDENKÉPP lovag legyél...az hasznosabb...

Itachi

Quote from: AlkyraNe lépj a fekete részekre.
Engem is meghúztak kétszer azon a vizsgán. Nagyon idegesítõ tudd lenni.

Tipp az utolsó akadályhoz:
Egy nagy feketeségen kell átmenned s csak az út elejét látod. Az egérrel páztázd ki, hogy MERRE mehetsz s vigyázz NE kattints oda ahol nem jelöli ki a területet(ilyen zöld lesz a kurzor alja ha vlmhova mehetsz s nem jelöl semmit ha nem mehetesz vlmhova)
Nyugodtan csináld meg, lassan menj s mindig nézd meg hogy hova kattintasz.(mindig nézd, hogy van-e zöld alja a kurzornak..)
Egyb. kardforgató után MINDENKÉPP lovag legyél...az hasznosabb...
Azért a Crusader is bõven olyan jó...Fõleg a GC crusader.
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Nimlot

Habár még messze vagyok de nem tud valaki valamit az Assassin próbáról?
"Being too kind is also... cruel!"