Anime, felirat, japán, és vegyes blődségek

Started by Shock12, 2003-06-10, 12:03:19

Previous topic - Next topic

Shock12

ööö.. tudom... most talán produkálok egy egész jó átlagot, úgyhogy az ösztöndíjból egy írót akarok venni... és akkor az lejátsza... :D

A listából ítélve tényleg csak a Metropolis marad... ami önmagában nem rossz (ugyan még nem láttam, csak olvastam róla)... na mindegy, lassan de biztosan haladunk (végülis ez mind az elmúl 3 évben jött be :) )... tehát durván ... hm ... 15 év múlva már a sorozatok is megjelennek a polcokon :( .

Chronos

#31
Hát igen, itt már van minden, csak egyetértés nem....
Íme pár post-részlet, ami érdekes volt:
QuoteEnglish translation needs to be worked on a lot more (eg a GOOD ENGLISH EDITER... eg not me cause I cant remember if editer is spelt with a E or a O :/)
Ez vicc. Editor = Editer :confused: Nem nulla a csávó....
QuoteReading this thread is unnecessary. I never had any respect for AJ, becasue of the shit work they do and the scope of their licensed fansubbing. Not I utterly despise them. They disgust me as human beings.
Miért te nem ember vagy? Vagy mi a fene??
QuoteMaybe everyone that is replying belongs to the other fansubbing groups that are trying to get on ANN's good side or just trying to be part of the IN-CROWD. WANNABE LOSERS!!!

I am so cool that if everyone hates AJ, it must be the IN thing to hate AJ, so I hate AJ too  --- the majority of the people who have posted here.

MAKES ME LAUGH!!!
Ebben van valami igazság!!
Quoteif people wants to buy anime then they'll buy anime.
if people wants to watch anime for free then they'll watch it for free.
if there's a will, there's a way.
Ez is igaz........
QuoteFor once in your life, stop bitching about other people and do something about it. Maybe start your own fucking fan sub and start going through all the hard work to get the raws yourself and then take 10 hours to encode each episode after you translate 20 minutes of speaking. The enormous ammount of work that goes into fan subbing is so incredible that your bitching and whining just makes every fan sub group out there wonder what the hell they are doing, subbing for a bunch of hippocrytes like you.

Amen
Ebben az a vicc, hogy ezt a moderator írta! Szép kis moderator, de legalább igaza van! És ez a lényeg!!:hopp:
QuotePeople who hate AJ actually download stuff from AJ. It sure sounds like that they don't really hate AJ but say they do so people can like them.
Szintén igazság........ Hm....... Steven jöhetne már...
De végre itt van, erre vártam!
Szóval:
QuoteI dislike AJ for what they do. Sub liscenced anime. And you're pretty idiotic to consider the Japanese form of media (it's like all others isn't it?) to be so superior to western media.
És még ez is:
QuoteOnce again, your EXTREMELY irritating posts (which you make plenty of them) are not only total bigoted crap, they're stupid. VERY stupid.
Ja meg ez:
QuoteIf you buy R2, then that's fine, you pay the money, you get your product. So why the hell, if you can understand it, do you download fansubs? Why not raws? The entire POINT of subtitles was for it to be understood by whomever didn't understand the language in the audio.


You make me sick. Yes this is a flame. I hate you. Bye
Erre a válasz:
Quotesteven: you just love injecting more and more napalm into this thread just when it starts to die, don't you?
Erre a moderator már megint:
(Figyeljétek hogy kezdi el)
QuoteHoly shit people.Can you honestly say that you have never downloaded a single song off the internet? You fucking hypocrite.Before you go crying to you momma maybe you should look up some FACTS and get you info right.
Erre Steventheeunuch:
QuoteYou know, that's a funny thing, because in all honesty, I HAVEN'T Downloaded songs off the internet.But hell, you wouldn't beleive me anyway.Oh, and no I rarely use fansubs as a guide to buying anime. Fuck, the trailer on hellsing made me buy hellsing. Idiot.
Így odaszólt a moderátornak!!!;)  Erre a moderátor válasza:
QuoteThanks for your answer, just what I wanted
LOL!! És íme a német, akirõl már írt shock12:
QuoteAt least thats my opion cause i belong to the first group of buyers. and because of fansubbing my to buy list ist longer than i can afford in the moment.
but without fansubs i would never had bought one! my reasons are simple. i don't buy something i didn't know well. And fansubs fill this gap of knowlege.

i live in Germany and Germany (in my opion) is a anime desert. without fansubs i would never had become an anime fan.
Hmmmm..... Csak nem velünk is ez van?
Teljesen egyetértek ezzel az emberrel!!

És most jön a lényeg! Steven ugyanazt válaszolta neki, mint amit Shock12-nek! Íme:
Quoteif you want anime in germany, support it with german fansubs, not english ones.
A válasz pedig egyértelmû:
QuoteOh i really would try to do a fansub, but that right now impossible to me. It's two mayor probs. First and the most important I can't understand japanese (exept few words) and second i don't have acess to the jap raws. but i am going to learn jap after i finished to graduate in physics.
Hoppá, csak nem ugyanaz?

Szóval legalább nem vagyunk egyedül a fansub segítése érdekében! Hopsz.... Egy kicsit hosszú lett a Post...:eek:
Na mindegy, remélem sok ember tisztábban fog látni ezután a Post után!
Ha valaki jól tud angolul, és többet akar tudni erről, akkor látogassa meg ezt a fórumot:
http://forums.animesuki.com/thread.php?threadid=5360&sid=8a11bf409a3d273f86573b3805f43cbc&threadview=0&hilight=&hilightuser=&page=18

Na szevasztok, várom a véleményeket, ha már ilyen sokat dolgoztam rajta!
------------------------------------------------------------------------------
Shock12: Mit szólsz hozzá? Nem nulla,mi?

CHRONOS

TurboK

Elcsesztél valahol egy
</i> tagot öcsi.

Ez az egész balhé (nem a flamewar) engem valahol a Napsterre emlékeztet. Ha beszüntetik akkor mit oldanak meg? Mindenki átmegy egy más rendszerre/fansub csoportra, ha azt is eszüntetik jön a következõ, ésatöbbi. (Audiogalaxy, Kazaa, WinMX)

az olyan oldalak ahol meg FTPken megy a fájlcserélgetés és egy fórumon beszélik meg a dolgokat (USTeam, Gamingforce), azokat meg kb lehetetlen beszüntetni. Max az Internetszolgáltatóját lehet "értesiteni" az illetõnek, az viszont egy olyan dolog ami már mûködött több esetben is.

A flamewarra visszatérve, egy rakás ilyet láttam mostanában és most el vagyok azzal telve egy kicsit, szal nemigen tudok hozzászólni, 18 oldalt meg nem szivesen olvasok végig egy olyan témáról amirõl dunsztom sincs.

A fansubos forgalmazó licenszbalhéról meg annyit hogy amíg a Wolfpackproductionst nem csipegetik ezügyben addig nem igazán érdekel, mert õk nyomják a Sonic X-et.
Tényleg, azt is fel lehetne tenni a szerverre, de nekem csak Kazaa minõségben van meg...

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Shock12

#33
Hát.... hazajövén, és megnézvén, hogy hová jutottunk (azon nem titkolt szándékkal, hátha volt olyan pofátlan az Eunuh, hogy az utolsó beszólására való reagálásomra megint beszól nekem... hát nem volt :D )

A moderátor, akit említesz... az Erik ugye !? (Valami Immortal Moderator, vagy mi...)... õ írta, hogy nem az:

QuoteI'm not an admin, it's called a custom title, and yours is still Newbie because you haven't figured ou t how to change it yet.

(Én is megváltoztattam "... From NoWhere ..."-re :D )

Mindettõl függetlenül, nagy kreténség volt a válasza, az biztos.

A másik, amitõl elhagytam a hajamat, amikor az a nagyon kretén (a sok nagyonkretén közül már nem tudom melyik :) ... asszem az is az Eunuh volt), beszólt a lánynak...
Ok, nem mintha azt állítanám, hogy nagyon megnyerõ volt AdorableKeiko azzal a kislányos ártatlanságtól csak úgy sugárzó AJ - védésével ... de LÁNY !!!  (vagy legalábbis annak vallotta magát)
Az ilyen emberektõl tudok: :grrr:

Mindegy...

Ami viszont nagyon tetszik, amikor egymás angolságába kötnek bele... hát az haláli :D

Chronos

QuoteOriginally posted by TurboK
Elcsesztél valahol egy
</i> tagot öcsi.

Hoppá, tényleg kösz!  :) Szal nem akarlak megsérteni, de az öcsi szót ne használd rám, mivel 2 évvel fiatalabb vagy mint én....

QuoteEz az egész balhé (nem a flamewar) engem valahol a Napsterre emlékeztet. Ha beszüntetik akkor mit oldanak meg? Mindenki átmegy egy más rendszerre/fansub csoportra, ha azt is eszüntetik jön a következõ, ésatöbbi. (Audiogalaxy, Kazaa, WinMX)

Emule-t kihagytad.. Na mindegy, ez mind igaz, soha nem fogják tudni megoldani ezt a "problémát", mindig lesz rá egy mód, hogy megszerezzük az Anime-ket!;)

Quoteaz olyan oldalak ahol meg FTPken megy a fájlcserélgetés és egy fórumon beszélik meg a dolgokat (USTeam, Gamingforce), azokat meg kb lehetetlen beszüntetni. Max az Internetszolgáltatóját lehet "értesiteni" az illetõnek, az viszont egy olyan dolog ami már mûködött több esetben is.

A flamewarra visszatérve, egy rakás ilyet láttam mostanában és most el vagyok azzal telve egy kicsit, szal nemigen tudok hozzászólni, 18 oldalt meg nem szivesen olvasok végig egy olyan témáról amirõl dunsztom sincs.

A fansubos forgalmazó licenszbalhéról meg annyit hogy amíg a Wolfpackproductionst nem csipegetik ezügyben addig nem igazán érdekel, mert õk nyomják a Sonic X-et.
Tényleg, azt is fel lehetne tenni a szerverre, de nekem csak Kazaa minõségben van meg...

Ja, én sem hiszem, hogy az USTeam valaha megszűnne. (belegondolni is rossz :( )
Mit értesz "Kazaa minőség" alatt?
Rossz a minősége talán?:D

CHRONOS

Chronos

QuoteOriginally posted by Shock12
A moderátor, akit említesz... az Erik ugye !? (Valami Immortal Moderator, vagy mi...)... õ írta, hogy nem az:
Mindettõl függetlenül, nagy kreténség volt a válasza, az biztos.
Jaja, ő az! :) Heh... Teljesen igazad van, nem is moderator! Most vettem csak észre.
Quote
A másik, amitõl elhagytam a hajamat, amikor az a nagyon kretén (a sok nagyonkretén közül már nem tudom melyik :) ... asszem az is az Eunuh volt), beszólt a lánynak...
Ok, nem mintha azt állítanám, hogy nagyon megnyerõ volt AdorableKeiko azzal a kislányos ártatlanságtól csak úgy sugárzó AJ - védésével ... de LÁNY !!!  (vagy legalábbis annak vallotta magát)
Az ilyen emberektõl tudok: :grrr:

Mindegy...
Ja az nagy volt!! :hehe:
Quote
Ami viszont nagyon tetszik, amikor egymás angolságába kötnek bele... hát az haláli :D
Az kegyetlen....  :cool:
Ennyi most a fórum:  
    :uzi:<------->  :morci:  ----------> :haha:
fórumosok <--> Steven  -----> Usteam fórum

Na csá!

CHRONOS

Shock12

ja..ja.. és merem állítani, hogy mi szórakozunk a legjobban :D ... tisztára példásan viselkednek... fergeteg... mindenesetre már kezd csitulni (sajnos :( ), de szerintem ezen egy ideig simán el fogunk csámcsogni (vagy keresünk egy másik fórumot, ugyan ezen a témában, és elkezdjük elemezni :D ).

De azért obszerváljuk, hátha valakinek megint elmondják ugyan ezt, mint nekünk (bár erõsen gondolkozok, hogy pl. azt a német srácot is megkeresem privátban, és elmondom neki, hogy ha elolvassa 8 oldallal elõrébb a reagálásokat, akkor máris átláthatja a vita szinvonalát, és változatosságát, nem is beszélve az érvek létjogosultságáról, és számáról :D )

TurboK

QuoteOriginally posted by Chronos
Hoppá, tényleg kösz!  :) Szal nem akarlak megsérteni, de az öcsi szót ne használd rám, mivel 2 évvel fiatalabb vagy mint én...
Ja, én sem hiszem, hogy az USTeam valaha megszűnne. (belegondolni is rossz :( )
Mit értesz "Kazaa minőség" alatt?
Rossz a minősége talán?:D

CHRONOS

Tessék, most már öregebb vagyok. Te tényleg hiszel ezeknek a számoknak...? Elvileg azt is be lehetne állitani hogy idõszámitás elõtt 1244-ben szülessek a fórum szerint.

A Kazaaval az a baj, hogy több forrásból szedi össze a fájlt, és miközben összegyúrja hagy benne általában egy rakás hibát, tölts le egy nagyobb MPG fájlt például és száz százalék hogy lesz benne hiba. Ez a "Kazaa minõség".
Mondjuk az ujabb verziók egyre finomabbak, amikor leszedtem a CKY2K-t, nem volt benne csak 2-3 hiba. De az is lehet hogy csak a DSL-es letöltés miatt volt jobb a minõség.

A legjobb az lenne hogyha valaki leszedné a Wolfpack sitejáról az epizódokat a Bittorent linkekkel.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Shock12

#38
Igen... be lehetne... de szerény véleményem szerint illik beállítani a valós születési dátumod (legalább év szinten, ha lehetséges a részleges beállítás), ha már mindenképpen beállítod.

Pl. lehet, hogy nekem nincsen igazam, de én hiszek azoknak az évszámoknak, és én is a valóst állítottam be.

Az olyan megszólításoktól, illetve szójárástól meg szintén illik tartózkodni másik tag megszólításakor, amivel netán belegázolhatunk a lelki világába.

Legyünk kultóráltak, és ne olyanok, mint a vitatott fórum, és az abba nagyon furkón írogató emberek.

u.i.: Azért az idõszámításunk elõtt egy kicsit badarság... kötött formában lehet csak megadni a születési dátumot, az évszám korlátozva van 4 számjegyre, és nincsen viszonyítási elõtag  (i.e., i.sz., Kr.e., Kr.u.). (Még elõjel sincsen !! (Meg az engine amúgy is automatice szerintem kiszûrné, bár még nem láttam egy ilyen kódját...))

Ken-Shi_Kun

QuoteOriginally posted by Shock12
Ken-Shi_Kun ! Na ja... jó is lesz... én is azon filóztam, hogy kb 1.5, 2 éven belül már talán munkás ember leszek, úgyhogy ha franciába kimennék végre kijutnék vásárolni, szerintem lenne egy pár napra való rippelésem... nameg feltöltésem :D . Fansubber voltál ! Ejha ! És eredetibõl fordítottatok (tudtok japánul, jól ?!) :hail:

Én is tanulgatom, de azért nem semmi.

Igen, a licenszelés a kiadóknak jó... nem is azzal van a gond, és nem is ezen pattant ki ott kint sem a vita. A baj csak az, hogy a kinti fansubberek (egy része) a licenszelt sorozatokat abszolút leállítják, és nekik teljesen mindegy, de az ilyen országokban, mint mi, azoknak meg marad a keresgetés, meg várakozás az IRC - sorokban :morci:

Tényleg... magyar polcokon mik érhetõek el DVDn ?! (Most a pokemont, és a Spirited awayt leszámítva...) egyszer mintha hallottam volna a Metropolis felõl... de azon kívül hosszú szünet. Bár az is igaz, hogy nagyon ritkán járok ilyen helyeken (nameg ugye lejátszóm sincs... :D ).

Amúgy teljesen igazatok van / igazunk van :D ... naugye Magyarok vagyunk, Chronos ;) ...

Fansubberként volt egy emberünk (Beregi Laci), aki hallás után fordította, én az időzítést csináltam, a karaoket, meg a kódolást. Magyarok addig ok. Van nálunk is polcokon egy rakat anime, de általában régiek, és annyiért, hogy inkább megéri külföldről hozatni.
Okos pilóta alagútban nem katapultál...

Chronos

QuoteOriginally posted by Shock12
Igen... be lehetne... de szerény véleményem szerint illik beállítani a valós születési dátumod
Az olyan megszólításoktól, illetve szójárástól meg szintén illik tartózkodni másik tag megszólításakor, amivel netán belegázolhatunk a lelki világába.
Legyünk kultóráltak, és ne olyanok, mint a vitatott fórum, és az abba nagyon furkón írogató emberek.

1.Ja, én is a valós születési dátumomat adtam meg! És én is bízok abban, hogy a többiek is.  :rolleyes:
2.Nem lettem ideges, meg semmi, egyszerûen nem szeretem ha valaki öcsi-nek szólít, még ha idõsebb is, ennyi.
3.Jaja, legyünk kultúráltak szerintem is, mert nem akarok itt is egy olyan fórumot, mint ami ott van! :D

Shock12:Kösz mindent! Írj még be híreket ha találsz, vagy valami, ok? :p

CHRONOS

Ken-Shi_Kun

Ja igen és mielõtt még valaki félreértené a helyzetemet, csak egy 18 éves diák vagyok IT Professional képesítéssel, és jó Hardware érzékkel. Nomeg nemzetközi családdal és ez a lényeg. Keresetem általában valamien "alkalmi" munka ami egy kisebb hálózatkiépítéstõl egy MAN rendszer kialakításáig és karbantartásáig terjed. :D
Okos pilóta alagútban nem katapultál...

Ken-Shi_Kun

QuoteOriginally posted by Chronos
1.Ja, én is a valós születési dátumomat adtam meg! És én is bízok abban, hogy a többiek is.  :rolleyes:
2.Nem lettem ideges, meg semmi, egyszerûen nem szeretem ha valaki öcsi-nek szólít, még ha idõsebb is, ennyi.
3.Jaja, legyünk kultúráltak szerintem is, mert nem akarok itt is egy olyan fórumot, mint ami ott van! :D

Shock12:Kösz mindent! Írj még be híreket ha találsz, vagy valami, ok? :p

CHRONOS

Egyet értek Chronos. Valós adat és tisztelet. De elvégre nem ezért vannak a moderátorok, hogy ilyenre figyeljenek? :)
Na aszthiszem erről ennyit. Csak annyit mondjuk ne süllyedjünk le arra a bizonyos szintre és akkor nincs gond.
Okos pilóta alagútban nem katapultál...

Shock12

Ken-Shi_Kun! Ahan... értem. Azért akkor is le a kalappal elõttetek. Tényleg nagyon tudom becsülni azokat az embereket, akik szabadidejükben csinálják ezt. Nomeg a gépidõ sem elhanyagolandó...

DVDket, árúsítotok, vagy VHSt ? És ezeket ti hoztátok be, vagy valami importõrön keresztül ?

Az árról inkább nem kérdezlek, mert azt elõzékenyen megválaszoltad :D . Amúgy tényleg nagyon úgy néz ki, hogy a legközelebbi forrás az francia (a német srác is azt írta, hogy náluk nagyon kopár a kínálat... szerintem ausztria sem kivétel. Keletben nem gondolkodunk :) , észak / dél az dittó ...). Mondjuk az ottani árakra azért kíváncsi lennék...

Chronos

QuoteOriginally posted by Ken-Shi_Kun
Ja igen és mielõtt még valaki félreértené a helyzetemet, csak egy 18 éves diák vagyok IT Professional képesítéssel, és jó Hardware érzékkel. Nomeg nemzetközi családdal és ez a lényeg. Keresetem általában valamien "alkalmi" munka ami egy kisebb hálózatkiépítéstõl egy MAN rendszer kialakításáig és karbantartásáig terjed. :D

Hálózatkiépítés? Király munkád van!
Mennyit keresel vele? (Ha nem akarsz, ne válaszolj erre a kérdésre, de amúgy érdekelne:) )

CHRONOS

Ken-Shi_Kun

Munkaadótól függ, de mikor egy 100 fõs rendszert építettem ki azért járt az 1000/fõ... (azóta van új gépem :) ) de általában jól fizetõ meló nincs sok. A minimum az a barterezés, szóval azért itt is megvan a színvonal. Egyedül Blade servert nem tudok kiépíteni, az valahogy még nekem túl más.
Okos pilóta alagútban nem katapultál...

Chronos

QuoteOriginally posted by Shock12
Ken-Shi_Kun! Ahan... értem. Azért akkor is le a kalappal elõttetek. Tényleg nagyon tudom becsülni azokat az embereket, akik szabadidejükben csinálják ezt.

Én is leveszem......;)

Ken-Shi_Kun

Okos pilóta alagútban nem katapultál...

Shock12

Ken-Shi_Kun! Kollega! Üdvözlöm! :D

(Mondjuk én még nem melózom, és még nincsen képesítésem, de elvileg lesz :) )

De mindenesetre le a kalappal továbbra is :D !

:hail:

Chronos

QuoteOriginally posted by Shock12
(a német srác is azt írta, hogy náluk nagyon kopár a kínálat...

Azért ez nem teljesen igaz! Náluk már mindenféle anime-újságokat, meg DVD-ket is adnak ki, ha jól tudom 2-3 hetente.
(Mármint a DVD-t, az ujságot elvileg hetente;) )
És hazánkhoz képest sokkal, de sokkal nagyobb ott az Anime-Piac, szóval nem tudom, miért írja, hogy sivatag van náluk az animékbõl!
Ha ismered az RTL2-õt akkor tudod, hogy szinte valahányszor reklám van, valamilyen animérõl szól!
(Ha jól tudom, most legújabb anime náluk a Yu-Gi-Oh! Duel Monsters, és a BeyBlade)
Ha nem ismered, akkor nézd meg egyszer a reklámot, garantálom hogy látni fogsz animét!

CHRONOS

Ken-Shi_Kun

DVD, de kezdjük ott, hogy nem keletben gondolkodni eleve rossz. Pl Orosz piacon sok EREDETI!!!! anime van. Németeknél gyér Franciáknál már általában jó a kínálat. A csúcsot a Brittek, az Amcsik és az Oroszok tartják (persze a japánok után). Gépidõt meg hanyagoljuk, az asztalomon látható káosz valójában egy teljesen passzív hûtésû Slotos AMD takar. Távolabbról nézve inkább egy roncstemetõ, de ettõl független mióta ADSL-em van nem igen volt kikapcsolva ( a rekordja 3 hónap 12 nap 10óra 22perc) egyhuzamban bekapcsolva és mindig neten. Fordításaink a csapattal szétszéledés elõtt: 3X3 szem (azt csak én angolból srt-ben) Final Fantasy The Spirits Within (tudom ez nem anime, de azt is megtettük) NGE-bõl egy jópár epizódot, meg éX Drivert. Ezután már végünk is volt.
Okos pilóta alagútban nem katapultál...

Ken-Shi_Kun

Yu-Gi-Oh!

Na azt a kártyajátékot kéne megtanulnia mindenkinek. Élvezetes, de ha nincs jó paklid akkor ott hagyhatod abba. Régen ismerõsökkel játszottuk (HATeam korunkban) és volt egy pár jó játékosunk, én csak átlag ettõl független nagyon jó a játék :)
Okos pilóta alagútban nem katapultál...

Ken-Shi_Kun

QuoteOriginally posted by Shock12
Ken-Shi_Kun! Kollega! Üdvözlöm! :D

(Mondjuk én még nem melózom, és még nincsen képesítésem, de elvileg lesz :) )

De mindenesetre le a kalappal továbbra is :D !

:hail:

Soxerencsét :)
Okos pilóta alagútban nem katapultál...

Chronos

QuoteOriginally posted by Ken-Shi_Kun
Yu-Gi-Oh!

Na azt a kártyajátékot kéne megtanulnia mindenkinek. Élvezetes, de ha nincs jó paklid akkor ott hagyhatod abba. Régen ismerõsökkel játszottuk (HATeam korunkban) és volt egy pár jó játékosunk, én csak átlag ettõl független nagyon jó a játék :)

Nem olyan nehéz, mint amilyennek tűnik! Ennek ellenére én sem játszottam vele még soha:rolleyes:, de poénos!
Főleg Exodia jó szörny benne! (Hiszen ő a játék legerősebb szörnye :hehe: )
De nem rossz a Fekete mágus, fehér sárkány, stb........
Tudod, a főbb szörnyek! Az animében főleg ezeket használják!

CHRONOS

Chronos

Na jól van, van még egy kis elintézni valóm a gépen, szóval mára ennyit voltam bent a fórumban;)
Jó éjszakát!:p

CHRONOS

Shock12

Huhh... na ja... teljes mértékben igazatok van... :) .

RTL2õm nincs (bár kábel az van, csak a szolgáltató eléggé érdekesen válogatja a csatornákat. :( ). Vox-om van azon szeretem ezeket az anime-éjjszakákat, és ott szoktam német online shop-okhoz címek lenni... (bár szinte mindegyiket ismétlik...)

És modernebb sorozatok reklámait is vetítik ? (pl. nem régebb 2 évnél)

Passzív hûtésû Slot A - s AMD ?! azért elég ritkán lát az ember olyat ... Mondjuk elgondolva, hogy a "régi" cerka 333asom elment volna simán egy Zalman passzív északi híd hûtõ alatt, akkor nem is olyan meglepõ... :D (Na meg ha meggondolom, hogy a mostani 533as északi hidamon is passzív hûtõ van... (modjuk mostmár más idõket élünk :) )

Gondolom azt az uptime-ot valami Linuxal produkáltad :D .

Chronos

QuoteOriginally posted by Shock12
Huhh... na ja... teljes mértékben igazatok van... :) .
És modernebb sorozatok reklámait is vetítik ? (pl. nem régebb 2 évnél)
Gondolom azt az uptime-ot valami Linuxal produkáltad :D .

1.Hmmm..... Ja, de bizonytalan idõközökben, így általában én mindig lemaradok róla.
2.Viszont ha windows-sal, akkor az kell nekem is!!!!:hopp:

CHRONOS

Ken-Shi_Kun

QuoteOriginally posted by Shock12
Huhh... na ja... teljes mértékben igazatok van... :) .

RTL2õm nincs (bár kábel az van, csak a szolgáltató eléggé érdekesen válogatja a csatornákat. :( ). Vox-om van azon szeretem ezeket az anime-éjjszakákat, és ott szoktam német online shop-okhoz címek lenni... (bár szinte mindegyiket ismétlik...)

És modernebb sorozatok reklámait is vetítik ? (pl. nem régebb 2 évnél)

Passzív hûtésû Slot A - s AMD ?! azért elég ritkán lát az ember olyat ... Mondjuk elgondolva, hogy a "régi" cerka 333asom elment volna simán egy Zalman passzív északi híd hûtõ alatt, akkor nem is olyan meglepõ... :D (Na meg ha meggondolom, hogy a mostani 533as északi hidamon is passzív hûtõ van... (modjuk mostmár más idõket élünk :) )

Gondolom azt az uptime-ot valami Linuxal produkáltad :D .

Valóban érdekesen néz ki a hűtése, de elmegy. 500mhz-s úgyhogy azért nem egy hűdemeleg fajta, de azért ez is elmehetne fűtőtestnek :P

Uptimeot ugyaaaaaannnn. Linuxot nem igazan kedvelem Általában win2k vagy Solrais 9 (KsK Edition), de azt is egyre ritkábban. Windowst használok sokat, ugyan feltelepítem, beírok egy regeditet, és utána 2 órán át ott irogatok. A végeredmény egy stabol windows, máramennyire olyan van. Bár azthiszem ez a rendszerem bebizonyított, hogy van :)
Okos pilóta alagútban nem katapultál...

Ken-Shi_Kun

Ja igen windowsból is XP vagy 2k!
Okos pilóta alagútban nem katapultál...

Chronos

QuoteOriginally posted by Ken-Shi_Kun
Ja igen windowsból is XP vagy 2k!

Huh..... Már féltem hogy a win 98 bírta 3 hónapig!!!!!:p
Rémálmaim lettek volna!;)
XP,2K-val már magyarázható a dolog. :D

CHRONOS