Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Edina-chan

#1
Offtopic / Re: Offtopic
2022-03-13, 02:01:57
Hetekig nem néztem fel, kb 2 napja eszembe jutott, de nem töltött be az oldal. Már kezdtem megijedni, hogy fiatalkorom egyetlen boldog időszakáról megszűnik a proof, de aztán csak visszatért az életbe a fórum..valami menő új dizájnnal :))
#2
Offtopic / Re: Offtopic
2022-02-18, 19:42:12
Jólvan, azért örömteli dolog tud az lenni, hogy egyik este random a semmiből eszedbe jut egy régi-régi fórum, rákeresel, és azt látod, hogy még létezik. Ha még nem is aktív, de életben van. :) Az a bizonyos Discord szerver még megvan egyébként?
@Selmo: Klisé, de mindenki annyi, amennyinek érzi magát. Én csak azért lepődtem meg, mert kiírva ezt nem sok helyen láttam eddig, hiszen frissen töltöttem be és furcsa volt - másik fura dolog pedig az volt, hogy valamikor 2004-ben pubertás-szagúként regisztráltam ide. És szinte alig emlékszem.. Repül az idő. :)
#3
Offtopic / Re: Offtopic
2022-02-17, 21:38:48
Hát, eltelt majdnem 13 év. Rémisztő a profilomban azt látni, hogy 31 vagyok. Meg az is rémisztő, hogy emlékeztem a jelszavamra.  :appl: Arról már nem is beszélve, hogy visszaolvastam a posztjaimat.. kellemetlen időutazááás. Szóval üdv :) anybody alive?
#4
Offtopic / Re: Offtopic
2009-11-17, 09:37:18
hát. már nem azért, de én jobban tartok magától az oltástól, mint a betegségtől..inkább elmegyek nőgyógyászatra rákszűrésre, úgyis jó rég voltam, kb 1 éve (nem mintha lenne félnivalóm), arra inkább fordítok időt mint erre.  :zomg:
Lythis-szel egyetértek, akinek meg fontos, az nyugodtan oltassa be magát, nekem nem fog fájni meg szerintem másnak sem.  ;)
van egy eléggé primitív vidéki osztálytársam, enyhe túlzással hangzott tőle el ez a mondat: "persze, minek csinálnak ebből ügyet, meghalt kábé két ember aki amúgyis belehalt volna másba" egyik tanár meg mondta hogy "ja meghaltak már benne csak a legtöbbnél ki se mutatták hogy a h1n1-től,de biztosan attól" -irónia-
félre ne értsetek, nem rájuk hallgatok, csak saját magamra.  :D

szerk.: ja ja,még valami, osztálytársam ukrán származású, és most töltött el egy hétvégét Ukrajnában, mesélte, hogy nem igazán látott ilyen maszkot az embereken, még a határnál sem, talán ha 1 nőn volt az utcán, de mintha mi sem történt volna ott. érdekes  :3x3:
#5
Offtopic / Re: Offtopic
2009-11-16, 16:17:56
mi most kaptunk egy papírt az oltásról, hogy igényeljük-e vagy sem. az osztály fele nem, meg én sem ofc.

puszis téma: az én körömben és korosztályomban teljesen normális a puszi írása vagy adása, kb felér egy hellóval. XD de én osztályon belül senkinek sem adok már, nem fogom mind a 30 embert körbenyalni  :D
#6
nem érzitek a poént XD jó egy bizsu is ha annyira el akar jegyezni, de több nem kell. a menyasszony meg vőlegény sokkal barátságosabban hangzik mint a feleség és férj.  :zomg:

még egy dolog, ami miatt nem szabad mmo-zni és ugyanott ismerkedni.
egy amerikai srác msnezik velem:
[spoiler]Nancy Ontas Ya Ni Ter VeO üzenete:
*want to know what i fdreamed of
*dont get scared =x
*i dreamed of me and you were sky flying on a 2 seat lil fan parachte
*and  you had goten a brooze
*and you was in ront of me
*front*
*and you had this pink shirt and sh short color black
*and i was rubbing you lil cute soft stomoach
*and then i kinda rubbed you down there n.n
*im sory z.z
*bt it felt so good even in the dream XD
[/spoiler]
ez még semmi.

[spoiler]
Nancy Ontas Ya Ni Ter VeO üzenete:
*n.n
* gimme yo number xD
     <3 yumi </3     üzenete:
*would be too expensive to call me and btw why ya need? wanna hear my voice?xD
Nancy Ontas Ya Ni Ter VeO üzenete:
*sms
[/spoiler]
méég betegebb.
[spoiler]
Nancy Ontas Ya Ni Ter VeO üzenete:
*ill ask for your aadrss later
     <3 yumi </3     üzenete:
*ah i see
*u r insane xD
Nancy Ontas Ya Ni Ter VeO üzenete:
*itl be a suprise
[/spoiler]

:zomg: :zomg: :zomg:
#7
attól még hogy sokat szakítottak, jól elvoltak. a házasság igenis elcseszte. :/ az első 2-3 hónap tökjó volt nővérem elmondása szerint, aztán tipikus, a csávó elkezdett kocsmázni, meg jöttek a megcsalások, etc..
nővéremék alatt azt értem h ő és a férje.  :3x3:
a házasság szerintem a legtöbb férfiban valamiféle parát kelt XD esetleg az hogy nem érzik magukat szabadnak, inkább bezártan, irányítva  :D engem ha valaki megkér, aszondom neki bocs de elég ha veszel egy puccos gyűrűt(najó, nem baj ha nem gyémántberakásos), nem kell az a drága szertartás meg ihajcsuhaj és egy darab papír arról hogy egybekeltünk. :D
#8
thrall tényleg olyan mint a párom a közeljövőből  :D
eléggé vegyesek a vélemények, de most én is hozzászólok a témához mint nő.
3 év az hosszú..viszonylag. nővéremék 15 éve vannak együtt, és volt olyan hogy szakítottak 3 hónapra, fél évre, 1 évre..utána mindig egymásra találtak (az hogy most összeházasodtak és sz*r a kapcsolatuk, az más tészta, házasság sux)..az is lehet hogy ez nálatok egy hosszabb szünet lesz. persze, mindenki mondja hogy a szünet hülyeség, utána úgyse jöttök újra össze, vagy ha igen akkor rossz lesz. nem feltétlen. néha én is úgy érzem/éreztem, hogy jó lenne egy szünet a kapcsolatomnak, az előzőnél volt is de utána nem akart velem összejönni a csávó, arra tippelek hogy azért mert megkapta az xbox-át és a ps3-at  :D (na igen, a kocka pasik)
várjunk csak, hol is hallottam ezt, ha valaki azt mondja neked hogy nem, az nem azt jelenti hogy nem, hanem azt, hogy próbálkozz addig, amíg az igen lesz. lehet ez nem jön be de egy próbát megér. nem kell rászállni, tényleg lehet hogy csak kéreti magát..ha meg nem akkor elküld a búsba és végleg kiábrándulsz belőle.

annyi biztos hogy tanultál ebből az esetből..mindig fontosabb az irl mint az url ezt ne felejtsd el. tudom jó a WoW (szerintem hányás,bocsi, én az Aionnal játszanék ha jó lenne hozzá a gépem  :cool:), de van mellette sok más dolog amit lehet csinálni.
#9
Offtopic / Re: Önarckép(csarnok)
2009-11-12, 19:31:28
oh ja, nagy unalom közepette készült  :D
#10
Offtopic / Re: Önarckép(csarnok)
2009-11-12, 17:46:16
na de hogy lássatok valami "jót" is.  :D
[spoiler][/spoiler]
myvip logó befigyel >.> meg egy kéz.  :3x3:
#11
Offtopic / Re: Önarckép(csarnok)
2009-11-11, 20:52:22
juj ez olyan mint a made in hungáriában o_O <3  :D
#12
@Selmo: nem rossz ötlet, de nem ilyen durva a helyzet, nem ülünk mindig a gépen előtt, inkább az ágyon fetrengünk és nem tudunk magunkkal mit kezdeni -.-
köszönöm a tanácsokat..hát először is próbálom valahogy healelni,ehm, helyrehozni a kapcsolatot. XD :/ nagyjából leírta mik a problémái, vannak elég idióta dolgai, inkább le se írom, de ja, próbálunk változtatni. ha nem megy akkor over. köszi télleg^^  :D
#13
nem, úgyértem itt a fórumon.  :frown:
#14
igen tudom..én bízom benne végülis, de lehet ő nem.
[spoiler]

én:
*csak vhogy szeretném fellendíteni a dolgokat
ő:
*ahhha
[/spoiler]
hm hát.  :frown: hagyjuk a témát inkább :/
#15
vicces az hogy 2-3 hetente egyszer előjön ez a probléma.
hétvégén megkérdezte tőlem hogy boldog vagyok e vele és szerintem mi hiányzik a kapcsolatból. annyira meglepődtem hogy ezt PONT Ő mondta, hogy azt válaszoltam "igen, és nemtudom".. :falba:

@NLZ: ezt hosszú leírni, de elvileg mindent..szóval részemről megfelel nekem külsőleg, és belsőleg is, mindenféle téren, csak ez a hisztije nem kéne. elvileg neki is megfelelek, de neki is a hisztivel van baja, ami igazából nincs olyan hatással a kapcsolatra mint az ő hisztije. (én a családról, suliról panaszkodom ő meg minden másról, pl ha elmennék egy usteames sörözésre és elmondanám neki..huhúúúúú :D )
#16
Quote from: Cloud on 2009-11-10, 20:09:08
Quote from: NLZ on 2009-11-10, 20:07:16
Fogadjunk, hogy gépen ismerkedtetek meg és te kezdeményeztél. :P  Amit mondtál a srácról, az alapján az a benyomásom, hogy egy tunya pöcs, aki nem érdemel meg barátnőt. :)
Dehogynem. Csak nem élőt. :D
nem engem.  :D
#17
iigen, de eddig nem volt olyan barátom akivel bárhová is lehetett menni, valami mindig nem tetszett neki. pedig ilyen korizás, biliárd, bowling az jó lenne.
ja meg néha megyünk moziba, de nem túl sokszor. otthon filmezünk többnyire >.>
áh nem szeretném megfogadni a tanácsod, pedig lehet jobban járnék. :/

@Xzone: nem is az...nem, alapvetően nem lenne vele baj, szeretem mert ezeken kívül jól el lehet vele lenni, sok mindenben egyetértünk, mindig tudunk beszélni valamiről. de hogy soha nem megyünk sehová, unalmassá teszi az egészet.

@Nlz: mydate.hu-n ismertem meg. :/ azelőtt nem volt ilyen, elmondása szerint idén lett ilyen, még mielőtt összejöttünk volna. nem is az hogy tunya pöcs. a régi 14-15 éves énemre hasonlít; hisztis.
#18
micsoda kérdések, de ja fel kell mérni a dolgot. hát. néha nézem ahogy COD-ozik, énis kipróbáltam, de nézni jobban szeretem. néha mmo-zunk, azt viszont meguntuk..ehhh hááát..ja meg a Zoo tycoonra szoktunk flesselni, az az állatkert építős hülyeség. gépen kívül nem nagyon játszunk semmivel.  :D
#19
Offtopic / Re: Offtopic
2009-11-10, 19:56:09
én többnyire a szalagavatós osztálytáncról lógok, és pont emiatt kerültem az utolsó sorba (képzeljétek el, 19 lány, 8 fiú = nem esélyes hogy látszódom), mert akkor volt az elrendezés amikor nem voltam. de legalább a keringőnél legelől állok.  :D

@gyulus: hát látod ideje lenne már :D
#20
magyarul igen, minden hétvégén együtt alszunk, ugye 2x, többnyire én nála, filmezünk, játszunk néha eszünk a kínaiban..meg az amit mondtál, igen. beszéltük, hogy menni kéne ide oda, de nincs olyan társaság akikkel mehetnénk..most invitáltam színházba, egy Gálvölgyis vígjátékra, de nem tetszett neki az ötlet =.=
#21
Offtopic / Re: Offtopic
2009-11-10, 19:49:15
megtörtént, és könnyebb lett a szívem.  :bruhuhu: ( :D )
#22
Offtopic / Re: Offtopic
2009-11-10, 19:44:37
61? nem csak kerek összegeket lehet?  :D
én az utóbbi időkben betegeket álmodok. kastélyban mmorpg szerűen öltünk múltkor egy T-rex bosst, most meg a barátom csal meg -legalább tizedjére- álmomban, vagy én őt..xD
#23
naszal, felélesztem a topicot, tudom nem fog sokakat érdekelni, de most az én kis monológom következik.  :D

[spoiler] úgy érzem válságban van a kapcsolatom, akár csak a gazdaság. xD nos eddig mindig fiatalabb egyénekkel foglalkoztam, ilyen másfél, max két évvel fiatalabbakkal -nem vagyok pedomaci   :D - aztán azoknak mindig vége lett, vagy mert túl komoly voltam hozzá vagy mert nem szeret + hasonló blablablák. most, 7. hónapja járok egy tőlem másfél évvel idősebb sráccal, jó, nem olyan sokkal idősebb, de valamivel komolyabbnak tituláltam..az is, viszont az utóbbi időben eléggé furcsán viselkedik. szó szerint. HISZTIS. és idegesít néha minden mozzanata. ez gáz? :/ na meg az hogy nem megyünk sehová. 7 hónap alatt nagyon kevésszer voltunk bárhol is együtt, haverokkal pedig nagyon max 4x, kocsmában vagy piálni vmi téren,stb. mindenféle animés rendezvény, con, animés teázó számomra felejtős,mert nem nézi jó szemmel, igaz azt mondja, nem zavarja, de akárhányszor van ilyen, mindig megjegyzi hogy "aztán nehogy rádálljon valamelyik retard". thx,thx. a 7 hónap alatt nélküle sehol nem voltam, ő viszont eddig 1x volt bulizni a Közgázban, ami szerinte rossz is volt.
szeretem meg minden, csak néha úgy érzem jobb lenne nélküle..egyszerűbb lenne minden..viszont kell is valaki aki mellettem van és támogat, stb.
különösebb baj nincs velem. néha emberundorom van és ebből kifolyólag hiszti de nem vagyok az a tipikus hisztis pics, panaszkodni nem is tudna emiatt.  :D testi adottságaim megvannak,nem vagyok frigid.. :3x3:

na de itt egy fincsi beszélgetés:
én:
*és micsi?:P
ő:
*én háttérképet alkotok :D
én:
*áháá:Á
ő:
*és te ?
én:
*bambulok
ő:
*az nem sok :D
én:
*jah:F
*és milyen háttérkép lesz?:F
ő:
*neked nem fog tetszeni :D
én:
*mer?:Dautó?xD
*v nő ami nem én vok?:D
ő:
*utóbbi


ennek annyi az előzménye, hogy régebben mindenféle szexi csaj volt kirakva neki háttérnek, ami nem is zavart, csak néha megjegyeztem -mert nem birtam ki- hogy az tuti jobb nő mint én, de nem gondoltam komolyan csak húztam az agyát. vasárnap megkérdeztem, újabban mér tájképeket rak ki, mér nem rak ki nőket, erre mondja hogy mert ezek a szép tájképek jobban tetszenek neki. wtf. erre ma meg gyártja a nős képeit. strange..
nem szeretnék véget vetni a kapcsolatnak, és nem csak azért mert szeretem, hanem hát..furcsa lesz de eddig ő volt az egyetlen csávó aki megértett család ügyben, mert ő is hasonlóan fos helyzetben van mint én. erre példa: összejöttem egy dús gazdag fiúval, 1x voltam nála, 1 hetet jártunk, ezután szakítottam.külön bejárónő, puccos ház, milliomos szülők. no thx. hogy aztán eljöjjön az én szerény kis házamba és kinevessen..lehet megértette volna, de róla sugárzott hogy nagyon nem ez kell neki. :D szóval ennyi.
flegma az utóbbi időben, és ha mondom neki hogy aludja már ki ezt, rávágja hogy én meg azt, hogy azt hiszem flegma.[/spoiler]
...
na és mi a teendő?  :D
#24
Offtopic / Re: Offtopic
2009-11-05, 09:40:44
Mohával egyet értek, nálunk most a suliban nagy a pánik, hogy úristen mi lesz, azt amikor beoltottam őket hogy ugyan mit aggódnak már,ez is csak 1 felesleges felhajtás, még én lettem beoltva.  :D én az oltástól jobban félek (na nem magától a tűtől) mint a betegségtől. szóval skippelem D=
#25
Offtopic / Re: Offtopic
2009-10-26, 07:21:08
imádom az igazgatót amiért kitalálta, hogy mától szerdáig be kell menni suliba, és tanítás lesz normális órarend szerint  :uzi:  :frown: (ez nekünk jó ofc, mer a téli szünet hosszabb lesz 3 nappal..de jó, több időm lesz tanulni a kisérettségire..)

ez meg egy igen beteg oldal  :zomg:
#26
Offtopic / Re: Offtopic
2009-10-25, 22:52:06
ideggörcsöt kapok ha meglátok egy lányt fiús rövid hajjal, de csak akkor ha borzasztóan áll neki  :zomg: ismerek 1-2 lányt akinek jól áll,de ritka x.x
#27
Offtopic / Re: Offtopic
2009-10-25, 22:36:35
nem betegszem le olyan szinten hogy abszolút mozdulni nem tudok, csak nem vagyok jól, és olyankor anyám is inkább azt mondja hogy ne menjek. lázas 1 évben max 1x vagyok..amúgy a barátomból indultam ki aki kb antibiotikumon nőtt fel és amióta járunk, minimum havi 1x volt eddig beteg, és amióta megtiltottam neki az antibiotikumot (xD) és szed immunerősítő cseppeket, nem lett beteg 1x se és ez már rekord nála. x.x (és olyan 3 hónapja szedi) belőle indultam ki

pasinak ne legyen hosszú haja szvsz. van akinek jól áll de azt tényleg ápolni kell meg odafigyelni rá x.x
#28
Offtopic / Re: Offtopic
2009-10-25, 21:58:59
szerintem mindenképp megéri kiadni pénzt erre, ha már most hullik a hajad, nem akarlak elkeseríteni, de az gáz. x.x sajna vigyázni kell az egészségre, mondom ezt én aki hol dohányzik hol nem, meg néha piál is, viszont tényleg ritkán vagyok beteg *lekopog*
#29
Offtopic / Re: Offtopic
2009-10-25, 21:51:21
nyah, 800 ft-tól kezdve 3-4 ezerig vannak.
először is van a sörélesztő ( :D) tabletta, 120 db-os, napi 3mat kell bevenni, az 800-1000 között mozog. a drágábbik fajta az a Dr. Böhm Bőr Haj Köröm tabletta 60db-os, az 3 ezer, de anyám annyit sorolt fel fél perc alatt hogy kb ezt a kettőt tudtam megjegyezni.   :zomg:
#30
Offtopic / Re: Offtopic
2009-10-25, 21:43:41
hm hát..az orvos semmit nem tud tenni szvsz. bőrgyógyász cöhh..valami olyan készítményt kéne szedned ami erősíti a hajat, a körmöt meg a csontokat,mindent..most hirtelen nem ugrik be miféle tabletta ez, de határozottan beválik, ebből élünk 20 éve (gyógynövény szaküzlet) és még az orvosok közül is rengetegen járnak hozzánk vásárolni. az én dokim már 6 éves korom óta nem mer nekem semmilyen antibiotikumot felírni, mert anyám úgy kiosztotta őt, és azóta nem is volt komolyabb betegségem, 1 évben talán 1-2x ha megbetegszek "komolyabban" amikor 1 hétre skippelnem kell a sulit (pl most)