Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Topics - Felsmuk

#1
Games / Planetside 2
2012-11-21, 00:52:26
Megjelent a Planetside 2. F2P MMO FPS.

Erre tessék

Béta alapján a közepesen pay 2 win kategóriába tartozik. Unlockot lehet gold nélkül szerezni, upgradet nem. Elméletileg kapsz offline is certi pontot unlockra, kb 1-et óránként.

Megpróbálok összehozni egy magyar csapatot, eddig vagyunk 3-man. Szerver és sereg választás később, de valszeg pirosak vagy kékek leszünk.
#2
Games / Freeware
2005-02-27, 14:58:45
Gondoltam indítok egy topicot a freewar játékoknak is. Az egyik ilyen az Americas Army, de ennek van már topicja.
Amit javasolnék az a Soldat . Ez egy ilyen 2d-s lövöldözõs játék, sok fegyverrel, játékmóddal, mappal és jetpackel. És csak 30 mega.
A másik kedvencem az a Enemy Territory . WW2 shooter, skill rendszerrel, feladat alapú mapokkal, és két jó moddal: Enemy Territory Fortress (Team Fortress+Q3+ET), illetve a True Combat ami eléggé CS szerû. A sima ET-vel csak az a bajom, hogy a mapok eléggé allied pártiak, és az élethûséget is eléggé feláldozták a "balance" oltárán. (pl 30 táras mp40).

Próbáljátok ki ezeket, és ha ismertek ti is ilyen ingyenes játékokat, akkor osszátok meg velünk.
#3
Games / World of WarCraft
2005-02-17, 08:36:12
Gondoltam csinálok egy topicot ennek a fû alatt érkezett, istentudjakicsinálta játéknak... Viccet félretéve: a WoW-ot a Blizzard csinálta (ami ugye a legjobb fejlesztõcsapat), és már a megjelenés elõtt elfogyott mindenhol, az USA-ban, meg Európában is. Nekem se jutott  :bruhuhu: .

A magyar WoW oldal az a //www.worldofwarcraft.hu

Ezt a topicot csak azért csináltam, mert a wownál is volt anime topic...

Egyébként meg ÉLJEN A HORDA!