Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Topics - death_scythe

#1
Anime / Black Lagoon /Spoiler!/
2006-04-13, 11:36:09
Ezennel elkezdem én is a thread gyártást.(Mivel nem találtam ilyen témájút még)

Még csak a Raw van kint de, nagyon ütős lesz a sorozat. Kiváncsian várom ki fogja fordítani, remélem valami megbízható és nem túl lassú csapat felkarolja majd. OP RULZ,(heh megint találtam egy számot amit majd le kell vadásznom :biggrin: de gondolom még jó pár hónapot várnom kell a megjelenésig  :bruhuhu:), nagyon passzol a történet témájához. Igazi akció film, ha hasonlítanom kéne akkor a Karib tenger kalózaira fognám rá hogy hangulatban hasonlít rá(már a kalózos téma miatt, meg hogy annyira itt se "gonoszak" a kalózok), de ez a jelenben játszódik. A történet: eddig egy alkalmazott szemszögéből láttjuk az egészet(valószínűleg így is marad) ő mondja a narrátori szöveget, szóval van ő az átlagos alkalmazott, akire rábíznak mint később kiderült egy kényes témájú lemezt és mivel menet közben a kalózok meglovasítják a lemezt és őt is ezért  a vállalat úgy dönt a legegyszerűbb az hogy megszabaul mindkettőtől(ebben itt nem vagyok teljesen biztos mert annyira azért még nem jó a japánom, a tuti az hogy ki akarják nyírni). Mivel a kalózok magukkal vitték ezért ők is célpontok lesznek és elszabadul a pokol. Még nem teljesen tiszta kik lesznek az állandó stáb tagok de úgy néz ki hogy az "átlagos alkalmazott" és a három kalózból minimum a csaj tuti végig fogja bírni(legalább is remélem), ja a csaj amúgy nagyon jó fej két pisztolyal úgy osztja az ellent mint Madlax(kicsit kevésbé kecses) miközben fülig ér a szája szóval amolyan igazi vadmacska  :biggrin:. Vannak azért vicces részek is benne(amúgy nem tudom mennyi lesz benne összesen) most például főhősünk versenyt ivott a kalóz csajjal az poén volt.

Ui.:Külön jó pont azért hogy az egyik al-fő rossz ember hangját az alakítja aki Gauron-t játsza az FMP-be(ő az egyik kedvenc hangom, na ez jó hülyén hangzott :smile:), már hiányzott, egy kicsit tartok attól hogy nem biztos hogy sokáig fogja húzni a sorozatban a szerepe miatt, de neki azért majd külön szurkolok, továbbá az "átlagos alkalmazottnak" amíg kiderül hogy főszereplő-e vagy sem valszeg igen de még nem merem biztosra mondani.


EDIT: A Shinsen-subs elkezdte feliratozni, aminek örülök is meg nem is, jó mert végre fordítja valaki de a Shinsen sub-bal az a baj hogy nagyon összevissza adják ki a fordításaikat pl.: Noein még csak 20-nál tartanak mikor a sorozat egy ideje már befjeződött.
Itt a link: http://bt.shinsen-subs.org/%5BShinsen-Subs%5D_Black_Lagoon_01_%5BFBF35F0C%5D.avi.torrent
Ja amúgy valaki nézi/tervezi nézni a sorozatot?