Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - corall

#1
Games / Final Fantasy Rulez
2005-11-13, 22:48:10
Quote from: AlkyraAz egy Tonberi. Ha azt nem tudod leütni akkor az Ultima Weapont se tod...
Csináld azt, hogy Auront, Tidust s Yunat VÉGIGviszed a saját s az előző kettő vonalán a SphereGrinden!!!
Ekkor Yuna Animajá olyan 500000-8000000 körül fog sebezni.^^Az már elég.:) :)
Auron best fegyvere a Muhroom RockRoadon van, de tovább kell menned Djose írányába, s bal oldalt lesz egy szobor...nah annak a kezében lesz...
Tidusé már cseles. A Calm Land-en a Choboco versenyen 0.00 időt kell csinánod!!(azaz 0mp alatt érsz be a célba.) Ez lehetséges, csak sok lufit kell gyűjteni, s kikerülni az összes sirályt.(én megcsináltam...úgy 14.re sikerült..:D:D:D)Ha ezzel megvagy, menj a Calm Lands, BAL FÖLSŐ sarkába.
Ott lesz egy hátsó út, mely levezet egy szinte. ott találsz egy kődarabot a falban, mely hasonlít egy pentagrammához. Éríntds meg. Tidus legjobb fegyvere a tiéd.
Oh, remélem tudod, hogy ezeket a fegyvereket KÖTELEZŐ upgradelni.(abban az iceforestben az elején a "tejúton" az első bal oldali letérésnél lesz egy NAGY virág. Oda kell menni, s ha megvannak a megfelelő tárgyak(Mars Crest, meg hasonlók.) akkor felfejleszti.Egyedül a lgjobbfegyverek semmit nem érnek.
(nem is kapsz xpt ha csak csontra használod őket..)
Sok sikert!
Na, sikeresen legyőztem a Tonberi-t;) Ultimát is, Omega nem megy, szóval úgy döntöttem ezt az ügyet kicsit pihentetem:) A legerősebb fegyverét már megszereztem Auronnak(és ki van véve belőle a NO AP is) Tidus-é még sajna nincs megszerezve, gyakorolnom kell még a Choboco versenyt:D De azért köszönöm az útmutatást:) Most a sphere grind-et próbálom teljessé tenni a karaktereknél..szóval sok harc áll előttem:)
#2
Games / Final Fantasy Rulez
2005-11-11, 00:19:25
Quote from: AlkyraYo!

Természetesen van s nem is nehéz megszereni..az elején...neked már le kell ütnöd egy Dark Aeont ahhoz h ismét visszamehess oda.(ugyebár mindenki azt hiszi h elárultad Spirat s mindenki rád vadászik)
Azok eléggé erõsek, auto-haste s auto-phoenix s az ultimate weaponekkel
érdemes csak nekik menni...
Nah akkor mondom h szerezd meg:
Amikor belépsz abba a terembe ahol három hely van ahova berakhatod
a gömböt s a középsõ vezet tovább egy másik szobába ami a Main hely.(ez a Chamber of The Faith elõtti szoba. Ahol a végén le kell égetned az utolsó ajtót. két szintes a hely)
A jobb oldali falba rakd bele a gylph gömböt, ekkor megnyílik az ajtó a Destructive Spherehez az út.
Nos. Lépj a fényre, hogy reseteld az állást.(ott a fal mellett hol a D.S. találtad.) Furcsamód a pedesztál, ami a másik szobában volt, középre kerül. Rakd bele a tûzgömböt, s told
oda ahol van a fény ami reseteli a dolgokat.
Ha megvagy akkor a pedesztál lesülyed s megjelenik egy új Spehere tartó, lent az alsó szinten. Oda rakjad a D.S gömböt s kirobban a fal s ott lesz amit keresel...
Sok sikert hozzá.(gondolom rájöttél, hogy közben át kell rakosgatnod párszor a gömböket mivel egyszerre csak egyet használhatsz...mire jó az elõzõ terem ahol három Sphere hely is van:D)
KÖSZI!!!!!! Örülök h. ilyen gyorsan segíteni tudtál:) El sem hiszed milyen hálás vagyok neked:D Miután megtaláltam a ládát, megszerezhettem végre Animát és a Magus Sisters-t is! Ja, és így egyben Yuna legerõsebb fegyverét is;) Szóval tényleg nagyon sokat köszönhetek a segítségednek! Milyen sok múlhat egy ilyen kis ládán:D Most amúgy Omega Ruins-t fedezem fel...jó kis hely:D egy szörnnyel nem bírok ott..a neve most nem jut eszembe..de kb úgy néz ki mint egy béka, és egy kés van nála..egy mozdulattal kinyírta az embereimet:D na sebaj, most úgyse õ a lényeg..hanem Ultima és Omega;) Még1x köszi a segítséget!!! :jee:
#3
Games / Final Fantasy Rulez
2005-11-09, 19:25:02
Hy! Látom már régen írtak ebbe a topikba:) Na, nem baj, azért remélem v.ki megszán majd és segít:) FFX-el kapcsolatban van egy kis gondom...most tartok ott hogy a titkos aeon-okat, fegyvereket gyûjtöm. Szeretném megszerezni Animát...az õ megszerzéséhez kell megtalálni minden templomban az elrejtett ládákat. 6-ból már 5 meg van. Sejtésem szerint a Kilika templomban nem találtam csak meg a ládikát...de nem értem, mert az egy egyszerû hely, és én mégsem találtam semmit! Van ott egyáltalán ilyen? Bevelle-ben ugye muszáj volt kinyitni ládát, oda vissza se lehet menni. Besaid-ban megtaláltam, Djose-ban is, Zanarkandban és Macalaniában szintén..szóval csak Kilika nem stimmel:( a lényeg tehát: hova kell rakni a Kilika templomban a destruction sphere-t h. megtaláljam a ládát?:) remélem tud v.ki segíteni:) köszi elõre is, bye!
#4
Anime / Naruto
2005-07-03, 22:57:03
Quote from: Emarsharae:zen:
Csak aztán vigyázz, mert most úgy a... 130. résztõl megint elég unalmas dolgok történnek. Na jó, nem unalmas, de naaaagyon vontatott. És komolyan, tegye már fel a kezét az, aki szerint Jiraiya, Naruto, Sakura meg az a... nemtomhogyhívják csaj le tudja gyõzni Orochimarut és embereit.  :rolleyes:
Ha csak Orochimaru rá nem jön hirtelen, hogy a világ sokkal szebb ha rózsíszín, vidám és barátságos, nem sok sikert jósolok hõseinknek.

Azért a 135. részig elég érdekes nem?:) Mert nekem pl Sasuke és Naruto harca nagyon bejött:) De onnantól már télleg unalmasak a dolgok... Jah van v.mi amit nem értek. Naruto ugye képes használni a róka démon chakráját, ezért nagyon erõs támadásokra képes. Sasuke viszont legyõzte a már fennt említett harcban Narutot(persze ezt csak azzal a bizonyos átváltozással sikerült elérnie), pedig akkor Naruto teste felett az irányítást teljesen átvette  a vörös chakra...ilyen erõs tényleg h. csak úgy lenyomja a kilenc farkút, aki azelõtt kész természeti katasztrófa volt? Még a negyedik Hokage is az életével fizetett azért h. megfékezze...és erre Sasuke leveri azt akinek a testébe van zárva. Jó tudom h. Naruto elég béna szokott lenni és elsieti a dolgokat, de ebben a harcban szinte a kilenc farkú chakrája csinált mindent:) Szal legalább ezért nyerhetett volna:)
#5
Anime / Naruto
2005-07-01, 19:30:14
Hy!

Egy ideje olvasgatom ezt a fórumot, sokak véleményével 1etértek különbözõ kérdésekben, pl már én is kezdem kicsit unni Sakura "szenvedését" az anime-ben, viszont az az érdekes h. a mangában abszolút nincs bajom vele:) Jaaaj, már megnéztem az eddigi összes részt, meg elolvastam a legutóbbi manga fejezeteket, most megint várhatok az újabb adagra:'(