Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Adam_013

#1
Hírek,információk / FTP lassulás
2003-10-06, 21:16:31
QuoteOriginally posted by Zelgadis
JESSSZUS! Mikor lesz nekem akkora vonalam :D

Úgylátszik Adam, nem volt sose 28ks modemed :D :D

Ahhoz képest a 10k egy álom :)

Heh, beismerem 56-ossal kezdtem. De akkor még a letöltések is kissebbek voltak.

A totál sebesség nem annyira idegesít mint az hogy a régi érték tizedére zuhant. Na jó, arról sem könnyû lemondani hogy mire egy részt végignézel, két másik 77%-on áll.



Nekem mindig egyforma.  Indításkor néha 64k-ról zuhan, néha nullából mászik fel, de pár másodperc múlva mindig 10-13k-nál állapodik meg, ha nincs semmi probléma. Ha durcás kedvében van, visszaesik 2-3k-ra. Úgy tûnik ideje elbeszélgetni szolgáltató bácsiékkal.
#2
Hírek,információk / FTP lassulás
2003-10-05, 23:23:48
Hmmm... úgy tûnik a fórum utál engem. Ez persze nem újdonság. Próbáljuk meg újra...

Szóval már elég régóta látogatom az oldalt, ezt-azt letölteni és rendkívül értékelem amit csináltok. Ami elõször ledöbentett az a (2x) 100Kb/s letöltési sebesség volt, amivel gyakorlatilag úgy tudtam végignézni sorozatokat, hogy csak pár percet vártam két rész között.

Aztán egyszer csak észreveszem hogy kicsit többet kell már várni és lám, csak 64k-val jönne a fájlok. Sebaj, gyakran vannak hardver problémák, majd helyrejön, ha nem, azt is túlélem.

Némi kimaradás után megint leszedtem valamit, de ez már csak 32k-val jött. Ez már kicsit zavart, de hát gondoltam el vagyok kényeztetve, biztos ez a részleg nincs a legjobb állapotban.

Most pedig itt ülök a letöltés elõtt, ami nagyjából 10k-s sebességgel csordogál, néha inkább 2. Bármivel is próbálkozom, 4 óránál biztatóbb becslést nem kapok.

Nem siránkozni akarok, csak érdekelne miért is van ez. Az én szolgáltatómmal van valami? Vagy tényleg ennyit lassult a server? Említett-e valaki hasonló problémát? Láttam van szó egy fizetõs rendszer bevezetésérõl, de annak semmi jelét nem látom, hogy már mûködne.
#3
Nem tudom az CRC-e vagy sem, de ha már ott tartassz, nézz rá az FLCL 6-ra is! Mintha valami nem lenne vele egészen rendben...