Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Lers

#1
Anime társalgó / Re: Felirat
2005-10-26, 21:57:53
Nem tud valaki Gundam Seed-hez angol feliratot véletlenül (ha lehet .srt-ben) ...? Ami nekem van abban a feliratok itt-ott egymásra vannak csúszva ami pl a végkifejletnél nagyon idegesítõ (végig rányomja a dalszöveget a szereplõk dumájára szal egy szót nem lehet kiolvasni :mad: ) Az srt formátum igazság szerint nem létfontosságú csak akkor rögtön vinné a haverok asztali dvd lejátszója is (kevesebb munka nekem :haha: ). Próbáltam már keresni Google-ban de az egyetlen ahol kifejezetten a felirat lett volna fenn az az AnimeHQ.org volt, de már onnan is leszedték. :(
#2
Offtopic / Kedvenc idézetek
2005-10-09, 12:23:48
"Stop running away! It's more of a battle to continue living!!"
Cagalli, Gundam Seed
#3
QuoteOriginally Posted by White SeeD
Gundam SeeD Destiny végignézve. Gyak nincs is befejezve  :(
Nem biztos, de asszem Destiny-nek terveztek egy jó 40 perces levezetõ epizódot a szokásos összefoglaló OVA mellé, aminek elég bizonytalan lett a jövõje, tekintve hogy leszedték a megjelenés dátumát a hivatalos oldalról... :eeek: (ezt fórumokról szedtem össze szal ne vedd készpénznek... :rolleyes: )
#4
QuoteKét hétig emésztetted az utolsó kettõ részt? Az End of Evangeliont láttad már?  :3x3:  :haha: na azt fogod még egy ideig emészteni :haha:  
Láttam már, de még mindig nem fogtam fel egészen a logikáját... :haha:
(hozzáteszem NGE volt az elsõ igazi anime amit láttam, szal lassan már kb másfél-két éve próbálom felfogni  :lul: )
#5
Hmm asszem hivatalosan is kikiáltom magam Gundam fannak :haha: . Most hirtelenjében volt egy hét szabadidõm és végignyomtam a Winget és a Seedet és nagyooon zsír! :jee: Lehet hogy ezért a kommentemért holnap már a túlvilágon fogok ébredni de itt-ott az elmélkedései már jobban tetszettek az NGE-nél is. :) (jóvanna szerettem az NGE gondolatmenetét, de 2 hétig emésztettem az utolsó 2 részt :lul: )
#6
Games / Re: Japán játékok
2005-10-05, 23:08:42
Hmm lehet hogy kicsit OFF de sebaj... :)
Nem látott valaki neten h-game zenéket...? Némelyiknek egészen kíváló bg zenéi vannak (pl Crescendo, Figures of Happiness), de a játékból egy istenért sem tudom õket kivarázsolni.  :comp:
Hogy legyek kicsit ON is: nem tud valaki valami kellemes kis h-game-t ajánlani? Mármint hogy olyat amiben nem kell ennyit klikkelni-olvasni? :haha: (imádom ezeket a grafikus novella szerû játékokat de azért jóból is megárt a sok  :rolleyes: )

QuoteOriginally Posted by Fazék
úgy vettem észre, hogy egyre inkább az igénytelen vacak felé hajlanak immár a hentai játékok is
Ezzel 1et kell értenem de azért még nem kell feladni, vannak még ritka (és néha egyedi) kivételek  :) .
#7
Games / Re: Japán játékok
2005-10-04, 21:47:08
Akit inkább a kicsit lelkizõsebb (és többnyire olvasgatós-klikkelõs) h-game érdekel annak itt van néhány ajánlás: Crescendo, Snow Drop, Figures of Happiness (mûfajának egyik legjobbja), Casual Romance Club, illetve a True Love (de ez csak azoknak akiket nem zavar hogy elég régi, ergo nincsenek pl szinkronhangok)
A Come See Me Tonight 2-õt én is csak ajánlani tudom mindenkinek, kifejezetten jó játék, ha egy-két szinkronhangtól eltekintünk... ;)
#8
Offtopic / Bemutatkozások
2005-10-04, 21:38:12
Üdv Mindenkinek!
Lers volnék, egy 19 éves (egyelõre) reményekkel teli informatikus palánta. Animékkal csak jó másfél éve foglalkozom komolyabban (addig ugye meg csak rtl2-rõl ismertem a mûfajt), mióta valaki letöltette velem az egész NGE sorozatot filmestõl-mindenestõl, azóta viszont a torrent kliens folyamatosan zünyörög a gépen  :rolleyes:...
Néhány kedvenc animém: Kimi ga Nozomu Eien, NGE, Mai HiME, Azumanga Daioh, Gundam Wing, Full Moon wo Sagashite. (jóvanna ez így egy kicsit vegyesfelvágott de ha jó egy anime akkor nekem tök mindegy hogy mi a mûfaja... :) )
Nah remélem jól megleszünk! :)

ui.: jah mielõtt elfelejteném! Hellsinget már néztem is olvastam is, teccett de nem hiszem hogy túl gyakran fogok vele nosztalgiázni  ;)

uui.: és ha véletlen lenne még itt valaki Baja-közeli az keressen meg, mer erre nagyon kevés az animekedvelõ...  :ejj: