Main Menu

Kiddy Girl-AND

Started by _Anime Wynter_, 2009-11-25, 23:33:43

Previous topic - Next topic

_Anime Wynter_

Egy új sorozat. Nem mondható a Kiddy Grade folytatásának. Ez már egy külön sorozat.

Ismertető:

51 év telt el azóta, hogy az Atlas-terv kudarcba fulladt és 25 év telt el azóta, hogy Eclair és Lumiere megmentette az univerzumot.

Most a megszokott páros helyett kapunk egy energiatúltengésben szenvedő rózsaszínes hajú lányt, akiről biztos gondolhatjuk, hogy pár kereke nincs a helyén, valamint egy viszonylag nyugodt természetű, nagyon okos, magát 7 évesnek valló, lila hajú lányt, akinek meg vannak a maga furcsa szokásai, csak jól titkolja őket. Tehát, ők a két főszereplőnk, Ascoeur és Q-feuille. Mindketten ÁSZ/ES tanoncok és egy Touch&Go nevű kis kávézóban dolgoznak a GTO épületében. A GTO is az Aineas-on található és lényegében ugyan az, mint a GOTT, csak impozánsabb az épülete és szinte az egész megszokott csapat ki lett cserélve. (Bár remélem, részletesebben is kiderül, mi történt a többiekkel.)

Csupán két csapat maradt meg (eddig) az előző szériából: Tweedledee & Tweedledum, valamint Un-ou & A-ou. Dee-ék egészen mutatós és sokkal jobb designt kaptak, Un-ou-ékkal pedig még a „jelenben” nem találkoztunk. Nos rajtuk kívül még gazdagodtunk egy teljes értékű ÁSZ csapattal, Trixie & Troyes Jeanne személyében.

Nos, ideje beszélni a vezetőségről. Eclipse helyére kapjuk Hiver igazgatónőt, akit rögtön az első részben meg akarnak ölni és szárnysegédjét, Sommert, aki meg is védi, de részletesebben, majd az Epizódismertetőből. Tehát, a fent említett személyekről eddig még nem sokat tudni, csupán annyit, hogy folyton együtt mutatkoznak.

Forrás: KGWeb



Jelenleg a 6. epizódnál tartok mivel még ennyi jött ki. Hát mitne mondjak.

[spoiler]Az A része jó volt. Hiver szexkisasszonyka, és Zoma úrfi már szexelni akartak. Zoma gyermek szexhiányos volt, így Hivert elkezdte simogatni, kavarni kezdett vele. Na mondom ez szép :'D És Q-feuille, meg Ascoeur, és Dia pedig meglesték őket x')

A B része nem tetszett nekem, mivel yaoi jelenetek voltak benne, ami egy kicsit kibaszta a biztosítékot... Hát le is értékeltem a sorozatot miatta x') Igaz nem vészes, de nekem sok volt. x')[/spoiler]

chilip

#1
hát én ennek a szarnak nem nyitottam volna topicot, de te tudod. amúgy az első sorozata az egyik kedvencem máig, de amit itt művelnek az az első sorozat megerőszakolása, elment moe~moe~ shit ökörködésbe az egész és még csak nem is vicces az esetek felében. 6. rész meg a legalja az egésznek....

ed.: persze ez csak magánvélemény  :P

White SeeD

Az első sorozat nekem is bejött. De ez.. Úgy 3 rész után dobtam.
Simán nem szólt semmiről. A szereplők irritálóak. Fanservicenek meg gyenge. Főleg a többi most futó sorozat mellett mint SnO, Kampfer.
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

KeLa

Ha még nem tűnt volna fel valakinek, elég egyértelmű h nem is akarták h olyan legyen  mint az első évad.
Tipikus otaku anime lett belőle, tele van nico-nico/2chan poénokkal meg mindenféle paródiákkal, aminek egy részét már tényleg csak a hardcore animések értik meg. Ha az első sorozathoz kéne hasonlítanom, akkor gyenge... viszont így magában hatalmas baromság... pozitív értelemben :lol:

White SeeD

Hát, szerintem én igencsak kimerítem az otaku/hardcore animeos kategóriát. ;)
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

KeLa

Gondolom a körítés volt az, ami megfeküdte a gyomrodat :D

A 6. rész már nekem is túl sok volt, viszont imo az 5. remek volt és az előzőek se voltak rosszak. És valszeg azon kevesek közé tartozom akiknek bejön Ascoeur (is) :P

chilip

a crossdresser-chan nagyon nem kéne bele

Titkos

Chilip kb. leírta a véleményemet, az egy dolog, hogy ez tényleg nem akar több lenni, mint egy szánalmas otakushow, de akkor minek kellett pl. úgy kezdeni, hogy Eclairék, meg a többi ügynök ott akcióznak, hogy aztán ezzel a lolis szánalommal szúrják ki az ember szemét? Egyáltalán miért "Kiddy" a címe, ha köze nincs az előzőhöz? Komolyan, jobb lett volna, ha tényleg más cím alatt, tök más szereplőkkel csinálták volna meg, akkor legalább "csak" szimplán szar lenne, és nem az első sorozat megerőszakolása. :ejj: (Vagy akkor legyenek őszinték, és nevezzék át "Kiddy Shit-END"-re.)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 


White SeeD

Quote from: KeLa on 2009-11-26, 13:06:49
Gondolom a körítés volt az, ami megfeküdte a gyomrodat :D

Inkább úgy az egész. Kivéve az előétel.

előétel: zomg, hullanak a hajók, valaki támadja a bolygót, szereplők áldozzák be magukat.  harc, akció, dráma, szuper bevezetés :cool:

főétel: flat, zéró iq, irritáló lányka rohangál, hülyeségeket beszél/tesz.
no pantsu shot, helyette.
megjelenik transzfesztita bártulajdonos (ez az alak mostnában elég népszerű, mást sem látni csak nőnek öltözött férfiakat a bárpult mögött. de most komolyan, ez a trend, vagy mi az isten van? :morci: ) és 10 percen azon veszekednek hogy vegyen rendes pantsut... hú de izgalmas...

köret: jönnek a gonoszok, először öreg embernek, majd meztelennek, majd páncélosnak álcázva magukat. Noha totálisan kilyuggatják a helyet egy db sérült sincs. ::)
kislány akcióba kezd, a fésű/fénykard/tüskepisztoly vacakjával teleportálgat, repül (az előső szezonban az egész csapatnak nem volt ennyi képessége). majd a fénykardba kapaszkodva :zomg: sárkányozik egyet.
A végén a konfliktus némi gagyi harc után vér és sebesülés nélkül

deszert: pocsék outro

ül az ember a monitor előtt, és egy :whatisthisshitpikar: jelenik meg az agyában.
Izgalmas 1,5 perc után hihetetlen fail. Az évad csalódása.
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Titkos

#9
Quote from: White SeeD on 2009-11-27, 23:41:45(az előső szezonban az egész csapatnak nem volt ennyi képessége).

QFT

Quote from: White SeeD on 2009-11-27, 23:41:45
ül az ember a monitor előtt, és egy :whatisthisshitpikar: jelenik meg az agyában.
Izgalmas 1,5 perc után hihetetlen fail. Az évad csalódása.

QFT #2
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 


SaiyaGin

Komolyan mondom, élvezet olvasni ezt a fikázáshegyet. :D

Member

Szerintem is, bár a QFT-ről a Quantum field theory urgott be előbb. :haha:

chilip

DIA milyen kibaszott idegesítő lett... nonsense in the battlefield

meg csak úgy megkapták 2en a 2 S osztályú képességet... na perszeeeeeeeeeee....

chilip

lehet már csak én kínzom magam ezzel a szarral  :morci: :lol:

ep 12:

QUALITY FACES EVERYWHERE~! EVERYWHERE~!  :lul: istenem ezeket a mutánsokat.

gerúúúússss meg mindenhol ott van mert annyira gonosz és csak az auráját érezni néha mikor nagyon gonosz terveket agyal meg hümmög sejtelmes mosollyal. biztos meghalt a kiskutyája és ezért akarja elpusztítani a galaxist. amúgy most folytatták 8-10 percben a prev-et amiből megtudtuk mi lett Eclair-el és Lumierrel (az a rész baró is volt,de ...), de már az ő múltjukat is bemocskolta egy kis klisé mamuci kicsi fiacskájával. Úgy látszik Eclair olyan kiváló mintaanya lett hogy egymás után neveli az örökbefogadott árva fiúcskákat szép kis kertes házában (lehet csak magányos volt hideg téli éjszakákon). Szóval ez a rész tovább barmolta az első sorozat emlékét, és nem tudom miért nézem még :D

chilip

#14
heti szaradagjelentés:



ep 13.:

ennyi bohóckodás után is van képe a készítőknek fanservice részt berakni  :__devil:

helyszín: adott egy üdülő-bolygó, amire CSAK ÉS KIZÁRÓLAG nők léphetnek be...

védelmi rendszer programozása: minél több VIP annál szigorúbb intézkedések

probléma:
túl sok VIP és berzerkel a rendszer  :zomg: azt hinné az ember hogy a jövőben ilyen hiba nem merülhet fel, biztos windows 5433-at használnak

megoldása a problémának: éjszaka a 3 jómadár megpróbált belopakodni egy robotok által őrzött helyre >> Dia elkezdett röhögcsélni és játszadozni, lebuktak mind azt bementek és szétvertek mindent amúgy ezért...

tanulság: lopakodó misszióra ne vigyél 10 évesnél fiatalabbat

SaiyaGin

Quote from: chilip on 2010-01-10, 23:08:24
lehet már csak én kínzom magam ezzel a szarral  :morci: :lol:

Úgy tűnik. :D

Quote from: chilip on 2010-01-16, 14:46:32
heti szaradagjelentés:

:Kiraly:

KeLa

Quote from: chilip on 2010-01-16, 14:46:32
tanulság: lopakodó misszióra ne vigyél 5 évesnél fiatalabbat
wat, Di-chan 8 éves... majdnem :ejnye:

Am én még nézem 4tehlulz... meg még vmi epic csatát is várok a végére. Szép álom, nem? :D

chilip

Quote from: KeLa on 2010-01-16, 20:39:27
Quote from: chilip on 2010-01-16, 14:46:32
tanulság: lopakodó misszióra ne vigyél 5 évesnél fiatalabbat
wat, Di-chan 8 éves... majdnem :ejnye:

Am én még nézem 4tehlulz... meg még vmi epic csatát is várok a végére. Szép álom, nem? :D

fix'd

chilip

d-d-d-d-DOUBLE POST!

ep 14!!! az volt ezzel a bajom hogy semmi kiröhögnivaló ökörség nem volt benne, egyszerűen csak sz@r volt, az az átlagos szar ami után elgondolkozol hova lett a 20 perced és csak az arcod fanyalodik el majd 10 perc után ezért kitörlődik a fejedből egyfajta védekező mechanizmus által és nem tudod felidézni se később...

Pr3d4k1ng

Hogy a fenébe bíród végig nézni?  :confused:

Ennyire nem lehetsz mazoista :D

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

White SeeD

 :lol: Nem sikerült leállniuk 13 résznél? De most komolyan, kinek tetszik ez a moslék? Nem realizálódott egyik készítőben sem, hogy ganét készítenek :confused:
Ilyenekre pazarolják a pénzt és az időt...  :ejj:
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

bimanc

Hmm, 13-ig sikerült magam felhozni, meglesem a következőt is. Nem tudom nekem tetszett néhány dolog benne, legalább meg tudott nevettetni. A főszereplők annyira epic fail-ek, hogy az rettenetes. Főleg a loli, aki mindent elmond mégegyszer, aztán Norio Wakamoto még rákontráz egyet.  :muhahah:

chilip

egyre szarabb a graf is, lehet a pénz elfogyott. ep 14 előfordult olyan hogy oldalról mutatták Qfielle fejét és a távolabbi szeme 1,5-2x nagyobb volt mint a közelebbi. elég mutáns hatást keltett, utána váltott a kép és a másik oldalról is ugyanígy... kell nekik összebarmolni az egyetlen normális szereplőt.

meg kicsit se volt klisés a vége, kezet fogtak a visszaemlékezésben és rögtön fény, meg tárárárá és ő a lelki társad.

KeLa

[spoiler=ep.15]Oh, a nagy fordulat, Ascoeur nem más, mint Geacht'er húga... :lul:[/spoiler]

chilip

ep 15

második fele még ÉRDEKES is volt!!! első fele viszont complete garbage... no mind1, felétől kellemes meglepetés volt, mert nem volt szar csak a középszerű kategóriában egy érdekesebb réteg :D

Titkos

Quote from: KeLa on 2010-01-29, 14:57:28
[spoiler=ep.15]Oh, a nagy fordulat, Ascoeur nem más, mint Geacht'er húga... :lul:[/spoiler]

Azt bírom, hogy már annyira semmi köze az első sorozathoz, hogy írjátok itt a neveket, és mindre úgy reagálok, hogy "és az ki a franc?" :D Ascoeur is csak onnan ismerős, hogy az első 2 részt végigszenvedtem, szóval legalább az egyik főszereplő nevét megjegyeztem. XD A neveket meg szerintem olyan "fantasy-sen" találják ki, hogy rácsapnak a billentyűzetre, és ami épp megjelenik a képernyőn... (Geacht'er, Que'fil vagy hogy írják, stb. XD)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 


KeLa

Quote from: Titkos on 2010-02-04, 15:24:51
A neveket meg szerintem olyan "fantasy-sen" találják ki, hogy rácsapnak a billentyűzetre, és ami épp megjelenik a képernyőn... (Geacht'er, Que'fil vagy hogy írják, stb. XD)
A nevek nagy része mind2 sorozatban valamelyik európai ország nyelvén (francia, német stb...) írt szó.


Titkos

Igen, Eclairéknél emlékeztem is, meg pl. a Tweedledee-ék neve egyből beugrott, de most annak, hogy "Aceheart" meg "Q-Leaf", szerintem angolul sincs sok értelme. :)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 


KeLa

Na ja, kb a nevek értelme is annyit csökkent, mint Girl-and-é az első sorozathoz képest...

De most már végignézem, vagyok annyira mazo h azt a heti 1x24 percet könnyedén kibírjam... :smile:
[spoiler]Főleg h nekem bejön a két főszereplő karakter... de más nem :rotfl:[/spoiler]

Titkos

Amúgy tényleg elismerésem bárkinek, aki végig bírja nézni. :) Én szenvedtem már pár gagyi sorozattal, a legtöbbnél "just for the lulz" indok miatt, de ebbe már az elején beletört a bicskám.
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait."