Main Menu

Mai-Otome /Spoiler!/

Started by Lazzaret, 2005-11-19, 18:23:42

Previous topic - Next topic

Lazzaret

Talán rajtam kivül is nézi valaki akivel kilehetne beszélni ezt az animet is.


www.arkangyalok.uw.hu

Lazzaret

No kérem az elkövetkezõ 24 Órában kint lesz remélhetõleg az új epizod pontosabban a 7-dik rész. Ez lesz az elsõ rész ahol láthatjuk Kagutschit megvillani. Mondjuk a hatodik rész is jó volt. A szörny amit elpustítanak benne olyan mint ha egy Hentaiból lépet volna ki. Amikor a csápok megragadják a csajokat.... :D


www.arkangyalok.uw.hu

Lazzaret

Most kezdtem el lehúzni az új Doremi fansubbos részt :D kiváncsi leszek mien lesz.


www.arkangyalok.uw.hu

ProfWilliam

Ja igen. A csápszörny érdekes volt. :) Fõleg a póz ahogy az otomrket megragadták. :)

Akit érdekel....

A MAi Otomehez a magyar felirat...
a http://totenkopf.uw.hu/ oldalon készül.

Bámelyik verzióhoz megfelelõk, de leginkább a http://bt.saiyaman.info/ -on felelhetõ feliratnélküli raw-okhoz passzolnak. Ha innen akarjátokleszedni siessetek mert az elsõ részek torrentjei, már nem sokáig élnek....

Lazzaret

Ezek a feliatok jók a DOREMI fansubbos hoz is., igaz ide már bevan égetve az angol is :/


www.arkangyalok.uw.hu

Lythis

Quote from: LazzaretNo kérem az elkövetkezõ 24 Órában kint lesz remélhetõleg az új epizod pontosabban a 7-dik rész. Ez lesz az elsõ rész ahol láthatjuk Kagutschit megvillani. Mondjuk a hatodik rész is jó volt. A szörny amit elpustítanak benne olyan mint ha egy Hentaiból lépet volna ki. Amikor a csápok megragadják a csajokat.... :D
Ha arra a megidézett mittoménmiafenére gondolsz ott a vár alatt, akkor nekem nem tûnt túl kagutsuchi-s nak. Azt a GEM repesztõ orgonát sem tudtam nagyon hova tenni, majd a subolt változatban talán kiderül. Azt sem vágtam, hogy a Mikoto árnyék mit dumál ott nekik -> szintén maj a subolt válozatban kiderül.
 Pedig már direkt örültem, hogy kihagyják belõle. Õt a Mai-HiME-ben kifejezetten utáltam (a kardja azért jóvolt).

Alkyra

Egész jó volt. A lány a kedvenc fegyver típusomat használja(két kard összerakva vagy két pengéjû lándzsa, kinek hogy tettszik). :)
De itt már eléggé kemény utalás van rá, hogy ki is az igazi...:jee: :jee:
Hehe.Jöhet a 8. rész.:) :)

Lythis

Quote from: AlkyraEgész jó volt. A lány a kedvenc fegyver típusomat használja(két kard összerakva vagy két pengéjû lándzsa, kinek hogy tettszik). :)
De itt már eléggé kemény utalás van rá, hogy ki is az igazi...:jee: :jee:
Hehe.Jöhet a 8. rész.:) :)
Kemény utalás az enyhe kifejezés... akinek innen nem esik le...
Kiváncsi vagyok, hogy az akadémián mit szólnak majd ahhoz h Arikának van már mestere... elõbb-utóbb úgyis kiderül sztem. Én asszem megvárom a static-sub-os változatot, a többi is úgy van meg.

Lazzaret

Ez kiály volt. Az elõzetesben ugy tünt mintha Kagutschi lett volna. De csak egy szörny :( na mindegy. Az a kard tényleg komolyan nézet ki. Ká hogy váhatok megint egy hetet a kövi részig.


www.arkangyalok.uw.hu

Lythis

Quote from: LazzaretEz kiály volt. Az elõzetesben ugy tünt mintha Kagutschi lett volna. De csak egy szörny :( na mindegy. Az a kard tényleg komolyan nézet ki. Ká hogy váhatok megint egy hetet a kövi részig.
Na hja. 24-én jön ki a köv, nem?

Necrid^

Quote from: LythisNa hja. 24-én jön ki a köv, nem?
25-én.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Manitu

Quote from: AlkyraEgész jó volt. A lány a kedvenc fegyver típusomat használja(két kard összerakva vagy két pengéjû lándzsa, kinek hogy tettszik). :)
De itt már eléggé kemény utalás van rá, hogy ki is az igazi...:jee: :jee:
Hehe.Jöhet a 8. rész.:) :)
Jó kis rész volt :) Az utalás meg... már az elsõ részbõl teljesen nyilvánvaló volt a dolog :D Már csak arra leszek kíváncsi Mai mikor bukkan fel... ha egyáltalán benne lesz... Mekkora poén lenne, ha õ lenne a fõgonosz :D


Cobra

Én inkább megvárom, míg kijön az összes rész, nem bírnám ki, hogy hetente csak 1 részt látok belõle  :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Lythis

Quote from: ManituJó kis rész volt :) Az utalás meg... már az elsõ részbõl teljesen nyilvánvaló volt a dolog :D Már csak arra leszek kíváncsi Mai mikor bukkan fel... ha egyáltalán benne lesz... Mekkora poén lenne, ha õ lenne a fõgonosz :D
Abban az Otome boltban, ha figyelted a postereket a falon.... Mai itt otome volt..:D

Lazzaret

Azért kiváncsi leszek hogy a vége olyan lesz e mint a Hime volt, vagyis Otome Otome ellen.


www.arkangyalok.uw.hu

Dreamcleaver

#15
Nem tudom ti hogy vagytok vele , de én imádom ezt a karakter design-t. Nemsokára meglesz az első hat rész. Ha csak fele olyan jó mint a Mai Hime már megéri. :jee:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

ProfWilliam

#16
Mai mint a főgonosz.... Érdekes mert én is erre gondoltam amikor megláttam. A képen ott van mint otome, de nem nagyon (meg sem említik) beszélnek róla. Talán valami kitaszított? Milyen jó lenne már ha ő állna a Fekete Völgyesek mögött.... Hisz ki tud jobban megizzasztani egy otomet, mint egy másik otome?


Szerintetek Nagi szerepe mi? Eddig egy csipkelődő arc, de néhány gesztusa (vigyor) mást sejtet. Talán  most is a rosszfiúk oldalát erősíti?

És reméllem megint sikerül az előző lassan sötétedő hangulatát behotni....  És hogy a vége mi lessz..... azt még nem tudni....

Lythis

A képeken a korábbi és jelnlegi nagy Otome-k voltak, szal kétlem hogy egy otome fanboltban a kitaszítottak képei ottlennének. Sztem valószínûbb, h Mai is otome valamelyik országban.

 Az a csuklyás emberke a sivatagban nem MIYU volt véletlenül?

Cobra

Ha követik a Mai-Hime rendszerét, akkor a 9. részben lesz komolyabb változás a történetmenetben. Ha emlékeztek, Nagiról is elég késõn derült ki, hogy melyik oldalon áll, illetve mi a célja. Lehet meglepetésként pont ellenkezõ szerepet fog ebben a sorozatban kapni. De akkor sem kezdem el nézni, amíg nincs kint a teljes szezon  :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Prof. William

De vajon  mekkora váltás lessz?
Asszem sokan néznének, ha hirtelen átfordulna valami Elfen Lied szintû vérengzésbe. :eeek: Az otome fegyverek nagyon durvák. Azt hiszem mindenkinek megfordult már a fejében, vajon Sizuru fegyvere, vagy éppen Nao nanoszálai mit tennének az emberi testel. :__devil:

Az eddig látottak alapján az Otomek nagyon tápok. Valami nagyon komoly dolognak kell történnie, ami meg tudnár rengetni a hatalmukat. Ugyebár a mester halálakor magával rántja a tanítványát/ tanítványait...  Pár fõ Otome halálával ki lehetne ütni az akadémiát... Olyan elõzõ szintû " Ha Child meghal bukik a legkedvesebb," stílusban...

Kicsit off. Ismertek olyan animet ami normális, poénkodós kezdés után vérbrutálisba fordul? Vagy legalábbis kemény lessz..

Persze az Otometól ezt nem várom, el de reméllem hozzák, vagy felülmúlják az elõzõ sorozat sötét hangulatát...

Amikor Nagi megjegyezte hogy Arikát támogatni kéne mert egyik országhoz sem hû, kicsit Star Warsos érzésem lett. :haha:

- Arika az otomek államcsínyt terveznek.... (Bár amenyni hatalma Mashitonak van... :haha: )
- Ez nem lehet igaz!
- De biza... Fel kell lépnünk ellenük! Fogd ezt a csapat Slave-t és indulj az akadémiára. Ne hagyj túlélõket. :lul:  

Azért érdekel mi lessz. Van pár lehetséges konfliktus....

Shiho és Nao piszkálódásai....
Akane "barátja" Kazo vagy ki....
Haruka itt is rühelli Sizurut...
A Zöld lány. (Nevére most nem emlékszem) +a Csicskájának a piszkálódásai....

Tudom ezek kis piszlicsáré ügyek, de az elõzõben is az ilyenekbõl lettek a vérbosszút kiváltó okok :)

Érdeklõdve várom a többi részt...

Manitu

Quote from: ProfWilliamMai mint a fõgonosz.... Érdekes mert én is erre gondoltam amikor megláttam. A képen ott van mint otome, de nem nagyon (meg sem említik) beszélnek róla. Talán valami kitaszított? Milyen jó lenne már ha õ állna a Fekete Völgyesek mögött.... Hisz ki tud jobban megizzasztani egy otomet, mint egy másik otome?
Nem tartom annyira lehetetlennek... A negyedik részben volt [COLOR="White"]mikor Sizuru megjegyezte, hogy milyen szívtelen is Natsuki, hogy a két kiscsajt egy szobába rakta. Erre mondta Natsuki, hogy a rivalizálásuk segítheti õket a fejlõdésben, mint annakidején Sizurut és Harukát, vagy mint "õt és engem"... Hát szerintem ezzel Mai-ra gondolhatot, hiszen az ellentétpárokat meghagyták a Hime-bõl, és ugyebár kit csesztetett Natsuki a Hime-ben? :D És az a lemondó, gondterhelt hangsúly, ahogy ezt mondta... egybõl ez jutott az eszembe :)[/COLOR]


Lazzaret

Azért kiváncsi leszek arra hogy most is otome harc lesz vagy csak az árnyékvölgyiekkel végeznek majd. Na mindegy Pár hét mulva talán tudni fogjuk.


Csak egy valami nem tetszik hogy a Mai Hime-bõl benne vannak a karakterek.


www.arkangyalok.uw.hu

Manitu

Nekem kifelyezetten bejönnek. Imádtam Naot, Yukinot, Natsukit meg a többieket, jöhet belõlük akármennyi :D És a Mai Hime után egy erõltetett folytatás helyett akkor már sokkal jobb egy teljesen más történet, ugyanazokkal a karakterekkel. Mondjuk ez tipikusan a minél több bõrt egy kutyáról esete, ugyanis a Mai Hime manga meg egy harmadik teljesen más történet (na jó, kis köze azért van az animéhez :D ), és bár az Otome mangát még nem olvastam, de fogadni mernék rá, hogy az meg egy negyedik :)


Lythis

Az Otomék télleg nagyon tápak, azért van h az akadémia ügyeiben majdnem minden osrszág kormányzata szerepet kap a döntéshozatalban.
 A 6. részben említik, hogy mindegy, h hány tankja, és mekkora serege van egy országnak, egy meister otome ellen hatástalanok lennének.
 Amúgy engem a háttérvilág jobban foglalkoztat. Pl Nagi hazájában már nincs telefon, és Otome akadémia meg azért csak ott van, mert már csak ott van meg a szükséges technológia a nanocucchoz. Ergó valahogy jól ki lett írtva csomó technológiai vívmány.
 Továbbra is kétlem hogy Mai gonosz szerepet kapna, ha egyáltalán megjelenik a sorozatban. Szerintem inkább az Árnyékvölgy kavar majd be, meg valami azzal az orgonával (sztem felébreszt valamit, vagy mittomén). Persze nyílván erre rátesznek majd a mindenféle kis magánkonfliktusok, sõt, lehet h néhol elõ is segítik (mint pl az apáca a mai-HiME-ben).
 Hogy az itteni fegyvereik mit képesek tenni egy emberrel? Na igen...
habár nemhinném hogy átfordul nagyon vérengzõsbe a story, engem nem zavarna különösebben... (Elfen Lied style mészárolgatás? eeehhh... kétlem..)

ProfWilliam

Az orgonához... Amikor ugyebár szóll. Nagi megint megereszt egy érdekes vigyort. Mint aki számított erre... Érdekes manusz. A végén még õ irányítja a szálakat ala Palaptine. :)

Dreamcleaver

#25
Hát lehet, hogy ezt most elsietem, és még csak a 4-dik részig néztem meg a sorozatot...de szerintem az eddigi utalások alapján Mai a hiányzó otome, Arika anyja. Az akadémia igazgatója is szerintem rá utal mikor a rivalizálásról beszél, hogy az kihozza a legtöbbet az otome tanoncokból, és ezért rakatta egy szobába Arika-t és Nami-t. Meg aztán úgy látom. hogy a párosok a Mai Hime sorozatból itt is együtt vannak, tehát mivel Mai és a pisztolyos csajszi (bocs de nem jó a névmemóriám) ott közel álltak egymáshoz (kezdetben rivalizálás aztán barátság) valószínűleg itt is kötődni fog az igazgatóhoz.

Ja meg persze Arika vörös haja is árulkodó jel szerintem.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Dreamcleaver

Quote from: LazzaretAzért kiváncsi leszek hogy a vége olyan lesz e mint a Hime volt, vagyis Otome Otome ellen.

Remélem nem. Az egyszer jó poén volt, de annyi elég is volt szerintem. :)

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Cobra

Annyira nekem nem tûntek öregnek a régi szereplõk a képeken, bár minden lehet. Idáig nagyon úgy tûnik, hogy a régi szereplõknek csak a kinézete ugyanaz, semmi köze ennek az elsõ sorozathoz, szóval akár lehet Mai is Arika anyja. (de ez a Mai nem a Hime Mai lesz akkor)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

ProfWilliam

Ne féltsük a rendezõket. Igen csak ki tudnak taláni már konfliktust/csavart. De legyen megint sötét a sztori vagy ütök! :)

Bár a Hime még az eslõ 7- részben babazsúr volt... Bár ott gyors kezdés után lassú folytatás, aztán a 13-14-rész körül indult a durvulás, itt meg lassú a kezdés. Talán így hamarabb kezdõdik a durvulás.... :__devil:

Lythis

Quote from: ProfWilliamNe féltsük a rendezõket. Igen csak ki tudnak taláni már konfliktust/csavart. De legyen megint sötét a sztori vagy ütök! :)

Bár a Hime még az eslõ 7- részben babazsúr volt... Bár ott gyors kezdés után lassú folytatás, aztán a 13-14-rész körül indult a durvulás, itt meg lassú a kezdés. Talán így hamarabb kezdõdik a durvulás.... :__devil:
Hja, reméljük..:rolleyes:

 Egyébként: szerintem Mai kimarad a sorozatból. Nemhiszem hogy nagyon bele akarnák erõltetni, habár kitudja. Egyébként én sokkal valószínûbbnek tartom, hogy Natsuki van valamilyen kapcsolatban Arika-val, vagy Nina nevelõapjával, hiszen elvben õ is Otome volt régen, de már nincs meg ez a képessége - ergó volt valakije, és azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy esetleg õ lenne Arika muterja.