Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Csaszi

#1
Anime társalgó / Fanart
2004-09-04, 16:57:02
Quote from: KaliburSzínezés: Open canvas 3.0-ban, fõleg ecsettel, radírral, a dodge és burn tool némi segítségével (ca 6 v 7 réteg egymás fölött...)... különben mit jelent az, normális?

Open Canavas...kipróbálom köszi :)  Hát, a normálist arra értettem, hogy ha nekiállok kiszinezni a rajzaimat, akkor a mûvelet után nem néznek ki túl egészségesen...idáig talán két "normális" szines rajzom volt.
#2
Anime társalgó / Fanart
2004-09-03, 15:11:52
Quote from: KaliburUUUUhhhh................
Na most már én is láttam a remekeket... nem épp jó alapozás amúgysem túltengõ önbizalmamnak, fõleg akkor, amikor épp azzal a szilárd elhatározással jövök, hogy most én is felrakok valamit...
Elsõ megjegyzés: Csaszi aláírása: Wáááááááááj, Holló ! naonlove!
Második megjegyzés: juszt is felraktam azt a nyomorék képet! Itt is van: farkaska
Harmadik megjegyzés: Marhára nem vagyok ma összefüggõ... Bocsi ^^°

Mit használsz szinezédhez?Én bárhogy próbálok "normálisan" szinezni, sehogy se sikerül túljól.

UI: Azért a Razieles avatar se kutya  :tezsvir:
#3
Anime társalgó / Fanart
2004-09-02, 19:17:31
Quote from: TiaroVégre ügyeskedtem vmit a régi idõk emlékére,

cb

de közben észrevettem, hogy néhány új tehetség galádul betört a pictures/fanart szekcióba, és valami brutális módon építik le az ember önbizalmát.  :wtf:
(épp elég volt Saorin túltenni magam  :rotflol: )

Érdemes megnézni, aki eddig nem tette volna.

A kedves rajzolókat pedig megkérjük, maradjanak ott, ahol vannak, embereink azonnal megérkeznek...  :bsd:

Ez király nagyon. Simán elmenne valami alteros zenekar borítójának. Elismerésem :)
#4
Games / Ragnarok Online
2004-08-17, 15:02:29
Quote from: XagaNekem az a kérdésem hogy a tárgyak leírásánál hogy lehet azt elérni hogy ne betük egymás utáni logikátlan sorrendje legyen ott hanem értelmes szöveg?

Telepítsd rá még egyszer az angol nyelvi patch-ot. Nekem bejött

Ja, és amikor kidobja, hogy miket akarod, hogy lefordítson (kis üres fehér négyzetek a telepítéskor), mindent X-elj be. Oh, és még vmit...nekem utána nem indult vmiért a játék, lehet, hogy csak ideiglenes gond volt a serverrel. Ha ez történne, próbáld meg megint rányomni a "client"-et
#5
Games / Ragnarok Online
2004-08-16, 12:46:12
Köszi. Ezzel már mûkszik, csak még utána kéne néznem, hogy valamilyen úton-módon át lehet-é vinni a karakteremet ide, mert sz@r dolog lenne megint fölfejlõdni az elejérõl. (Ha majd este, vagy holnap láttok egy Csaszi nevû, zöldfülüt az én leszek, ha pedig egy Csaszi nevû pitiáner tolvajtba ütköznétek, akkor az megint én vagyok, csak sikerült áthoznom a karakterem...van ám tök jó késem meg oajzsom is...meg 5500 zenyem  :hopp:  )
#6
Games / Ragnarok Online
2004-08-16, 09:57:42
Kösz, rendes vagy, de tényleg nem megy, amíg nem tudom megszerezni a frissített client-et, addig szerintem nem nagyon fogok magyar szerveren játszani. Azért ha egyszer sikerül, megkereslek benneteket. (ha ez bekövetkezik, át tudom valyon vinni a karakteremet oda, vagy kezdhetem megint zöldfülûként?)
#7
Games / Ragnarok Online
2004-08-15, 09:31:53
Mind2töknek kösz az infókért :)

Starian - Ja ezen már én is filóztam, csak az a baj, hogy idõközben vmi gáz történt az oldallal, ahonnan le tudnám bányászni :( Azért kösz.
#8
Games / Ragnarok Online
2004-08-14, 21:44:45
Még 1 kérdés: Ahhoz, hogy a kártyáimat hozzá tudjam csatolni a cuccaimhoz, el kell érni egy bizonyos base level-t?
#9
Games / Ragnarok Online
2004-08-13, 15:14:57
Quote from: thrallmiért nemtudsz felmeni a magyar servere?

Õ...Nem tudom?  :wtf:    Tényleg nem tudom, lent van minden, ami kell a játékhoz, el is indul a login képernyõig, aztán beírom, hogy "Csaszi_M", és a kódom, de mindig azt írja ki, hogy Failed to connect server. Na mindegy, UKRO-n tudom nyomni...legalább nem felejtek el angolul ;) (már igazi tolvaj lettem :) )
#10
Games / Ragnarok Online
2004-08-12, 14:42:38
Quote from: ShadowolfPyramids-ben van a thief guild. Bemész és elmész a térkép közepére, ott a lejárat. Lemész egyet és a jobb oldali ajtón átmész. A csaj adja majd a questet. :)

ÚRISTEN NEEEE! Nem hiszed el, de direkt nem mentem le középen, mert azt hittem, ki kell menni a piramis túl oldalán. Eh. Mindenesetre 1000 hála! :)
#11
Games / Ragnarok Online
2004-08-12, 12:40:44
Hola! Remélem tud vki segíteni. A magyar szerverre vmiért nem tudok fölmenni, így a briten játszok, de hol tudok noviceból, tolvajjá lenni? (Egy csaj azt mondta, hogy vmi piramison kell keresztül menni, de ahhoz sztem legalább 40-es szint kéne  :ejj:  ) Elõre is köszi.
#12
Games / Ragnarok Online
2004-08-08, 22:20:23
Örök hála :)
#13
Games / Ragnarok Online
2004-08-08, 21:57:20
És ha már fönt van a gépen, hogyan indítom el? Alapból az egész koreai?
#14
Games / Ragnarok Online
2004-08-05, 15:16:19
Õ...lenne egy kérdésem, ha már lent van a koreai (nem korai) verzió, meg az angol nyelv pakk, hogyan tudom elindítani a játéko angol nyelven?  :confused:
#15
Anime társalgó / Fanart
2004-08-05, 09:13:26
Quote from: NAZSiMeske, én nem találtam semmi hibát a képek címeiben... nem tom mire gondolhattál... (amúgy kösz h szóltál ;)  :p )
Ha lesz egy kis idõtök nézzetek fel a fórumunkra, mert bizony jól jönne még pár tag meg egy kis élet....

Tudom, hogy most mániákusnak tartotok, de hajnali 7-kor keltem, mer egy csapat tetõfedõ végzi aldásos szorgalommal a munkáját az ablakom alatt/felett--->micsináljon az ember korán reggel, ha nem gépezik  :confused:
NAZSi - Tényleg helyesen vannak írva a kommentárjaink, de ne feledd a vendégnek mindíg igaza van...kivéve amikor nem  :jee:

Ja, és téleg' nézzetek be a fórumra, már asszem' vagyunk kb 6-an :)
Oh, mégvalami: "Ha jól vettem ki a tanárnõd nõnemû" hááát....sz'al egyelõre én még azon töprengek, hogy egyáltalán ember-e? hehe
#16
Games / Ragnarok Online
2004-08-04, 21:24:22
Quote from: KhazarSajna csak azvan  amirõl tudok de Flashgetel kell szedni és egy idõ után felgyorsul, de az ilyes fajta kérdéseket hRO Fórumon tedd fel ott midnenki látja.:confused:

Tudom. Úgy értettem, hogy "kicsit" gyorsabb a dolog (ez annyit tesz, hogy masszív 40 k-val jön aminek jönnie kell ;) )
#17
Games / Ragnarok Online
2004-08-04, 16:34:02
Hola! Én épp most próbáltam meg letölteni a koreai cuccot...kb 40-50 óra alatt le is izzadtam volna.....innen kicsit gyorsabb a dolog ^_^
http://www.ragnarok.co.kr/download/download.asp
#18
Anime társalgó / Fanart
2004-08-03, 10:55:51
Quote from: ExoNaggyon :kiraly: :jee: :cool: elismerésem!!!

Kupo> jók a képek

Hé köszi!  :haha:
#19
Anime társalgó / Fanart
2004-08-01, 19:59:42
Itten vala egy új képem, ha sikerül végre belinkelni... Idõközben két barátommal összehoztunk egy egyelõre még csak rajzos oldalt, ha vkmelyõtöknek van kedve ugorjon be! Szerintem pofás lett                          

http://triwolves.atw.hu

Duality  Remélem mûkszik'...
#20
Offtopic / Önarckép(csarnok)
2004-08-01, 18:17:53
Quote from: MeskeNagyon jó volt az idõ, csak amikor mentünk el akkor lett egy kicsit borongós, de az már nem nagy gáz, hiszen hazafele talán éppen ez a legjobb idõ, nem pedig az a rekkenõ hõség.

Huh, tiszta jó, még az idõ is gyászba borult miattatok ;)  
UI: Király az aláírásod (gothic metalra nagyon komolyan néz ki ahogy a love hinás arcok táncolnak rajta :D )
#21
Offtopic / Önarckép(csarnok)
2004-07-31, 15:47:10
Ezt vártam! Tök jó képeket tettetek föl a táborról. Biztos király lehetett. Milyen idõtök volt?
#22
Quote from: FaNaTiCHello,

Nagyon kezdõ vagyok anime téren, ha tudtok ajánlani valami jó kis filmet, azt megköszönném.
Leszedtem eddig a Hellsinget, RahXephon-t, GateKeeper 21-et, Blood-ot és a Berserk-et, most próbálom a Full metal panic-ot. Egyiket sem láttam még, de a leírások alapján ezek tetszettek meg elsõre. Ami érdekelne: mecha, sci-fi (Ghost in the shell típusú is), öldöklõs :), és/vagy horror.
Belenéztem a Noir-ba, és az is elég jónak tûnik. A lényeg, hogy jó kis pörgõs-zúzós anime legyen.
(Az idétlen-poénos-tinilányos filmek valahogy nem jönnek be.)

Elõre is köszi!

Hali! Szerintem érdemes lenne megnézned a Zone Of Enders filmeket, amik fönt vannak (robotos), ha meg manga: Battle Angel Alita...és ha vmi kicsit agyamentre vágysz: Gantz
....ja, és bár a Naruto és a Full Metal Alchemist egyiket sem fedi, az általad felsorolt mûfajokból, de szerintem érdemes elkezdeni  õket ;)
Hát most úgy ennyi, remélem ha leszeded vmelyiket tetszeni fog.
#23
Intro: Hellsing + jelenlegi Naruto...Bár ezek nem kifejezetten animék, de a Chrono Cross, az FFVIII és az FFX intrója is nagyon ott volt...nomeg a Devil May Cry-é, meg a Soul Reaveré...na jó mostmár befejezem ;)
Outro: Naruto elsõ szériájának a részei végén ami volt.
#24
Quote from: TriviAjánlatokat kérek humoros anime-re. De olyanokat kérnék, melyek csak nagyon korlátozottan tartalmaznak romantikát


Nézd meg a Furi Kuri-t....ha már láttad, akkor meg nézd meg mégegyszer :D
#25
Anime társalgó / Fanart
2004-07-12, 19:34:20
Quote from: RouninUgye közöltem, hogy ezeket találtam, és a mûvész neve ismeretlen? És mivel a netnek meglehetõsen távoli zugában akadtam ezekre a mûvekre, az alkotó nem fogja látni elismerésedet.

Az alkotó nem látja majd a kritikáinkat? :D.....nos akkor ismerjük be, hogy ezek nagyon gagyi képek. Ha így tudnék rajzolni, inkább levágnám a kezem, minthogy ceruzáért nyúljak vele...na jó talán nem vágnám le a kezem, mer' az fáj, de mondjuk hátrakötném...bár akkor nem tudnék enni, ami meg rosszabb, mint a kézlevágás...á hagyjuk ;)
#26
Offtopic / Vampires
2004-06-28, 10:56:39
Quote from: KaliburHmm... egyet kell értenem Tac mesterrel, Csaszi... Bár eredetileg valóban vámpíros anime keresésére indítottam a topicot, szerencsére mára messze kinőtt ebből (ca már a második oldalnál :D

Ahah...én csak az első oldalon bírtam átrágni magam  :rolleyes:   No mindegy, majd ma tovább olvasom a másodiktól kezdve  :hehe:
#27
Anime társalgó / Legjobb animék
2004-06-28, 00:20:17
Kösz ez jó! Holnap utánajárok :)
#28
Anime társalgó / Legjobb animék
2004-06-28, 00:17:38
Quote from: SysOP XXLTEXHNOLYZE ;)

Lehet, hogy fröcsköl benne egy adag vér, de felkavar, az biztos.

Yeah, fönt van a Usteam-en, vagy szedjem le máshonnn? Bár ez hülye kérdés, majd utána járok. Kösz!
#29
Offtopic / Önarckép(csarnok)
2004-06-28, 00:15:25
Quote from: MohaA Négybalkéz-re gondolsz? Hááát, nem is tudom...
Mindegy, annyira úgyse tudok lebarnulni :p

Ne add föl Marti...izé Moha! :D
#30
Offtopic / Önarckép(csarnok)
2004-06-27, 23:38:41
Quote from: MohaTessék, íme egy kép, csak úgy "a la nature" kézből fotózva. Tudok ám ilyen pofát is vágni.

Hülye pofa + UFO-szemüveg + csapzott haj

Lehet szörnyülködni. :D :D :D

Bazz, nyomnánk rád egy kis barna festéket, és pont úgy néznél ki ebben a szemüvegben, mint Martin Lawrence abban a filmjében, amikor Dany De Vitoval játszott együtt  :rotflol: