Strike Witches /Spoilers/

Started by Soul, 2007-01-15, 00:58:46

Previous topic - Next topic

motifator

Hogy mit akar? Valszeg túl sok mindent, aztán a végeredmény túl kevés lesz, mint az első FMP szériánál, vagy akár a rémséges Bokura no-nál.
Ha egy animéről meglátom, hogy a GONZO csinálja, félek hozzákezdeni, akkora csalódásokat okozott már ez a stúdió. Persze volt néhány munkájuk, ami tetszett, de összességében nincs túl jó véleményem róluk, és ahogy látom, úgy általában az animés közösségnek sem.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

chilip

na orbitális összeesküvés megvolt :D na mibe hogy a neuroi békével jött és a kormány támadott először  ::) a végén meg a tábornok csalfa mosolya: priceless  :lol:

Darkstar

#32
Mio miért nem látta a Warlock unitban a core-t?


Könyörgöm, KÖNYÖRGÖM ne hozzanak ki egy "a neuroik tulképp. barátságosak csak berágtak a core ellopása miatt, visszaadjuk és ezentúl barátok leszünk" endinget.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Draconire

Na, megnéztem már én is.

Quote from: Darkstar on 2008-09-12, 18:52:02
Mio miért nem látta a Warlock unitban a core-t?
Because warlocks are faggots.
I'm more concerned about the ignoring of a certain sexy gal. That was gay.

Quote from: Darkstar on 2008-09-12, 18:52:02
Könyörgöm, KÖNYÖRGÖM ne hozzanak ki egy "a neuroik tulképp. barátságosak csak berágtak a core ellopása miatt, visszaadjuk és ezentúl barátok leszünk" endinget.
Pedig úgyis ez lesz, már csak az a kérdés, hogy egy rész alatt összehozzák-e vagy legalább kapunk egy 2nd season-t.

Dreamcleaver

#34
Hát megnéztem 11-ig és elég nagy  :wtf: fejet vágtam mikor megláttam, hogy a kövi ep a finale. Ebből most vagy 2nd season lesz vagy egy elsietett szar lezárás. Pedig csak most indulnak be az események, kár lenne érte...

Also az a tejeskocsi-vezető tuti buzeráns. Ilyen látványnak nem megállni...

Én mondjuk vevő lennék a friendly neuroi-ra, főleg ha testileg emberi 14-16 éves kawaii leányzók képében jelennének meg.  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Darkstar

#35
Az előrendelések alapján lesz 2nd season. KELL, HOGY LEGYEN.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Darkstar

Még nem láttam az utolsó részt, Anon szerint
QuoteLast episode was made of WIN and GOD
Ezek alapján el is hiszem
1
2
3
4
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Tényleg, mondjatok pár szót, hogy miért lenne érdemes megnéznem ezt az animét. :D
[reserved]

bimanc

#38
Őszintén szólva, az utolsó rész már önmagában is elég hozzá. Érdekes módon nem volt túl sok fanservice, mégis azt mondom, ez volt a legjobb rész. EPIC!
Tényleg kell legyen folytatás, mert ez a világ nem világ a Witchek nélkül.
Érdekes mondjuk, hogy meglehetősen gyorsan zajlott minden ebben a részben. Olyan mintha a készítők rögtönöztek volna egy részt az eredeti befejezés helyett. De nagyon jó lett. Ez kétségkívül az év legjobb sorozata. Kár hogy vége, de azt hiszem minden megbocsátva Gonzonak visszamenőleg is.
(utoljára, meg talán először a TTGL alatt éreztem azt, amit ez alatt. Komolyan Win and God, nézzétek meg!)

Anon:  :rotfl: :tezsvir:
[spoiler]This was the best final episode of an anime I have seen all year. It fucking had EVERYTHING!!! Pantsu, Sanya x Elia, Italian loli x America, crazy dogfights, beamspam, Francesca eating spaghetti in the desert, and MOTHERFUCKING FLYING BATTLESHIPS! THEY FOUGHT A MOTHERFUCKING BATTLESHIP IN THE SKY!!! I came at every minute of this episode. I DEMAND MOAR! SEASON 2, GONZO DON'T FUCK THIS ONE UP!!![/spoiler]

chilip

miért? MIÉRT? MIÉÉÉÉÉRT tűnt el a neuroi??.??.?? mert lelőtték a battleship-et? ne vicceljenek már... amúgy én is DO WANT MOAR! :D

Darkstar

Csak a galliai hive tűnt el, mert [spoiler]ott a warlock kiirtotta az összes másik neuroit, aztán amikor ő is megsemmisült, eltűnt az egész.[/spoiler] Legalábbis szerintem.
Also, best 15 seconds of animu history.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Soul

#41
Quote from: NLZ on 2008-09-19, 00:29:29
Tényleg, mondjatok pár szót, hogy miért lenne érdemes megnéznem ezt az animét. :D
Pár szó?Sztem szép graf, alul öltözött lányok, szerethető karakterek.És ha tetszett a régi Aika, akkor itt is díjazni fogod a "megfelelő kamera nézeteket"  :smile:.Nézz meg pár részt semmit nem veszítesz, max ha nem tetszik akkor csak az időt, de kockáztatni kell  :smile:.Az egyik "epikséget" majdnem kifelejtettem[spoiler=DS not click  :smile:]A főhős csajszit Yoshika-nak hívják, nos mikor ezt kimondják nekünk ez úgy hangzik mint Jóska  :smile:. Yoshika volt a kedvencem, csak azért jegyzem meg nehogy más Yoshika fan gúnyolódásnak vegye  :smile:.[/spoiler]


Az utolsó részről, szomorú is vagyok és nem is.Szomorú mert én minimum 26 részesnek képzeltem el és mikor megláttam hogy 12 kicsit sokkolt.De jó volt ez a 12 rész, én elégedett voltam, ha nem is egyedi meg iylesmi a sztorija, a szereplők miatt igen is jó és a szinkronhangok is bejöttek.Én is azt mondom legyen folytatás, de kitudja mi lesz itt, manapság már folytatásokban nem nagyon tudok reménykedni :(.

[spoiler=1kis + dolog]milyenek ezek a mai fiatalok...Ismerősömnek ajánlom a Witchest, letölti az ovát nagy csend, kérdem hogy tetszik, hááát annyira nem fogott meg, mondom ez csak iylen előzetes féleség..Megmutatom neki azt a csöcstapizós képet ami itt fórumon is elterjedt, és óóó ezzz miii?Mondom a Witches amit ajánlottam. ÓÓÓ töltöm is lefele. Mondhatni jellemző  :D[/spoiler]

Dreamcleaver

Egész hangulatosra sikeredett ez a rész, de túl sok minden volt belesűrítve. Ennek 2 rész kellett volna. Akkor a battleship elleni csata is lehetett volna keményebb, nem ilyen egyszerű, amiért kár, mert a felhők feletti csata azzal a monstrummal sztem nagyon jól nézett ki (mikor úszott a felhőkön pl), illetve a lezáró fanservice, slice of life képsorok is lehettek volna szépen animálva, hosszabban kibontva, nem csak állóképekben.

Also RAAAAGE!! Mi az, hogy Lynne és Yoshika nem maradnak együtt?!? Lynne tits gropping is elmaradt. F*ck u GONZO!  :D

Amúgy várom a második évadot. ^^

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Soul

1 elégedett néző  ^^.

Amúgy 1kis olvasni való, nem volt energiám végig olvasni.

chilip

én már korábban. van egy oldal ahol kurva gyorsan lefordították a TV-ben leadott animéket, és aztán fix összegért leszedhetted. Ez egy hivatalos cég dolga volt. Egyesek meg feldobták torrentre ezt (> BOST a cég). És a cégesek levélbe kérték meg az illetőt ne csinálja már. a hosszú levél a reagálás a levélre és a feltöltő nem bánta meg hogy feltöltötte, de ezért cserébe bannolták account-ostul.

Darkstar

Kíváncsi vagyok a válaszra jött-e valami, majd megkéredezem a srácot 4chanon. Egyébként szerintem is jó lett a vége, a Yoshika-Lynette vonalat leszámítva, de nem lett Gonzo'd, uh. így is jó. A Sanya-Eila részért meg bonus. Sok. :D A sorozat simán ment a kedvenceim közé. Sept 26 can't come fast enough.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

chilip

4chanon azt írták 29.-én jelenti be GONZO a season 2-t

[spoiler]Season 2 will see the return of most of the original Strike Witches with a few missing and some new characters. Charlotte, Francesca, Gertrud, Minna, Erica, and Perrine will return. there will be 5 new characters including a pair of twins from Liberton. (USA) (More than likely a take of the P-38 Lightning). Another girl From Liberton will be a play on the P-47 Thunderbolt. The other 2 girls have yet to have any clues to them. The story is a continuation of season 1 with the Human militarizes retaking Europe. The battles will include the Battle of Norganty (Normandy) all the way up to the Battle of Berlim (Berlin). Also hints of one of the girls being shot down and captured by the Neuroi have been hinted at.[/spoiler]

nemtom mennyire igaz ez, remélem igen :)

Darkstar

#47
Ha igaz, akkor FUCK YEAH.

De! [spoiler]WHERES MAH EILA & SANYA DAMMIT[/spoiler]

Ed.: a full copypasta:

[spoiler]GONZO will officially announce the production of a season 2 and spin-off series of Strike Witches next Monday. Sept. 29th.

Season 2 spoiler: Season 2 will see the return of most of the original Strike Witches with a few missing and some new characters. Charlotte, Francesca, Gertrud, Minna, Erica, and Perrine will return. there will be 5 new characters including a pair of twins from Liberton. (USA) (More than likely a take of the P-38 Lightning). Another girl From Liberton will be a play on the P-47 Thunderbolt. The other 2 girls have yet to have any clues to them. The story is a continuation of season 1 with the Human militarizes retaking Europe. The battles will include the Battle of Norganty (Normandy) all the way up to the Battle of Berlim (Berlin). Also hints of one of the girls being shot down and captured by the Neuroi have been hinted at.

Spin-off series: The Spin-off series will see the return of Yoshika as flight leader of her own Squadron with Mio in overall command on the ground (magical powers have pretty much run dry for her) Sayna, Eila, and Lynette will also be back. The show will also see the return of Suwa Amaki (Mail girl from episode 12) also joining the squadron. 2 other girls from the Japanese Army Airforce will join the group as well as 2 other girls from the Liberton Army Airforce (takes of the P-40 Warthog and the P-39 Aircrobra) as well as one from the Liberton navy (Play of the F4U-Corsair). This series will deal with the Pacific theater of WWII and will see the implementation of a new Neruoi weapon, the Atomic Self-destruct. (Most likely a play on the Atomic Bomb).[/spoiler]
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

If there's no Anya in it, i won't watch it.

bimanc

Quote from: Alkyra on 2008-09-23, 23:09:58
Anya

http://rage-on.de/

Te eddig sem nézted, igaz? Vagy ha igen, miért?

Egyébként érthető, miért nem fog szerepelni:
[spoiler][/spoiler]

Darkstar

#50
Quote from: bimanc on 2008-09-24, 00:27:56
Egyébként érthető, miért nem fog szerepelni:
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]

Bonus
[spoiler][/spoiler]
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Dreamcleaver

Amíg van Francesca és Lynette én happy vagyok, bár nem értem miért kéne bárkit is kihagyni, illetve szétosztani 2 szériára, ahelyett, hogy mindenki benne lenne egy szép nagy 24 részes mass-fanservice-be. Most tényleg ennyire komolyan kell venni a WW2 analógiát meg a battle theater-eket? lolz

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Alkyra

Quote from: bimanc on 2008-09-24, 00:27:56
Quote from: Alkyra on 2008-09-23, 23:09:58
Anya

http://rage-on.de/

Te eddig sem nézted, igaz? Vagy ha igen, miért?



Ha rákukkantottál volna a sigemre, akkor lehetett volna látni, hogy követem a történetet. Nem egy műalkotás, de még mindig jobb, mint a társai.
Gondoltam a fan-servicért már csak megnézem.(ritán dobok egy animet.)

bimanc

Alkyra:
Bocsi, nem figyeltem a sigedet. De azért örülök, hogy végignézted.  :smile:
A véleményed tényleg nem változott közben? Nem fogtak meg a karakterek, a történelmi utalások, vagy valami? Nem tudom ki hogy van vele, de számomra a sorozat második felében már eléggé másodlagos lett a direkt fanservice, inkább a sztori érdekelt, meg ugye a karakterek nézették magukat. A zenéje is marha jó.

Darkstar:
Gondoltam, hogy valaki belinkeli azokat a képeket.  :D
Mennyi beteg dolgot alkottak a fanok, te jó ég...

Darkstar

#54
Quote from: bimanc on 2008-09-24, 19:46:50
Mennyi beteg dolgot alkottak a fanok, te jó ég...
Pl a sorozat, ami így kezdődött

és n+1 edit után így ért véget?
[spoiler][/spoiler]
Egyetértek. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

bimanc

All hail Photoshop!  :D
Warning! Cannot unsee!
[spoiler][/spoiler]

chilip

Quote from: bimanc on 2008-09-24, 20:25:54
All hail Photoshop!  :D
Warning! Cannot unsee!
[spoiler][/spoiler]

[spoiler][/spoiler]

Soul

Quote from: bimanc on 2008-09-24, 20:25:54
All hail Photoshop!  :D
Warning! Cannot unsee!
[spoiler][/spoiler]

Multkor valamiért nem töltötte be a képet, csak most láttam. Erre mit mondanak, hogy kemény? Vagy sz@r ügy?  :smile:

Ost frissítve az első postba.

bimanc

#58
OST!!  :borul:  :merci:

Az nem tudom, mit mondanak rá, én csak röhögtem egyet. HA megnézed az eredeti jelenetet, akkor a legjobb.

Viszont kérdeznék valami, ha már itt vagyok. A Chibi.Sanya manga van már újabb a hetedik oldalnál? Jópár napja nem tudtam utánanézni sajna. Remélem felrakják a/-ra.

Szerk.: Eddig még semmi. Viszont az ost nagyon zsír! Ez a Dai Kessen c. dal isteni. A többire meg már nagyon vártam.  :jee:

Soul

Látom Bimanc máshol is véded a witches témát  :smile:.Újra írt ismertetőd (jó) pár fokkal jobb mint az előző illetőé  :tezsvir:.

Ha valakit érdekel (és még éla torren) ebből creditless op és ed-t tudtok kicsenni, és want jó subbos dvd verzsön  :smile:.