Main Menu

Casshern Sins

Started by Christian, 2008-10-15, 13:14:14

Previous topic - Next topic

ogre

Quote from: Cobra on 2009-03-09, 20:15:37
Furcsa az egész, mert Luna azt mondta, hogy eddig ölt...
hát kb én is így értelmezem, főleg a múltkori sátortáboros őrültség után.
amit nem értek, hogy ha luna örökéletű, akkor ő most mi? valszeg nem ember, de nem is robot. ha oji csak 3 überrobotot készített, akkor lunának semmi köze nincs hozzájuk, leszámítva a sapeszt a fején. emellett ringo sem robot, de mégis. ezeket összerakva nekem az jön ki, hogy oji hazudott, vagy minimum elferdítette az igazságot...
asszem megnézem megint az erre vonatkozó epizódot :D

Cobra

Oji se tudja, hogy mi Ringo. Luna-t biztos, hogy azért építették az emberek, hogy termelje az örök életet biztosító nanobotokat. Ringo-ra én azt tudom elképzelni, hogy őt is emberek építették, és talán ugyanolyan típus, mint Luna, csak mivel nem kapott programozást, így nem tudja mire képes. A rozsádsodása meg megmagyarázható azzal, hogy mivel nem tudja mi is ő valójában, ezért a nanobotjai se működnek. De remélem megmagyarázzák rendesen, hogy ki kicsoda.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

ogre

ep 17-ben volt a 3 kisrobot, akik kiszedték magukból a követ. az a fura, hogy luna-hoz képest ők inkább kísérleti példányoknak tűnnek, pedig elvileg az "anyjuk" vagy mi. mindenesetre egyikük mondta ringora, hogy chosen one, bár ez adott pillanatban mást jelentett, de már inkább tűnik utalásnak.
még braiking bosst szeretném látni párszor, mert neki vmi célja van, ha mindig ilyen okos. :)

ogre

ep23 mekkora!
[spoiler] luna jól kicsinálta ledát, rip dio, rip leda, casshern elküldte a vérbe lunát, braiking boss pedig készül valamire. ringo meg lehet, hogy mégis leda gyereke? [/spoiler]
kíváncsi vagyok, lesz-e ugyanilyen zsír a befejezés is.

Cobra

Nagyon megkavarták a dolgokat ebben a részben Braikinggel, nem tudom mi lesz így a vége.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Zelda

A vége elég érdekesre sikeredett...
[spoiler]Érdekes volt látni azt az idilli környezetet amit a kis "család" maga köré telepített, de sajna Casshern nem bírta sokáig nézni hogy körülötte halnak azok a személyek akiket szeret..
No de legalább arra rájöttek, hogy mikor kinyírta Luna-t mi is változott meg. És nem örülök ennek a: ha elcs*szed visszajövök dolognak, úgy illett volna, hogy visszamegy Ringo-hoz. Na de legalább Ringo felnőtt a végén  ::)[/spoiler]
Hát, nem is tudom, sztem ebből lesz még egy OVA vagy esetleg bármi más egyéb amivel kiegészítik a dolgokat. Ez így nekem nagyon nem tetszett.

bimanc

Utolsó két rész:
Bevallom lenyűgözött. Csak az eleje (első pár rész) tetszett ennyire. Igaz, nem zárták le teljesen, Ringo-ról nem tudtunk meg mindent (de azért legalább kinézett valahogy a végére, sőt), de szép lett a befejezés. Szerintem jó így, hogy Casshern elvonul egyedül, hiszen ő nem tud "élni", mint a többiek. Meg (ez a saját értelmezésem) Lyuze után már nem akart semmi mást, csak egyedül lenni. Szóval, nem tökéletes a befejezés, de nagyon jó, mint az egész sorozat, már ha valaki szereti ezt a borús hangulatot. Nekem bejött.
9/10

Cobra

Tetszett a befejezése nekem is, annak ellenére, hogy maga a sorozat szerintem nagyon gyengére sikerült. Elég lett volna szerintem 13 rész is, mert így nagyon el volt nyújtva.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Zelda

Hát nekem most már nagyon érdekem, hogy megszerezzem az eredeti 35 részes anime-t mert amit olvastam róla, aszerint teljesen más a kettő története.
Mondjuk, én ebben az animeben az egyik legjobbra találtam rá személy szerint, én nagyon szeretem Casshern karakterét. (Le is rajzoltam néhányszor, itt láthatjátok eddigi jelentősebb rajzaim: http://www.facebook.com/album.php?aid=1368&id=1289483397&l=325e93608f

LuckyDingo

Hmm.. az első 20 rész összevissza hülyeség, az utsó pár részben volt valami. A végére sikerült nagyjából mindent elmagyarázni és finálénak kaptunk egy nyáladzást.
Kép: 10/10 Egyedi és ez itt pozitívum
Hang: 9/10 hallottam már jobbat is, de nagyon illett hozzá
Story és tálalása: 4/10 itt bukott nálam a sorozat.. de qrvanagyot.

Karakterek közül senkit nem tudtam megszeretni úgy igazán. A Főhőst egyenesen utáltam :/ Ennyi.

U.i.: Ringo a végére tök aranyos lett.. animálhatták is volna igazán XD

ogre

Quote from: LuckyDingo on 2009-03-23, 01:14:23
Hmm.. az első 20 rész összevissza hülyeség, az utsó pár részben volt valami. A végére sikerült nagyjából mindent elmagyarázni és finálénak kaptunk egy nyáladzást...

Karakterek közül senkit nem tudtam megszeretni úgy igazán. A Főhőst egyenesen utáltam :/ Ennyi.

ízlések és pofonok. nekem az elejétől tetszett a dolog, ahogy elkezdett keresni valamit, amiről nem is tudta, hogy micsoda, közben körvonalazódott az egész. a sztori azért is lett ilyen, mert egy amnéziás főhőssel a halálról és az öröklétről elmélkedni igazán nehéz.
egy jóbarátom szerint casshernnak nagyon szar az ízlése, és nem akar olyan sorozatot nézni, aminek a főhőse egy weirdo, amire mondtam, hogy casshern robot, tehát nem a stylistja rossz, hanem a tervezője :)
az értékelést kiegészíteném
mood: 10/10 :D

LuckyDingo

Quote from: ogre on 2009-03-23, 20:13:24
az értékelést kiegészíteném
mood: 10/10 :D

Mood=Kép+hang :D

Bishop

Még nem néztem végig 23nál járok de LD most nincs igazad. Sok jó karakter volt benne. Az elején volt az ember(sajnos a neve már nem rémlik ^^" ) na ő máig a kedvencem az egészből. Vagy Sophita. A festő robot, nekem pont ezért tetszett az eleje, sok érdekes fazon akivel találkozott Casshern. Mindtől kicsit több lett. Főbb karakterek közül pl Braiking Boss, Oji, sőt nekem még Casshern is kicsit Vash-ra emlékeztetett. (ok nem kell megegyezni mindenben, de az túlzás hogy a karakterek rosszak voltak)