Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Corpse

#1
Haj!

Remélem nincsen még ilyen topic.

Leszedtem az FTP rol a laputa-t és a Lodoss Wart. De nem találok hozzá passzoló feliratot. Csak 1 cd-set találtam, az meg ugye el van csúzsva mint állat. Be lehet valahonnan újítani? SupSub on semmi, animevilagon csak az 1 cd-shez van...

Hilfe! Nem tudok sem angolul sem japánul...

Magyarul is csak alig... :D
#2
Valaki hallott már az Angel Cop-ról?
Vagy az már lefutott?

Corpse
#3
QuoteOriginally posted by Venom
Corpse, ijen cuccosok majdnem minden sci-fi-ben vannak. De akkkor a BubbleGum Crisis az egyik, ami eséjes, a másik az AD Police.

Remélem valamejik az. :)


Hat nem...:(

Az AD policeban a motort közlekedésre használják, legalabbis abban a pár részben amit leszedtem. A bubblegum crisis-ben pedig a motor önálloan robot. Amirol én beszéltem, emlékeim szerint inkább városon kívül zajlik, a motol önállóan ha jól emléxem nem képes akciózni. A motoroson van lábszárvédó, alkarvédõ és testpáncél, amihez a motor hozzá tud kapcsolódni, és úgy lesz belõle (emberrel együtt) robot. A bukósisakja a motorosnak többé kevésbé közelít a hagyományoshoz, és a fehér illetve a kék szín dominált. Emlékeimben a legjellegzetesebb fegyver a vállában levõ jópár minirakéta. A mozor nem használt állapotban egy kb 80X80 as kockává vált.
Ja és nála jóval nagyobb emberszabású robotokkal harcolt mindig... (bar ez nem biztos.)

De ha megvezek sem tudok több részletet...

Egyéb ötlet?

Corpse

ps: koszi...:merci:
#4
Hi!

Anno 10 évvel ezelõtt a magyar mozikban adták az akkor "A szél harcosai" magyar cimet viselõ mangat/animet (lassan meg kene tudnom mi a kulombseg) Ez érdekelne engem de nagyon. Azt mondtak, hogy az a Nausicaa the valley of wind(?) En megneztem mind a két általam ismert ftp-n de az ott talált fileok méretei nem hasonlitanak egy közel másfél órás filmre. Inkább egy sorozat részeire. Merre lelhetem fel eme remeket?

A másik... Anno még amikor volt sky meg super itten nálunk azon ment egy anime... Valami motoros egyénekrõl szolt akiknek a motorja csak ugy mellesleg rakétákkal meg sugárfegyverekkel teletömött PBA volt. Tuggyátok na, a motor rátekeredett az ipsére és robotszerû lett tölé és mindenkit szétlõtt... Az mi lehetett? A motor "kis" kockává is össze tudta magát hajtogatni...
:confused:

Corp