Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Topics - Gab3c

#1
Sokan szeretjuk a KGNE sorozatot es sokan szeretjuk az animekat minel jobb minosegben nezni. Ezert a legjobb megoldas, ha DVD iso-ban szerezzuk be kedvenc animenkat. En is ezt tettem, letoltottem a teljes KGNE sorozatot iso-ban (thanks to ae101kai). Mivel meg csak regio2-es verzio van belole ezert a DVD-n csak japan audio van a video stream mellett, mas nincs. Ez viszont gondot okozott a testveremnek, ezert ugy dontottem, hogy megcsinalom az angol feliratos verziot.

A meglevo DVD-khez hozza csaptam egy angol substreamet igy mar angol felirattal nezhetoek a DVD-k a TVn, monitoron kinek mi a gusztusa. A feliratokat ugy csinaltam meg, hogy TVn is kitunoen olvashatoak legyenek (nagy, sarga betuk).

A munka eltartott egy darabig es egyaltalan nem volt konnyu (nagyon nehez volt vegig kinlodni). Igy szeretnem ha a sok faradozasom meghozna a gyumolcseit, vagyis sokan hozzajutnatok a munkamhoz. Ezert csinaltam egy torrent file-t az elso lemezrol es felraktam egy tracker-re.

Emitt lenne az elso lemez:
http://trackerkor.dyndns.org:6969/

A castlakozas eltarthat par percig, ezen meg nem tudtam segiten.

Minden kommentet szivesen fogadok. Legkozelebb mar igyekeszem figyelembe venni az elhangzottakat.

Jo szorakozast a sorozathoz :)

edit: cim szerkesztve az egyertelmuseg kedveert