USTEAM

Külvilág => Kultúra => Topic started by: Ramiz on 2008-10-04, 00:56:44

Title: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Ramiz on 2008-10-04, 00:56:44
A "Keresek egy filmet" topikban ugyanis elsüllyednek a tuti linkek, a bookmarkjait meg ugyebár időről időre elveszíti az ember. :D

Mindenki posztolgassa kedvenc oldalait (pársoros ismertető szöveggel, amiben lehetőleg legyen benne minél több infó, pölö hogy regisztrálós vagy meghívós-e az oldal, előbbi esetben milyen gyakran van nyitva a regisztrálás, hány user rajta, valamint hogy nehéz-e tartani a ratio-t), én meg összeszerkesztgetem őket ide egy listába.

edit: noriko megcsinálta még sokkal szebbre... :redface: :merci: (Nem rakom quote-ba, mer' az ronda.)





Külföldi

Asian DVD Club (http://asiandvdclub.org/)
[spoiler]A.k.a. weeaboo heaven. :D Iszonyat mennyiségű mindenféle ázsiai film, meg egy rakás anime, minden csak és kizárólag DVD-Video formátumban, semmi rip. Freereg van emlékeim szerint mindig, szabályok meg tartandó arány elvileg van, gyakorlatilag lehet ész nélkül leechelni, egy éves kb. az accountom 0.2 alatti aránnyal... :) Általában gyengén seedelt, de vannak kivételek, ki kell fogni. /Zsiga[/spoiler]

Cinemageddon (http://cinemageddon.net/)
[spoiler]Freereg, van még ~2500 hely, néha bannolnak de simán lehet újraregelni. Mindenféle ritka B-kat. borzalmak, horror- sci-fi- és akció-klasszikusok, külön exploitation-kategória, innen szedtem pl. a Zatoichi-összes gyűjteményemet, szóval igazi aranybánya. :) Szinte minden XviD/avi, vagyis lehet asztali játékosba tolni átkódolás nélkül a cuccot. Gyenge-közepes seed-ellátottság és sebesség, de a kis fileméret (1CD max 2 általában) miatt túlélhető. /Zsiga[/spoiler]

Cinematik (http://cinematik.net/)
[spoiler]Nekem sokáig "A Netes Torrentoldal" volt. Csak DVD-s filmek vannak fent, európaiak és amerikaiak vegyesen (ázsiaiakból csak spécik, mert arra ott az ADC). Nagyon sok különlegességet, extra megjelenést lehet beszerezni innen, imádják a Criterion megjelenéseket (én is :D), sokszor tesznek fel horrorokat és exploitation filmeket is, szóval nem köcsög sznobok, bár a legelborultabb experimentális művészfilmekkel is lehet itt találkozni.

Sajnos free reg-ből invite only-s lett, mert kezdett mocsarasodni a társaság, és a Tiksterek mindig is nagy figyelmet fordítottak arra, hogy sokáig legyen minden film seedelve, ne legyen jellemző a hit-and-run.

Van Movie Of The Week és még hozzá 10-12 golden movie általában, aminél nem számolja a letöltést, egyébként viszont sajnos nehéz tartani a ratio-t, mert ha vissza is töltesz és az elsők között vagy, akik egy várhatóan népszerű filmet lerántanak, egyszerűen nem jutsz szóhoz a feltöltésnél, ha nincs az enyémnél - elvileg 1000/128 - bikább neted (ez az oldal legnagyobb hibája). Én már csak goldeneket szedek innen... De néha van golden week, olyankor elő minden bookmarkkal! :D

A másik jóság, hogy marha jó közösség van itt, szándékosan szűk létszámon tartva: ismerős arcok, beszólások vannak, ami nekem egy torrent oldal esetén teljesen szokatlan és nagyon tetszik. Itt kíváncsiságból és dumálgatási céllal olvasom el a kommenteket, a btjunkie-n meg a többi átlag oldalon meg csak a fake-eket akarom kiszűrni. /Ramiz[/spoiler]

eztv (http://eztv.it/)
[spoiler]A sorozatok lelőhelye, ha valaki nem ismerné. /Selmo[/spoiler]

karagarga (http://karagarga.net/)
[spoiler]Netes filmarchívum (+zene, +irodalom, még képregények is!) "semmi mainstream" jeligével. Hollywood csak a 70-es évekig, illetve pár kiválasztott rendezőnek mehetnek fel újabb filmjei is. Minimális HD, párezer DVD, jórészt asztali-kompatibilis dvd-ripek (xvid-avi).
Bejutni nehéz (nekem tovább tartott mint a HDbits-re), arányt tartani szintén, a bónuszrendszer a seedelést és elsősorban a reseedelést támogatja. (Reseedet kérni feltöltésbe kerül, aki teljesíti a kérést az minimum 50% bónuszt kap, de a torrent korától és az érdeklődéstől függően 200+ is lehet.)
Minden hónapban van 1-2 Master of the Month kategória (10-100 torrent), amire szintén jár bónusz feltöltés. Ez lehet egy rendező, egy színész, egy ország, egy korszak, egy stúdió, stb. A mostani a Taiwanese New Wave (1982 - 1990), korábbiakból pár random példa: Otar Iosseliani and Georgian cinema, Ingmar Bergman, Shaw Brothers Studios, Avant-Garde Jazz , Euro Westerns, Stop-Motion Animation.
Kis olvasnivaló: http://www.mindentudas.hu/plehcsaba2007/20070523pleh2.html?pIdx=7 (http://www.mindentudas.hu/plehcsaba2007/20070523pleh2.html?pIdx=7)
Stats: http://img4.imageshack.us/img4/43/17472909.jpg (http://img4.imageshack.us/img4/43/17472909.jpg)
/Zsiga[/spoiler]

HDbits (http://hdbits.org/)
[spoiler]HD tracker, csak nagyfelbontású cuccokkal. Alapvetően a minőségre megy rá a gyorsasággal szemben, ritka a scene szemét. Arányt tartani a seed-bonus rendszer miatt viszonylag könnyű, és van sok jó  free cucc (=nem számolja a letöltést). Mindig tele van, 2-3 havonta van takarítás, akkor 1-2-3 napig lehet meghívóval regelni. A szabályok korrektek, és betű szerint be is tartatják őket. Épp ezért mindenhol van seed, minden gyorsan jön.
Ja, lényeges infó, van poresz is. :D /Zsiga[/spoiler]

LZTR (http://www.lztr.us)
[spoiler]Zenék minden mennyiségben! Nagyrészt filmzenék, de olyan filmeké is, hogy beszartok (régi, érdektelen és unalmas zenéjű filmektől európai kult klasszikusokig minden).

Meghívós és komolyan veszik (ha meghívottad ki kell rúgni, téged is kirúgnak). Viszont rengeteg a golden torrent és van 5 Gb upload alapból mindenkinek. És van két meghívóm. :D /Ramiz[/spoiler]

SDbits (http://sdbits.org/)
[spoiler]A HDbits kistestvére, csak SD (=SDTV vagy DVD forrású anyagok, tehát normális PAL/NTSC felbontás). Alapelv ugyanaz, minőség az első, de a nagytesóval ellentétben itt kisebb arányban fordulnak elő a mainstream hollywoodi szemét cuccok. Bónusz-rendszer és szabályzat ugyanaz, jelenleg kb. 25%-on áll a létszám ~15 héttel az oldal indulása után, meghívós.
Szinte minden mkv/h264, tehát aki asztali DVD-játékoson nézné a filmjeit annak nem ez az ideális hely. Kivéve persze ha nem encode-ot tölt hanem a source DVD-Videot, de hát kinek van arra aránya... :) A nagytestvérhez hasonlóan jól seedelt, gyors. /Zsiga[/spoiler]
                   
Magyar

TvStore (http://tvstore.me/)
[spoiler]Fogalom. Magyar, sorozatok minden mennyiségben, természetfilmek, minden ami TV. Meghívós, freereg nincs. /Randal[/spoiler]

Bithorlo (http://www.bithorlo.net)
[spoiler]Magyar mindenes oldal. Általában minden megtalálható rajta ami a többi nagyobb hazai oldalon.(film, zene, pc iso, konzol játék, program)
Mivel az oldalon sokaknak van szervere a friss (vagy pár napos) torrentek sebességével nincs gond. Régebbi torrentek nem jönnek mindig teljes sebességgel, de még így is egész jónak mondható. A sok szerveres nem veszi el teljesen a többi user elől az up-ot, mert a szabály szerint max 10x-esen tölthetik fel a torrenteket.
Minden 10 giga fölötti torrent automatikusan free, viszont 4.7 giga fölött csak feltöltők, vagy szuper feltöltők tölthenek fel.
Szuper felhasználó rangtól felfele 50 giga up után jár automatikusan egy meghívó, amit be is lehet váltani 1 giga feltöltésre.
Jelenleg nincs freereg, meghívás szünetel. /Cloud[/spoiler]

Cinemastore (http://cinemastore.hu/)
[spoiler]Legújabb filmek, sorozatok. Magyar oldal, igényes, meghívósm, freereg most asszem nincs. /Randal[/spoiler]

nCore (http://ncore.cc/)
[spoiler]+1 magyar mindenes oldal. Legújabb filmek, játékok. Nagyon sokan vannak az oldalon tehát a letöltés is gyors :)
Ez is meghívós oldal, 500 pont egy meghívó...naponta kapsz 1 pontot + ha töltessz fel valamit az oldalra akkor még +1 vagy 2 mittuggyamén :D
Freereg nincs...és nem is lesz a jövőben. /Makos[/spoiler]

További magyar vegyes oldalak:

HDEvo (http://hdevo.com/)

Carpathians (http://mycarpathians.net/)

Insane (http://newinsane.info/)

Pretorians (http://pretorians.net/)

Dangerous (http://dangerous.cc/)

BeLoad (http://beload.cc//)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Moha on 2008-10-04, 01:35:02
Tippem szerint ilyen célra a legjobb megoldás, ha van egy topic (ez) ahol az első oldalon indexben kint vannak az oldal nevek, amik hivatkoznak a thread postjaira, amiben benne vannak a szükséges infók. Aztán egy-egy új oldal felkerülésekor lehet az indexet frissíteni. Az már jó kérdés, hogy érdemes-e nyitva hagyni a threadet. Ha nyitva van, tuti tele fog szemetelődni, ha le van zárva, akkor viszont lassabban fognak bekerülni az új dolgok. Szerintem viszont az átláthatóság miatt az a célszerű, ha a likneket PM-ben vagy a "keresek egy filmet" threadben küldik el és ide csak a konkrét site infók kerülnek.
(és már én rögtön kezdem a thread átláthatóságának rombolását, de hát, ha "discuss akkor discuss") :)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Ramiz on 2008-10-04, 01:37:31
A discuss az menjen, aztán ha a "tiszta" megoldások valamelyikében egyezünk meg, akkor kisöprögetek. :)

A "Keresek egy filmet" topikból majd linkelgethetek, de akkor már inkább átrakom. Visszamenőleg viszont lusta vagyok túrni.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2008-10-04, 01:55:02
<reklám>
Aki Maxthont használ az sose veszíti el a bookmarkjait, mert a netes adatbázisban biztonságban vannak. ;)
</reklám>

Én ezeket az oldalakat használom:
HDbits (http://hdbits.org/)
HD tracker, csak nagyfelbontású cuccokkal. Alapvetően a minőségre megy rá a gyorsasággal szemben, ritka a scene szemét. Arányt tartani a seed-bonus rendszer miatt viszonylag könnyű, és van sok jó  free cucc (=nem számolja a letöltést). Mindig tele van, 2-3 havonta van takarítás, akkor 1-2-3 napig lehet meghívóval regelni. A szabályok korrektek, és betű szerint be is tartatják őket. Épp ezért mindenhol van seed, minden gyorsan jön.
Ja, lényeges infó, van poresz is. :D

SDbits (http://sdbits.org/)
A HDbits kistestvére, csak SD (=SDTV vagy DVD forrású anyagok, tehát normális PAL/NTSC felbontás). Alapelv ugyanaz, minőség az első, de a nagytesóval ellentétben itt kisebb arányban fordulnak elő a mainstream hollywoodi szemét cuccok. Bónusz-rendszer és szabályzat ugyanaz, jelenleg kb. 25%-on áll a létszám ~15 héttel az oldal indulása után, meghívós.
Szinte minden mkv/h264, tehát aki asztali DVD-játékoson nézné a filmjeit annak nem ez az ideális hely. Kivéve persze ha nem encode-ot tölt hanem a source DVD-Videot, de hát kinek van arra aránya... :) A nagytestvérhez hasonlóan jól seedelt, gyors.

HDpre (http://hdpre.ath.cx/)
Magyar HD-oldal, vegyes anyagokkal (több a scene fos mint a HDbits-en, viszont vannak jóféle magyar release-k is, pl. NyTT és társai). Az aránytartást könnyíti hogy minden DVD5-nél nagyobb méretű torrentnél duplán számolja a tracker a feltöltést, illetve ha valami nagyon kihagyhatatlan cucc kerül fel azt általában egy napon belül ingyenessé szokták tenni. Az oldal kevésbé profi mint a bits, többször volt már hogy elveszett a teljes adatbázis és mindenkinek egy hetekkel korábbi állapotba állt vissza az aránya, illetve a moderátorok/adminok is szoktak néha fura dolgokat művelni, de alapvetően segítőkészek. Meghívós, ráadásul nevetségesen magas feltöltés kell hozzá hogy meghívót kapj, tehát nem egyszerű bejutni, viszont néha (mondjuk fél évente) van freereg. Közepesen/rosszul seedelt, a régebbi cuccok beszerzése hosszadalmas vagy akár lehetetlen.

Asian DVD Club (http://asiandvdclub.org/)
A.k.a. weeaboo heaven. :D Iszonyat mennyiségű mindenféle ázsiai film, meg egy rakás anime, minden csak és kizárólag DVD-Video formátumban, semmi rip. Freereg van emlékeim szerint mindig, szabályok meg tartandó arány elvileg van, gyakorlatilag lehet ész nélkül leechelni, egy éves kb. az accountom 0.2 alatti aránnyal... :) Általában gyengén seedelt, de vannak kivételek, ki kell fogni.

Cinemageddon (http://cinemageddon.org/)
Freereg, van még ~2500 hely, néha bannolnak de simán lehet újraregelni. Mindenféle ritka B-kat. borzalmak, horror- sci-fi- és akció-klasszikusok, külön exploitation-kategória, innen szedtem pl. a Zatoichi-összes gyűjteményemet, szóval igazi aranybánya. :) Szinte minden XviD/avi, vagyis lehet asztali játékosba tolni átkódolás nélkül a cuccot. Gyenge-közepes seed-ellátottság és sebesség, de a kis fileméret (1CD max 2 általában) miatt túlélhető.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Ramiz on 2008-10-04, 02:01:56
Köszi, nagyon korrekt! :merci:

A Cinemageddon szerintem is aranybánya. :D
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2008-10-04, 02:12:04
Quote from: Ramiz on 2008-10-04, 02:01:56
Köszi, nagyon korrekt! :merci:

A Cinemageddon szerintem is aranybánya. :D
Szívesen. :)

Egyike azon oldalaknak amit úgy ahogy van kompletten letöltenék... :D
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Selmo on 2008-10-04, 03:20:36
http://www.demonoid.com/
Igen nagy oldal, én mindent itt keresek először, ami nem magyar. Csak meghívóval lehet bejutni, freereg kb. 8-10 havonta van. Egy jó időre a kanadaiak bezáratták az oldalt, azóta Ukrajnából megy. ;) A trackere egy fos, IP alapján számolja az arányod, tehát be kell lépned, hogy hozzád csatolja az aktuális IP-d. Ráadásul bugos is így, kb. össze-vissza írja jóvá a töltéseket (mindegy, hogy fel vagy le). Ennek megfelelően nincs ban (vagy akármi) rossz arány miatt. Van rajta sok-sok jó dolog, külön anime/movie/TV/stb. szekció. Ami viszont előnye, hogy a torrentjei nem userhez kötöttek, szóval ha valaki odaadja akkor simán tölthetsz le. :)

http://eztv.it/
A sorozatok lelőhelye, ha valaki nem ismerné.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Rounin on 2008-10-04, 03:32:01
Demonoid legnagyobb előnye, hogy ősrégi cuccokhoz is igen gyakran van élő torrent. Legalábbis régebben úgy volt, azóta nagyon nem nézegettem 15+ éves cuccokat...
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Ramiz on 2008-10-04, 11:03:49
Quote from: Zsiga on 2008-10-04, 02:12:04
Quote from: Ramiz on 2008-10-04, 02:01:56
A Cinemageddon szerintem is aranybánya. :D
Egyike azon oldalaknak amit úgy ahogy van kompletten letöltenék... :D

Te rohadék, ahhoz még neked sincs elég vincsid... :__devil:





Cinematik (http://cinematik.net/)

Nekem sokáig "A Netes Torrentoldal" volt. Csak DVD-s filmek vannak fent, európaiak és amerikaiak vegyesen (ázsiaiakból csak spécik, mert arra ott az ADC). Nagyon sok különlegességet, extra megjelenést lehet beszerezni innen, imádják a Criterion megjelenéseket (én is :D), sokszor tesznek fel horrorokat és exploitation filmeket is, szóval nem köcsög sznobok, bár a legelborultabb experimentális művészfilmekkel is lehet itt találkozni.

Sajnos free reg-ből invite only-s lett, mert kezdett mocsarasodni a társaság, és a Tiksterek mindig is nagy figyelmet fordítottak arra, hogy sokáig legyen minden film seedelve, ne legyen jellemző a hit-and-run.

Van Movie Of The Week és még hozzá 10-12 golden movie általában, aminél nem számolja a letöltést, egyébként viszont sajnos nehéz tartani a ratio-t, mert ha vissza is töltesz és az elsők között vagy, akik egy várhatóan népszerű filmet lerántanak, egyszerűen nem jutsz szóhoz a feltöltésnél, ha nincs az enyémnél - elvileg 1000/128 - bikább neted (ez az oldal legnagyobb hibája). Én már csak goldeneket szedek innen... De néha van golden week, olyankor elő minden bookmarkkal! :D

A másik jóság, hogy marha jó közösség van itt, szándékosan szűk létszámon tartva: ismerős arcok, beszólások vannak, ami nekem egy torrent oldal esetén teljesen szokatlan és nagyon tetszik. Itt kíváncsiságból és dumálgatási céllal olvasom el a kommenteket, a btjunkie-n meg a többi átlag oldalon meg csak a fake-eket akarom kiszűrni.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Dreamcleaver on 2008-10-04, 16:04:44
Quote from: Selmo on 2008-10-04, 03:20:36
http://www.demonoid.com/
Igen nagy oldal, én mindent itt keresek először, ami nem magyar. Csak meghívóval lehet bejutni, freereg kb. 8-10 havonta van. Egy jó időre a kanadaiak bezáratták az oldalt, azóta Ukrajnából megy. ;) A trackere egy fos, IP alapján számolja az arányod, tehát be kell lépned, hogy hozzád csatolja az aktuális IP-d. Ráadásul bugos is így, kb. össze-vissza írja jóvá a töltéseket (mindegy, hogy fel vagy le). Ennek megfelelően nincs ban (vagy akármi) rossz arány miatt. Van rajta sok-sok jó dolog, külön anime/movie/TV/stb. szekció. Ami viszont előnye, hogy a torrentjei nem userhez kötöttek, szóval ha valaki odaadja akkor simán tölthetsz le. :)

Ha jól tudom itt többen is fent vagytok. Valaki esetleg tudna dobni egy meghívót pls?
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2008-10-04, 18:03:41
Írom priviben.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Én on 2008-10-05, 22:23:13
http://majomparade.com/
Ez egy magyar mindenes oldal, főleg akkor használom, ha szinkronosan szeretnék filmet letölteni, de van játék, könyv, etc. Jó gyors, ma is szedtem le filmeket és simán jöttek 1000kb/s-el. Régi cuccok sokszor esélytelenek. A keresőrendszere még dísznek is vicc. Régen lehetett meghívó beáldozással arányt javítani, ma már azt hiszem ez nincs, 0.5-ös arány kell, ha 4 hétnél régebbi vagy. Ha 8 hete nem léptél be, törölnek elméletileg, ez érdekes mert ez velem nem egyszer előfordult már és még benn vagyok. :P  Jelenleg nincs se regisztráció se meghívás, nem tudom mikor lesz... :redface:
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Makos on 2008-10-05, 23:54:05
http://ncore.us/ (http://ncore.us/)

+1 magyar mindenes oldal. Legújabb filmek, játékok. Nagyon sokan vannak az oldalon tehát a letöltés is gyors :)
Ez is meghívós oldal, 500 pont egy meghívó...naponta kapsz 1 pontot + ha töltessz fel valamit az oldalra akkor még +1 vagy 2 mittuggyamén :D
Freereg nincs...és nem is lesz a jövőben.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2008-10-06, 00:18:24
De mi értelme leírni olyan oldalakat, ahova nem lehet bekerülni és meghívót se tudtok küldeni? :)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Én on 2008-10-06, 00:20:39
Szokott lenni meghívás, nekem van meghívóm. Azért írtam be, hogy ha tetszik valakinek, és lesz meghívás, lehessen kunyerálni.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Ramiz on 2008-10-06, 09:39:13
Quote from: NLZ on 2008-10-06, 00:18:24
De mi értelme leírni olyan oldalakat, ahova nem lehet bekerülni és meghívót se tudtok küldeni? :)

Tudni róla önmagában értékes. Információ = hatalom!!! :whoah:
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Damnatus on 2008-10-07, 14:45:27
Ramiz, nem gyűjtenéd az első postodban a címeket?
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Ramiz on 2008-10-07, 15:04:00
Quote from: Damnatus on 2008-10-07, 14:45:27
Ramiz, nem gyűjtenéd az első postodban a címeket?

Jó, akkor csináljuk így.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Damnatus on 2008-10-07, 15:05:19
Köszönöm szépen! :)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2008-10-07, 16:13:56
Meghívók érdekelnének, van valakinek valamelyik oldalhoz meghívója?
Magyar szinkronos különösen érdekelne.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Damnatus on 2008-10-07, 19:18:32
Quote from: .Attila on 2008-10-07, 16:13:56
Meghívók érdekelnének, van valakinek valamelyik oldalhoz meghívója?
Magyar szinkronos különösen érdekelne.
Detto
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Én on 2008-10-07, 19:28:18
Meghívó van.
Meghívás nincs.  :frown:
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: noriko on 2008-10-07, 21:41:49

Külföldi

Asian DVD Club (http://asiandvdclub.org/)
[spoiler]A.k.a. weeaboo heaven. :D Iszonyat mennyiségű mindenféle ázsiai film, meg egy rakás anime, minden csak és kizárólag DVD-Video formátumban, semmi rip. Freereg van emlékeim szerint mindig, szabályok meg tartandó arány elvileg van, gyakorlatilag lehet ész nélkül leechelni, egy éves kb. az accountom 0.2 alatti aránnyal... :) Általában gyengén seedelt, de vannak kivételek, ki kell fogni. /Zsiga[/spoiler]

Cinemageddon (http://cinemageddon.org/)
[spoiler]Freereg, van még ~2500 hely, néha bannolnak de simán lehet újraregelni. Mindenféle ritka B-kat. borzalmak, horror- sci-fi- és akció-klasszikusok, külön exploitation-kategória, innen szedtem pl. a Zatoichi-összes gyűjteményemet, szóval igazi aranybánya. :) Szinte minden XviD/avi, vagyis lehet asztali játékosba tolni átkódolás nélkül a cuccot. Gyenge-közepes seed-ellátottság és sebesség, de a kis fileméret (1CD max 2 általában) miatt túlélhető. /Zsiga[/spoiler]

Cinematik (http://cinematik.net/)
[spoiler]Nekem sokáig "A Netes Torrentoldal" volt. Csak DVD-s filmek vannak fent, európaiak és amerikaiak vegyesen (ázsiaiakból csak spécik, mert arra ott az ADC). Nagyon sok különlegességet, extra megjelenést lehet beszerezni innen, imádják a Criterion megjelenéseket (én is :D), sokszor tesznek fel horrorokat és exploitation filmeket is, szóval nem köcsög sznobok, bár a legelborultabb experimentális művészfilmekkel is lehet itt találkozni.

Sajnos free reg-ből invite only-s lett, mert kezdett mocsarasodni a társaság, és a Tiksterek mindig is nagy figyelmet fordítottak arra, hogy sokáig legyen minden film seedelve, ne legyen jellemző a hit-and-run.

Van Movie Of The Week és még hozzá 10-12 golden movie általában, aminél nem számolja a letöltést, egyébként viszont sajnos nehéz tartani a ratio-t, mert ha vissza is töltesz és az elsők között vagy, akik egy várhatóan népszerű filmet lerántanak, egyszerűen nem jutsz szóhoz a feltöltésnél, ha nincs az enyémnél - elvileg 1000/128 - bikább neted (ez az oldal legnagyobb hibája). Én már csak goldeneket szedek innen... De néha van golden week, olyankor elő minden bookmarkkal! :D

A másik jóság, hogy marha jó közösség van itt, szándékosan szűk létszámon tartva: ismerős arcok, beszólások vannak, ami nekem egy torrent oldal esetén teljesen szokatlan és nagyon tetszik. Itt kíváncsiságból és dumálgatási céllal olvasom el a kommenteket, a btjunkie-n meg a többi átlag oldalon meg csak a fake-eket akarom kiszűrni. /Ramiz[/spoiler]

Demonoid (http://www.demonoid.com/)
[spoiler]Igen nagy oldal, én mindent itt keresek először, ami nem magyar. Csak meghívóval lehet bejutni, freereg kb. 8-10 havonta van. Egy jó időre a kanadaiak bezáratták az oldalt, azóta Ukrajnából megy. ;) A trackere egy fos, IP alapján számolja az arányod, tehát be kell lépned, hogy hozzád csatolja az aktuális IP-d. Ráadásul bugos is így, kb. össze-vissza írja jóvá a töltéseket (mindegy, hogy fel vagy le). Ennek megfelelően nincs ban (vagy akármi) rossz arány miatt. Van rajta sok-sok jó dolog, külön anime/movie/TV/stb. szekció. Ami viszont előnye, hogy a torrentjei nem userhez kötöttek, szóval ha valaki odaadja akkor simán tölthetsz le. :) /Selmo[/spoiler]

eztv (http://eztv.it/)
[spoiler]A sorozatok lelőhelye, ha valaki nem ismerné. /Selmo[/spoiler]

HDbits (http://hdbits.org/)
[spoiler]HD tracker, csak nagyfelbontású cuccokkal. Alapvetően a minőségre megy rá a gyorsasággal szemben, ritka a scene szemét. Arányt tartani a seed-bonus rendszer miatt viszonylag könnyű, és van sok jó  free cucc (=nem számolja a letöltést). Mindig tele van, 2-3 havonta van takarítás, akkor 1-2-3 napig lehet meghívóval regelni. A szabályok korrektek, és betű szerint be is tartatják őket. Épp ezért mindenhol van seed, minden gyorsan jön.
Ja, lényeges infó, van poresz is. :D /Zsiga[/spoiler]

SDbits (http://sdbits.org/)
[spoiler]A HDbits kistestvére, csak SD (=SDTV vagy DVD forrású anyagok, tehát normális PAL/NTSC felbontás). Alapelv ugyanaz, minőség az első, de a nagytesóval ellentétben itt kisebb arányban fordulnak elő a mainstream hollywoodi szemét cuccok. Bónusz-rendszer és szabályzat ugyanaz, jelenleg kb. 25%-on áll a létszám ~15 héttel az oldal indulása után, meghívós.
Szinte minden mkv/h264, tehát aki asztali DVD-játékoson nézné a filmjeit annak nem ez az ideális hely. Kivéve persze ha nem encode-ot tölt hanem a source DVD-Videot, de hát kinek van arra aránya... :) A nagytestvérhez hasonlóan jól seedelt, gyors. /Zsiga[/spoiler]
                   
Magyar

HDpre (http://hdpre.ath.cx/)
[spoiler]Magyar HD-oldal, vegyes anyagokkal (több a scene fos mint a HDbits-en, viszont vannak jóféle magyar release-k is, pl. NyTT és társai). Az aránytartást könnyíti hogy minden DVD5-nél nagyobb méretű torrentnél duplán számolja a tracker a feltöltést, illetve ha valami nagyon kihagyhatatlan cucc kerül fel azt általában egy napon belül ingyenessé szokták tenni. Az oldal kevésbé profi mint a bits, többször volt már hogy elveszett a teljes adatbázis és mindenkinek egy hetekkel korábbi állapotba állt vissza az aránya, illetve a moderátorok/adminok is szoktak néha fura dolgokat művelni, de alapvetően segítőkészek. Meghívós, ráadásul nevetségesen magas feltöltés kell hozzá hogy meghívót kapj, tehát nem egyszerű bejutni, viszont néha (mondjuk fél évente) van freereg. Közepesen/rosszul seedelt, a régebbi cuccok beszerzése hosszadalmas vagy akár lehetetlen. /Zsiga[/spoiler]

http://majomparade.com/
[spoiler]Ez egy magyar mindenes oldal, főleg akkor használom, ha szinkronosan szeretnék filmet letölteni, de van játék, könyv, etc. Jó gyors, ma is szedtem le filmeket és simán jöttek 1000kb/s-el. Régi cuccok sokszor esélytelenek. A keresőrendszere még dísznek is vicc. Régen lehetett meghívó beáldozással arányt javítani, ma már azt hiszem ez nincs, 0.5-ös arány kell, ha 4 hétnél régebbi vagy. Ha 8 hete nem léptél be, törölnek elméletileg, ez érdekes mert ez velem nem egyszer előfordult már és még benn vagyok. :P  Jelenleg nincs se regisztráció se meghívás, nem tudom mikor lesz... :redface: /Én[/spoiler]

http://ncore.us/ (http://ncore.us/)
[spoiler]+1 magyar mindenes oldal. Legújabb filmek, játékok. Nagyon sokan vannak az oldalon tehát a letöltés is gyors :)
Ez is meghívós oldal, 500 pont egy meghívó...naponta kapsz 1 pontot + ha töltessz fel valamit az oldalra akkor még +1 vagy 2 mittuggyamén :D
Freereg nincs...és nem is lesz a jövőben. /Makos[/spoiler]
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Én on 2008-10-07, 21:45:02
That's... beautiful :borul: :borul: :borul:
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Damnatus on 2008-10-07, 23:01:56
Köszi norikonak is! :)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Ramiz on 2008-10-08, 19:46:09
Norikonak bosszantóan sok szabadideje van... :D Na jó, csak szemétkedek. Köszi! :merci: Külön értékelem a két oszlopos megoldást, tök vicces, ahogy a szélességük változik, ahogy az ember nyitogatja a Spoiler füleket. Tíz perce ezzel szórakozok, keresem a Törvényt... :lol:
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Makos on 2008-10-08, 20:07:26
Quote from: Ramiz on 2008-10-08, 19:46:09
Tíz perce ezzel szórakozok, keresem a Törvényt... :lol:

Énis elvagyok vele de még nem jöttem rá a logikájára :D
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Makos on 2008-10-08, 21:41:47
Quote from: Ymir on 2008-10-08, 20:12:07
az y oszlop leghosszabb spoiler : x oszlop leghosszabb spoilere az oszlopszélességek aránya

Eddig is fájt a fejem....most ez rátett :ejj:
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Randal on 2008-10-22, 23:34:33
Cinemastore:

Legújabb filmek, sorozatok. Magyar oldal, igényes, meghívósm, freereg most asszem nincs.

Bitgate: Fogalom. Magyar, sorozatok minden mennyiségben, természetfilmek, minden ami TV. Meghívós, freereg nincs.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Ramiz on 2008-10-26, 20:23:09
Editáltam az első posztot.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Makos on 2008-10-27, 16:31:48
Ramiz ncore-os linket javítsd mert megváltozott az oldal címe:
ncore.cc
tartalékcím: ncore.nu
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2008-11-01, 15:47:35
Szép és jó ötlet ez, de most komolyan, mit érünk a meghívós oldalak címeivel? Csak idegesít, hogy nem tudok torrentezni onnan.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Ramiz on 2008-11-01, 15:51:17
Quote from: .Attila on 2008-11-01, 15:47:35
Szép és jó ötlet ez, de most komolyan, mit érünk a meghívós oldalak címeivel? Csak idegesít, hogy nem tudok torrentezni onnan.

This topic is now about nerving .Attila.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2008-11-07, 15:06:28
HDpre-n freereg és freeleech van.  :Kiraly:
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2008-11-07, 15:10:15
Quote from: Zsiga on 2008-11-07, 15:06:28
HDpre-n freereg és freeleech van.  :Kiraly:

Azt mondja, hogy az email cím már használatban van. Mi van? Ki használja az email címemet?

Másikkal megcsináltam. Kösz a figyelmeztetésért :)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2008-11-07, 15:15:02
Quote from: .Attila on 2008-11-07, 15:10:15
Másikkal megcsináltam. Kösz a figyelmeztetésért :)
Nincs mit, nekem csak jó ha minél többen vagyunk az oldalon. :)

Szerk.: Látom DS is regelt. :D
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2008-11-08, 00:28:35
Kapásból bannolt torrent kliens. Bár sehol sem írták, hogy a vuze-t (aka azureus) tiltanák.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Darkstar on 2008-11-08, 00:33:04
Quote from: Zsiga on 2008-11-07, 15:15:02
Szerk.: Látom DS is regelt. :D
Meg vagyok figyelve. :D
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2008-11-08, 00:46:53
Quote from: Darkstar on 2008-11-08, 00:33:04
Meg vagyok figyelve. :D
(http://mattnelsoninfo.files.wordpress.com/2008/04/ceiling_cat1.jpg)
^^
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2008-11-08, 21:23:54
Demonoid: registration is free.
Csak gondoltam szólok.  :lazza:

szerk: aktiváló mail-nek mennyi idő után is kell megérkeznie? Fél órája várom.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Member on 2008-11-08, 21:42:41
Megkaptam 10 sec alatt. Érdekes. Viszont már minden név foglalt. :/
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2008-11-09, 12:04:15
Hm. Érdekes. Már két mail címről is regisztráltam, de aktiváló mail egyikre se jött. Valami ötlet? :falba:
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Member on 2008-11-09, 12:26:29
Regelj egy hotmailt gyorsan, arra csak már küldik.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2008-11-09, 14:55:01
Ez a HDpre nagyon kész. Regeltem, asszondja már be is léphetek az oldalon. Megpróbálom, de nem engedi. Mondom jó, megpróbálom előbb aktiválni. Meg is jött az aktiválós levél, rákattintok, erre visszadob, hogy már aktiváltam, ne akarjam újra aktiválni. De belépni még mindig nem tudok (nem, nem írtam el a jelszót). Akkor jelszó emlékeztetővel próbálkozok. Beírom emailemet, jön egy email, rákattintok benne a linkre, küld még egy emailt, benne új jelszóval. De mikor azzal a jelszóval próbálok belépni, azt írja, hogy a felhasználónevem ki lett tiltva. :D
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2008-11-09, 15:58:04
Quote from: NLZ on 2008-11-09, 14:55:01
Ez a HDpre nagyon kész. Regeltem, asszondja már be is léphetek az oldalon. Megpróbálom, de nem engedi. Mondom jó, megpróbálom előbb aktiválni. Meg is jött az aktiválós levél, rákattintok, erre visszadob, hogy már aktiváltam, ne akarjam újra aktiválni. De belépni még mindig nem tudok (nem, nem írtam el a jelszót). Akkor jelszó emlékeztetővel próbálkozok. Beírom emailemet, jön egy email, rákattintok benne a linkre, küld még egy emailt, benne új jelszóval. De mikor azzal a jelszóval próbálok belépni, azt írja, hogy a felhasználónevem ki lett tiltva. :D
Béna vagy.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Én on 2008-11-09, 16:06:17
Quote from: NLZ on 2008-11-09, 14:55:01
Ez a HDpre nagyon kész. Regeltem, asszondja már be is léphetek az oldalon. Megpróbálom, de nem engedi. Mondom jó, megpróbálom előbb aktiválni. Meg is jött az aktiválós levél, rákattintok, erre visszadob, hogy már aktiváltam, ne akarjam újra aktiválni. De belépni még mindig nem tudok (nem, nem írtam el a jelszót). Akkor jelszó emlékeztetővel próbálkozok. Beírom emailemet, jön egy email, rákattintok benne a linkre, küld még egy emailt, benne új jelszóval. De mikor azzal a jelszóval próbálok belépni, azt írja, hogy a felhasználónevem ki lett tiltva. :D
Cookie-k ugye engedélyezve vannak?
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2008-11-09, 19:14:33
Na regeltem újra, most jó. Úgy néz ki, hogy a Kaspersky Internet Security kavarhatott be.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2008-11-09, 20:30:21
Quote from: Member on 2008-11-09, 12:26:29
Regelj egy hotmailt gyorsan, arra csak már küldik.
Mire regeltem új mail cimet, regisztráció bezárult. Hogy rohadjon meg. Bánatért nem tetszik neki se gmail se freemail.
Valakinek esetleg van meghívója?
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2008-11-09, 20:44:58
HDpre-re? Az első regelésem freemail volt, aztán pedig gmail. :D
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Én on 2008-11-09, 20:56:53
Quote from: Cloud on 2008-11-09, 20:30:21
Quote from: Member on 2008-11-09, 12:26:29
Regelj egy hotmailt gyorsan, arra csak már küldik.
Mire regeltem új mail cimet, regisztráció bezárult. Hogy rohadjon meg. Bánatért nem tetszik neki se gmail se freemail.
Valakinek esetleg van meghívólya?
Gmail nekem ment...
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2008-11-09, 21:08:02
Én is gmail-lel próbáltam, de nem jött nekem se az aktiváló levél.

NLZ : Olvass vissza.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2008-11-09, 21:41:20
Nemakarooooooooooook. >_<
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2008-11-09, 22:12:57
Quote from: NLZ on 2008-11-09, 20:44:58
HDpre-re? Az első regelésem freemail volt, aztán pedig gmail. :D
Nem HDpre. Demonoid.  Két mail-el is regiztem egyikre se jött aktiváló mail. :S
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2008-11-09, 23:09:24
Köll meghívó?
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2008-11-09, 23:23:44
Quote from: Cloud on 2008-11-09, 20:30:21
Quote from: Member on 2008-11-09, 12:26:29
Regelj egy hotmailt gyorsan, arra csak már küldik.
Mire regeltem új mail cimet, regisztráció bezárult. Hogy rohadjon meg. Bánatért nem tetszik neki se gmail se freemail.
Valakinek esetleg van meghívója?



Megköszönném. XD   PÜ. ment.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: noriko on 2008-11-11, 22:23:21
Quote from: Cloud on 2008-11-08, 21:23:54
Demonoid: registration is free.
Csak gondoltam szólok.  :lazza:
Noooooo! lemaradtam!!
pont azért néztem fel, hogy ide kunyizzak meghívót ^^" Tud valaki adni esetleg nekem is? *reményked

(épp iráni filmet töltök brazil peer-ektől  :Kiraly:)

----
támogatok egy olyan gyűjtést is, ami speciális témájú torrentoldalakat szed össze, ha valami olyat keresne valaki, ami nincs fent az általánoson. Pl. tegnap kerestem húgomnak a fent említett iráni filmet, és véletlenül botlottam bele egy iráni torrentes oldalba. Ha legközelebb is specifikus tartalmat keresek, akkor egyből lenne iránymutatás, és nem csak mázlival, ha lenne ilyen kis gyűjtés :)

amiket én említenék:
iráni témájú torrentek - http://www.iraniantorrents.com
[Spoiler]ingyenes regisztráció. vannak külső források, azokat nem számolja, és saját források, ott van ratio, de nem tudom, hogy működik a ban, és van-e. regisztráció után kapsz 1Gb feltöltést kezdeti keretnek.[/spoiler]

ázsiai témájú torrentek - http://www.avistaz.com/
[spoiler]ingyenes regisztráció. ban-ról nem tudok, mert szerintem én már kiérdemeltem, de még bent vagyok... :angyali:[/spoiler]

japán, koreai, kínai sorozatok - http://www.d-addicts.com/
[spoiler]nincs reg. a keresője nem a legjobb...[/spoiler]

(és még akartam adni egy bollywood-os oldalt, de most látom, hogy fizetős reg lett  :ejj: )

Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Bicskei on 2008-11-19, 04:38:46
a majomparaden nyitva a reg csak gondoltam szólok.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Ramiz on 2008-11-19, 09:43:30
Quote from: Bicskei on 2008-11-19, 04:38:46
a majomparaden nyitva a reg csak gondoltam szólok.

:merci:
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Én on 2008-11-19, 16:37:48
Azért vicces, hogy egy ilyen okból most freereg van... :D
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2008-11-19, 17:39:32
Nekem a szinkronos filmek kellenének, de alig van olyan, ami érdekelne.
Ráadásul 0byte-os torrentfile-ok jönnek csak le.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Fazék on 2008-11-22, 21:30:18
ami oldalakat régen használtam: nforce.nl és vcdquality.com (még régebben isonewz-t is)
namármost ezeken egyetlen 720p-s filmről sem található infó. hol van olyan nfo file gyűjtőoldal, ahol HD filmekről talál az ember hasznos információkat?
thx.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2008-11-22, 23:07:02
Hm. Ez a demonoid egész jó kis oldal. Már szedtem le pár dolgot, de az arányom még mindig 0.0.  :D
Ez így is fog maradni akkor? Írtátok hogy szarul számolja a le- feltötést, de nekem eddig még nem is számolta.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Selmo on 2008-11-23, 03:08:43
IP alapján számol, tehát ahhoz, hogy számoljon, mászkálnod kell az oldalon vagy 15 percet, hogy hozzádrendelje.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2008-11-23, 12:26:58
Quote from: Cloud on 2008-11-22, 23:07:02
Hm. Ez a demonoid egész jó kis oldal. Már szedtem le pár dolgot, de az arányom még mindig 0.0.  :D
Ez így is fog maradni akkor? Írtátok hogy szarul számolja a le- feltötést, de nekem eddig még nem is számolta.

Tényleg rengeteg cucc van rajta.
A szabályzatukban benne van, hogy tudnak a problémáról, ezért nem nézik a töltési arányt.

Majomparádé viszont érdekes. Kaptam ingyen 5GB feltöltést, aztán most 6,35GB-on áll, a letöltést pedig lenullázta.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2008-11-23, 19:46:04
Quote from: Fazék on 2008-11-22, 21:30:18
ami oldalakat régen használtam: nforce.nl és vcdquality.com (még régebben isonewz-t is)
namármost ezeken egyetlen 720p-s filmről sem található infó. hol van olyan nfo file gyűjtőoldal, ahol HD filmekről talál az ember hasznos információkat?
thx.
Esetleg ez jó?
rlslog.net (http://rlslog.net)
Bár nem olyan mint amiket felsoroltál de szerintem ez is használható.

Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Fazék on 2008-11-23, 19:54:09
Quote from: Cloud on 2008-11-23, 19:46:04
Quote from: Fazék on 2008-11-22, 21:30:18
ami oldalakat régen használtam: nforce.nl és vcdquality.com (még régebben isonewz-t is)
namármost ezeken egyetlen 720p-s filmről sem található infó. hol van olyan nfo file gyűjtőoldal, ahol HD filmekről talál az ember hasznos információkat?
thx.
Esetleg ez jó?
rlslog.net (http://rlslog.net)
Bár nem olyan mint amiket felsoroltál de szerintem ez is használható.
tökéletesen megfelel :merci:

szerk: ez a link vmi isteni! átváltok köetschög leecher módra, ezek a rapidshare, megaupload és társaik link-tömegek kiváltják a torrent-ezésem jó részét és ezeket így munkahelyről is gond nélkül le tudom kapni :D

:hail:
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Selmo on 2008-11-25, 16:28:47
http://carpathians.hu/ új magyar oldal, freereg van.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2008-11-25, 16:44:19
Quote from: Selmo on 2008-11-25, 16:28:47
http://carpathians.hu/ új magyar oldal, freereg van.

:merci:

Mintha az oldal ugyanazt a motort használná, mint a HDpre.
Egyébként új oldal 1226 torrenttel?
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: chilip on 2008-11-25, 17:00:06
a válaszlevél érthetetlen, összes ékezetes betűt lecserélte =A9=C6 meg hasonlókra szóköz nélkül... nagy nehezen kivettem az aktiváló sort, de az meg nem működik :(
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Nakedape on 2008-11-25, 17:06:45
Quote from: chilip on 2008-11-25, 17:00:06
a válaszlevél érthetetlen, összes ékezetes betűt lecserélte =A9=C6 meg hasonlókra szóköz nélkül... nagy nehezen kivettem az aktiváló sort, de az meg nem működik :(
nekem rendbe volt
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Selmo on 2008-11-25, 17:17:40
Quote from: .Attila on 2008-11-25, 16:44:19

:merci:

Mintha az oldal ugyanazt a motort használná, mint a HDpre.
Egyébként új oldal 1226 torrenttel?
Igen, ugyanaz, elég sok oldal használja, csak más skinnel. Kb. 1 hónapos.

Quote from: chilip on 2008-11-25, 17:00:06
a válaszlevél érthetetlen, összes ékezetes betűt lecserélte =A9=C6 meg hasonlókra szóköz nélkül... nagy nehezen kivettem az aktiváló sort, de az meg nem működik :(
Levél átváltása UTF-8 kódolásba segíthet.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: chilip on 2008-11-25, 17:19:24
átváltottam nézetben az encode-ot UTF-8-ba már akkor és semmi sem változott :)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2008-11-25, 19:50:19
Quote from: Fazék on 2008-11-23, 19:54:09
Quote from: Cloud on 2008-11-23, 19:46:04
Quote from: Fazék on 2008-11-22, 21:30:18
ami oldalakat régen használtam: nforce.nl és vcdquality.com (még régebben isonewz-t is)
namármost ezeken egyetlen 720p-s filmről sem található infó. hol van olyan nfo file gyűjtőoldal, ahol HD filmekről talál az ember hasznos információkat?
thx.
Esetleg ez jó?
rlslog.net (http://rlslog.net)
Bár nem olyan mint amiket felsoroltál de szerintem ez is használható.
tökéletesen megfelel :merci:

szerk: ez a link vmi isteni! átváltok köetschög leecher módra, ezek a rapidshare, megaupload és társaik link-tömegek kiváltják a torrent-ezésem jó részét és ezeket így munkahelyről is gond nélkül le tudom kapni :D

:hail:

Örülök hogy segíthettem. Én már régóta ezt az oldalt használom. :D
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Bicskei on 2008-11-26, 19:19:48
Quote from: .Attila on 2008-11-19, 17:39:32
Nekem a szinkronos filmek kellenének, de alig van olyan, ami érdekelne.
Ráadásul 0byte-os torrentfile-ok jönnek csak le.

ha magyar szinkronosokra gondolsz akkor ajánlom a cinemstore-t
sztem ilyen tekintetben a legjobb oldal..
most nincs meghívóm d eha lesz gondolok rád..
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: kikuchiyo on 2008-12-09, 22:40:53
http://sceneddl.net

rapidshitek és egyéb linkek friss release-ekhez
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2008-12-12, 15:49:06
Van két meghívóm SDbits-re, ha valakinek kell szóljon.
Sértődések elkerülése végett még most írom hogy megválogatom kinek adok, egyrészt ha az illető csal vagy nem tart megfelelő (0,5+) arányt akkor engem is kivágnak az oldalról. Másrészt aki nem szándékozik le/fel tölteni rendszeresen (átlagban heti egy film le, 0,5-ig visszaosztva) annak inaktivitás miatt úgyis törlik majd az accountját szóval ne is jelentkezzen.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Draconire on 2008-12-12, 16:00:04
Megkaphatom az egyiket?
Mellékeljem az önéletrajzomat? :D
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2008-12-12, 16:07:04
Quote from: Draconire on 2008-12-12, 16:00:04
Megkaphatom az egyiket?
Mellékeljem az önéletrajzomat? :D
Dobj egy emailcímet privátban. :) (Lehet hogy csak este tudom küldeni, 5 perc múlva indulok vidékre.)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Fazék on 2008-12-26, 02:19:32
bit hu n szabadrablás van 31-ig
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Moha on 2008-12-30, 23:56:37
Quote from: Fazék on 2008-12-26, 02:19:32
bit hu n szabadrablás van 31-ig
Jaja. Én meg épp most kaptam rá meghívót. :D Kaptam is le szép sok filmet, de sajna az uploadom még csak 4GB.
Egy másik oldalhoz is most kaptam +hívót, onnan viszont alig akar csorogni valami, és asszem onnan soha nem fogok meghívót küldeni, mert 2 TB upload kell hozzá. :eek: Komolyan mit gondolnak? Még ha havi 100GB-ot töltenék fel, akkor is majdnem 2 év...
A 3 és fél éves Box-os accountomon van össz 78 giga upload. :haha:

Ja igen:
magyarázza már el nekem valaki, hogy miért jó berarolva feltenni torrentre a filmeket? Mert így kénytelen vagyok kitömöríteni, hogy megnézzem és 2x annyi helyet foglal, ha seedelni is akarom.  :mittomen:
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2008-12-31, 00:00:13
Ez ilyen scene faszság. Ostoba http warez hagyomágyok miatt minden szervezettebb kiadás darabolva, nfo-val érkezik, mert csak. De ez így van, játékkal, filmmel, programmal, sorozattal, mindennel. Tény, így a torrent időszakban már hanyagolni kéne.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Fazék on 2008-12-31, 00:03:03
Quote from: Moha on 2008-12-30, 23:56:37Ja igen:[/b] magyarázza már el nekem valaki, hogy miért jó berarolva feltenni torrentre a filmeket? Mert így kénytelen vagyok kitömöríteni, hogy megnézzem és 2x annyi helyet foglal, ha seedelni is akarom.  :mittomen:
én speciel azért szeretem rar-olva, mert akkor 99.99% hogy hibátlan file-hoz jutottam, így garantáltan egy módosítatlan/módosulatlan kiadványt "kapok kézhez".
a csak sima 1 avi/mkv akármi letöltéssel régebben rengeteg olyan file-ba botlottam, ami tartalmazott pár hibát, ami jelentkezett apró hang-/képhibaként, vagy akár kritikus lejátszási hibaként is, esetleg 2-3 perc használhatatlanná vált a filmből, stb.
ezt csak úgy lehetne kiküszöbölni, ha minden egyes scene kiadvány avi-hoz/mkv-hoz ahogy anidb-n is van, létezne egy hivatalos crc/md5 érték, de erre nem teljesen értem miért, de képtelenek...
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2008-12-31, 00:07:40
Na jah, ez az egyedüli előnye, hogy tudod, hogy "gyári". Bár a gyári is lehet szar, azért is van sokszor proper (real proper, repack, real repack, proper real repack :D) kiadás, főleg sorozatoknál és játékoknál.

De még így is el tudják játszani, hogy a fake cuccot bedarabolják, szal igazából ez se számít.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Moha on 2008-12-31, 00:27:21
Pedig mibe lenne beleírni az avi file nevébe a CRC32 értéket, mint az anime release-ek esetében...  :3x3:

Ami még vicc, hogy amennyire láttam, nem igazán van szabályozás a feltöltött cuccokra vonatkozólag. Pl. ugyanaz a film 5-6 féle verzióban. Persze fogalmad nincs, melyiket szedd le, ami még le is ér... Miért nem lehet úgy csinálni, mint pl Boxtorrents-en. Egy cuccból egy féle release. Vagy pl. egy fimből lehet egy DVD meg egy XviD verzió és kész.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Fazék on 2008-12-31, 00:30:03
Quote from: Moha on 2008-12-31, 00:27:21
Pedig mibe lenne beleírni az avi file nevébe a CRC32 értéket, mint az anime release-ek esetében...  :3x3:

Ami még vicc, hogy amennyire láttam, nem igazán van szabályozás a feltöltött cuccokra vonatkozólag. Pl. ugyanaz a film 5-6 féle verzióban. Persze fogalmad nincs, melyiket szedd le, ami még le is ér... Miért nem lehet úgy csinálni, mint pl Boxtorrents-en. Egy cuccból egy féle release. Vagy pl. egy fimből lehet egy DVD meg egy XviD verzió és kész.
nem mindenkinek van annyi ideje, mint egy anime-snek egy ilyen portálon rendet tartani :__devil:

amúgy sima vacak dvd rip-ekből én erre az oldalra szoktam hagyatkozni: vcdquality.com
persze általában ezek a kiadványok meghalnak pár hónap után és csak a tömegtermelő axxo és társai rip-ek érhetőek el...
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2008-12-31, 00:33:28
A sorozatoknál és a játékoknál van ilyen korlátozás, csak filmeknél nincs. De egy animét is feliratozhatnak többen, amiatt is lehetne panaszkodni. :P  Ezért van a sample, az alapján el lehet dönteni, hogy melyiket éri meg letölteni.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2008-12-31, 00:48:58
Normális helyről kell tölteni, pl. SDbits&HDbits, ott nincs felesleges dupe, amiből több van ott is egyértelműen el lehet dönteni hogy mire van szükséged. (720p vagy 1080p, encode vagy sauce, internal vagy scene, h264 vagy XviD/wmv)

Fazék : Az apróbb képhibák az esetek 99 százalékában nem hibás letöltés hanem szar kódolás eredményei. Többek között ezért éri meg minőségi, zárt trackerekről tölteni internal releaseket, ott az ilyenért nuke jár.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2009-03-25, 00:45:46
Esetleg  total véletlenül nincs valakinek bitgate-es meghívója?  ^^" :redface:
Már kaptam. :D
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Nakedape on 2009-04-10, 13:48:32
nem torrent, de talán ide a lgjobb:
http://www.jamendo.com

halom legal ingyen zene, egy jót találtam, most turkálok :D
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Moha on 2009-04-10, 13:53:11
Anno elég sokat töltöttem onnan. Tényleg jók vannak és mind CC licenszes. :)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2009-04-12, 00:40:07
HDPre-n húsvét alkalmából freeleech van.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Moha on 2009-04-12, 16:33:18
Bithun is. :)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2009-04-12, 17:48:12
Bithorlo-n is. Bár szerintem minden nagyobb oldalon az van húsvét miatt.  ^^
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Fazék on 2009-04-12, 17:52:43
Quote from: Moha on 2009-04-12, 16:33:18
Bithun is. :)
afrancba. az ilyenekről hamarabb szóljatok :(
lehet tudni meddig fog tartani? hétfő estig?
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2009-04-13, 23:29:38
Quote from: .Attila on 2009-04-12, 00:40:07
HDPre-n húsvét alkalmából freeleech van.
Holnap estig freereg is.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Moha on 2009-04-13, 23:40:49
Quote from: Zsiga on 2009-04-13, 23:29:38
Quote from: .Attila on 2009-04-12, 00:40:07
HDPre-n húsvét alkalmából freeleech van.
Holnap estig freereg is.
Ott milyen cuccok vannak? Csak HD filmek, vagy vegyes?
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2009-04-13, 23:49:30
Quote from: Moha on 2009-04-13, 23:40:49
Ott milyen cuccok vannak? Csak HD filmek, vagy vegyes?
Főleg HD film, meg egy kevés "HD" zene (flac, dts, DVD-Audio), más nem igazán van.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Fazék on 2009-04-14, 23:02:55
tudom hogy nagyon szar film mindenki szerint és gyalázás, de a George Clooney-s Solaris-ból HD változat föllelhető vhol?
nyílván a "mérsékelt siker" miatt nem jött ki se HDDVD-n, se Blu-ray-en, de HDTV rip-ek azért elő szoktak fordulni ilyenkor is azt hiszem legalábbis :redface:
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2009-04-15, 13:38:02
Quote from: Fazék on 2009-04-14, 23:02:55
tudom hogy nagyon szar film mindenki szerint és gyalázás, de a George Clooney-s Solaris-ból HD változat föllelhető vhol?
nyílván a "mérsékelt siker" miatt nem jött ki se HDDVD-n, se Blu-ray-en, de HDTV rip-ek azért elő szoktak fordulni ilyenkor is azt hiszem legalábbis :redface:
HDbits-en van DVD5 méretű HDTV encode, jó csapattól.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Fazék on 2009-04-15, 16:45:39
Quote from: Zsiga on 2009-04-15, 13:38:02
Quote from: Fazék on 2009-04-14, 23:02:55
tudom hogy nagyon szar film mindenki szerint és gyalázás, de a George Clooney-s Solaris-ból HD változat föllelhető vhol?
nyílván a "mérsékelt siker" miatt nem jött ki se HDDVD-n, se Blu-ray-en, de HDTV rip-ek azért elő szoktak fordulni ilyenkor is azt hiszem legalábbis :redface:
HDbits-en van DVD5 méretű HDTV encode, jó csapattól.
hmm. ha szépen megfenyegetlek lehúzod nekem onnan? vagy tudsz küldeni meghívót? (bááár bithu mellett a 20KB/s-es feltöltésemmel nem biztos, hogy érdemes lenne még egy ilyen helyre regisztrálnom)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2009-04-15, 17:45:59
Szűz HDpre acc.  keresi új tulajdonosát. Egyik barátom regisztrált  rá tegnap, de közben kikapcsolták internetét.  Most pár hónapig nem is lesz neki, így nem kell neki az acc sem. :D
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2009-04-15, 20:36:12
Quote from: Fazék on 2009-04-15, 16:45:39
hmm. ha szépen megfenyegetlek lehúzod nekem onnan? vagy tudsz küldeni meghívót? (bááár bithu mellett a 20KB/s-es feltöltésemmel nem biztos, hogy érdemes lenne még egy ilyen helyre regisztrálnom)
Még meggondolom. :D
Meghívóm épp lenne, csak 4 hónapja le van zárva a meghívás, és nem tudni mikor nyitják meg újra. (És az a kb. 1000 hely ami ezalatt összejött valószínűleg egy fél nap alatt fog megtelni...)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Selmo on 2009-04-25, 17:17:33
Nem pont torrentoldal, egy kis alkalmazás (http://autoextractor.enpts.com/) μtorrent alá, ami nem tesz mást, mint kicsomagolja a rarozott cuccokat, ha leért a torrent. Egyetlen problémája, hogy az UTF-8-at nem ismeri, így a torrentnevek helytelenül jelenhetnek meg.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2009-04-28, 14:28:17
HDPre május 1.ig freeleech.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2009-05-10, 15:19:50
karagarga
Netes filmarchívum (+zene, +irodalom, még képregények is!) "semmi mainstream" jeligével. Hollywood csak a 70-es évekig, illetve pár kiválasztott rendezőnek mehetnek fel újabb filmjei is. Minimális HD, párezer DVD, jórészt asztali-kompatibilis dvd-ripek (xvid-avi).
Bejutni nehéz (nekem tovább tartott mint a HDbits-re), arányt tartani szintén, a bónuszrendszer a seedelést és elsősorban a reseedelést támogatja. (Reseedet kérni feltöltésbe kerül, aki teljesíti a kérést az minimum 50% bónuszt kap, de a torrent korától és az érdeklődéstől függően 200+ is lehet.)
Minden hónapban van 1-2 Master of the Month kategória (10-100 torrent), amire szintén jár bónusz feltöltés. Ez lehet egy rendező, egy színész, egy ország, egy korszak, egy stúdió, stb. A mostani a Taiwanese New Wave (1982 - 1990), korábbiakból pár random példa: Otar Iosseliani and Georgian cinema, Ingmar Bergman, Shaw Brothers Studios, Avant-Garde Jazz , Euro Westerns, Stop-Motion Animation.
Kis olvasnivaló: http://www.mindentudas.hu/plehcsaba2007/20070523pleh2.html?pIdx=7 (http://www.mindentudas.hu/plehcsaba2007/20070523pleh2.html?pIdx=7)
Stats: http://img4.imageshack.us/img4/43/17472909.jpg (http://img4.imageshack.us/img4/43/17472909.jpg)
Az oldal linkje: http://karagarga.net/
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2009-05-25, 15:43:20
Mi van a HDPre-vel?
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2009-05-25, 15:44:49
Leállás. Előfordul.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2009-05-30, 01:38:07
HDPre-n vasárnap estig freeleech.

Amennyi freeleech van ezen az oldalon, alig van értelme az arányokkal hülyéskedni. Nem mintha ez baj lenne.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: via_mala on 2009-05-30, 02:22:30
Quote from: .Attila on 2009-05-30, 01:38:07
HDPre-n vasárnap estig freeleech.

Amennyi freeleech van ezen az oldalon, alig van értelme az arányokkal hülyéskedni. Nem mintha ez baj lenne.
Már csak azt lenne jó tudni, hogy mi az a HDP. Lehet kicsit kiestem a torrent világából...  ::)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Selmo on 2009-05-30, 03:38:46
Magyar HD oldal. De amúgy az első postok valamelyikében bennevan a lista.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Damnatus on 2009-05-30, 11:57:03
Magyar zenét, főleg oldiest honnan tudnék szedni? (Illés, Koncz, stb.)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2009-05-30, 12:48:16
Quote from: Damnatus on 2009-05-30, 11:57:03
Magyar zenét, főleg oldiest honnan tudnék szedni? (Illés, Koncz, stb.)

Koncz torrentből van 3 a majomparádén.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: via_mala on 2009-05-30, 13:26:01
Quote from: Selmo on 2009-05-30, 03:38:46
Magyar HD oldal. De amúgy az első postok valamelyikében bennevan a lista.
Értem, látom.
És akkor kérdem is: a Bithumen (http://bithumen.ru) a Pretorians (http://pretorians.net/) és a DiabloTorrent (http://diablotorrent.hu/) magyar oldalak miért nincsenek a listában?

Mellesleg: Pretorians-ra tudok meghívót adni. 0,3-as arányt kell tartani.

(Erre a HDPre oldalra van most meghívás? )
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2009-05-30, 13:36:14
Nekem nincs meghívóm.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Fatal on 2009-05-30, 13:44:42
Tetves majomparádénál megint motort cseréltek, vagyis újra be kéne jelentkezzek, vagyis törhetem a fejem a jelszavamon, meghogy melyik mailre küldték az emlékeztetőt. :falba:
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2009-05-30, 15:32:51
Quote from: via_mala on 2009-05-30, 13:26:01
Quote from: Selmo on 2009-05-30, 03:38:46
Magyar HD oldal. De amúgy az első postok valamelyikében bennevan a lista.
Értem, látom.
És akkor kérdem is: a Bithumen (http://bithumen.ru) a Pretorians (http://pretorians.net/) és a DiabloTorrent (http://diablotorrent.hu/) magyar oldalak miért nincsenek a listában?

Mellesleg: Pretorians-ra tudok meghívót adni. 0,3-as arányt kell tartani.

(Erre a HDPre oldalra van most meghívás? )
Azért nincsenek a listában mert senki nem írt róluk még ajánlót/leírást. :)

Elvileg mindig van meghívás HDpre-n, küldj egy emailcímet privátban és megnézem mit tehetek.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cheesy on 2009-06-04, 21:56:16
Quote from: via_mala on 2009-05-30, 13:26:01
(Erre a HDPre oldalra van most meghívás? )

Szerintem, nem nagy pukk az az oldal, amikor indult akkor sem es most sem tobzodnak a leecherek. Ketszer regeltem oda, egyszer mikor indult es kb. 2 honapja. Azota nem leptem be, 1 honap inaktivitas utan torolt a rendszer. Jellemzoek a 4-5 seederes 0-1 leecheres torrentek, es lenyegeben nem sok van ami ne lenne kint bithun.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Moha on 2009-06-09, 20:51:40
Torrents.ru fórumra van valakinek regje?

Ez az album (http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1103493) kellene és csak itt találtam meg...
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2009-06-12, 01:54:11
Sikerült reged szerezned? Kéne nekem is innen, (ez (http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1225846) vagy ez (http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1281073)), de regelésnél ezt írja:

В данный момент регистрация закрыта
Вы можете зарегистрироваться с 6:00 до 8:00 и с 15:00 до 16:00 MSK (сейчас 2:50 MSK)
Приносим извинения за это временное неудобство

Gúgli fordítás szerint:
At the moment registration is closed
You can register from 6:00 to 8:00 and from 15:00 to 16:00 MSK (now 2:50 MSK)
We apologize for this temporary inconvenience

Szal remélem lehet ide regelni tényleg.



Szerk:
Hohó, siker!
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Moha on 2009-07-01, 00:42:06
Hmmm... olvastátok, mi lesz a PirateBay-el? :(
Azt hiszem, hamarosan RIP PirateBay...
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: kikuchiyo on 2009-07-01, 00:53:36
Olvastuk. Suprnova all over again.

A háttér is nagyjából érthető: a teljesen kifogástalan és tiszta bírósági ítélet után sürgősen pénz kellett nekik, és nem volt más módjuk. Egyesek úgy vélik[who?], hogy az oldal körüli médiafelhajtás célja is ez volt: felverni az árát.

Más kérdés, hogy valójában mennyi is a TPB reklámértéke. Ha az userbázis összeomlik, már pedig úgy néz ki, mindenki menekül az oldalról, akkor a vevő cseszheti.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Moha on 2009-07-01, 02:00:41
Mondjuk anno nagyon "érinthetetlent" játszottak. Többek között emiatt is növekedett meg annyira felhasználóbázisuk, és egyre jobban rájuk szálltak a kiadók is. Aztán úgy tűnik, most tényleg győztek.

Igazából aggódni szerintem nem kell, úgyis lesz másik, mint ahogy a Suprnova után is jött másik. Csak kell egy kis idő, amíg újra lesz egy ilyen népszerű hálózat, addig legfeljebb nehezebb lesz pár dolgot megtalálni.
Levágják a sárkány egyik fejét, nő helyette másik 3. Ennek a harcnak sosem lesz vége, max akkor, ha a kiadók felhagynak az üldözéssel, de az meg soha napján lesz csak.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2009-07-01, 02:18:02
lol
A piratebay egy kommersz szar public tracker ahol az átlagnál nagyobb pofájúak az adminok, nemtom mit van oda érte mindenki, meg mit sír a fél net hogy eladták. Nincs itt semmiféle világvége, van ezer másik tracker.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Ramiz on 2009-07-01, 14:12:29
Quote from: Zsiga on 2009-07-01, 02:18:02
lol
A piratebay egy kommersz szar public tracker ahol az átlagnál nagyobb pofájúak az adminok, nemtom mit van oda érte mindenki, meg mit sír a fél net hogy eladták. Nincs itt semmiféle világvége, van ezer másik tracker.

És ami az átlagnál százszor nagyobb méretű volt, és próbált a nagyon formálódó, változóban lévő szerzői jogi kérdéseket illetően álláspontot foglalni és a felhasználók véleményét közvetíteni a kapálózó nácimamutok felé. Ja, és MINDENT megtaláltál rajta, ami torrent-kézen kering a neten, kivéve a nagyon szubkult cuccokat. De értjük a te álláspontodat is: kommersz ==> szar ==> te örülsz, hogy bezárták, nem úgy, mint mindenki más. De kár kapálóznod, Mert Mi Mind Egyéniségek Vagyunk! :__devil:
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2009-07-01, 14:37:35
Általában a Mininovát használom, de néha a Piratebay volt az utolsó mentőöv, mikor valami ritka zenét kerestem.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2009-07-01, 19:25:58
Ramiz : Mondanám hogy 0/10, de szerintem ezt most komolyan gondolod... Javíts ki ha nem. :)
Ott a Demonoid pl. Legalább akkora mint a tpb, ráadásul szerintem sokkal ritkább cuccok is fent vannak rajta. Arról nem is beszélve hogy a kisebb zárt tematikus oldalakon mennyivel bővebb a választék, jobb a minőség (tudom, én vagyok itt az egyetlen qualityfag aki nem elégszik meg a scene szeméttel), meg mennyivel jobban seedeltek a torrentek. Én legalábbis nem szeretek ilyen nagy átfogó oldalakról tölteni; ha film kell akkor megnézem azt a hat filmes trackert amin fent vagyok, ha anime akkor tokyotosho meg boxtorrents (esetleg mininova, meg irc ha valami ritkaságról van szó; és persze ha konkrét csapattól akarok valamit akkor a saját oldalukon keresem először), zenét/játékot/szoftvert meg mostanában nagyon ritkán töltök, elsősorban Demonoidról, de ha lenne rá szükségem 5 perc alatt tudok szerezni HDBits fórumon meghívót valami jobb nevű zenés vagy gamer trackerre.
Egyetlen szempontból tartottam hasznosnak a tpb-t, amikor fel akartam tölteni egy saját készítésű torrentet, ide volt a legegyszerűbb/leggyorsabb.

tl;dr: nem örülök hogy bezárják, egyszerűen csak nem érdekel.

Szerk.:
QuoteJa, és MINDENT megtaláltál rajta, ami torrent-kézen kering a neten, kivéve a nagyon szubkult cuccokat.
Ezen elsőre átsiklottam... Ezt épp te mondod amikor kb. minden második filmed/zenéd ebbe a kategóriába tartozik?  ;)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2009-07-01, 19:33:26
Az átfogóknak van létjogosultsága, mert azok mindenhonnan szemezgetnek, így találtam már jópár cuccot, ami nem volt mondjuk Demonoidon.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Moha on 2009-07-01, 23:51:14
Egyébként Isohunt-on, Mininova-n meg BtJunkie-n is van bőven olyan torrent, ami a TBP trackerét használja. Ha leállítják, az a torrent forgalmon azért meg fog látszani. Én konkrétan ritkán kerestem TPB-n, viszont sok olyan torrentet töltöttem, amiben a TPB volt a tracker.

Btw, Demonoidra nincs valakinek egy meghívója?
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Selmo on 2009-07-02, 00:05:22
Legyen? Bár úgy lenne stílusos, ha te Zsigától kapnád. :D
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2009-07-02, 02:32:12
Küldhetek énis, ha nem büdös tőlem. :D
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2009-07-02, 17:33:48
Hogy lehet egyáltalán küldeni meghívót? Vagy csak én nem találom azt a menüpontot?  ^^"
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2009-07-02, 17:49:54
http://www.demonoid.com/user_control_panel.php
Hoppppá! :D
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2009-07-02, 18:17:46
Quote from: NLZ on 2009-07-02, 17:49:54
http://www.demonoid.com/user_control_panel.php
Hoppppá! :D
Kösziiii. :D
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2009-07-07, 15:53:43
Aki fenn van bitgate-n nézze meg az acc-ját, mert lehet az övét is feltörték. (enyémet és több ismerősét sajna igen) No panic, új jelszókérés és újra lehet használni a nicket.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: TurboK on 2009-07-08, 00:19:18
btmusic/pedro oldalára tud valaki meghívót?

Quote from: Fatal on 2009-05-30, 13:44:42
Tetves majomparádénál megint motort cseréltek, vagyis újra be kéne jelentkezzek, vagyis törhetem a fejem a jelszavamon, meghogy melyik mailre küldték az emlékeztetőt. :falba:
Én direkt nem jegyeztetem meg a jelszót a böngészővel, hogy időnként nekem is kelljen gondolkozni rajta. Ennek eredményeként a jelszavaimat szinte mindig tudom.

De, a felhasználónevet gyakran elfelejtem.

Meg az emailt is amivel reggeltem.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2009-07-09, 14:22:19
Quote from: TurboK on 2009-07-08, 00:19:18
btmusic/pedro oldalára tud valaki meghívót?

Na ezt a trackert kerestem mióta, csak nem jutott eszembe a neve.
Évekkel ezelőtt voltam itt, de már nem tudom a belépési adatokat.
Egy meghívó nekem is jól esne, de persze csak igénylési sorrendben :)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2009-07-09, 19:47:31
Minek nektek Pedro, van olyan hangcuccotok meg fületek hogy nem elég a 320-as mp3, csak a FLAC jó? :)
Egyébként nehéz lesz, de sok szerencsét. Egy What vagy Waffles jobb választás zenére btw, egy nagyságrenddel töb a cucc (Pedro tudtommal 30k nagyságrendű torrenttel dolgozik, a két említett tracker meg 300k körül van), van mp3 is, és szerintem egyszerűbb meghívót szerezni rájuk. (What-hoz meghívó se kell, irc-n lehet "felvételizni".)
What friss stat: http://img23.imageshack.us/img23/2215/whatstats.jpg (http://img23.imageshack.us/img23/2215/whatstats.jpg)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2009-07-09, 20:04:22
Nem feltétlenül a flac, mint inkább a ritkább cuccok kellhetnek.
Kifejezetten music trackert viszont csak a Pedrot ismertem.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: TurboK on 2009-07-09, 20:52:17
Nem az a lényeg hogy nagy legyen a bitráta, hanem hogy ellenőrzött forrásból, olvasási hiba nélkül legyen rippelve. what/waffle nagyon baba, de Pedron csak ilyen van, keményen kibasznak mindenkit aki nem eredeti cdt rippel. Plusz szinte mindenhez van boritó.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2009-07-09, 21:17:01
Quote from: TurboK on 2009-07-09, 20:52:17
Nem az a lényeg hogy nagy legyen a bitráta, hanem hogy ellenőrzött forrásból, olvasási hiba nélkül legyen rippelve. what/waffle nagyon baba, de Pedron csak ilyen van, keményen kibasznak mindenkit aki nem eredeti cdt rippel. Plusz szinte mindenhez van boritó.
What/Waffle-n ugyanúgy kivágnak ha nem eredeti CD-ből van a flac. Ha nem 100%-os a log akkor lehet properelni nyugodtan (és szokták is, mert gyakorlatilag más lehetőség nincs normális arányt tartani mint a feltöltés, seedelni még szerverrel se egyszerű), ha nincs log akkor meg főleg.
De persze megértem ha ez a "perverziód", én ugyanígy vagyok a HD filmekkel, ezért nem töltök mást csak HDBits internal anyagokat (már persze ha van).

.Attila : Mondj pár ritkább cuccot és megnézem mit dob rá a What, de szerintem lesz annyi mint amennyi Pedro-n lenne.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: TurboK on 2009-07-09, 21:36:19
Ja, de what/wafflenél nehezebb utánajárni. Meg Pedronál MINDEN uj cucc max sebességel jön (30 megás nettel is), és gyakran évekig fenntartanak egy-egy feltöltést. Jó volt a hasonlatod, tényleg olyan mintha a hdbitset hasonlitanád pl bithdtv-hez.

Pedrorol rengeteg dolgot áttöltenek a w/w-re (attol fuggetlenul hogy tiltjak, ugyhogy valoszinű hogy a w/w több eredményt dob ki szinte mindenre. Kivéve az olyan tényleg ritka cucc ami 2-3 embert érdekel max.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2009-07-09, 22:04:34
Quote from: Zsiga on 2009-07-09, 21:17:01
.Attila : Mondj pár ritkább cuccot és megnézem mit dob rá a What, de szerintem lesz annyi mint amennyi Pedro-n lenne.

Most nincs semmi konkrétum, de időnként rám jön a "töltsünk le ritkaságokat, hátha bejön" mánia.


Mi van a HDPre-vel?
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2009-07-11, 17:08:04
Quote from: .Attila on 2009-07-09, 22:04:34
Mi van a HDPre-vel?
Csak a szokásos leállás. :)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2009-07-18, 20:12:56
Bitgate és Bithorlo oldalakkal mi a gond? Utóbbi be se jön, előbbi meg kiírja hogy hamarosan. (bg gondolo hamar visszajön de bh-val mi a helyzet?)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2009-07-21, 14:06:44
Quote from: Zsiga on 2009-07-11, 17:08:04
Quote from: .Attila on 2009-07-09, 22:04:34
Mi van a HDPre-vel?
Csak a szokásos leállás. :)
És megy újra. Ráadásul hétvégéig freeleech.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2009-07-21, 14:11:59
Quote from: Zsiga on 2009-07-21, 14:06:44
Quote from: Zsiga on 2009-07-11, 17:08:04
Quote from: .Attila on 2009-07-09, 22:04:34
Mi van a HDPre-vel?
Csak a szokásos leállás. :)
És megy újra. Ráadásul hétvégéig freeleech.

Már ideje volt, kösz, hogy szóltál.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2009-07-22, 15:12:31
Két zenei trackeren nyitva van épp a regisztráció, ha érdekel valakit:
http://vipmusic.org/opensignup.php
http://metal.iplay.ro/signup.php
(Nem ismerem egyiket se, HDBits idevágó topicjában írták a linket.)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Makos on 2009-07-22, 17:36:51
thx
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2009-07-23, 13:36:32
http://animatoonic.org/register.php
Animés tracker, open reg.
Nyugati animáció is van, meg manga is, ráadásul gazelle motorral megy az oldal. Viszonylag új, kevés cuccal és kevés emberrel, de akár még jó is lehet.
(Gmail spamnek nézi a visszaigazoló levelet.)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2009-07-27, 19:24:52
Aug. 2-ig freeleech BG-n. :D
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2009-07-29, 18:48:03
http://hdme.eu/signup.php
HD tracker, open signup, nem ismerem.
http://img5.imageshack.us/img5/1920/hdme.jpg
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2009-08-04, 10:17:13
Hát ez nagyon jó. Mi a halálért rúgtak ki engem a HDPre-ről, amikor 1-nél bőven nagyobb megosztási arányom volt, he? Azért, mert több mint egy hétig nem voltam? És még szólni sem lehet nekik? Dögöljenek már meg, hetek óta húztam egy torrentet 3kb/s sebességgel, most áll 73.6%-on.

szerk.: heh, és mégis megy tovább a letöltés. A ban viszont továbbra is rejtély.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2009-08-04, 12:18:59
Quote from: .Attila on 2009-08-04, 10:17:13
Hát ez nagyon jó. Mi a halálért rúgtak ki engem a HDPre-ről, amikor 1-nél bőven nagyobb megosztási arányom volt, he? Azért, mert több mint egy hétig nem voltam? És még szólni sem lehet nekik? Dögöljenek már meg, hetek óta húztam egy torrentet 3kb/s sebességgel, most áll 73.6%-on.

szerk.: heh, és mégis megy tovább a letöltés. A ban viszont továbbra is rejtély.
Írd meg privátban az ottani felhasználóneved, rákérdezek valamelyik adminnál.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Bicskei on 2009-08-07, 13:10:15
ncore meghívója van valakinek
??
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2009-08-07, 14:06:57
Aki szereti a régi (2002 előtti) játékokat és még nincs UG accountja, az gyorsan regisztráljon egyet magának. :)
http://www.underground-gamer.com
Most épp van párszáz üres hely, lehet meghívó nélkül is regelni, és mostanában valamelyik hétvége freeleech lesz.

Szerk.: Top50 (http://img197.imageshack.us/img197/5597/undergroundgamertop10.jpg)  :borul:
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2009-08-10, 19:02:31
Quote from: Zsiga on 2009-07-29, 18:48:03
http://hdme.eu/signup.php
HD tracker, open signup, nem ismerem.
http://img5.imageshack.us/img5/1920/hdme.jpg
Beregiztem. Egész jó kis oldal. Köszi. :)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Bandita ^^ on 2009-08-12, 18:21:09
Sziasztok...

Na nem gondotam volna, h ebbe a topic-ba is belepiszkítok, de egy kis segítséget szeretnék kérni...

nCore ügyben tud valaki segíteni?  :lame:

Egyébként egész jókat linkeltek, egy két dolgot meg sem találtam volna, ha nincs ez a totyik...
Kíváncsi leszek, h a mininova is EOL lesz-e...
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2009-08-12, 18:42:02
Én a napokban-hetekben gyűjtöttem be egy rakás meghívót mindenféle trackerre, majd ha lesz velük legalább valami rövidtávú tapasztalatom (meg nem leszek ilyen lusta) akkor bővítgetem az első postot.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2009-08-16, 22:32:08
Valaki szóljon, ha HDPre-n freereg van.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Pr3d4k1ng on 2009-08-18, 23:50:50
Kicsit off:
Valakinek nincsen egy felesleges meghívója pl Majomparádéra vagy hasonló  helyre?

Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2009-08-19, 02:04:34
Quote from: Pr3d4k1ng on 2009-08-18, 23:50:50
Kicsit off:
Valakinek nincsen egy felesleges meghívója pl Majomparádéra vagy hasonló  helyre?

Teljesen ON a kérdés.
Majomparádé:

QuoteSziasztok!

Szem előtt tartva a regisztráció módjáról tartott szavazás eredményét
az oldal vezetősége úgy határozott, hogy az oldalra való bejutáshoz
azoknak is módot kell biztosítani akiknek nincs lehetőségük meghívóhoz jutni.

Az oldalt minden héten egy előre meg nem határozott napra (24 órára) kinyitjuk
és szabadon -meghívó nélkül- lehet az oldalra regisztrálni egy bizonyos létszámig, ami mindig változik.
A nyitás időpontjáról nem küldünk tájékoztatót, minden regisztrálni szándékozó álljon készen, mert bármikor megtörténhet.
Az akció visszavonásig érvényes!

Majomparádé Vezetőség
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Pr3d4k1ng on 2009-08-19, 13:11:55
Ohh.  :merci:
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2009-08-19, 20:27:42
1(azaz egy ) darab meghívóm van Bithorlo-ra.
Van rá érdeklődő? Csak megbízható egyénnek adok, aki más nagy oldalon hosszabb ideje fenn van normális aránnyal. (mivel ha őt dobják engem is. Azt meg nem akarom.)
A meghívást nemsokára megnyitják oldalon.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Selmo on 2009-08-20, 21:25:16
HDPre-n freereg 24:00-ig.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2009-08-20, 22:47:33
Quote from: Selmo on 2009-08-20, 21:25:16
HDPre-n freereg 24:00-ig.

:merci:
Na most, újra bent vagyok, új névvel. Van jó pár seed-em és egy félbemaradt letöltésem. Lehet ezeket folytatni?
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2009-08-20, 23:10:24
Quote from: .Attila on 2009-08-20, 22:47:33
Quote from: Selmo on 2009-08-20, 21:25:16
HDPre-n freereg 24:00-ig.

:merci:
Na most, újra bent vagyok, új névvel. Van jó pár seed-em és egy félbemaradt letöltésem. Lehet ezeket folytatni?
Persze, csak írd át a passkey-t a torrentjeidnél, vagy inkább csak töltsd le mégegyszer a torrent file-t, a torrent-kliens megoldja a többit magától.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2009-08-20, 23:33:54
Quote from: Zsiga on 2009-08-20, 23:10:24
Quote from: .Attila on 2009-08-20, 22:47:33
Quote from: Selmo on 2009-08-20, 21:25:16
HDPre-n freereg 24:00-ig.

:merci:
Na most, újra bent vagyok, új névvel. Van jó pár seed-em és egy félbemaradt letöltésem. Lehet ezeket folytatni?
Persze, csak írd át a passkey-t a torrentjeidnél, vagy inkább csak töltsd le mégegyszer a torrent file-t, a torrent-kliens megoldja a többit magától.

Technikailag meg tudom oldani, inkább újabb bantól aggódok.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2009-08-24, 12:24:57
Quote from: .Attila on 2009-08-20, 23:33:54
Technikailag meg tudom oldani, inkább újabb bantól aggódok.
Jópár torrentoldalon csináltam már ezt, többek között a hdpre-n is, sose kaptam érte bant. Persze garanciát nem vállalok rá... :)

Szerk.&Repost: Péntektől freereg a RevTT-n. http://www.revolutiontt.net/goodwillweekend.php
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: noriko on 2009-08-24, 12:40:42
Quote from: Zsiga on 2009-08-24, 12:24:57
Szerk.&Repost: Péntektől freereg a RevTT-n. http://www.revolutiontt.net/
arról mit kell tudni?
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2009-08-24, 13:07:47
Általános 0-day tracker, van mindenféle cucc. Olyasmi mint mondjuk a piratebay, csak kisebb de gyorsabb; meg persze arányt is kell tartani.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2009-08-29, 15:24:15
[spoiler](http://img58.imageshack.us/img58/7794/omgpff.jpg)[/spoiler]

De most komolyan, milyen embereknek van 180TB tárhelyük?! És van 102 seeder...
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2009-08-29, 15:38:07
Az nem a torrent mérete, hanem az össz adatforgalma mióta felkerült az oldalra. Egyébként csak 50GB.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Moha on 2009-08-29, 16:08:46
Mi értelme kiírni az össz adatforgalmat? Pláne, ha a táblázatban a torrent mérete meg nincs benne...
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2009-08-29, 16:14:13
Hogy jelezze, mennyire népszerű (forgalmas) a torrent. De tényleg felesleges.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2009-08-29, 17:02:48
Quote from: Moha on 2009-08-29, 16:08:46
Mi értelme kiírni az össz adatforgalmat? Pláne, ha a táblázatban a torrent mérete meg nincs benne...
Mert ez a Top 10 Most Active Torrents nevezetű lista.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Moha on 2009-08-29, 18:48:59
Quote from: Zsiga on 2009-08-29, 17:02:48
Quote from: Moha on 2009-08-29, 16:08:46
Mi értelme kiírni az össz adatforgalmat? Pláne, ha a táblázatban a torrent mérete meg nincs benne...
Mert ez a Top 10 Most Active Torrents nevezetű lista.
Ja, az más. :)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2009-08-29, 19:59:00
Quote from: Zsiga on 2009-08-29, 15:38:07
Az nem a torrent mérete, hanem az össz adatforgalma mióta felkerült az oldalra. Egyébként csak 50GB.

Ja értem.
De akkor mi alapján alakul a toplista? Nem az adatforgalom alapján lenne célszerű?
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2009-08-29, 20:06:38
Nem, a sorrend az alapján van, hogy összesen hányan fejezték be már a torrentet. Így népszerűbb egy torrent, ami 1 gigás, de 1000en fejeztek be, mint egy 10 gigás, amit 500an.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2009-08-29, 20:38:56
Quote from: .Attila on 2009-08-29, 19:59:00
Ja értem.
De akkor mi alapján alakul a toplista? Nem az adatforgalom alapján lenne célszerű?
Összes peer száma alapján készül a lista, én meg inkább olyan torrenteket szoktam keresni arányjavításra (gondolom te is ezért nézel toplistát) ahol a lehető legkevesebb az adatforgalom, minél több a leecher, és minél kevesebb a seeder. (Magyarul olyan frissen feltöltött torrent amire vagy már ráugrott egy csomó ember, vagy várhatóan fog.)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2009-08-29, 20:57:00
HDbits meghívója lenne valakinek?
Most hogy már van seed szeróm bele merek vágni HD-s tracker használatba. :D
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2009-08-29, 21:11:17
8 hónapja le van zárva a meghívás, és nem is tervezik megnyitni.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2009-08-29, 21:20:44
Quote from: Zsiga on 2009-08-29, 20:38:56
Quote from: .Attila on 2009-08-29, 19:59:00
Ja értem.
De akkor mi alapján alakul a toplista? Nem az adatforgalom alapján lenne célszerű?
Összes peer száma alapján készül a lista, én meg inkább olyan torrenteket szoktam keresni arányjavításra (gondolom te is ezért nézel toplistát) ahol a lehető legkevesebb az adatforgalom, minél több a leecher, és minél kevesebb a seeder. (Magyarul olyan frissen feltöltött torrent amire vagy már ráugrott egy csomó ember, vagy várhatóan fog.)

Csak kíváncsiságból néztem a toplistát, jelenleg 3 felett van az arányom, úh. nem izgulok.
No meg még nem is játszottam a játékkal, amit letöltöttem :)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2009-08-29, 21:23:38
Quote from: Zsiga on 2009-08-29, 21:11:17
8 hónapja le van zárva a meghívás, és nem is tervezik megnyitni.
Muhaha. Akkor ezt buktam. Akkor marad HDME.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Bishop on 2009-09-08, 22:25:03
Valami torrent guru tudna nekem segíteni, már minden általam ismert létező oldalt meg az összes google skillemet bevetettem de sehogy se találok Kamen Riderhez torrentet, olyat amin lehet egybe van az egész sorozat feliratosan. Az sem lenne gond hogy ha darabokba de akkor ne úgy hogy 1-10ig majd 30-44ig. Priorba Kamen rider kabuto érdekelne de decade agito és szinte majdnem az összes 2000 utáni verziónak örülnék.
Remélem jó helyre írtam, ez az utolsó hely ahol még tudok érdeklődni  ^^"
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2009-09-24, 17:40:51
https://sciencehd.net/register.php

Dokumentumfilm-tracker, most épp freereg és freeleech van (ráadásul minden új regisztráló kap 10gb uploadot); gazelle motort használ.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Makos on 2009-09-24, 18:09:14
Quote from: Zsiga on 2009-09-24, 17:40:51
https://sciencehd.net/register.php

Dokumentumfilm-tracker, most épp freereg és freeleech van (ráadásul minden új regisztráló kap 10gb uploadot); gazelle motort használ.

:borul:
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Moha on 2009-09-24, 20:18:59
Quote from: Zsiga on 2009-09-24, 17:40:51
https://sciencehd.net/register.php

Dokumentumfilm-tracker, most épp freereg és freeleech van (ráadásul minden új regisztráló kap 10gb uploadot); gazelle motort használ.
Hálás köszönet! Ez egy aranybánya! :borul:
(most már csak helyet kell csinálnom, meg szakállat növesztenem, amíg a HD anyagok lejönnek UPC nettel :P )
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2009-10-01, 17:43:54
http://scenelife.net/signup.php
Általános 0-day scene tracker, vannak jó pack-ek, ráadásul általában freeleech az összes.

#20 (http://filesharefreak.com/2008/12/17/invites-the-top-50-most-requested-private-trackers/)
QuoteScL has been slipping in the ranks as of late - at one time it was the tracker du jour; a real sought-after account. We can't (or won't) pinpoint exactly why ScL's popularity has waned, but it has. By every right it's still a very respectable 0day tracker with good pre-times; freeleech on all packs & music (and anything older than 2 months). Invites are still regularly requested, but nowhere near to the same numbers as it once was.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2009-10-09, 22:50:50
Doublepost, awrite, etc.

Freereg van az AwesomeHD-n.
http://awesome-hd.com/register.php
Viszonylag új HD tracker, kb. fél éve alapította az EuReKA nevű csapat, akik rémesen szarok, ellenben hatalmas az arcuk, nem véletlenül vágták ki őket először a HDBits-ről, majd bitHDTV-ről is. :D
De vannak jó minőségű ripek is, olyan csapatoktól mint pl. ESiR, CtrlHD, DON. Jobb tracker mint mondjuk egy HDpre, aki tölt HD-t és nincs HDBits accountja annak érdemes lehet regisztrálnia.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2009-10-14, 08:45:31
Triplepost. :smile:

http://storethe.net/signup.php
Valami 0-day scene tracker, de elvileg nem szükséges arányt tartani, csak letöltés után 2 napot seedelni, vagy ilyesmi; lassú feltöltésűeknek ideális lehet általános célra.
Nemtom meddig marad nyitva, valószínű nem sokáig.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2009-10-15, 19:52:09
Esetleg nincs valakinek meghívója valamilyen nagyobb magyar mindenes oldalra? (ncore esetleg?:D )
Jelenleg csak egy Bithorlo és Bitgate acc-om van de ugye utóbbi csak sorozatok. :)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Én on 2009-10-18, 21:35:21
majomparádéra van valakinek meghívója? Volt valami rekonstruálás, azóta nem enged be régi adatokkal a tetű.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Moha on 2009-10-19, 01:08:07
Quote from: Én on 2009-10-18, 21:35:21
majomparádéra van valakinek meghívója? Volt valami rekonstruálás, azóta nem enged be régi adatokkal a tetű.
Nem úgy van, hogy hetente egy nap meghívó nélkül lehet regisztrálni? Én már egy ideje azt lesem...
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2009-10-21, 14:53:42
Szokásos freereg ajánlónk következik. :)

The DVD Club (http://www.thedvdclub.org/signup.php)
Az egyik legjobb DVD tracker, mindenféle filmmel; aki nem lett még teljesen HD-fag, vagy szereti a jó öreg (és mindennel kompatibilis) DVD-Video szabványú anyagokat annak ideális ez az oldal.

TV Torrenzt (http://www.tvtorrentz.org/signup.php)
Ez meg egy kevésbé ismert de ennek ellenére nagyon jó kis TV-s oldal, aki sok sorozatot néz az tegyen vele egy próbát.
(Szerk.: Az oldal szabályai miatt csak azok regisztráljanak akiknek van legalább 15-20GB szabad helyük amit fel tudnak áldozni, és minimum napi 8 órát tudnak seedelni.)

Mindkettő hamar be fog zárni, akit érdekel az siessen a regisztrációval.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: kikuchiyo on 2009-10-24, 01:56:40
eztv-vel mi van?
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2009-10-24, 02:01:48
Quote from: kikuchiyo on 2009-10-24, 01:56:40
eztv-vel mi van?
Nem megy.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2009-10-24, 14:21:11
Szokásos. :)

http://ntorrents.net/register.php
Mindenféle Nintendo konzolra való játékok (meg gondolom emulátorok, OST-k, egyéb kiegészítők) trackere.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Selmo on 2009-10-24, 14:44:40
Quote from: NLZ on 2009-10-24, 02:01:48
Quote from: kikuchiyo on 2009-10-24, 01:56:40
eztv-vel mi van?
Nem megy.
A főoldaluk nem megy de RSS-ből ugyanúgy szedem a cuccokat.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2009-10-29, 08:35:22
http://horrorcharnel.kicks-ass.org/signup.php

Horrorfilmes tracker, állítólag jó.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2009-11-13, 22:19:55
Na gondoltam bővítem első postot. :D


http://www.bithorlo.hu


Magyar mindenes oldal. Általában minden megtalálható rajta ami a többi nagyobb hazai oldalon.(film, zene, pc iso, konzol játék, program)
Mivel az oldalon sokaknak van szervere a friss (vagy pár napos) torrentek sebességével nincs gond. Régebbi torrentek nem jönnek mindig teljes sebességgel, de még így is egész jónak mondható. A sok szerveres nem veszi el teljesen a többi user elől az up-ot, mert a szabály szerint max 10x-esen tölthetik fel a torrenteket.

Minden 10 giga fölötti torrent automatikusan free, viszont 4.7 giga fölött csak feltöltők, vagy szuper feltöltők tölthenek fel.

Szuper felhasználó rangtól felfele 50 giga up után jár automatikusan egy meghívó, amit be is lehet váltani 1 giga feltöltésre.

Jelenleg nincs freereg, meghívás szünetel.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Én on 2009-11-14, 11:50:11
Quote from: Cloud on 2009-11-13, 22:19:55
Jelenleg freereg, meghívás szünetel.
Hát ez nem tartott sokáig :mad:
Tudna valaki egy helyet ahol magyar nyelvű filmeket lehet leszedni és freereg van/meg tud hívni? Apámnak kéne letöltenem párat (asszem hétfőn húz külföldre, szóval addig), de ahonnan eddig szedtem (majomparade) oda nem tudok bemenni.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2009-11-14, 12:39:36
Quote from: Én on 2009-11-14, 11:50:11
Quote from: Cloud on 2009-11-13, 22:19:55
Jelenleg freereg, meghívás szünetel.
Hát ez nem tartott sokáig :mad:
Tudna valaki egy helyet ahol magyar nyelvű filmeket lehet leszedni és freereg van/meg tud hívni? Apámnak kéne letöltenem párat (asszem hétfőn húz külföldre, szóval addig), de ahonnan eddig szedtem (majomparade) oda nem tudok bemenni.
Bocs rossz volt a megfogalmazásom. Se freereg se meghívás nincs jelenleg. :( Sry.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2009-11-15, 14:30:47
Be lehet fejezni a sírást meg az offolást.
Ha nem tetszik, ne olvasd a topicot, egyébként meg továbbra is várjuk mindenféle tracker leírását, akár van freereg/meghívó akár nincs; ha már tudunk az oldalról és megtetszett akkor be lehet jutni más úton vagy később is, ez elsősorban nem meghívó csere topic.

Szerk&Repost:
Freereg ajánló már megint. :)
AvistaZ (http://bt.avistaz.com/account.php)
Ázsiai filmes tracker, olyasmi mint az AsianDVDClub, de itt inkább ripek vannak nem teljes DVD-k.

Bibliotik (http://bibliotik.org/register)
eBook tracker
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: noriko on 2009-11-15, 19:53:31
az Avistaz-t már én is írtam egyszer :)

az ebook-osat köszi!
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Ramiz on 2009-11-16, 02:03:17
Quote from: Zsiga on 2009-11-15, 14:30:47
Bibliotik (http://bibliotik.org/register)
eBook tracker

:cool: Karácsonyra úgyis ebook-olvasót akartam venni magamnak... (Igen, drága, de tényleg kicsi, kímélőbb a szemnek, mint az LCD/TFT, és reményeim szerint képregényt is tudok rá tenni... Azt viszont nem tudom, hogy van-e magyar változat normális áron, bár úgyis angol könyveim vannak pdf-ben.)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: via_mala on 2009-11-23, 23:26:43
Van 3 meghívóm a http://www.secret-cinema.net/ (http://www.secret-cinema.net/) -re, ha érdekel valakit.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2009-11-28, 02:47:21
Mininovát elkúrták, láttátok már? :(
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2009-11-28, 04:44:30
Quote from: NLZ on 2009-11-28, 02:47:21
Mininovát elkúrták, láttátok már? :(
Hja. Szopacs eléggé. :(
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2009-12-01, 20:05:40
HDpre-n freereg.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Makos on 2009-12-02, 19:15:35
Thx :)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2009-12-06, 10:38:53
Quote from: Cloud on 2009-11-13, 22:19:55
Na gondoltam bővítem első postot. :D


http://www.bithorlo.hu


Magyar mindenes oldal. Általában minden megtalálható rajta ami a többi nagyobb hazai oldalon.(film, zene, pc iso, konzol játék, program)
Mivel az oldalon sokaknak van szervere a friss (vagy pár napos) torrentek sebességével nincs gond. Régebbi torrentek nem jönnek mindig teljes sebességgel, de még így is egész jónak mondható. A sok szerveres nem veszi el teljesen a többi user elől az up-ot, mert a szabály szerint max 10x-esen tölthetik fel a torrenteket.

Minden 10 giga fölötti torrent automatikusan free, viszont 4.7 giga fölött csak feltöltők, vagy szuper feltöltők tölthenek fel.

Szuper felhasználó rangtól felfele 50 giga up után jár automatikusan egy meghívó, amit be is lehet váltani 1 giga feltöltésre.

Jelenleg nincs freereg, meghívás szünetel.



Meghívás aktív dec. 7-ig...  Ha kell meghívó szóljatok, de csak olyannak adok aki nem lóg meg seed elöl dl után. :D (mert ha igen dobnak engem is oldalról.)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2009-12-06, 13:33:26
Jöhet.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Bicskei on 2009-12-06, 15:24:13
nekem is.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2009-12-06, 16:58:31
Quote from: Bicskei on 2009-12-06, 15:24:13
nekem is.
Gmail-es email jöhet pm-ben. (freemail-es nem biztos hogy jó. NLZ te megkaptad?)


Amúgy van egy pretorians meghívóm is ha érdekel vkit. :D
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2009-12-06, 17:54:09
Meg, köszi.
Jáj, 2 Giga a virgácsból. :D
Milyen néven vagy?
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2009-12-06, 23:29:46
NLZ:



orichalcos néven vagyok fenn.




Bicskei:

Jöhet a mail(akár freemailes is) :)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: via_mala on 2009-12-21, 22:17:04
Quote from: via_mala on 2009-11-23, 23:26:43
Van 3 meghívóm a http://www.secret-cinema.net/ (http://www.secret-cinema.net/) -re, ha érdekel valakit.
Van 5 meghívóm a http://www.secret-cinema.net/ (http://www.secret-cinema.net/)-re, kell valakinek?
0,4 -es arányt kell tartani.

Kategóriák:
Animation     Arthouse     Asian     Audiobooks     Badfilm     Books
Classics    Comedy    Comix    Cult    Documentary    Fantasy & SF
Horror    Language    OST    Other    Other TV    Radio
Silent    Talent Show!    TV Movies    TV Series    Uni Courses
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2009-12-21, 23:42:00
Legnagyobb seed számú torrent mekkora? :)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: via_mala on 2009-12-21, 23:54:05
Quote from: NLZ on 2009-12-21, 23:42:00
Legnagyobb seed számú torrent mekkora? :)
53 seeders / 4 leechers
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Bicskei on 2010-01-02, 22:59:14
milyen specifikus magyar(!!) torrentek működnek most ???? régebben volt zenei(bitmusic) sex(bitsex??) anno volt mindegyiken regem de ha jol tudom egy pár azota meghalt mar.....
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2010-01-02, 23:49:36
Bitgate?

Amúgy meg 1. post.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Moha on 2010-01-07, 23:46:35
Tudtok ajánlani valami jó zenei torrent oldalt? Megint belebotlottam netrádión egy new age előadóba, akit nem találok sehol. :(
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Nakedape on 2010-04-04, 13:34:59
meg tudna valaki hívni egy  normális magyar torrenthelyre?, magyar filmek, magyar zene tartalom
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Ramiz on 2010-04-15, 01:49:41
Quote from: via_mala on 2009-12-21, 22:17:04
Quote from: via_mala on 2009-11-23, 23:26:43
Van 3 meghívóm a http://www.secret-cinema.net/ (http://www.secret-cinema.net/) -re, ha érdekel valakit.
Van 5 meghívóm a http://www.secret-cinema.net/ (http://www.secret-cinema.net/)-re, kell valakinek?
0,4 -es arányt kell tartani.

Kategóriák:
Animation     Arthouse     Asian     Audiobooks     Badfilm     Books
Classics    Comedy    Comix    Cult    Documentary    Fantasy & SF
Horror    Language    OST    Other    Other TV    Radio
Silent    Talent Show!    TV Movies    TV Series    Uni Courses


Nekem kéne! Az egyetemről tartani is tudom a ratio-t. :)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Raggie on 2010-04-15, 15:26:32
Quote from: via_mala on 2009-12-21, 22:17:04
Quote from: via_mala on 2009-11-23, 23:26:43
Van 3 meghívóm a http://www.secret-cinema.net/ (http://www.secret-cinema.net/) -re, ha érdekel valakit.
Van 5 meghívóm a http://www.secret-cinema.net/ (http://www.secret-cinema.net/)-re, kell valakinek?
0,4 -es arányt kell tartani.

Kategóriák:
Animation     Arthouse     Asian     Audiobooks     Badfilm     Books
Classics    Comedy    Comix    Cult    Documentary    Fantasy & SF
Horror    Language    OST    Other    Other TV    Radio
Silent    Talent Show!    TV Movies    TV Series    Uni Courses

Ide is jöhet egy ha még van. Szintén egyetemről torr3ntezek.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: via_mala on 2010-04-16, 03:41:40
email címet adjatok privátban, amire küldhetem a meghívót!
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2010-05-11, 20:45:07
Talán ( :D ) érdekelhet itt 1-2 embert:
QuoteHDNew.org: The first Chinese Porn-only content tracker. Focus on JAV(Japanese Adult Video). It was just launched.
                    (JAV-Censored/JAV-Uncensored/JAV-SM/Non-JAV)(SD/DVD/720p/1080P)
      Sign Up URL: http://www.hdnew.org/signup.php
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Selmo on 2010-05-27, 17:42:41
Hdpre másnak is hülyül? SSL kapcsolaton nem elérhető, a simán be akartam lépni, erre közölte, hogy ki vagyok tiltva. Vagy fél éve semmit se szedtem le onnan, fórumba is ritkán írtam szal érdekelne miért is, ha tényleg ez a helyzet.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2010-05-27, 18:08:51
"Sajnálatos módon csak a 3 hónappal ezelőtti adatbázist tudtuk visszaállítani... Kárpótlásul freereg és freeleech (x0 a torrentek neve után) van az oldalon, méghozzá határozatlan ideig.

Update1: Akik a régi accountjukat szeretnék visszakapni - mert nem tudnak belépni az oldalra - azok irjanak email-t vagy jöjjenek fel IRC-re. Lehetőleg kerüljük a (felesleges) úrjaregisztrációkat.

HDPre Staff "

Szerk.: Bant meg gondolom inaktivitás miatt kaptál.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Selmo on 2010-05-27, 18:37:48
Minden nap olvastam a fórumot, szal nem hiszem, múlt héten, még írtam is, de akkor adatbázis hiba lesz, mi az e-mail címük?
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2010-05-27, 18:45:07
QuoteSzerzői jogi problémák esetében: hdpremiers@gmail.com
Kitiltással, warnnal kapcsolatban: sysop@hdpre.com
Bármi egyéb, az oldallal kapcsolatos kérdésben: hdprestaff@gmail.com
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Draconire on 2010-05-31, 20:09:16
Van két meghívóm SDbits-re, ha valakinek kell szóljon.
Sértődések elkerülése végett még most írom hogy megválogatom kinek adok, egyrészt ha az illető csal vagy nem tart megfelelő (0,5+) arányt akkor engem is kivágnak az oldalról. Másrészt aki nem szándékozik le/fel tölteni rendszeresen (átlagban heti egy film le, 0,5-ig visszaosztva) annak inaktivitás miatt úgyis törlik majd az accountját szóval ne is jelentkezzen.

(post recycling ftw)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2010-05-31, 21:31:11
 :D
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Makos on 2010-06-16, 18:00:08
Nagy-nagy sz*pás. Egy kis razzia (http://asva.info/ujabb-p2p-razzia-itthon-2010-06.html)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Puru² on 2010-06-16, 18:37:05
Quote from: Makos on 2010-06-16, 18:00:08
Nagy-nagy sz*pás. Egy kis razzia (http://asva.info/ujabb-p2p-razzia-itthon-2010-06.html)
hmm Ncore is ?Asszem ez pár ismerősömet érzékenyen fogja érinteni.  :D
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2010-06-16, 18:55:00
A kutya meg a mája.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Moha on 2010-06-16, 19:02:26
Ncore... hmm... hát majd kiderül, hogy elvitték-e vagy csak lelőtték a biztonság kedvéért az üzemeltetők.

Commentek közt olvasom: olyan gépet is elvittek a sünök, ami nem nagyüzemi seed server volt, hanem csak magának töltött le a skac valamit rá? Ennyire???

Mellesleg: a mesevilág valami rajzfilmes tracker volt?

Edit: WTF, már az asva.info-t is elvitték???
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Pr3d4k1ng on 2010-06-16, 22:03:49
Az oldal már nem jön be.
Mi volt hír tartalma?
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2010-06-16, 22:09:39
20:12 – Újra működik az oldalunk! A megnövekedett érdeklődés miatt az oldalon az elmúlt pár órában tapasztalt lassuláson sikerült úrrá lenni, a technikai segítséget köszönjük a Sigmanet Kft.-nek.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2010-06-16, 22:38:15
Bitgate sem megy sajnos. :( :(
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Member on 2010-06-16, 22:57:38
Még szerencse, hogy nem használok magyar torrentoldalakat. Azért nem semmi, mekkora darálást vittek véghez ma.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Makos on 2010-06-16, 23:29:46
Remélem ncore-ék okosak voltak mint a legutóbbi ilyennél és biztonsági okokból lőtték le a szervert.

BeLoad még hálistennek megy.
[spoiler]Ukrajnába van a szerverük :D[/spoiler]

Ed:
Upsz, most olvasom, hogy jól sejtettem, hogy technikai szünet lesz :D
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Fazék on 2010-06-16, 23:35:09
én csak azt nem értem, hogy miért nem a fizetős sms-es ftp-s oldalakra ugranak rá leginkább.
elvégre ők azok akiknek tényleges haszna is származik a kalózkodásból.
tippre pont ezért mert pénzük is van, le tudják zsírozni, hogy őket hagyják békén

torrent oldalból is biztos lehet a reklámokkal pénzt szerezni, de tippre közelébe sem ér az sms-es oldalaknak. persze az sms buliban a mobilszolgáltatók is benne vannak, azokat meg nehogy már bántsuk szegényeket, komoly bevételkiesés lenne nekik, ha az összes illegális tevékenységgel foglalkozó emelt díjas sms-es baromságot lelőnék
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2010-06-16, 23:42:05
Az az érdekes hogy bitgate-ről simán megy a letötésem 130kbyte/s-el, holott dht ki van kapcsolva a tracker állapotra azt írja ki hogy Nem hozható létre kapcsolat...

Ez most hogy is van akkor?
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: kikuchiyo on 2010-06-17, 00:08:30
Quote from: Fazék on 2010-06-16, 23:35:09
én csak azt nem értem, hogy miért nem a fizetős sms-es ftp-s oldalakra ugranak rá leginkább.
elvégre ők azok akiknek tényleges haszna is származik a kalózkodásból.

Aztírta a zújság, hogy a ma lefoglalt gépek között sok seed-szerver volt, azaz olyan szerver, amin a nagyipari letöltők bérelhetnek feltöltőkapacitást. És állítólag a legtöbb ilyet pont az ingyenes torrentoldalak üzemeltetik, pénzért - a nép meg fizet, mert másképp nem tudná tartani az arányát és ki lenne rúgva.

/hallomás
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Moha on 2010-06-17, 00:53:37
Quote from: Cloud on 2010-06-16, 23:42:05
Az az érdekes hogy bitgate-ről simán megy a letötésem 130kbyte/s-el, holott dht ki van kapcsolva a tracker állapotra azt írja ki hogy Nem hozható létre kapcsolat...

Ez most hogy is van akkor?
Ez most akkor úgy van, hogy a torrent kliensed megjegyzi néhány peer IP címét és amíg azok fent vannak, addig tudsz tőlük tölteni, hiába halott a tracker.

Quote from: kikuchiyo on 2010-06-17, 00:08:30
a nép meg fizet, mert másképp nem tudná tartani az arányát és ki lenne rúgva.
Ja kérem, aki agyba-főbe mindent tölt le, az ne csodálkozzon. Egy otthoni nettel is lehet arányt tartani, ha az ember nem szed le minden szemetet.

Mellesleg: tényleg annyi pénz volna az smsweb bizniszben, hogy abból lefizetik a yardokat?
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Makos on 2010-06-18, 00:54:59
QuoteOrbán lefoglaltatta az Ncore-t mert szar volt az aránya.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2010-06-18, 16:25:56
Kötelező hitler videó:
http://www.indavideo.hu/video/Hitler_Utolso_Napja_az_nCore-on/
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Makos on 2010-06-18, 18:24:16
Most akartam linkelni :P
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2010-06-18, 20:32:06
Bitgate már megy jeeee. :D
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2010-06-18, 22:22:52
Meghívót tudnék valahogy kitarhálni belőled?  :redface:
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2010-06-18, 22:49:51
Quote from: NLZ on 2010-06-18, 22:22:52
Meghívót tudnék valahogy kitarhálni belőled?  :redface:

A meghívás szünetel.

Soooorryy... :(
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2010-06-18, 23:09:14
Nembaj, egy próbát megért. :D
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2010-06-18, 23:17:36
:D  Ha lesz esetleg szólok. :D

Viszont ncore megszívta nagyon is. Ma is volt egy razzia és elvitték maradék szervereket. :S
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2010-06-18, 23:37:31
Nabasszákmeg. Hát ennyi eszük volt ezeknek?
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2010-07-04, 22:38:57
Ncore, bithorlo, visszatért. Hát ez nem tartott sokáig. :D
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: chilip on 2010-07-05, 00:19:29
majomparádé 2-3 nap alatt átköltözött másik helyre :D és gyorsabban jön be az oldal mint régebben :D
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2010-07-17, 09:04:47
Bitgate-nek annyi.  :frown: :ejj: :frown:
[spoiler]Finálé.

24. epizód, 42. perc, Jack leereszti a fegyvert és lassan elsétál a naplementébe. Stafflista indul.

Ennyi volt.
Eljött a bucsú ideje. Mindig tudtuk, hogy egyszer lehúzzuk a rolót, de sose gondoltuk volna, hogy éppen ma. Úgy döntöttünk, hogy a csúcson hagyjuk abba.

A zárásnak nincs semmilyen katartikus oka. Mikor az oldalt indítottuk, alig értettünk bármihez ami a rendszer üzemeltetéséhez kellett. Páran gimnazisták voltunk, néhányunk pedig az egyetem padjait koptatta(vagy éppen kerülte). Lelkesedésből, szeretetből csináltuk. Mára sokunk abból a tapasztalatból él, amit itt megtanult. Van aki az oldalon ismerte meg a feleségét, van aki itt kötött hosszútávú barátságot a különféle fórumtalálkozókon.
Sokezer munkaóra fekszik az oldalban. Rengeteg órányi odafigyelés, szeretet, törődés(és pár monumentális ígéret a trackernek, hogy melyik szemétdombon végzi, ha nem javul meg sürgősen). Hihetetlenül nehéz volt meghozni a döntést arról, hogy vége. Éveken keresztül az oldallal keltünk és feküdtünk.
Mikor kezdtük, még tengernyi időnk volt. Mostanra úgy alakult, hogy a nap mindössze 24 órából áll, egy hétbe pedig sose sikerül 168-nál többet zsúfolni.

Valószínűleg egyedülálló volt az oldal több szempontból is.
Nálunk sosem vásárolhatta be magát senki sms-el az egyenlőbb disznók közé(Lásd: http://www.orwell.hu/index.php?0110190&d=1).
Sose volt olyan, hogy egy stafftag just for fun kirugott volna valakit vagy visszaélt volna a hatalmával.
Az oldalt reklámmentesen, önerőből tartottuk fenn.
Sose voltak komolyabb belső villongások, bár ez valószínűleg annak köszönhető, hogy az oldalt nem bevételi forrásként használtuk.

Sajnálattal figyeltük az évek során, ahogy csúszott lefelé a magyar torrent. Rengetegen élnek vissza a helyzettel és üzemeltetnek trackert nyilvánvalóan nyerészkedő okokból. "Sharing is caring", tartja a mondás. Sok oldalon ez nem érvényesül és a megosztás kiváltható sms "támogatással". Sajnos a dolog lényege vész el, amikor seed helyett megy az sms.

Köszönjük minden felhasználónknak aki velünk volt az évek hosszú során át. Kimelten köszönjük a feltöltők és releaser-ek munkáját akik éveken át önzetlenül és ellentételezés nélkül dolgoztak a userekért.

Ne szomorkodjatok. "Ha már el kell menni, menjünk el vigyorogva."
Együtt töltünk még egy hetet, ezalatt freeleech van, azaz minden szabadon tölthető. Az elkövetkező egy hétben is mindenkire vonatkoznak a szabályok, légyszíves tartsátok be azokat.
A zárás során tilos a meghívókunyerálás és egyéb torrent oldalak hirdetése.


Timeline:

Az oldal 2005 novemberében indult a Stargate által ihletve.
2006-ban a vezetés némileg átalakult, ekkor az oldal fejlesztése jelentősen felgyorsult. Még ebben az évben új szerverre költöztünk.
2009-ben az oldal jelentősen megújult. Új arculat készült, az oldal kódja 90%-ban átírásra került.
2010 julius 23-án az oldal bezárt.

Az oldal lassan 5 éve állt a sorozatrajongók szolgálatában.
[/spoiler]
AZ ország egyik legjobb torrent oldalát veszítjük el ezzel. Kár érte. :(
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2010-07-17, 12:29:20
Ezt nem értem. Azért zárnak be, mert más oldalaknál lehet sms-sel arányt javítani?  :gyagya:
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2010-07-17, 13:35:42
Nem, dehogyis. Egyszerűen sajnos már nincs idejük ezzel foglalkozni, illetve fontosabb dolgok kerültek előtérbe...


szerK:



Talán van remény:


"Köszönjük Nektek az elmúlt közel 5 évet. Talán lesz ez még több is!Igen, jól látjátok.Mérlegeltünk. Úgy döntöttünk, megpróbálunk valamilyen megoldást találni az oldal további működését illetően.Legyetek türelemmel, talán ősszel ismét találkozhatunk!u.i.: MÉG NINCS VÉGE!"


szerk2:


Érdemes megnézni a főoldalt.


Örülök hogy átveszik az oldalt, de legfőképp annak hogy olyanok akikben teljesen megbíznak az oldal készítői. Remélhetőleg hamarosan nyitnak, és sokáig élvezhetjük a sorozatokat ismét. :D

BItgateuniverse meg elmehet a sunyiba. :D
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2010-08-06, 19:28:57
http://www.blackcats-games.net/signup.php  :whoah:
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2010-08-06, 20:03:30
Registration for the site is closed right now.
Mi akart ez lenni?
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2010-08-06, 20:04:55
Freereg volt.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Makos on 2010-08-07, 14:59:46
Hát nem sokáig xD
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2010-08-10, 14:42:12
http://www.pcpult.hu/hirek-ujdonsagok/exkluziv-elso-kep-a-bitgate-utodjarol.html

Na végre valami kézzelfogható bizonyíték... :whoah:
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2010-08-14, 15:10:06
Elvileg megint nyitva a BCG.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Selmo on 2010-09-06, 02:34:26
https://newinsane.info/signup.php akit érdekel. :)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Bütyök on 2010-09-17, 16:24:36
Ha valamikor valakinek lenne ncore-ra meghívója, és meghívási lehetőség is lesz, akkor meg tudna szánni vele? :)

Egy ideig volt egy reg, amit tudtam használni, barátnő bátyjáé, csak aztán túl sok embernek adta tovább jószívűségből a srác, és mi ugyan a koliban simán vissza tudtuk tölteni a filmek két-háromszorosát is napok alatt, de mégis romlott az átlag így megváltoztatta a jelszót, és azóta sajnos ez elúszott. Akkor szerettem meg az oldalt. Általában mindent megtaláltam rajta, amit szerettem volna, rajzfilmtől kezdve zenén át akár könyveket is. Azóta reménykedem, hogy egyszer lesz lehetőségem bejutni. :)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2010-09-24, 21:41:00
Elindult a hivatalos BG utód.   Akik rendelkeznek BG acc-al azoknak fel kell keresniük a www.bitgate.org oldalt és ott tudnak átregisztrálni a tvstore-ra. :) 
Kezdődjön a banzáj. :D

Ha valakinek azt írja ki hogy nem sikerült az átregisztrálás, vagy már végrehajtotta akkor ezt kell tenni:


"többször kell próbálni, mert nem működik jól és sokadjára sikerül csak. ha azt írja ki már megcsináltad, akkor várni kell pár percet, aztán majd engedi újra"
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2010-10-10, 19:57:45
Ncore-on lehetőség van meghívó igénylésére.  Irány a főoldal.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2010-10-10, 20:10:42
Quote from: Cloud on 2010-10-10, 19:57:45
Ncore-on lehetőség van meghívó igénylésére.  Irány a főoldal.
Hol-hol? Még mindig 500 pont a meghívó, vagy valamit félrenéztem?
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2010-10-10, 20:57:01
Quote from: NLZ on 2010-10-10, 20:10:42
Quote from: Cloud on 2010-10-10, 19:57:45
Ncore-on lehetőség van meghívó igénylésére.  Irány a főoldal.
Hol-hol? Még mindig 500 pont a meghívó, vagy valamit félrenéztem?
ncore.cc

És ott van hogy meghívó igénylés. Kitöltöd, és vársz hogy téged is kiválasszanak. :)  Nem sok esély van, de egy próbát megér. Nem kerül semmibe.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2010-10-10, 21:44:24
Ó, már látom, köcce. :)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Bütyök on 2010-10-15, 10:50:57
Quote from: Cloud on 2010-10-10, 19:57:45
Ncore-on lehetőség van meghívó igénylésére.  Irány a főoldal.

Köszi a tippet. Megtettem én is a magam kis igénylését. :)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2010-10-18, 20:28:55
Vazze, most nézem spam mappát és benne van az ncore meghívó. Yess. NÉzzétek meg hátha nektek is ott van. :)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Bütyök on 2010-10-18, 21:10:09
Quote from: Cloud on 2010-10-18, 20:28:55
Vazze, most nézem spam mappát és benne van az ncore meghívó.

Nekem mondjuk a rendes levelek közé jött, de legalább van. :D
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2010-10-19, 20:29:47
Lenne egy használaton kívüli PRetorians acc-om. Érdekel valakit?

Az oldalról:


Regisztrált felhasználók   54,930
Torrentek   18,470
Kapcsolatok   77,107
Seederek   70,583
Leecherek   6,524
Seeder/leecher arány (%)   1082
Összes letöltés   5,727.92 TB
Letöltési sebesség     275.59 MB/s



Arányom:  5.933   1.06 TB up   183.02 GB down.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Bicskei on 2010-11-06, 20:31:02
zenei torrent oldal van jelenleg?,
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2010-11-06, 20:42:54
Quote from: Bicskei on 2010-11-06, 20:31:02
zenei torrent oldal van jelenleg?,
Persze, van egy pár. Miféle kéne?
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Bicskei on 2010-11-06, 21:02:06
Quote from: Zsiga on 2010-11-06, 20:42:54
Quote from: Bicskei on 2010-11-06, 20:31:02
zenei torrent oldal van jelenleg?,
Persze, van egy pár. Miféle kéne?


az baj mindenféle
valami  olyasmi mint régen a magyar bitmusic volt
gyere fel msnre...és megbeszéljük :P
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2010-12-21, 22:04:19
 TvStore hír

Dec. 23-án a délelőtti órákban megnyitjuk a regisztrációt, hogy lehetőséget biztosítsunk azoknak is a bejutásra, akiknek nincs ismerősük az oldalon. A regisztrációt még aznap, a késő esti órákban lezárjuk.
Megjegyzés: nem ajánlott t-online.hu-s, citromailes, freemail.hu-s email címet választani a regisztrációkor!
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Makos on 2011-01-03, 19:55:33
Valami jó zeneletöltős t0rr3ntoldal nincs?
Ahol mindenféle-fajta zene van?
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Moha on 2011-01-03, 21:11:01
Quote from: Makos on 2011-01-03, 19:55:33
Valami jó zeneletöltős t0rr3ntoldal nincs?
Ahol mindenféle-fajta zene van?
Seconded! Egy ilyen engem is érdekelne!
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2011-01-03, 21:34:34
http://en.wikipedia.org/wiki/What.cd
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Makos on 2011-01-03, 23:16:21
Tudtam, hogy bízhatok benned Zsiga :)
Már csak az a kérdés, hogy hogy lehet ide meghívót szerezni :D
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2011-01-04, 10:14:53
Quote from: Makos on 2011-01-03, 23:16:21
Már csak az a kérdés, hogy hogy lehet ide meghívót szerezni :D
Bármelyik komolyabb torrentoldal poweruser-fórumán.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Ramiz on 2011-01-18, 01:36:44
Billy Jenkins - Uncommerciality (Vol 3)

Ezt az albumot keresem (meg a Vol 1-2-t... :D), de még SoulSeeken sem találom. Akinek van valami spéci zenés t.rrent oldalhoz hozzáférése vagy más tuti beszerzési módja, rá tud nekem keresni erre? Meghálálom! :o
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Ramiz on 2011-04-06, 18:33:37
Filmmaratonra tartogattam, de egy ideig biztos nem fogok én most nagyon szociáliskodni:
DELLAMORTE DELLAMORE - top 10 legjobb európai film közé sorolom (fantasztikus horror-tragikomédia, romantikus és drámai elemekkel és három tökéletesen felfrissítően üdén kreatív filmre elegendő ötlettel)

[spoiler=direct download sites]Rapidshare:
Kód: [Kijelölés]
http://rapidshare.com/files/395192298/DeDe_upped_by_TSF_for_kilencesterv.com.part1.rar.html
http://rapidshare.com/files/395192285/DeDe_upped_by_TSF_for_kilencesterv.com.part2.rar.html
http://rapidshare.com/files/395192418/DeDe_upped_by_TSF_for_kilencesterv.com.part3.rar.html
http://rapidshare.com/files/395192481/DeDe_upped_by_TSF_for_kilencesterv.com.part4.rar.html
http://rapidshare.com/files/395192587/DeDe_upped_by_TSF_for_kilencesterv.com.part5.rar.html
http://rapidshare.com/files/395192687/DeDe_upped_by_TSF_for_kilencesterv.com.part6.rar.html
http://rapidshare.com/files/395192553/DeDe_upped_by_TSF_for_kilencesterv.com.part7.rar.html

Megaupload:
Kód: [Kijelölés]
http://www.megaupload.com/?d=NVLNKSG5
http://www.megaupload.com/?d=A0A5THCQ
http://www.megaupload.com/?d=PWN0B1OF
http://www.megaupload.com/?d=WXKOUK6F
http://www.megaupload.com/?d=NZ3X5KJ5
http://www.megaupload.com/?d=HOKVYA0F
http://www.megaupload.com/?d=MUZ7HKYK

Hotfile:
Kód: [Kijelölés]
http://hotfile.com/dl/46454847/37480af/DeDe_upped_by_TSF_for_kilencesterv.com.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/46454885/7cdc689/DeDe_upped_by_TSF_for_kilencesterv.com.part2.rar.html
http://hotfile.com/dl/46454956/7750394/DeDe_upped_by_TSF_for_kilencesterv.com.part3.rar.html
http://hotfile.com/dl/46454927/46fca26/DeDe_upped_by_TSF_for_kilencesterv.com.part4.rar.html
http://hotfile.com/dl/46454999/1503248/DeDe_upped_by_TSF_for_kilencesterv.com.part5.rar.html
http://hotfile.com/dl/46454989/6f3b115/DeDe_upped_by_TSF_for_kilencesterv.com.part6.rar.html
http://hotfile.com/dl/46454970/734e8c8/DeDe_upped_by_TSF_for_kilencesterv.com.part7.rar.html

Zshare:
Kód: [Kijelölés]
http://www.zshare.net/download/768754922c5e8c2e/
http://www.zshare.net/download/76875497a049b2c5/
http://www.zshare.net/download/768755145a5be44a/
http://www.zshare.net/download/76875634e814eeda/
http://www.zshare.net/download/768755210c228810/
http://www.zshare.net/download/76875540b420d831/
http://www.zshare.net/download/7687554612510e83/
Uploading:
Kód: [Kijelölés]
http://uploading.com/files/75a1ff44/DeDe_upped_by_TSF_for_kilencesterv.com.part1.rar/
http://uploading.com/files/62am67be/DeDe_upped_by_TSF_for_kilencesterv.com.part2.rar/
http://uploading.com/files/9a65c241/DeDe_upped_by_TSF_for_kilencesterv.com.part3.rar/
http://uploading.com/files/52c8e481/DeDe_upped_by_TSF_for_kilencesterv.com.part4.rar/
http://uploading.com/files/5588bmmb/DeDe_upped_by_TSF_for_kilencesterv.com.part5.rar/
http://uploading.com/files/cb265a42/DeDe_upped_by_TSF_for_kilencesterv.com.part6.rar/
http://uploading.com/files/7b91mceb/DeDe_upped_by_TSF_for_kilencesterv.com.part7.rar/




RARPASS:divideetimpera[/spoiler]


A rendező újabb filmjéhez (Arrivederci Amore Ciao) is kerestem nektek direkt DL linkeket, mert az a film nagyon közel áll most hozzám (meg is kéne néznem újból), de ahhoz most nem találtam.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2011-04-13, 22:06:55
Ncore-on freeleech ha érdekel valakit.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Makos on 2011-04-14, 00:41:46
Akit érdekel, az sztem már észrevette :D
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: kikuchiyo on 2011-10-06, 22:32:40
Az eztv.it-tel mi van mostanában?
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Fazék on 2011-10-06, 22:37:31
Quote from: kikuchiyo on 2011-10-06, 22:32:40
Az eztv.it-tel mi van mostanában?
jó kérdés.
de alternatívaként ezt ajánlotta nakedape ma: http://thepiratebay.org/user/eztv

mondjuk számomra eztv úgyse nyújt már sok segítséget, vmiért a 720p-s torrent-eket képtelenek kitenni az oldalukra, külön kell rákeresnem minden sorozatnál...
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: kikuchiyo on 2011-10-06, 22:40:16
Közben eszembe jutott, hogy van twitterük is, azon vannak mai release-ek is.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Selmo on 2011-10-07, 00:36:42
Most meg a főoldaluk nem megy? Eddig az rss nem ment, kénytelen voltam a bt-chat rss feedjet is berakni, hogy leszedjem a cuccokat.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Selmo on 2011-12-02, 01:35:03
Pretorianson (https://www.pretorians.net/) freereg van év végéig.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: kada on 2011-12-02, 01:40:14
Quote from: Selmo on 2011-12-02, 01:35:03
Pretorianson (https://www.pretorians.net/) freereg van év végéig.
És milyen jóság ez a hely?
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Selmo on 2011-12-02, 15:38:06
Csak egy átlagos magyar zárt tracker. Gyere nyugodtan, nem harapunk, csak ha nem tartasz arányt. :D Amúgy meg, ha nem tetszik, akkor nem lépsz be és 2 hónap után kukázva leszel.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2011-12-02, 16:05:21
Quote from: Selmo on 2011-12-02, 15:38:06
Csak egy átlagos magyar zárt tracker. Gyere nyugodtan, nem harapunk, csak ha nem tartasz arányt. :D Amúgy meg, ha nem tetszik, akkor nem lépsz be és 2 hónap után kukázva leszel.

Hm, volt vagy 3 hónapos kiesésem mégis bennt vagyok még. :D
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Ramiz on 2011-12-02, 16:19:16
Audionews fórumon (http://forum.audionews.org/) freereg van a mai napon. Amúgy lehetetlen bekerülni. Zenebuzi oldal, a legnagyobb erőssége zenebuzizó szoftverek és pluginek brutális választéka. Nekem pl szoftveres Hammond szimulátor kellett (for fapping purposes, fyi).

Amire vadászok: minél szélesebb témakörű (szakirodalom, de nemcsak infós témakörökben) ebook torrent vagy direct download linkeket gyűjtő oldal, regisztrációval vagy anélkül!


edit: a praetorians linket küldtem anyámnak, aki rákapott a kalózkodásra, JDownloader-rel és utorrent-tel. :lazza:
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Selmo on 2011-12-02, 17:27:53
Quote from: Cloud on 2011-12-02, 16:05:21
Quote from: Selmo on 2011-12-02, 15:38:06
Csak egy átlagos magyar zárt tracker. Gyere nyugodtan, nem harapunk, csak ha nem tartasz arányt. :D Amúgy meg, ha nem tetszik, akkor nem lépsz be és 2 hónap után kukázva leszel.

Hm, volt vagy 3 hónapos kiesésem mégis bennt vagyok még. :D
Ja, mert félrenyomtam. :D 3 hónap után van törlés. Előtte 2 héttel kapsz levelet.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cheesy on 2011-12-02, 18:50:28
Quote from: Ramiz on 2011-12-02, 16:19:16
Audionews fórumon (http://forum.audionews.org/) freereg van a mai napon. Amúgy lehetetlen bekerülni. Zenebuzi oldal, a legnagyobb erőssége zenebuzizó szoftverek és pluginek brutális választéka. Nekem pl szoftveres Hammond szimulátor kellett (for fapping purposes, fyi).

Amire vadászok: minél szélesebb témakörű (szakirodalom, de nemcsak infós témakörökben) ebook torrent vagy direct download linkeket gyűjtő oldal, regisztrációval vagy anélkül!


edit: a praetorians linket küldtem anyámnak, aki rákapott a kalózkodásra, JDownloader-rel és utorrent-tel. :lazza:
Hozzátenném, hogy általam nagyra becsült társoldalán, a Gfxnews.org (http://forum.gfxnews.org/login.php?redirect=/tracker.php) -on is freereg van!
Hasonlóan fapfap 3D-s cumókból, mint zenei téren Audionews.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2012-04-06, 02:26:01
nCore-on ingyenes meghívót lehet küldeni.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Selmo on 2012-04-27, 22:03:07
Quote from: NLZ on 2012-04-06, 02:26:01
nCore-on ingyenes meghívót lehet küldeni.
Az 1500 Ft-os "ingyenregre" válaszul az Insane (https://newinsane.info/)-en freereg van.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2012-04-28, 08:57:24
Quote from: Selmo on 2012-04-27, 22:03:07
Quote from: NLZ on 2012-04-06, 02:26:01
nCore-on ingyenes meghívót lehet küldeni.
Az 1500 Ft-os "ingyenregre" válaszul az Insane (https://newinsane.info/)-en freereg van.
Lol, de kurvák (ncore) :)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2012-04-28, 09:03:15
Quote from: Selmo on 2012-04-27, 22:03:07
Quote from: NLZ on 2012-04-06, 02:26:01
nCore-on ingyenes meghívót lehet küldeni.
Az 1500 Ft-os "ingyenregre" válaszul az Insane (https://newinsane.info/)-en freereg van.

Az sms regisztrációra gondolsz? Az csalás, semmi köze az oldalhoz.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2012-04-28, 09:10:50
Quote from: Cloud on 2012-04-28, 09:03:15
Quote from: Selmo on 2012-04-27, 22:03:07
Quote from: NLZ on 2012-04-06, 02:26:01
nCore-on ingyenes meghívót lehet küldeni.
Az 1500 Ft-os "ingyenregre" válaszul az Insane (https://newinsane.info/)-en freereg van.

Az sms regisztrációra gondolsz? Az csalás, semmi köze az oldalhoz.
Fityfenét:
http://sadpanda.us/images/937654-AYNA3UI.jpg

Próbáld ki, regelj a főoldalon.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2012-04-28, 10:56:37
Bazz, eddig foggal körömmel ellenezték az sms-es reget, erre most hogy tulajváltás volt, meg behozzák?? Idióták. De fogadjunk hogy lesz így is olyan aki fog küldeni sms-t. :_piszka:
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Moha on 2012-04-30, 22:48:51
Quote from: Cloud on 2012-04-28, 10:56:37
Bazz, eddig foggal körömmel ellenezték az sms-es reget, erre most hogy tulajváltás volt, meg behozzák?? Idióták. De fogadjunk hogy lesz így is olyan aki fog küldeni sms-t. :_piszka:
That was the point man...
Egyértelmű a helyzet: a régi tulaj megunta, eladta, az új tulaj meg pénzt akar látni belőle. Neki elég ha az embereknek csak egy része küld SMS-t.

Csak reménykedni tudok, hogy nem fog lecsúszni az oldal, mert eddig itt volt a legnagyobb választék.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2012-04-30, 23:03:41
Ha lesüllyed Beload szintjére akkor hanyagolni fogom szerintem az egészet.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2012-04-30, 23:15:35
Miért, mi a Beload szintje?
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2012-05-01, 00:14:37
Hogy most milyen azt perpill nem tudom, de utoljára amikor bennt voltam eléggé szánalmas volt az oldal. Értsd: idióta userek, a torrent feltöltések között rengeteg igénytelen cucc volt...

Persze lehet hogy azóta változott a helyzet.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cheesy on 2012-05-01, 22:06:02
Szerintem nem kérdés: az új tulaj egy befektetésnek tekinti. Megveszi, mivel rengeteg user fog smst küldeni, pár hónap és lekapcsolja az oldalt, a vasakat eladja, sóval behinti a helyét :)
Kár érte, bár én a ratio eltörlését sem tartottam jó ötletnek, kb azóta hanyatlik.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2012-05-01, 22:16:35
Jah, a ratio eltörlés nem feltétlenül volt szükséges a sok ingyenes torrent mellett.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Moha on 2012-05-02, 16:05:19
Azért remélem nem fogják lekapcsolni pár hónap múlva. Elvégre az új tulajnak is jobb, ha hosszú távon keres vele, nem?
Ratio eltörlést nem tudom eldönteni, hogy jó-e vagy sem. Volt pár olyan cucc, amit kb. senki nem töltött és hetekig ott állt, mire az 1-es arányt elértem. Most meg barátnőm szenved a 48 órás seed idő miatt, mert ő nem használja olyan sokat a gépét... szóval fene tudja.
Viszont annak nagyon örültem, hogy megtiltották a filmek .rar-os feltöltését. Ki volt már a hócipőm a sok rarolt cucctól és többi helyen még mindig ez megy.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2012-05-04, 00:38:01
Újabb lépcső lefele nkóron: képnézegető alatt jön a reklám.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2012-05-28, 22:55:38
1, azaz egy darab meghívót tudok felajánlani ncore-ra.   Van itt akit érdekelne?

Ha igen akkor pm-ben jelezze, a feltétel egy 28 oldalas kis esszé a  pc-konzol háborúról. Részletesen kitérve az elmúlt évek játékminőségeinek hanyatlásáról... :D



Ha  a meghívott szégyent hoz rám, lesz ihajj... :Eztneked:


Elkelt...
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2012-08-16, 19:23:37
Magyar oldalra szeretnék bejutni.
Van valakinek meghívója valahol?

Ok: sikerült WMP-t beállítani és a BD lejátszónk tud csatlakozni DLNA kliensként, így könnyedén tudunk filmeket lejátszani, de magyar szinkron kéne.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2012-08-16, 19:45:34
Ncore-t megnéztem, de most nincs meghívás...
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2012-08-16, 19:47:33
Nem sürgős. Ha lesz valamikor, örülnék neki. Esetleg másnak is.
Majomparádén voltam anno, de már évek óta nem léptem be.
Nekem jó a piratebay, mert bőven elég az angol felirat, szüleim viszont csak magyar szinkronos filmet hajlandóak nézni.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2012-08-22, 14:53:27
Beload-on elvileg free reg van.

http://beload.cc/signup.php


Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2012-08-22, 14:55:03
És ott mi van?

QuoteTilos a szerveren a hatályos jogszabályokba ütköző tevékenységet végezni, szerzői jogokat, illetve szellemi tulajdonjogokat sértő tartalmú anyagot elhelyezni, megosztani.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2012-08-22, 14:58:58
Nagyon régen voltam már fennt, elvileg ez is magyar mindenes oldal.

Pill regisztrálok nézek egy statisztikát.

szerk:

124 ezer felhasználó, több mint 50ezer torrent.  Pár reklám, sms aránynövelés.  Seederek vannak úgy tűnik.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2012-08-22, 15:09:09
Ha illegális tartalmat nem engednek, akkor elvileg nem lehetnek fenn filmek.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2012-08-22, 15:30:08
 A szerveren nem csak a torrent fájlok vannak? Náluk nincs semmi adat. :D

Ez csak a szokásos jogi szöveg. Ha jól látom a beload az ország 3. legnagyobb oldala. (Ncore, Bithumen, Beload)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2012-08-22, 16:57:42
Regeltem, kösz a tippet.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Selmo on 2012-12-09, 15:28:11
QuoteMostantól 40.000 felhasználó létszámig free reg lesz. Ha ezt a számot elértük, akkor csak meghívóval lehet bekerülni. Mivel továbbra is napi szinten tisztul a statisztika, így többször is a limit alá eshet, s a rendszer élesíti a szabad regisztrációt.
www.hdevo.com
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2012-12-11, 21:57:12
1 azaz egy darab ncore meghívó gazdáját keresi.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Rin on 2012-12-11, 23:12:31
Én kérném szépen ha lehet ^^
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2012-12-11, 23:17:12
Mail címet kérek, és egy ígéretet hogy jó kislány leszel és betartod a szabályokat. Eddig Lythis-nek küldtem meghívót csak innen, épp ma néztem ő még benntvan, bár két hete nem lépett be.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Rin on 2012-12-11, 23:19:40
...itt volt egy email cím...
És ígérem, hogy jókislány leszek! Mármint tényleg. :)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2012-12-11, 23:27:18
ez így lehet, hogy nem túl spambotbiztos :)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2012-12-11, 23:31:48
Ok törölhető a mail cím, meghívó elment.


Na van még egy. Valaki?
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Rin on 2012-12-11, 23:34:30
Köszönöm szépen!
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2013-03-16, 13:51:48
Mit keresel egyáltalán? Csak filmeket vagy zenét is vagy mit?
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2013-03-18, 23:59:50
Mi van a HDevo-val?
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2013-03-19, 00:13:08
"Sziasztok!

Költözik az oldal, indulás hamarosan. (3-4 óra múlva, ha zökkenőmentes lesz.)"

2013, március 18 - 17:07

szerk:

Van későbbi post is most látom:

"Már most jobb, mint az eddigi (úgy néz ki). Viszont indulás holnap esti órákban várható. Még icipici türelmet kérünk. "

forrás:
http://torrentek.info/forumtema/hdevo
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2013-03-19, 00:15:20
Ah ok, kösz.
Amúgy ezt honnan copyztad?
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2013-03-19, 00:21:38
Forrás:

http://torrentek.info/forumtema/hdevo
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2013-04-01, 18:10:45
Keresek zenei torrentoldalt, esetleg meghívót rá.
Emlékszem, hogy volt régebben egy, regem is volt rá, de már sok évvel ezelőtt.

Amúgy az első postot érdemes lenne frissíteni.
- Demonoid már nincs.
- Cinemageddon .net-en van.
- Bitgate, Bithorlo, Cinemastore, HDpre nem működnek (van viszont HDevo, ill. elvileg Beload is, de újra csak május 1jétől).
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2013-04-01, 21:24:02
Hja egy frissítés jól jönne. Bitgate helyett ugye TVstore, bithorlo meg megy, csak net végződésű lett.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2013-04-01, 21:47:31
Majd frissítem valamikor, csak írjátok össze hogy pontosan mi változott.
Zenei oldalnak a what.cd a legjobb, van egy meghívóm ha kell.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2013-04-01, 22:18:33
Jöhet :)

Nem az előbb írtam össze? :) Mármint azokat, amik nem működnek.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2013-04-01, 22:27:40
Quote from: .Attila on 2013-04-01, 22:18:33
Jöhet :)
Küldj egy emailcímet privátban amire kéred a meghívót.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Selmo on 2013-04-04, 19:42:20
Javítva. Pár oldalt még beszórtam, aki akar/tud valamit írni róluk, az írjon és majd betesszük.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2013-04-04, 21:43:43
Quote from: Zsiga on 2013-04-01, 22:27:40
Quote from: .Attila on 2013-04-01, 22:18:33
Jöhet :)
Küldj egy emailcímet privátban amire kéred a meghívót.

Hát ide sem olyan egyszerű seedelni, logok, tagek meg anyámkínja.
Megcsináltam egy albumot flacban, be is tageltem, erre nézem, hogy igazából még log is kéne. Hogy mi? Na majd holnap vagy szombaton.

Más: Beload várhatóan május elsejétől lesz megint, elvileg van meghívom, de biztosra majd csak akkor mondom, amikor be is tudok lépni.

szerk.: HDEVO-ra viszont tuti van 1 db meghívóm.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2013-04-04, 22:46:23
Quote from: .Attila on 2013-04-04, 21:43:43
Hát ide sem olyan egyszerű seedelni, logok, tagek meg anyámkínja.
Megcsináltam egy albumot flacban, be is tageltem, erre nézem, hogy igazából még log is kéne. Hogy mi? Na majd holnap vagy szombaton.
Senki nem mondta hogy egyszerű... :)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2013-05-01, 11:05:51
HDEvo beolvadt Bithumenbe.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Raggie on 2013-06-17, 14:12:54
Quote from: Zsiga on 2013-04-04, 22:46:23
Quote from: .Attila on 2013-04-04, 21:43:43
Hát ide sem olyan egyszerű seedelni, logok, tagek meg anyámkínja.
Megcsináltam egy albumot flacban, be is tageltem, erre nézem, hogy igazából még log is kéne. Hogy mi? Na majd holnap vagy szombaton.
Senki nem mondta hogy egyszerű... :)
Van még meghívód ide? Vagy más zenei torrentoldalra? Csak mert kéne! :D
Jó netünk van végre (50/10) úgyhogy rációt is tudok tartani.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zsiga on 2013-06-17, 16:19:29
Az az egy volt, más zenei oldalt meg nem használok. Viszont cinemageddon-on érdemes körbenézni, szokott lenni what.cd meg waffles.fm (a másik nagy általános zenei tracker) meghívó is a VIP fórumban.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2013-06-17, 16:24:16
Ha nem felejtem el, megnézem, hogy én kaptam-e.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Raggie on 2013-06-17, 17:18:37
cinemageddon-on nem vagyok fenn :(...

Kösz Bonci! :D
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2013-06-17, 17:45:00
Sajnos nincs, még nagyon messze vagyok a 25GB-tól.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2013-12-04, 19:41:35
Ncore meghívó valakinek?

Feltétel: Használd, lehetőleg ne told folyamatosan a hnr-t.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Pr3d4k1ng on 2013-12-04, 20:16:44
\o
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2013-12-04, 22:14:06
PM egy mail címmel.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Pr3d4k1ng on 2013-12-06, 21:31:57
Quote from: Cloud on 2013-12-04, 22:14:06
PM egy mail címmel.
Ment és  :merci:
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2014-03-10, 18:12:36
Angol könyves torrentet hol érdemes keresni?
Nyakamba vágtak néhány kérést, de nem életbevágó:
Strategy: A History, By, Lawrence Freedman
How Asia Works: Success and Failure in the world most dynamic region, By Joe Studwell
China Goes Global: The partial power, By David Shambaugh
The Last Vote: The threats to Western Democracy
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2014-03-11, 23:24:36
Nem hétköznapi cucc, de torrentes technológia:

http://getpopcornti.me/
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2014-04-03, 20:23:37
Újra megy a demonoid. 2 év után.. :zomg:
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Selmo on 2014-04-03, 21:48:19
Holy shit. Nem emlékszem a jelszavamra. :D
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2014-04-04, 11:32:17
Én meg arra sem hogy milyen maillel csatlakoztam. Password resetnél így nem is tudok újat igényelni. :D
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Zelda on 2014-05-27, 20:53:54
Ez most ötlött a szemembe, és télleg...
Lekapcsolták a Torrentz.eu-t... (http://hvg.hu/plazs/20140527_Lekapcsoltak_a_vilag_legnagyobb_torrento)
Gondoltam, esetleg érdekel valakit...
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2014-05-27, 21:06:19
Ncore meg kiment facebookra. :)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2014-12-01, 21:38:18
Na, mivel Lythis bekeményített, így ncore meghívó keresi gazdáját. :)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2014-12-10, 02:04:48
Quote from: Cloud on 2014-12-01, 21:38:18
Na, mivel Lythis bekeményített, így ncore meghívó keresi gazdáját. :)

Van ott valami (gondolok első sorban filmekre, sorozatokra), ami bithumenen nincs?
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2014-12-10, 10:42:26
Quote from: .Attila on 2014-12-10, 02:04:48
Quote from: Cloud on 2014-12-01, 21:38:18
Na, mivel Lythis bekeményített, így ncore meghívó keresi gazdáját. :)

Van ott valami (gondolok első sorban filmekre, sorozatokra), ami bithumenen nincs?

Passz, bithura nem járok.(viszont kamerás filmek itt nincsenek) :D Ncore nekem azért jön be mert csak 72 órát kell seedelni: :D Hja tudom köcsög lusta vagyok. :D
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2014-12-13, 00:40:31
UPC-re váltás óta nem érdekel, mennyit kell seedelni.

szerk.: Vannak BD koncertek? Akkor érdekelne.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Selmo on 2015-01-16, 20:00:24
RIP PREtorians.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2015-01-16, 20:04:01
Quote from: Selmo on 2015-01-16, 20:00:24
RIP PREtorians.

Csak olvastam hogy hónap végén megszűnik az oldal. Mi az indok amúgy?
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Selmo on 2015-01-16, 20:06:25
Egyikünk sem tudja/akarja vállani az oldal üzemeltetésével járó adminisztrációt és munkát. Most hogy kalózöböl sincs, a végén télleg be kell jutnom ncore-ra.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2015-01-16, 20:42:31
Kalózöböl jön vissza 15 nap múlva

http://thepiratebay.se/
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2015-01-16, 21:03:48
Quote from: Cloud on 2015-01-16, 20:42:31
Kalózöböl jön vissza 15 nap múlva

http://thepiratebay.se/
Valami lesz, de valószínű tényleg valami visszajövetel féleség. Kiváncsi vagyok, újítanak-e valamit.
http://torrentfreak.com/pirate-bays-mystery-aes-code-finally-decrypted-150112/
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2015-01-16, 21:33:46
Hja néztem én is a cikket, ebből eléggé egyértelmű a dolog szerintem.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2015-01-19, 18:52:29
BD koncert torrenteket hol lehet találni?
Bithumenen van pár, de nem valami sok.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2015-01-31, 21:08:27
Mint a főnix, visszatért a kalózöböl. :)

https://thepiratebay.se/
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Fazék on 2015-01-31, 21:15:52
Quote from: Cloud on 2015-01-31, 21:08:27
Mint a főnix, visszatért a kalózöböl. :)

https://thepiratebay.se/
ja, csak épp szinte semmire sincs találat, nagyon nullán van még az egész.
majd ránézek pár hét múlva, addig használom a kickass.so -t
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2015-01-31, 21:41:14
Quote from: Fazék on 2015-01-31, 21:15:52
Quote from: Cloud on 2015-01-31, 21:08:27
Mint a főnix, visszatért a kalózöböl. :)

https://thepiratebay.se/
ja, csak épp szinte semmire sincs találat, nagyon nullán van még az egész.
majd ránézek pár hét múlva, addig használom a kickass.so -t
Ráadásul a régi moderátor csapat sincs mögötte, szal ki tudja, miféle szeméttel lesz tele.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2015-02-02, 20:24:07
Quote from: NLZ on 2015-01-31, 21:41:14
Quote from: Fazék on 2015-01-31, 21:15:52
Quote from: Cloud on 2015-01-31, 21:08:27
Mint a főnix, visszatért a kalózöböl. :)

https://thepiratebay.se/
ja, csak épp szinte semmire sincs találat, nagyon nullán van még az egész.
majd ránézek pár hét múlva, addig használom a kickass.so -t
Ráadásul a régi moderátor csapat sincs mögötte, szal ki tudja, miféle szeméttel lesz tele.
A válasz az, hogy mindenfélével
http://torrentfreak.com/the-pirate-bay-already-has-a-pollution-problem-150202/
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: .Attila on 2015-04-05, 16:21:57
Eredeti nyelvű BD filmeket hol érdemes keresni?
Bithumen-en van jó pár, de sok filmnél gyakorlatilag nincs seeder.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cobra on 2015-05-20, 21:14:02
Megszűnt az eredeti EZTV (http://www.hwsw.hu/hirek/53996/eztv-torrent-pirate-bay-hacker-tamadas-sorozat-game-of-thrones-domain-kaloz.html)
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: kikuchiyo on 2016-07-21, 20:26:34
Most, hogy megszűnt a Kickasstorrents is, milyen általános torrentoldalt érdemes használni?
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: blackronin on 2016-07-21, 21:39:20
Quote from: kikuchiyo on 2016-07-21, 20:26:34
Most, hogy megszűnt a Kickasstorrents is, milyen általános torrentoldalt érdemes használni?
Én is ugyanezt akartam kérdezni.
Én elégedett voltam a kickass-el, ezért is fáj nagyon a dolog.  :frown:

Jó lenne egy olyan hely, ami viszonylag biztonságos és nem kamu link-ek és vírusok gyűjtőhelye.
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Selmo on 2016-07-22, 01:01:08
Én sorozatokra ezt a kettőt használom, fogalmam sincs, mik vannak még rajtuk:
https://extratorrent.cc/
https://rarbg.to/
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: blackronin on 2016-07-22, 16:34:33
Quote from: Selmo on 2016-07-22, 01:01:08
Én sorozatokra ezt a kettőt használom, fogalmam sincs, mik vannak még rajtuk:
https://extratorrent.cc/
https://rarbg.to/
Kösz a segítséget!  :smile:
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Cloud on 2016-07-23, 12:30:34
Quote from: kikuchiyo on 2016-07-21, 20:26:34
Most, hogy megszűnt a Kickasstorrents is, milyen általános torrentoldalt érdemes használni?

Már újra megy:

http://kat.am/full/
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2016-07-23, 21:11:21
Quote from: Cloud on 2016-07-23, 12:30:34
Quote from: kikuchiyo on 2016-07-21, 20:26:34
Most, hogy megszűnt a Kickasstorrents is, milyen általános torrentoldalt érdemes használni?

Már újra megy:

http://kat.am/full/
Nope, jobb esetben csak egy másolat oldal.
https://torrentfreak.com/kickasstorrents-mirrors-and-imposters-spring-into-action-160722/
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Fazék on 2016-09-22, 09:02:40
Anúna zenekartól kéne letöltenem albumokat, de eddig csak két kevésbé jót találtam enkóron, máshol semmi.
előre is köszi a helpet!
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: NLZ on 2016-09-22, 15:09:51
https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4298129
https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4197719

MP3 és FLAC, de az újabbak nincsenek bennük

Rutracker ám jó móka, lehet benne találni dolgokat, csak regelni kell a kereséshez, de nem nagy ördöngősség.
Legalább mindenki tudja gyakorolni a cirilljét :D
Title: Re: T0rren1es Kincsesbánya Oldalak (film, zene, sorozat etc)
Post by: Fazék on 2016-09-22, 15:51:16
Quote from: NLZ on 2016-09-22, 15:09:51
https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4298129
https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4197719

MP3 és FLAC, de az újabbak nincsenek bennük

Rutracker ám jó móka, lehet benne találni dolgokat, csak regelni kell a kereséshez, de nem nagy ördöngősség.
Legalább mindenki tudja gyakorolni a cirilljét :D
:borul:

asszonynál lesz egy jópontom