Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Topics - Itachi

#1
Ezen thread azért alakult, hogy mindenki elmondhassa véleményét, és szidhassa az MTMSBS (sokan TV2 néven ismerik) Aktív címû mûsorában elhangzott játékos és GPS ocsárolást.Mert úgye a sok agresszív játék teszi a gyereket ámokfutóvá és nem mondjuk a szülõi nevelés..... :rolleyes: Ha valaki idegbeteg tökmindegy mivel jáccik, elõbb utóbb úgyis akcióba lép.A hiányos szülõi nevelés ellen meg a játékgyártok sem tehetnek semmit....Várom a megnyilvánulásokat.Az egész CS-scene sólisztgyurma-lázban ég. :uzi:  :zen:
#2
Games / Verekedõs játékok
2003-11-15, 01:20:29
Ezt a topicot azért indítottam mivel itt Mo. n nincs túlzottan elterjedve az Arcade Fighting Game kultusz.Ezért a gamerek kénytelenek otthon jáccani haverok vagy mások által képezett társaságokban.Nade itt az a probléma ,hogy az igazán jó játékosok nem tudnak egymás ellen jáccani mivel a baráti kör nem feltétlenül azt jelenti ,hogy ott profik vannak......Senki sem rendez bajnokságokat így a megszerzett és féltve õrzött tudás kárba vész...Nem is beszélve arról,hogy ha az ember mindig csak bizonyos személyek ellen jáccik nem tud fejlõdni...Éppen ezért ezzel a topiccal azt kívánom elérni ,hogy az olyan játékosoknak mint én(akik rengeteget foglalkoznak 3D s v akár 2D s verekedõs játékokklal Pl:Tekken,Doa,VirtuaF4,SoulCalibur,GuiltyGear,MarvelvsCapcom,Capcomvs Snk...stb)alkalma lehessen összemérni tudását más magasszíntû játékossal......:zen: