Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Christian

Olvastam a mangát is. Na de nekem ami a végén volt az rohadtul nem volt egyértelmû. Vagy bennem van a hiba?

SaiyaGin

Az elsõ rész után egy becsületes méretû állatságnak tûnik. :lul:

Manitu

Quote from: ChristianOlvastam a mangát is. Na de nekem ami a végén volt az rohadtul nem volt egyértelmû. Vagy bennem van a hiba?
Hát, szerintem a legutolsó oldal azért elég egyértelmû :)


Christian

Hm....akkor ugyan ott tart ahol az elején elkezdte a srác :D  Na mindegy... :) Amúgy a Maburaho c. remekmûvet mindenkinek ajánlom. Nagyon fun :D

Manitu

Quote from: ChristianHm....akkor ugyan ott tart ahol az elején elkezdte a srác :D  Na mindegy... :)
Nemazért, de hanyadik kötetig olvastad? Csak mert 19-ig van, és baromira nem ott tart a végén ahol az elején...
bár ezzel már átmehetnénk a manga fórumba, mert kezd kissé off lenni...


Necrid^

Quote from: SaiyaGinAz elsõ rész után egy becsületes méretû állatságnak tûnik. :lul:
Naon beteg egy anime. én 10 részet birtam utána K.O. nem értem egy ilyen faxságra hogy tudnak a készítõk pénz dobni.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Ramiz

Quote from: NecridNaon beteg egy anime. én 10 részet birtam utána K.O. nem értem egy ilyen faxságra hogy tudnak a készítõk pénz dobni.
Én is akörül hagytam abba. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Mattanja

Megtalálják Noé bárkáját, és rendkívüli képességû ügynökökkel próbálja azt magáénak tudni két szervezet. Ebben még nem lenne semmi, ez nem túl ígéretes. Majdhogynem gagyinak is nevezhetnénk. De mégis van benne valami, nézzétek csak meg...
Kifejezetten tetszik, nagy kár, hogy egy film az egész, és nem sorozatként csinálták, mert így kicsit összecsapottnak tûnik. A zene és az animáció nagyon jó, ami nem tetszett benne, az az volt, hogy [COLOR="White"]a végén amikor már több helyen törött a karja a srácnak, akkor még azzal tartja magát és a társát - és egyébként is nagyon b-kategóriás film-szerû lett a befejezés. Mindenki túléli, megy a nagy vigyorgás és ujjongás. És túl Akira-s lett az a kisgyerek, aki Istenné kívánt válni[/COLOR].
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Lt. Simoan Blarke

mókás. kíváncsi vagyok a maradékra, aztán jöhet a zajos véleménynyilvánítás kapcsolódó topicba :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

death_scythe

Na szabad idõmben elkezdtem nézni ezt a sorozatot mondván ha a Lunar csinálja a felíratot hozzá csak nem lesz rossz. Mondanom sem kell az elsõ részek után egybõl rákattantam. Jellegét tekintve ilyen vicces jelenetekkel tûzdelt de inkább romantikus/drámai anime-nek mondanám. Az elsõ 10 rész alapján elég jó a történet csak most épp ott tartanak hogy ellõttek egy nagy adag puskaport és kiváncsian várrom hogy merre halad tovább a történet. Az alap helyzet a kövi: A fõszereplõ a Canvas 1-bõl jön át aki az elõzõ sorozatban tök jól rajzolt de most vmiért nem rajzol többet. Hanem inkább tanítja a rajzot mondván hogy inkább rajztanár lesz mert csak a rajzolásból nem lehet megélni(na ja mert a tanári fizetésbõl igen :D ). Majd felbukkan egy csaj szintén az elõzõ sorozatból aki anno bevallotta hogy szerelmes belé és kiderül hogy a csaj is ugyanabban a suliban fog tanítani(jah egyébként a fõszereplõ kosarat adott az elõzõ sorozatban a csajnak). Innen kezdenek bonyolódni a dolgok de többet inkább nem írok akit érdekel kezdje el nézni. Ha valaki nézi most a Suzuka-t akkor annak érdemes elkezdeni nézni mert hasonló jellegû és valószínûleg tetszni fog neki (jelentõsség teljes mutogatás Alkyra-ra)
A rajzolás is nagyon szép szerintem, az op és ed zenék is bejönnek továbbá fõleg az ed alatt futó képsorok(fõszereplõ csajokat mutatják igen csak lenge ruházatban[értsd nincs rajtuk semmi].) A befejezõ képsorokhoz tudni kell hogy az anime egy H-game-n alapszik(egyébként ha minden igaz KGnE is H-game-n alapult ezt abszolút nem gondoltam volna :eeek: ).

Ui.: Tomoka-chan RULZ, õ kedvenc karim tök aranyos, menõ a fürdõ rucija a fürdõruhás részben +többször szerepel mint Miki-chan-nak a Suzuka-ban. Majd szerzek róla képet és berakom a legjobb csajok közé. :)
   
I am Madlax.  I am the pain when you touch the truth.  The existance born from sadness.

Alkyra

Quote from: death_scythe(jelentõsség teljes mutogatás Alkyra-ra)


:hahaha:
Köszönöm a tippet. A fejemben tartom.

sirtomi

Spriggan nekem is tetszett. Nem is tudtam mirõl szól amikor elkezdtem nézni, csak valami filmet akartam és egész jó volt. A vége tényleg kicsit gáz, de az animáció szép és a történet is elviselhetõ. Kis kikapcsolódásnak jó!

Christian

Nos hamár a Lunaros animeknél tartunk, ebbõl is csinált pár részt a csapat. A történet egy látszólag teljesen megszokott középiskolába játszódik, kb 5 percig. Rögtön az elején szembesülünk azzal,hogy ez bizony egy varázsló iskola (nem kell Harry Potterre gondolni ettõl független), ahova ráadásul az ország kiválóságai járnak. Hogy miben kiválóak? Abban,hogy az itteniek általában többször tudnak varázslatot használni mint az "átlag" emberek életük során. Ebben a világban ugyanis mindenki rendelkezik egy bizonyos számú mágia kapacitással. Az iskolában az átlag szint 8-12k "varázslövés" körül mozog egy diáknál, nem hiába frankó ez a suli, kivéve hõsünknél, mert neki összesen 8db lövése van egész életére. (Ez azért is gázos mert aki minden mágiáját elhasználja, az azonnal porrá válik és meghal. ) Egészen addig a bizonyos napig senki nem tudta,hogy hogy sikerült bekerülnie az iskolában, amíg egy orvosi vizsgálat során fény nem derült arra,hogy hõsünk felmenõi között a legnagyobb mágusok vannak. Ebbõl kifolyólag úgy néz ki a helyzet,hogy a gyereke lesz a világ legnagyobb mágusa. Nos ezután ugye mondanom sem kell,hogy ezután minden nõnemû egyén magának akarja szegényke génjeit :P  A történet persze azért tovább fog némileg bonyolódni ennél és néha talán még szomorú helyzetek is lesznek benne, de inkább azoknak ajánlanám akik szeretik a magic girles ökörségeket (pl. Ultra Maniac) és egy jót akarnak röhögni.

Pr3d4k1ng

Végig néztem a Fumoffut és ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ILYEN NINCS!!!!!! ENNYI BAROMSÁGOT MINT AMIT ÖSSZEDOBTAK A 15 RÉSZ ALADT!!!!.
fÁÁÁÁÁÁJDALOM. De föleg az uccsó rész :D
Agyzsibbasztó :haha:
:lol:

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

SaiyaGin

Quote from: NecridNaon beteg egy anime. én 10 részet birtam utána K.O. nem értem egy ilyen faxságra hogy tudnak a készítõk pénz dobni.

Így elsõre nekem is kicsit sok volt. ;)

SaiyaGin

Quote from: sirtomiSpriggan nekem is tetszett. Nem is tudtam mirõl szól amikor elkezdtem nézni, csak valami filmet akartam és egész jó volt. A vége tényleg kicsit gáz, de az animáció szép és a történet is elviselhetõ. Kis kikapcsolódásnak jó!

Sajnos egyáltalán egyáltalán nem tudtam élvezni, mivel a film nagy része éjszaka játszódott, így leginkább a kiáltásokat hallottam, miközben a töksötét képernyõt néztem. A Crystal Player meg nem játszotta le. :mad:  Ti mivel néztétek, hogy láttatok is belõle valamit? :confused:

sirtomi

Quote from: SaiyaGinSajnos egyáltalán egyáltalán nem tudtam élvezni, mivel a film nagy része éjszaka játszódott, így leginkább a kiáltásokat hallottam, miközben a töksötét képernyõt néztem. A Crystal Player meg nem játszotta le. :mad:  Ti mivel néztétek, hogy láttatok is belõle valamit? :confused:
MPlayerrel nézek mindent. Nem lehet hogy a monitorod sötét kicsit? :D

SaiyaGin

Quote from: sirtomiNem lehet hogy a monitorod sötét kicsit? :D

Meglehet.  :rolleyes:

death_scythe

Quote from: Alkyra:hahaha:
Köszönöm a tippet. A fejemben tartom.

Szívesen. :szívesen táblát tartó smiley:
Tényleg miért csak köszönöm táblás smiley van?:confused:
   
I am Madlax.  I am the pain when you touch the truth.  The existance born from sadness.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: PredakingVégig néztem a Fumoffut és ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ILYEN NINCS!!!!!! ENNYI BAROMSÁGOT MINT AMIT ÖSSZEDOBTAK A 15 RÉSZ ALADT!!!!.
fÁÁÁÁÁÁJDALOM. De föleg az uccsó rész :D
Agyzsibbasztó :haha:
:lol:
azért a sok lol mellett van benne elég erõteljes meghatás is. nekem nagyon bejött ami romantika ebben is volt - de a fumoffu rendõrség-takeover iszonyatjó :D:D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Moha

Quote from: ChristianA történet persze azért tovább fog némileg bonyolódni ennél és néha talán még szomorú helyzetek is lesznek benne, de inkább azoknak ajánlanám akik szeretik a magic girles ökörségeket (pl. Ultra Maniac) és egy jót akarnak röhögni.
Köszi az ajánlást. A Maburaho már lent van, de akkor most már tudom, hogy tényleg érdemes megnézni. ;)
Ja, és Ultra Maniac rulez! :D

Alkyra

Sob, én már mondtam neked Moha, hogy érdemes megnézni.:_piszka:
Olyan 7es értékelésû a cucc. Vannak nála jobbak.Olyan...Girls Bravo-hoz tudnám hasonlítani...egy kis érdekes mágiával s csavarral megtoldva.
([COLOR="White"] a fõhõs meghal a történet közepén s szellemként fog tovább élni.:D:D:D:D[/COLOR])

Moha

Quote from: AlkyraSob, én már mondtam neked Moha, hogy érdemes megnézni.:_piszka:
Olyan 7es értékelésû a cucc. Vannak nála jobbak.Olyan...Girls Bravo-hoz tudnám hasonlítani...egy kis érdekes mágiával s csavarral megtoldva.
Sajna a Girls Bravo-t sem láttam még.
Aztán ha te már említetted nekem, akkor szerintem azért vettem fel a listámra. :) Csakhát kicsit lukas az agyam. :rolleyes:

Most éppen az Air-t nézem és eddig ugyan nem túl sok minden történt, de az animáció, a szereplõk és a zene az tetszik. :)

Ready2

Quote from: MohaMost éppen az Air-t nézem és eddig ugyan nem túl sok minden történt, de az animáció, a szereplõk és a zene az tetszik. :)

namajd irj rola velemenyt. kenshin ova1 mellett a kedvenc dramam :)

Alkyra

Az Air egy barátom nagyon dicséri.Azt mondja nagyon szép a története.
Egyszer majd megnézem.

Ready2

Quote from: AlkyraAz Air egy barátom nagyon dicséri.Azt mondja nagyon szép a története.
Egyszer majd megnézem.
:tezsvir:

Maron

Quote from: AlkyraAz Air egy barátom nagyon dicséri.Azt mondja nagyon szép a története.
Egyszer majd megnézem.

Ez így igaz :) Utolsó pár részre ajánlott tárgy mellé: paírzsepi.

Christian

Girls Bravo egész jó volt. a volume kettõ viszont .. hát kb annyira illett oda minta Green Green TV utolsó része :D  Amúgy nem tud valaki még ezekhez hasonló animekat mondani? :) Nem találtam semmi vicceset mostanság.


Azoknak akik szeretik a régebbi animek grafikájá mint pl a Slayersét és értékelik a kicsit cinikus humort:
Gokudo   Az elsõ rész rosszul van rippelve szal ne lepõdjetek meg rajta,hogy érdekes lesz.

Lazzaret

Hát ez valami szörnyü. Beraktak egy új karit és baromi idegesítõ. Nem csak a viselkedése hanem a hangja is. Egyébként nem volt rossz. Volt benne egy két jó poén. Remélem ez az uj kari hamar kikerül a sorozatból.


www.arkangyalok.uw.hu

Manitu

Quote from: ChristianGirls Bravo egész jó volt. a volume kettõ viszont .. hát kb annyira illett oda minta Green Green TV utolsó része :D  Amúgy nem tud valaki még ezekhez hasonló animekat mondani? :) Nem találtam semmi vicceset
He is my master talán...