Heti Hírmondó (1.-6. szám)

Started by Ramiz, 2006-02-18, 11:39:52

Previous topic - Next topic

Ramiz

Újdonságok rovat:
Chronos visszatért?

Chronos, a fórum nagy öregje, aki arról híres, hogy az aktív tagok közül a legrégebben változtatott avatárt a fórumon (bár igaz, hogy csak most aktivizálta magát ^^) - és kérdéses, hogy valaha is volt-e más avatárja - újra postolt a fórumon! Az Offtopikban történt az eset, és több postot is írt az elmúlt este folyamán. Vajon visszatér a fórum aktív tagjai közé, vagy továbbra is csak a háttérbõl figyel? A választ a jövõ rejti magában.


Pletyka rovat:
Katz nagy K-sra változtatta a nevét?

Reméljük, hogy olvasóinkban van annyi megértés, hogy nem ellenõrzik rögtön a fenti pletyka valóságalapját néhány kattintással, mert az nem lenne szép dolog. Köszönjük.
Katz tényleg nagy k-sra változtatta a nevét? Izgatott sugdolózás, tippelgetés indult meg a fórumon, állítólag a kevéssé felügyelt Hentai vagy a Vampire topikok valamelyikében a zugfogadások is megkezdõdtek. Mindenképpen veszélyes feladat vár arra, aki elõször próbálja leírni a nevét nagy K-val, mert kisviragtól szerzett friss értesüléseink alapján az említett fórumozó álmában hagyományõrzõ 2. vh-s katonai gyakorlatra jár és véresen tér haza, most pedig egy Kalasnyikovot a vállához szorítva böngészi a fórumot, és azokra vadászik, akik elírták a nevét.
De vajon hogy van helyesen? Amíg ez ki nem derül, fokozott elõvigyázatosságra van szükség. Katz nevét mindig a mondat elejére írjátok, ez szerkesztõségünk elõvigyázatos javaslata.


Rejtvény rovat:
Mi lehet Rounin avatárjainak neme?

A lehetséges válaszok:
a) Férfi.
b) Nõ.
c) Mégiscsak inkább férfi... bár a fene tudja!
d) Valahol a férfi és a nõ között.
e) Valahol Michael Jackson és Terry Black között.
A válaszokat pm-ben ennek a kiadásnak az írójának kérjük küldeni.


Petinencia rovat:
Ramiz megutálta a sört?!

Egy õrült, kósza postban villant a gyanútlanul olvasgató fórumozók szemébe ez a mondat, melynek annyira nyilvánvalóan nem áll módjában a valósággal való találkozás szerencséjében részesülni, hogy több fórumozó lakásában megrepedt a plafon és két CRT monitor annyira megdöbbent, hogy a felirat ráégett a képernyõre, örök mementóként õrizve egy félresikerült, rossz viccet.
Szerkesztõségünk elve mindenekelõtt a diszkréció, ezért nem áll módunkban közétenni ama galád csirkefogó nevét, aki ezt a rémhírt leírta, de néhány információt azért elárulhatunk: neve egy híres matematikai konstans értékét rejti magában (és nem az "e"-t), neki a legnagyobb a rep powerje és ezen a fényképen középen látható. Neki tehát meg kell térítenie két monitor és néhány plafon árát, valamit büntetésül két hétig(!) nem ihat sört. Tapasztalatairól a "Kiszáradás, avagy élet(?) a sör nélkül" topikban ad számot.


Ízlésrendőrség rovat:
Shiroi HIM-et hallgat

Shiroi, Xipe mellett a metál topik másik oszlopos tagja, aki annyi embernek terjesztette már a fémzene vallását, jó hírét kockára téve bevallotta, hogy HIM-et hallgat, a tizenéves rocker lányok zenéjét!!! :eek: Xipe, a Tisztogató csak azért nem tagadta ki azonnal a metál topikból Shiroit (aminek már sok ember áldozatul esett, pl blarke, mondjuk egy diszkós ("Utánajárunk!") mit is keres ott?), mert nem jár a "Mit hallgatsz éppen?" topikba.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Ramiz

#1
Meglepetés rovat:
Nagy sikere volt a Heti Hírmondónak!

Mindenki meglepetésére a Heti Hírmondónak elsöprõ sikere volt: huszonhét(!) fórumozóból eddig senki(!) nem szavazott arra, hogy ez egy baromság(!), még poénból(!) sem! Köszönjük(!) az elismerést, és várjuk a cikkeket! (A fõszerkesztõ ugyanis nagyon(!) lusta.)


Pletyka rovat:
Pirula megtalálta önmagát!

Quote from: MemberSzerény fórumunk büszkesége, Jánossomorja díszpolgára egy reggel a tükörbe nézve arra lett figyelmes, hogy nem önmagát látja... Reggelihez készülõdvén enyhe örömérzet fogta el, pedig csak a szokásos vajaskenyeret készítette, s ezen lelki orgazmust a háttérben dübörgõ black metálnak tulajdonította... Ám folyó hó 21. napján megvilágosodott, miután Kazonokizu, a karcolt arcú diclonius-szamurájlány híreket hozott egy templomról, melynek szerzetesei az "Amit megeszel, az eggyé válik veled" elv helyett az "Eggyé válsz azzal, amit megeszel" elvet vallja, s Pirulát alapos vizsgálatnak vetették alá. Ez kimutatta, hogy DNS-ének 10%-a megegyezik a szája szélén található vegyületével... Sejtésüket megerõsítette, hogy Pirula aurája fehérré vált a benne található telítetlen zsírsavak hatására... Ezekután hõsün elhatározta, hogy a vajaskenyerek védõszentjévé válik és magától minden élvezetet megtagadva fogja hirdetni az igét, hogy híveivel kolostort alapíthasson, s végül mindannyian megtérjenek a nagy mennyei Vajaskenyérhez...


Apróhirdetés rovat:
Japán cseresznyefás képek

Falrafestéshez, minta céljából, japán cseresznyefákról anime-képeket keresek! Aki az épp aktuálisan nézett animéjében japán cseresznyefát lát, kérem, küldje el a látott rész adatait, vagy a cseresznyefa képét noriko-nak a falisakura@yahoo.com címre!
A végül felhasználásra kerülõ kép beküldõje nyer egy túrórudit és egy matricát kedvenc animekarakterérõl.
Beküldési határidõ: 2006. április 30.


"How to...?" rovat:
Jó tanács és segítség Anime és Manga rendeléséhez!

Quote from: LazzaretGondolom sokan vannak, akik szeretnék megszerezni kedvenc anime-jét vagy manga-ját eredeti példányban. Ilyenkor jön az elsõ probléma, hogy honnan is tudná beszezeni kedvencét. Mivel kevés üzlet van Magyarországon, ami kifejezetten ilyen tipusú áruk beszerzésével foglalkozik, felmerül a kérdés mégis honnan lehetne hozzjutni az adott termékhez. Általában az interneten keresztül lehet legkönnyebben hozzájutni kedvenceinkhez. Interneten sok olyan üzletnek van fent honlapja, amin keresztül meglehet ezeket rendelni. Amire nagyon oda kell figyelni, ha pl mangát rendel az ember, hogy az amit kinézett magának az mégis milyen nyelven rendelhetõ meg. Kevés oldal írja oda milyen nyelven található meg náluk az adott manga. Ez érvényes az animeknél is, habár azokba több nyelven van hozzá felirat. De én már találtam olyan DVD-t, amihez nem volt Angol felirat, csak Francia és Német. Ha meggyõzõdtünk errõl, akkor nincs más hátra mint regisztrálni az adott cég honlapjára és a terméket berakni a kosárba.
Utána jön a fizetés. Lehet bankkártyával átutalással vagy utánvétellel. Habár az utóbbi csak kevés helyen használható. Bankkártyás átutalásnál fontos tudni, hogy nem fogadnak el bármilyen kártyát. Ezt az adott oldalon fel is tüntetik. Általában Mastercardot vagy sima Visa (nem Visa elektron!!!) kártyát fogadnak el.
Mielött fizetnél bizonyosodj meg, hogy a gépeden nem fut semmilyen kémprogram, különben nagyon rá lehet fázni. Add meg az adataidat.
Mielött tovább lépnél ki kell választanod, milyen úton kézbesítsék a csomagodat. Általábban három féle variáció közül lehet választani. Repülõ, hajó vagy speciális, de az utóbit csak az adott ország lakói vehetik igénybe. A repülõvel küldött csomag általában  egy-két héten belül megérkezik, de hátránya, hogy sokkal drágább. A hajóval általában egy hónap az átfutási idõ, viszont olcsó. De sajna néha nam jól tárolják a csomagot, ezért erõs szagokkal is megérkezhett.
Ha ezzel is megvagyunk, akkor nincs más hátra, mint leadni a megrendelésünket és várni a csomagunk megérkezését.
Van néhány fontos dolog amire nagyon kell figyelni. Elõször is olvassuk el többször is a szerzõdését a cégnek. Fõleg arra, hogy válal-e garanciát arra, hogy ha útközben eltûnik a csomagunk és nem kapjuk kézhez. Ez sajna sokszor elõfordul. Arra is érdemes odafigyelni, hogy az adott országban milyen adó kulcsal dolgoznak (ÁFA). Azt sem szabad elfelejteni, hogy ha nem Európából rendeltük meg a terméket, arra VÁM-ot is kell fizetni. Habár néha ez már benne van a postaköltségben. Ha valami probléma merûl fel a endelésetekkel kapcsolatban, ne habozzatok írni a cégnek.Úgy nagyából ennyi lenne, amit szerintem nem árt tudni az internetes vásálásokról.Remélem hasznos tanácsokkal tudtam mindenkit ellátni.
Jó vásárlást kívánok mindenkinek!


Hírek rovat:
Terjed az Elfen Lied!

Nemcsak a madárinfluenza, hanem az Elfen Lied is tovább terjed! A fórumon is egyre többen hódolnak be neki. Az okok máig nem tisztázottak. Szerkesztõségünk az EL utáni híreket kutatva meglepõdve talált rá arra az érdekességre, hogy Bin Laden is megnézte a hírhedt sorozatot! Internetes blogján a következõket írja: "Most már látom, hogy több figyelmet kellett volna fordítanom a dizájnra és a PR-ra. Ha magam helyett egy meztelen és lehetõleg egy kicsit véres kislányt szerepeltettem volna a híres Bin Laden-videókon, akkor ma az egész világ mellettem állna, és sajnálna, amiért meg nem értett, ártatlan lélek vagyok, akit senki nem szeret és emiatt olyan erõszakos, pedig csak egy kis szeretetre vágyik."
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Ramiz

#2
"Utánajártunk!" rovat:
A zenei ízlés tovább sekélyesedik a fórumon!

Újabb és újabb rémisztõ eseményeknek lehettek tanúi a közelmúltban a "Mit hallgattál legutóbb?" topik rendszeres látogatói. Shiroi immár visszaesõként szerepel ebben a rovatban, ezúttal még a HIM-nél is alacsonyabbra merészkedett. Lythis pedig követi a Metál Fekete Papjaként öltözõ, ám valójában Egyre Fehérebb Lelkû mesterét, bár egyelõre még csak a HIM-hez próbálja szoktatni magát.

Háztáji hírek rovat:
Az USTEAM megtisztult?!

Jó öreg fórumunkra bizony ráfért egy kis tisztogatás. A módszerek tekintetében természetesen nem volt egyetértés, ám zsozso kezébe vette a dolgokat, és így a vitáknak vége szakadt. Az Offtopic és a Gratulációk topikok archiválásra kerültek és most már újra gyorsan betöltõdnek. A "Mit láttál legutóbb?" topiknak megváltozott a neve és máshova került, ami eleinte egy kis zavart okozott, de talán már mindenki kezdi megszokni az új helyét. Az Offopic gyûjtõthread pedig úgy, ahogy van, kikerült a post-számlálás alól, amely - elsõre meglepõ - lépéssel viszont kétségkívül csökkent a post-vadászok száma, és az Offtopic visszaállt régi tempójára, a hangulat is kezd visszatérni, amit sok fórumos bizonyára ugyanolyan örömmel üdvözöl, mint szerkesztõségünk.
Öreg fórum nem vén fórum! :kiraly:

Anime Magyarországon rovat:
Bemutatták az Akirát!

Telt házzal futott az Akira címû kult-anime premier elõadása! "Kiküldött" ^^ (önjelölt) tudósítónk, kikuchiyo jelentése szerint az elõadáson ráadásul posztert és evõpálcikát is osztogattak. Yikes!
A hazai ingyenes filmajánló (reklám)újságok próbáltak értelmesen nyilatkozni a nagy jelentõségû dologról. Meglepõ módon az Exit fogott a leginkább mellé, ami pedig a fiatalosabb és merészen szubjektívebb szokott lenni: Tetsuo nevét egyszer sem sikerült értelmesen leírni (két "Tsetsuo" és egy "Tsatsuo"), valamint azon mondatból, ahol a cikkíró leírta, hogy két különleges mentális képességekkel megáldott szereplõ van az animében ("Tsetsuo" és Akira), minden lelkesedését hiteltelenné téve elárulta, hogy még csak meg sem nézte a filmet. Ezúton is gratulálunk a nyomesz vivás csávónak, citromdíj jár az arcába.
Az Akira dvd-n is a boltokba fog kerülni, az ígéretek szerint japán szinkronnal is. Ez igen nagyon jó lenne. Mindenki vegye meg, aki tudja, és aki szeretné, ha más animéket is igyekeznének behozni kis országunkba.

Nem fizetett hirdetés rovat:
Cikkírók jelentkezését várjuk!

Szerkesztõségünk örömmel várja legalább azoknak az írásait, aki anno arra szavazott, hogy írna is a Hírmondóba. Persze aki csak elõfizetett, az is bármikor csatlakozhat a rendszeres vagy nem rendszeres alkotógárdához. ^^
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Ramiz

#3
Tényfeltáró rovat:
katz volt a flood oka?

Katz küldetésen van, elment, hogy megfegyelmezze a mit sem sejtő olaszokat, az offtopic pedig megint lassan halad, a múlté már a napi többoldalas szóáradat. Vajon van összefüggés a két tény között? Szakértőink egyike érdekes hipotézissel állt elő: valójában katz triggerelte a hatalmas floodokat, akár pm-es fenyegetésekkel, akár, ami szerinte valószínűbb, az illetők lakásába való behatolással és az ő nevük alatti postolgatással. Szakértőnknek elmagyaráztuk, hogy fél perc alatt, ami a különböző userek által postolt hozzászólások között eltelt, nem lehet keresztül-kasul szelni a várost, és még be is törni különböző lakásokba, valamint hogy az, hogy katz nincs itt éppen, nem feltétlenül áll kauzális összefüggésben azzal, hogy megszűnt az offtopik szétfloodolásának jelensége, pláne, hogy felmerül néhány sokkal valószínűbb ok, mint például az Offtopic thread kivonása a postcount alól vagy blarke távozása a fórumról :096: , aztán zsákba kötöztük és bedobtuk a Dunába. Kérjük a becsületes megtalálót, hogy ne engedje vissza hozzánk. Köszönjük.


Rendezvények rovat:
USteam-es részvétel és minimeet a Titanicon

Fórumozó közösségünk sokfelé irányuló érdeklődését mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a Titanic filmfesztivált is sokan látogatták, a legkülönfélébb filmeken találkozhattunk egymással. A rekordot a Call of Cthulhu-s hat fős minimeet tartja. Meglepetésember is volt noriko személyében, aki a fórumon ritkán látható, de él és virul. :)


   !REKLÁM!                                                  !REKLÁM!                                                  !REKLÁM!

Igyál sört! - Sör. Nagyon jó inni.
   !REKLÁM!                                                  !REKLÁM!                                                  !REKLÁM!


Fórumtalálkozó rovat:
PORNÓ!!!

Először is: bocsánat az alcímért, csak figyelemfelkeltésből volt rá szükség.
Az óbudai fórumtalálkozóról lesz szó, ami egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és egyre mozgolódik, láthatóan kinőni igyekszik magát. A vetítés utáni kajálással és teázással egybekötött csevegés és eszmecsere ötlete jó fogadtatást kapott, talán még szokás is válhat belőle, most pedig egy régi ötlet - a sörözésé - kezd csírázni, reméljük, hogy jó öntözést (haha) kap és szárba szökken.
(Tényleg, nem akarom mindig felhozni az alcímet, bár jó volt a Wicked City és érdekes reakciók születtek... kecsap felváltva sokallta és kevesellte benne az alcímben szereplő dolgot, Necrid, az usteam hentai-guruja szintén nem értékelte ezeket a betéteket, Shiroi pedig egyenesen meghasonlott önmagával, zavartan nevetgélt (bár ez talán csak a Rin által a fülébe sugdosott sztoriknak köszönhető?) a hátsó sorban.)
Lényeg a lényeg, reklám az még a rossz bornak is kell, a jónak meg csak jót tesz, gyertek meetre, "jer have somefun"! (Egyébként a "meet" az helyesen "meeting", de lehet, hogy most már új szót csináltunk, és úgyis mindenkinek berögzült.)
(A szavazáson pedig voksoljatok a La Blue Girl Live Action-ra, ha mégis tetszik az alcím. ^^)


Háztájunk rovat:
Megint megújult az USteam

A múltkori tartalmi változások után (postcount és társai) most kívül is újjászületett az USteam fórum. Kinek bejön, kinek nem, mivel muszáj volt váltani, érdemes megszeretni. Akinek pedig mégsem elég ehhez a néhány hasznos újdonság, mint például a pm-ek könnyű átláthatósága, a nemek kiírása a profile-ban vagy a karma (a reputation kellemes mértékű gyengítése, sajnos komment lehetősége nélkül), azok gondoljanak arra, hogy a mondás szerint a változatosság gyönyörködtet. Hátha ez segít.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Ramiz

#4
Tényfeltáró rovat:
Nagy felismerések a Társkapcsolatok topikban

Mert ha egyszer nekiülünk egy problémának, akkor az meg lesz oldva és kész! Néhány nap alatt lejátszódott a Társkapcsolat topik tündöklése és bukása - hat oldalon. Igazán a mélyére ástunk a dolgoknak, tisztáztuk a félreértéseket és a nagy erőfeszítésnek és a sok őszinte véleménynek és gondolatnak hála végül rájöttünk, hogy nem értünk semmit, amit eddig nem értettünk, plusz még azt sem, hogy miért is ilyen bonyolult minden "emberi ügy", amikor még az olyan marha összetettnek tűnő dolgokat is le lehet írni pár sor képlettel, mint mondjuk a gravitáció.
Stephen Hawkingnak pedig azt szeretnénk üzenni, hogy - megelőzendő egy kínos, nagy pofáraesést - adjon lejjebb a célkitűzéséből, és a TOE-egyenletek helyett próbáljon egyelőre TOEEW-egyenleteket felírni (Theory Of Everything Except Women).


   !REKLÁM!                                                  !REKLÁM!                                                  !REKLÁM!

Egyél zsíros kenyeret! - Zsíros kenyér. Remek alkalom egy sörre.
   !REKLÁM!                                                  !REKLÁM!                                                  !REKLÁM!


Rendezvények rovat:
(egyben:)
Fórumtalálkozó rovat:

USteam-es meet a Margit szigeten

Hatalmas sikere volt a hatalmas szabadtéri söröz... illetve szóval a Margit szigeti USteam fórumos találkozónak. Ebben nagymértékben közrejátszott Zsiga karton HB söre, az illusztris társaság és a jó időjárás. Az eseményeket Zsiga örökítette meg Canon szettje állandó szétszedésével és összerakásával (bár lehet, hogy fényképezett is közben néha). Ennek örömére(?) megalakult a Heti Hírmondó színes-szagos képes magazin melléklete, a Havi Képmutató, amely szintén rólunk fog szólni, csak másképp, ld. a HQ-n bővebben. További eldöntendő kérdés a HK-val kapcsolatban, hogy nevek is kerüljenek-e rá fel, elősegítendő, hogy a friss meetesek rögtön ismerősként tekintsenek fórumon megismert cimboráikra, avagy ez inkább hanyagolandó-e (az orgyilkosok munkájának megkönnyítése végül is nem célunk).
Végezetül egy jótanács azok számára, akik legközelebb eljönnének a talira (és hozzánk, lokálpatrióta pestiekhez hasonlóan nem ismernek semmit Budapestből, ami a pesti parttól nyugatra van): Az Árpád híd - a józan logikának és a tisztességes észérveknek homlokegyenest ellentmondva - nem csak a Hajógyári szigetre, de a Margit szigetre is támaszkodik és visz, továbbá a budai oldalról az Óbudai Társaskör felől a Margit szigetre igyekezvén a jobb oldali, szélesebb hidat célszerű igénybe venni (aka Árpád híd), a bal oldali kisebb sunyi hidakon (aka Sunyi Kisebb Hidak, Amit Csak Nyáron, Sziget Fesztiválra Menvén Vesz Igénybe Az Ember, De Már Akkor Sem, Mert A Sziget Már Rég Nem Az, Ami Volt) keresztül ugyanis csak akkor lehet eljutni a Margit szigetre, ha az ember a Hajógyári sziget egyik magánkikötőjében elköt egy csónakot, avagy úszik egy kicsit a Dunában.


   !REKLÁM!                                                  !REKLÁM!                                                  !REKLÁM!

Gyere te is fórumos találkozóra! - Meet. Jer have somefun!
   !REKLÁM!                                                  !REKLÁM!                                                  !REKLÁM!


Háztájunk rovat:
Visszatérő Nagy Öregek

Először is: bocsánat az alcímért, nem Cthulhu-ról és a tenger mélyén szunnyadó más elképzelhetetlen rémségekről lesz szó, remélem senki sem ijedt meg komolyabban.
Régi fórumozók tértek vissza közénk, ki hosszabb, ki rövidebb eltávról. Katz, akinek a nevét mindig a mondat elejére érdemes írni (lásd vonatkozó értekezésünk a Heti Hírmondó 1. számában), Olaszországból tért vissza közénk a neten egy kis könnyű tavaszi vadászatról, bár IRL még messze van, ahogy Bonci is, aki végre eléri kintről is a fórumot, ignus pedig csupán egy-két rövid ájmbekk postra tért be, aztán megint eltűnt az internet végleten pusztaságán. Az ördögöt nem festjük a falra, viszont ha ez a felfestés-megjelenik dolog igaz, akkor szeretnénk megemlíteni és ezzel e fórum virtuális falaira festeni Nephilim, Sephiroth és Tiaro komát, akiket legalább ilyen nagy örömmel üdvözölnénk újra körünkben.



   !REKLÁM!                                                  !REKLÁM!                                                  !REKLÁM!

Írj cikket a következő Hírmondóba és pm-ezd el nekem! - Írjatok, cimborák!
   !REKLÁM!                                                  !REKLÁM!                                                  !REKLÁM!
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Ramiz

"Kékfény!" rovat:
Valaki meghekkelte Predaking userjét!

Rendőrségi nyomozócsoportunk egy rémisztő bűnügyre bukkant: valaki ellopta vagy feltörte Predaking jelszavát és a nevében postol!
A felfedezést annak köszönhetjük, hogy (az ezidáig ismeretlen) tettes hibát vétett - azaz éppen ellenkezőleg: nem követett el semmilyen hibát az ominózus postban. Predaking egyelőre pozitívan reagált az esetre (kommentárja néhány "lol" vigyori), de a tény attól még aggasztó marad: tán nincsenek biztonságban felhasználóink?
A PARANOIA GYORSAN TERJED, EZÉRT KÉRJÜK, NE BÍZZATOK SENKIBEN!


"Közösség" rovat:
Újak és régiek

Megállás nélkül gyarapszik fórumunk, ami örvendetes hír. Tudósaink - Member gondolatindító megjegyzése nyomán - arra is fényt derítettek, hogy egy érdekes fizikai jelenség áll a háttérben: az új userek regisztrálása, hasonlóan a fényhez, csak kvantumokban fordul elő, bizonyos új user mennyiségnél kevesebb egyszerre nem regisztrálhat a fórumra. Az, hogy ha - pusztán kísérleti jelleggel - valaki hajnali kettőkor próbál egyedül regisztrálni, mi történik, még nem sikerült rájönni. Vajon olyan userek jönnek létre, akik mögött nem áll emberi felhasználó, aztán bolyongani kezdenek a neten, lassítva annak működését? Esetleg Rounin kényszeresen azonnal felébred és még néhány alteregóját regisztálja a fórumon, csak hogy kiteljen a szokásos user-kvantum adag? Vagy talán megsemmisül az univerzum? Mindenesetre a probléma tisztázásáig, kérjük, mindenki regisztáljon csapatosan és fokozott elővigyázatossággal!
A PARANOIA GYORSAN TERJED, EZÉRT KÉRJÜK, NE BÍZZATOK SENKIBEN!
A régi tagok közül pedig Chronos bukkant fel váratlanul, és váratlan, tömör megnyilatkozásaival sokkolt minket: egyes topikokon jót nevetett, de nem tetszett neki (2006-os anime szavazás), addig más topikokon csak simán jót nevetett (moderátorsággal kapcsolatos szavazás topikja),


"Kultúra" rovat:
Mit csinálnak az otakuk, amikor nem animéznek?

A Külvilág topik utóbbi időkből származó postjainak részletes kielemzése után kijelenthetjük, csupán három dolgot:
1.) Zenét hallgatnak.
2.) A Pókember 3-at nézik.
3.) A Heroes-t nézik.

A PARANOIA GYORSAN TERJED, EZÉRT KÉRJÜK, NE BÍZZATOK SENKIBEN!


"Háztáji" rovat:
Kik tudnak még az usteam-ről és az f1p-ről?

Érdekes (és gyors) véget ért az a vita, ami az usteam és az f1p "elrejtéséről" folyt, méghozzá egyszerűen megszerezhető tények miatt:
Google 1
Google 2
Mit is mondhatnánk?...
A PARANOIA GYORSAN TERJED, EZÉRT KÉRJÜK, NE BÍZZATOK SENKIBEN!


"Fórumos tali" rovat:
Rég volt tali!

Hát ja. Mindenki tanul.
Péntek, öt óra, Óbester? :D :lazza:
A PARANOIA GYORSAN TERJED, EZÉRT KÉRJÜK, NE BÍZZATOK SENKIBEN!


edit az újaknak :D : ne ide kommenteljetek! hanem ide ni.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!