Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Topics - Pirula

#1
Mert még nincs neki, pedig egy olyan sorozat amirõl aztán lehet bõven filozofálni, megmondani okosságokat. Nagy hûhó sosem volt igazán körülötte mert nem tartozik a könnyen nézhetõ animék közé, de ettõl még mind zenéjében mind grafikájában, történetében a legjobbak közé tartozik.
Vélemények?
#2
Ramiz és Raggie kollégával beszéltünk még a gasztronómia téma kapcsán hogy lehetne szervezni valami közös bográcsolást/grillezést, igény szerint borok/sörök kóstolgatásával egybekötve. Ez odáig fajult hogy felvetettem a következõket:
Mivel úgyis szervezõje vagyok egy ifjúsági találkozónak Hanság-Nagyerdõn (Jánossomorja és Csorna között egy eldugott erdészház környékén), nyélbe lehetne ütni a dolgot úgy hogy egy kisebb csapat összeverõdik a fórumról és elruccan ide. Ennek ugyanis elõnye lenne hogy mint regisztrált csapat 3 napon ingyen étkeztetésben részesülnének és tartanánk fenn számukra sátorhelyet. A rendezvény tök ingyér' van, idõpontja júli 15.-17. de lehet jönni nulladik napra is.
Akit érdekel esetleg az írjon ide, aztán megbeszéljük a dolgokat.
Ja, és ha van valaki aki mondjuk valamilyen ifjúsági szervezet tagja, vagy valamilyen elõadható produkcióval rendelkezik, és szeretnének részt venni, szintén szóljon, megoldható a dolog.
Infók:
A találkozó honlapja
Balassi Bálint Ifjúsági Klub (szervezõk)