Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Pi-Tec

#1
Quote from: RamizAz 1. és a 3. pont alapján nekem bejönne, az 5. elrontaná az egészet. A 6. a legtöbb animére jellemzõ.
A regényed fent van az Írásokban?
Nincs, és biztos nem is lesz, amíg kész nincs. De a brutalitás abban is nagy, könnyedén távolítok el pár igen igényesen bemesélt szereplõt.
#2
Quote from: RamizMert egy szúnyogot nem érint érzékenyen, ha meghal egy másik, de az emberek közül néhány ragaszkodik néhány másikhoz.
Honnan tudod te azt, hogy hogyan érinti õket!?! Mellesleg az tökmindegy, engem nem az érzelmek vezérelnek. Illetve van egy, ami befolyásol, de az úgyis átsejlik az írásaimon, hogy nem a ragaszkodás. És ne mondd, hogy mi lenne, ha pl. az halna meg, aki a legközelebb áll hozzám, mert az már megtette, és ettõl se változott meg a hozzáállásom (bár azért fájt, de megérdemeltük - és aki megérdemli, az kapja is meg). Szóval: Lucy-vel értek egyet, és kész!!

(Ne tekintsd ellened irányuló offenzívának, csak a nézeteimet védem.)
#3
Offtopic / Bemutatkozások
2004-11-12, 12:09:11
Üdv!! :uzi:

Asszem, már be sem kell mutatkoznom, mert elcseppentettem pár infót mindenfele... Na nem baj, azért itt vagyok, megmutatom magam és az én kis Lucy-met, szóval ennyit errõl, egyébiránt az agresszívabb nem képviselõje vagyok, nem a gyengédebbiké. Akinek nem tetszik, hogy nõ az avatarom, az meg így járt. Aki pedig sokat csípkelõdik, az meg :uzi: .
#4
Offtopic / Szerepjátékok
2004-11-12, 11:59:52
Üdv itt is! :uzi:

Naszóval, ide is vág talán kicsit, mert a TCG is RPG féleség, hogy a Magic: the Gathering kártya új kiegészítõjéhez commentet írtam a games/stratégia alatt, de a lények, hogy idevág, mert keleti, de nagyon a szett. Vagy katt a Magic honlapra: :kiraly:
#5
Games / Stratégiai játékok
2004-11-12, 11:54:56
Üdv! :uzi:

Magic: the Gathering TCG (kártyajáték) új kiegészítõje, a Champions of Kamigawa a keleti mitológiát dolgozza fel. Aki már gyûjtögette, annak ajánlom megkukkantani a //www.magicthegathering.com-on, mert ezt a kiegészítõt nem lehet kihagyni. Rengeteget fejlõdött a szabályrendszer is, meg persze bekerültek japán kártyatervezõk, festõk is (de azért nem lett bishoujo-s meg bishounen-es a grafika, de akkor is idevág és kész!) :hopp:
#6
Helló! Elfen Lied-bõl megtanultam: Az ember fáj a Földnek, ezért idõrõl idõre ki kell ritkítani, csak a legnemesebb vérvonalakat meghagyva. :uzi:

Ja, és az ártatlanok bántalmazása egyáltalán nem bocsánatos bûn. (Azaz egy szúnyogot le lehet csapni, mert "veszélyes", de egy kutyát megkínozni, ha nem támad ok nélkül, már bûnnek minõsül. Mellesleg az ember nem is veszélyeztetett faj. Miért ne lehetne rájuk is vadászni néha? gladiátor meccsek, meg ilyenek, nem?) :teccik:  :beeee:
#7
Anime társalgó / AMV = Anime Music Video
2004-11-12, 11:25:14
Üdv mindenkinek! :uzi:

Nah, itt is bemutatkoztam, úgyhogy gyorsan nyomok valami ontopic-ot: akit érdekel, megalkottam egy Elfen Lied AMV-t Marilyn Manson "Use Your Fist And Not Your Mouth" címû dalocskájára. Igyekeztem nem sok poént ellõni magából a sorozatból, de az elsõ öt perc (meg persze ezáltal pár késõbbi jelenet) atmoszférája nagyon átjön rajta. Mivel erõszakos és minden szempontból cenzúrázatlan klip, nem ajánlom érdemi gondolkodásra képtelen nyárspolgároknak, csak olyanoknak, akiket a látszólag céltalan cselekedetek után érdekel, hogy mi a fenéért történt mindaz, amit láttak. (Akkor pedig végig fogják nézni a sorozatot is. :rotflol: ) Szóval a filmen ott a (18) karika.
#8
Nos... Ez kellemes topic, és Hi! mindenkinek, kellemes mondatösszefûzés és a barokk stílus felelevenítése céljából.

Az Elfen Lied eléggé közel jár az igazsághoz, csak párszáz résszel rövidebb a kelleténél, illetve még nem láttam az utolsó részt, ami éppen most kerül fel a gépemre.

De amik lennének a SAJÁT OVÁ-mban:

- 100% naturális helyzetábrázolás (vér, zsigerek, nemiszervek, nemi élet, stb.)
- Valami gregorián hangzású zene, jól megturbózva valami agresszív techno/metal atmoszférával, de persze függene a szitutól is)
- Morbid humor, erotikus humor, fekete humor, helyzetkomikum
- Misztikum, mítosz, jól felépített világ
- Romantikus naplementék, brutális mészárlások, rengeteg lelkizés és elgondolkodtató monologizálás, filozófia
- Relatív szereplõk (azaz valahol mindegyiket meg lehet érteni, hogy azért olyan, amilyen, mert lehet, hogy te is olyan lennél, ha azok történtek volna veled)

Pl. alkalmas lenne rá a félkész sci-fi regényem is: CAT - A fekete hold éjszakája.
#9
Anime társalgó / Elfen Lied
2004-11-12, 10:51:52
Üdvözlet, kedves fórum! :uzi:

Nekem a legfrissebb animé-m, amit láttam, az Elfen Lied. Imádom!! Hogy miért? Mert emberek halnak meg benne. Mert kegyetlen. Mert elgondolkodtató. Mert az utolsó részig mindig kiderül valami. Mert a diclonius-ok ANNYIRA ÉÉÉÉDÍÍÍK!!! :appl: