Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Én


.Attila

Miért járnak a nők csoportosan wc-re?

[spoiler]
QuoteHát igen....
A nagy titok a nőkről és a wc-kről
Kislány korodban anyukád mindig elvitt a mosdóba, megtanította, hogy legelőször le kell törölni a wc-deklit wc-papírral,majd ezt követően kis darab wc-papírkákat tett a wc-dekli teljeselületére. Végül megtanította: "Soha ne ülj rá a nyilvános vécékre". Ezt követően megtanította "a pózt", azaz, hogy tartsd meg az egyensúlyodat a vécé felett úgy, hogy rá se ülj és ne is érj hozzá a felületéhez. "A Póz" megtanulása olyan első leckék egyike egy kislány életében, amely végigkíséri őt egész hátralévő életében. De még felnőttként is nehéz megtartani amikor a húgyhólyagod a kidurranás határán van.

Amikor el "KELL" menned vécére nyilvános helyen azzal fogsz szembesülni, hogy akkora sort kell végigállnod, mintha ott bent nem más, mint Brad Pitt várna rád. És vársz., mosolyogva, kedvesen és látod ahogy a többi nő is diszkréten keresztbe teszi a lábát és a kezét, ami a hivatalos kifejezése annak, hogy "behugyozom".
Végül rád kerül a sor de hirtelen megjelenik a tipikus anyuka azzal, hogy "ne haragudj, a kislányom nem bírja már tovább". Ekkor végignézed az összes többi helyiséget is, hátha nem látsz valahol lábakat. Mindegyik foglalt. Végre, valamelyik kinyílik és ráveted magad, szinte kiszeded az illetőt, aki éppen jön ki.
Bemész és konstatálod, hogy a zár nem működik (sosem működik), nem baj.
Rátennéd a taskád az akasztóra de nincs (sosincs), gondolod majd a kilincsre, az sincs, ezért szemügyre veszed a területet, lenézel a földre és látod, hogy gyanus meghatározhatatlan víz van a földön, nem mered a földre tenni, inkább a nyakadba akasztod, miközben nézed, hogy himbálózik alattad, nem beszélve arról, hogy szinte megfojt, mert annyira tele van, hogy alig bírod el olyan dolgokkal amiket szép lassan tettél bele, de a nagyrészét nem is használod, de mégis ott van hátha kelleni fog valamikor.

De visszatérve az ajtóra. Mivel nem volt rajta zár, az egyetlen módja, hogy zárva tartsd az, ha az egyik kezeddel fogod, miközben a másikkal egy rántással lehúzod a bugyid és odateszed magad "a pózba". Micsoda megkönnyebülés!!!... Ahhhh. Végre! És akkor hirtelen érzed, ahogy a combjaid elkezdenek remegni. mert lógsz a levegőben, a lábaid behajlítva, a
bugyid elvágja a vérkeringésedet a combjaidban, a kezed amely tartja az ajtót kinyújtva és egy 5 kilós táska a nyakadban. Nagyon szeretnél leülni, de amikor bejöttél nem volt időd letörölni a vécédeklit és bevonni papírral. Valószínüleg nem történne semmi, ha leülnél, de anyád szavai visszhangoznak a fejedben: "sose ülj rá a nyilvános vécékre", ezért úgy maradsz "a pózban" remegő lábakkal.
De jaj. egy rossz kalkuláció miatt érzed ahogy egy vékony sugárban végigcsurog a pisi a fenekeden, talán a harisnyád is olyan lett!!! Egy kis szerencsével megúszod, hogy a cipődet ne érje, de hát óriási koncentrációt ígényel megtalálni a helyes "pózt".

OK, próbálod elfelejteni ezt a szerencsétlenséget és inkább elkezded keresni a wcpapírt, de . a k. életbe!!! Üres, nincs papír (mindig üres)! Ekkor esdekelve könyörögsz, hogy legyen a táskádban az 5 kiló lom között egy nyomorult papírzsebkendő, de ahhoz, hogy megkeresd el kell engedned az ajtót. Egy pillanatra kételkedsz hátha valaki pont akkor nyit majd be, de nincs mit tenni muszáj elengedni. És persze, hogy amikor elengeded valaki belöki az ajtót, amit meg kell
fékezned egy erős, gyors és nagyon határozott mozdulattal miközben kiordítod: FOOOOOOOOGLALT!!! Viszont ekkor megbizonyodsz, hogy mindenkihez eljutott ez az informació, aki kint várakozik, ezért az ajtót már nyugodtan elengedheted, hiszen senki nem fog újra rádtörni (ebben mi nők, nagyon tiszteljük egymást) és végre nyugodtan elkezdheted keresni a papírzsebkendőt. Szeretnéd mindet felhasználni, de tudod, hogy micsoda kincset érhet hasonló esetben, ezért elteszel egyet.

Ekkor már számolod a másodperceket, hogy végre kimehess, mert rajtad a kabát, hiszen nincs akasztó, ömlik rólad a víz, őrjítő, milyen meleg tud lenni ezekben a pici helyiségekben, ráadásul ebben az erőltetett testtartásban, amiben még mindig vagy a vádlid már majdnem szétrobbant.
Nem beszélve, hogy rád törték az ajtót, megfojtott a táskád, csorog az izzadság a halántékodon és a végigcsurgott lábadról.
És tudod, hogy anyukád most nagyon szégyenkezne miattad, ha így látna, mert az ő feneke sosem ért hozzá egyetlen nyilvános vécéhez sem és hát valljuk be, "nem tudhatod milyen betegségeket lehet összeszedni egy ilyen helyen"... már teljesen ki vagy merülve, amire felállsz, nem érzed a lábaidat sem, gyorsan magadra húzod a ruhádat és lehúzod a wc-t.

Ezután átmész a kézmosóba. Minden tiszta víz, nem engedheted el a táskádat, a válladra helyezed. Nem tudod, hogy működik a csap, olyan sok fajta szenzoros csap van manapság és addig érintgeted amíg egy hajszálvékony hideg vízsugár meg nem jelenik. Gyorsan beszappanozod a kezed, megmosod egy olyan pózban, mintha a notre-dame-i toronyőr púposa lennél, hiszen nem szeretnéd, ha lecsúszna a táska a válladról.

A szárítót már nem is használod, hanem gyorsan beletörlöd a gatyádba, mert ugye nem fogsz egy egész papírzsepit erre áldozni és kimész.
Ha szerencséd van nem húzol magaddal egy darab papírzsebkendőt a cipődön vagy ami még rosszabb nem akadt fent a szoknyád a harisnyádban amikor fénysebességgel felrántottad magadra a ruhádat és kivillant a feneked.

Ekkor meglátod a pasidat, aki bement a férfi vécébe, kijött és még egy újságot is volt ideje olvasgatni, míg rád várt. "Miért voltál bent ilyen sokáig?" -kérdezi az idióta..
És csak ennyit válaszolsz: "Sokan voltak".
Ez az oka annak, hogy a nők csapatostul mennek mindig a mosdóba, szolidaritás miatt, mert amíg bent vagy az egyik tartja a táskádat és a kabátodat, a másik az ajtót és a harmadik beadja a papírzsebkendőt az ajtó alatt és így sokkal gyorsabb és könnyebb megtartani a "pózt" és a méltóságodat.

Köszönöm mindazoknak akik, voltatok velem mosdóban és voltatok fogasok vagy tartottátok az ajtót!!!...

De ez az email minden olyan férfinak is szól aki eddig nem értette, miért mennek a nők egyszerre vécére . íme a válasz.
[/spoiler]

Selmo


A tökéletesség unalmas.


.Attila

Apró megjegyzés, hogy a lány, aki elküldte nekem ezt, mondta, hogy bár persze el van túlozva kissé, de igaz a dolog alapja.

Kvikveg

Quote from: .Attila on 2009-09-08, 13:18:49
Apró megjegyzés, hogy a lány, aki elküldte nekem ezt, mondta, hogy bár persze el van túlozva kissé, de igaz a dolog alapja.
+1
Es meg nem irta, hogy sok barom ugy tervezi a wc-t, hogy az ajton kivul tancteremnyi hely van, de ha a "poz"ban van az ember, akkor beveri a fejet az ajtoba. Vagy mint Ferihegy 1 terminalban, olyan magasan van a WC, hogy szinte lehetetlen a "poz"-t megtartani... es mellesleg ott is bevered a fejed a falba. Szerencsere a tobbseguk OK. Kiveve amikor uszik a "viz"ben valamelyik. Na akkor jon a nadragszar folturese, gatya letolasa, aztan hirtelen odakapas amikor az egesz le akarna csuszni.
De eddig meg sosem vizeltem le magam. /me lenni buszke.
Miert nincsen a noknek is futyije? Annyival egyszerubb lenne, komolyan.  ::)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék


.Attila

Quote from: Kvikveg on 2009-09-08, 19:24:00
Miert nincsen a noknek is futyije? Annyival egyszerubb lenne, komolyan.  ::)

Valami papírtölcsérszerű dolgot kitaláltak, hogy így a nők is tudjanak állva pisilni, mondjuk piszoárnál.
Ha ez ennyire általános probléma, akkor vajon miért nem dolgoztak még ki valamilyen megoldást? Ez alapján úgy tűnik, hogy a japán guggolós wc jobb megoldás, legalábbis a nőknek. Nekem kifejezetten nehezebb volt elvégeznem súlyosabb dolgomat egy guggolós wc-ben. Valahogy nem is volt kedvem megírni a blogban ebbéli tapasztalataimat :)

Kuroi Tenshi

#5498
Quote from: Fazék on 2009-09-08, 19:28:45
Quote from: Kvikveg on 2009-09-08, 19:24:00
Miert nincsen a noknek is futyije? Annyival egyszerubb lenne, komolyan.  ::)


:rotfl:

Quote from: .Attila on 2009-09-08, 19:29:09
Valami papírtölcsérszerű dolgot kitaláltak, hogy így a nők is tudjanak állva pisilni, mondjuk piszoárnál.

Ezt ki is figurázták valamelyik német viccműsorban:
a nő bemutatta az eldobható hajtogathatós papír-műanyag
vizelő-célszerszámát, majd elfordult, és ott, a hálószobája
közepén egy nagy üvegváza-formájú edénnyel be is mutatta
a használatát. Alatta a kommentár: "Gratulálunk. A nők 200x-
re eljutottak oda, hogy feltalálták az eldobható papír műkukit,
amivel állva is lehet pisilni. Talán már csak pár évszázad, és
feltalálják az eldobható papír műagyat, amivel rájönnek, hogy
ezt mégsem a szoba közepén, az üvegvázába kéne..."

Kvikveg

Quote from: Fazék on 2009-09-08, 19:28:45
Quote from: Kvikveg on 2009-09-08, 19:24:00
Miert nincsen a noknek is futyije? Annyival egyszerubb lenne, komolyan.  ::)

:lol: :lul:

A hagyomanyos WC tokeletesen megfelel amugy csak nem barom modjara kene pozicionalni.
A guggolos az oregebbekkel/KO terddel rendelkezokkel kiszuras.

Ezt a papiros cuccot meg nem hallottam, de nagyon vicces.  :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

LiaLia

Quote from: .Attila on 2009-09-08, 00:39:34
Miért járnak a nők csoportosan wc-re?
Nos igen, nem egyszerű időnként a helyzet. És van némi túlzás benne, de a nagy része tényleg. Meg is lepődtem, ahogy olvastam összefoglalva, micsoda mutatványokra vagyunk képesek.  :smile:
A "legjobb" a magyar vonatokon, amikor szűk a hely, semmihez se akar hozzányúlni az emberlánya, mert minden mocskos, közben egyébként is két lábon kell egyensúlyozni a művelet miatt, és úgy zötyög a vonat, akkorákat mozdul a vagon, hogy lehajolt helyzetben simán az ablakba lehet fejelni  :cool:


Moha

Quote from: .Attila on 2009-09-08, 13:18:49
Apró megjegyzés, hogy a lány, aki elküldte nekem ezt, mondta, hogy bár persze el van túlozva kissé, de igaz a dolog alapja.
Évezredes titkoról lebbent le a fátyol! :)
[spoiler=and also...]Köszönöm Istenem, hogy férfinak születtem!  :borul: ^^ [/spoiler]

Quote from: Kvikveg on 2009-09-08, 19:24:00
Miert nincsen a noknek is futyije? Annyival egyszerubb lenne, komolyan.  ::)
Take a look at this. :)

Quote from: Fazék on 2009-09-08, 19:28:45
Quote from: Kvikveg on 2009-09-08, 19:24:00
Miert nincsen a noknek is futyije? Annyival egyszerubb lenne, komolyan.  ::)

Agree! Dickgirls are a no-no! :)

Quote from: .Attila on 2009-09-08, 19:29:09
Nekem kifejezetten nehezebb volt elvégeznem súlyosabb dolgomat egy guggolós wc-ben. Valahogy nem is volt kedvem megírni a blogban ebbéli tapasztalataimat :)
Lehet, hogy kényelmetlenebb, de legalább nehezebben kapsz aranyeret (legalább is én így olvastam).

Quote from: LiaLia on 2009-09-08, 23:16:29
A "legjobb" a magyar vonatokon
Érdekes.... nekem szerintem még egyszer nem kellett WC-znem vonaton. Persze a nők hólyagja kisebb...

.Attila

Quote from: Moha on 2009-09-09, 02:03:12
Take a look at this. :)

QuoteThe world is your urinal.

No... just no.

QuoteI can write my name into the snow.

Ezt kétlem valahogy. A cucc elég merevnek tűnik, mozgatni nem mozgathatja, mert ha elmozdul... Max. ha az egész altestét mozgatja, de valahogy ezt is kétlem, hogy menne.
Minden azért nem jöhet össze.

Dreamcleaver

Quote from: Moha on 2009-09-09, 02:03:12
Quote from: LiaLia on 2009-09-08, 23:16:29
A "legjobb" a magyar vonatokon
Érdekes.... nekem szerintem még egyszer nem kellett WC-znem vonaton. Persze a nők hólyagja kisebb...
A férfiak meg többet isznak.  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Xzone


Flaser

Quote from: Moha on 2009-09-09, 02:03:12
Quote from: Kvikveg on 2009-09-08, 19:24:00
Miert nincsen a noknek is futyije? Annyival egyszerubb lenne, komolyan.  ::)
Take a look at this. :)

Ah, tévedésben éltek!
A lányok is tudnak állva pisilni, méghozzá minden eszköz nélkül, csak gyakorolni kell. Igaz ehhez meg kell fogják a szeméremajkaikat, de a fiúk is meg kell fogják a fütyijüket ha nem akarják eláztatni a WC-t úgyhogy kb. ugyanaz.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Zsiga

+1
Akinek volt rocker barátnője az tudja hogy perfektül tudnak a nők is piszoárt használni. :D

Nakedape

http://xkcd.com/634/

amúgy meg az meglepett, hogy mindig "poz" kell, vonaton, szórakozóhelyen pl oké, de ffi wc-ben azért szoktam látni (étterem, iskola) olyat ami ráülhető, ha olyan dolog van.
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

.Attila

De a férfiak sokkal kisebb eséllyel kapnak, ill. terjesztenek ilyen módon nemi betegségeket, fertőzéseket, gombákat.

Nakedape

Quote from: .Attila on 2009-09-10, 13:13:39
De a férfiak sokkal kisebb eséllyel kapnak, ill. terjesztenek ilyen módon nemi betegségeket, fertőzéseket, gombákat.

ja ez bennem is felvetődött, bár igazándiból nem még értem teljesen, bár vannak tippeim a gyakoriságfüggésen kívül is.
amúgy meg old joke a témában:
http://boggyi.blog.hu/2008/09/06/allva_pisiles_kontra_orgazmus
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Rounin


LiaLia

Quote from: Nakedape on 2009-09-10, 13:17:01
ja ez bennem is felvetődött, bár igazándiból nem még értem teljesen, bár vannak tippeim a gyakoriságfüggésen kívül is.

A nők ösztönösen védik magukat alulról. Az anyák ezért tanítják a lányokat már kiskortól, hogy soha, de soha nem ülünk rá nyilvános WC-re, hacsak nincs körbetekerve fél kiló papírral, és úgy esetleg biztonságosnak tűnik.
Ez egy ősi tradíció, anyáról lányra hagyományozódik. És nemcsak a húgyúti fertőzések miatt, hanem sokkal inkább a nőgyógyászati problémák miatt. Egy nőgyógyászati gyulladás elég komoly következményekkel járhat.
Úgyhogy szerintem ez egy alapvető ösztön, hogy akármire nem ülünk rá  :smile:

.Attila

Quote from: LiaLia on 2009-09-10, 23:25:14
A nők ösztönösen védik magukat alulról.

A férfiak is, csak másképp ;)

Quotehogy akármire nem ülünk rá

[spoiler=Elnézést kérek]Vagy bele.[/spoiler]

Xzone

Quote from: Rounin on 2009-09-10, 13:27:13
Quote from: Nakedape on 2009-09-10, 13:17:01
amúgy meg old joke a témában:
http://boggyi.blog.hu/2008/09/06/allva_pisiles_kontra_orgazmus

I choose reliability.

Én szerintem gyakrabban hugyozok mint orgazmálok, úgyhogy praktikusabb abilityt kapott Ádám imo.

.Attila

QuoteMarriage isn't a word... it's a sentence.

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

SaiyaGin


Kvikveg

Quote from: Moha on 2009-09-09, 02:03:12
Quote from: .Attila on 2009-09-08, 13:18:49
Apró megjegyzés, hogy a lány, aki elküldte nekem ezt, mondta, hogy bár persze el van túlozva kissé, de igaz a dolog alapja.
Évezredes titkoról lebbent le a fátyol! :)
[spoiler=and also...]Köszönöm Istenem, hogy férfinak születtem!  :borul: ^^ [/spoiler]

Quote from: Kvikveg on 2009-09-08, 19:24:00
Miert nincsen a noknek is futyije? Annyival egyszerubb lenne, komolyan.  ::)
Take a look at this. :)
...
:lol:
Mufutyi: wow. Itt most kifogytam a szavakbol. A vilag mindig meg tud lepni valamivel. :eek:

Quote from: Flaser on 2009-09-09, 16:15:53
Ah, tévedésben éltek!
A lányok is tudnak állva pisilni, méghozzá minden eszköz nélkül, csak gyakorolni kell. Igaz ehhez meg kell fogják a szeméremajkaikat, de a fiúk is meg kell fogják a fütyijüket ha nem akarják eláztatni a WC-t úgyhogy kb. ugyanaz.
Fukken bookmarked.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Titkos

Quote from: LiaLia on 2009-09-10, 23:25:14
A nők ösztönösen védik magukat alulról. Az anyák ezért tanítják a lányokat már kiskortól, hogy soha, de soha nem ülünk rá nyilvános WC-re, hacsak nincs körbetekerve fél kiló papírral, és úgy esetleg biztonságosnak tűnik.
Ez egy ősi tradíció, anyáról lányra hagyományozódik.

Mondjuk szerintem picit túlmisztifikáljátok már. Vagy én lennék az egyetlen, akinek férfi létére szintén elmondták már kicsikorában, hogy nem túl jó olyan WC-re ülni, ami előzőleg már találkozott vizelettel, leköpték, esetleg használd WC papírral, stb?
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait."