Melyik animét láttad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Feldin, 2006-03-09, 09:10:16

Previous topic - Next topic

Alkyra

Én a mangát olvastam, de az is össze-vissza volt, de még mindig jobb, mint a My Messiah.

Moha

Quote from: Rounin on 2008-09-14, 11:48:25
Quote from: Member on 2008-09-14, 11:28:44
[spoiler]Remélhetően nem fog zavarni senkit sem, hogy a köviben nem sok leszólás lesz. :angyali: [/spoiler]

Srs mode on:
Abszolút nem a leszólásokért olvasom a kritikáid, hanem az előadásmód, hasonlatok, példák, miegyéb miatt.
Szóval engem nem.
Ezzel egyet kell értenem. Az előadásmód az nagyon ott van. :) Member, tényleg értesz hozzá, hogyan kell kritikát írni. A példaképek és a kommentek hozzá...  :muhahah:

Próféta

Outlaw Star, avagy az az anime, amit minden Firefly-hívő előbb-utóbb megnéz,
mert mindig felbukkan a különböző browncoat helyeken egy oldschool animefag, és előadja, hogy az egész hóbelevanc erről az animéről lett másolva. Nos, valóban, abban is űrhajók vannak, meg mindkét sorozatnak egy ládában szállított leányzó a felütése - így egy illendő utalás is került a Firefly-ba, a Miranda név. Nos, nagyjából ennyi a közös kettőben, az összehasonlítások maradéka elég erőltetett (Shepherd Book = "Twilight" Suzuka... geeez).

Amúgy nézhető és akár még szerethető is a sorozat, amolyan Trigun meets Ninja Scroll (csak nem olyan fájdalmas, mint az utóbbi). Az OP bejött, kösz Én-nek a reklámot.



Code Geass: Hangyaku no Lelouch (első évad)
Pfff...  :facepalm: :lol: Ouch...  :Kiraly:  :falba:  :lazza:

Akinek a névről nem ugrana be: ez az az anime, amelyikben egy intelligens, ambiciózus középiskolás fiú egy furcsa véletlen folyamán különleges hatalom birtokába kerül, majd a képesség rövid tesztelgetése után nekilát, hogy átformálja a világot a saját képére, eltörölje a Föld színéről a romlottságot, és a világ ura váljon belőle - akkor is, ha ehhez másokat (ismeretleneket, ismerősöket, és végül a barátait) fel kell áldoznia. A hatalom megszemélyesített ősforrása pedig cinikus érdeklődéssel szemléli és kommentálja a fejleményeket, állandóan almát pizzát zabálva. Igen ám, de egyvalaki túljárhat a főhős eszén: az Interpol legjobb embere, akit csak úgy emlegetnek, hogy... ja nem, bocs, ez mégse az az anime.

Ez az az anime, amelyikben a paramilitáris alakulat vezére (Zero, hogy én is kövessem Member virágzó stílusát), ugyanazon szervezet alvezére és a legnagyobb ellenfele valójában középiskolai osztálytársak, csak nem tudják egymásról. S míg nappal az iskolapadban, osztálykiránduláson, stb. kell helytállniuk, éjjel és csekély szabadidejükben még arra is futja, hogy emberalakú mechákat irányítva megszabják az ország és a világ jövőjét. Erről már beugrott?

Na, szóval az a történet, hogy valami teljesen kifacsart történelmi és földrajzi helyzetben (burnuszos sivatagi szerbek, stb.) a három világhatalom egyike, a British LibraryBritannia (uralkodócsaládjának belső hatalmi viszályai ellenére) erős elnyomó uralom alatt tartja gyarmatait, így szegény kis superior Japánt is. De ha valamit nem bír kedvenc népünk, az a megalázottság, így a fent említett uralkodócsalád egy kisemmizett, bosszúszomjas tagja remek táptalajra lel a La Resistance élén... tudjátok mit? Inkább csak belinkelem a sorozat (SPOILER WARNING) tvtropes adatlapját, onnan csemegézhettek kedvetekre.

Kezdjük a rosszal: a sorozat nagyon pozőr. Ezt úgy értem, hogy a Hellsing és a Death Note megtekintése után is. Annyira pozőr, hogy az embernek erőlködnie kell, nehogy lekaparja a bőrt az arcáról. A 16 éves japók nyilván erre nyáladzanak. Az alternatív történetre épített röhejes geopolitikai helyzet egy idő után már inkább abszurd humorforrás, mint a R.O.D.-ban, ezért ez megbocsátható. A mocskos gajdzsin hódítók feketére festését és a hős szentjapánok magasztalását szerencsére nagyon hamar megunja a sorozat és árnyalni kezdi a képet, de az első pár epizód dózisa közel halálos. Sok szidalmat kapott a sorozat a CLAMP karakterdizájn miatt is, de szerintem jól kidolgozott, konzisztens a szereplők kinézete, nem értettem egészen a problémát. A tolakodó - és animétől szokatlan - product placement viszont fájt.

Mi volt benne jó? Nem tudom, de valami biztosan, mert megnéztem 25 részt, és eddig élveztem :) Ha kicsit túldimenzionálnám a dolgot, azt írnám, hogy a főhős fokozatos erkölcsi lemeztelenítése folyik. De talán szerényebb és helyénvalóbb pizza hut lenne annyit mondani, hogy egyszerűen érdekes és fordulatos a történet, ráadásul suttyomban megszeretteti a szereplőket, hogy aztán izgulhassunk értük jól. Az előző bekezdésben elmondottak szerint irdatlan nagy baromság az egész, de mégis, egyfajta dirty pleasure jelleggel, nagyon is könnyű élvezni - mint a My Hime, csak itt hiányzik az ottani cukormáz. A maga kategóriájában meglepő módon a humoros betéteket is ízlésesen helyezték el benne, hibátlanul illeszkedek a komoly pizza események hut közé, nincsenek filler részek és hosszú üresjáratok - erre a legjobb példa, hogy éppen a "School Festival" nevű részben történik meg a legjelentősebb lépés a politikai történetszálban.

Na most ezt magyarázza meg nekem valaki:
QuoteCode Geass. Series Director: Gorō Taniguchi. Writer: Ichirō Ōkouchi. Studio: Sunrise
Planetes. Series Director: Gorō Taniguchi. Writer: Ichirō Ōkouchi. Studio: Sunrise
:he: Két, minden jellegzetességükben ennyire ellentétes animét ugyanazok alkottak? Ok, a ΠΛΑΝΗΤΕΣ adaptáció, de akkor is. Error, Error, does not compute, does not compute.

[spoiler=Season 1 endspoiler]Pizza Hut![/spoiler]

Fatal

Quote from: Próféta on 2008-09-14, 22:27:39
...
A mocskos gajdzsin hódítók feketére festését és a hős szentjapánok magasztalását szerencsére nagyon hamar megunja a sorozat és árnyalni kezdi a képet, de az első pár epizód dózisa közel halálos.
...
Szerintem sok nemzet így reagálna. Ha a Code Geass-t görögök csinálták volna, és Ausztrália lenne a világhatalom, ugyanez lett volna csak más kultúrákkal és birodalmakkal, szvsz.
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some lesbians like eating each others shit out of a cup
Some people say I love you
Some even shout it out
Some people puke semi-digested shit into each others mouths

Próféta

 :confused: Nem egészen értem, mire célzol.
Quote from: Fatal on 2008-09-14, 22:44:45
Szerintem sok nemzet így reagálna.
Mármint hogy bárhol máshol is lenne ellenállási mozgalom? Persze, a világ legtermészetesebb dolga. De hogy jön ez ide?
Vagy úgy érted, bárki más ugyanígy adná elő egy ellenállási mozgalom történetét? Szerintem nem. Az zavart, ahogy a sorozat elején karikatúraszerűen gonosznak ábrázolt megszállók lepik el Japánt, és ráadásul itt a narráció közben vált a kamerakép a szegény, kimonóban térdeplő elnyomott japán kislányra, aki még néven se nevezheti a nyelvét és nemzetét. De a fenti röpiratban is nyugtáztam, hogy később már messze nem lesz ennyire émelyítő az elbeszélésmód.

Quote from: Fatal on 2008-09-14, 22:44:45
Ha a Code Geass-t görögök csinálták volna, és Ausztrália lenne a világhatalom,
Nem ismerem a görög rajzfilmipart, nem tudom, tőlük mennyire lenne meglepő ez a húzás, de ha legyártanák így az egész sorozatot, ausztrálokkal, mechákkal meg minden, és ugyanilyen pozőr lenne, akkor rájuk lennék kibukva. Mint ahogy a főhősök magasztosult, távolba tekintő arcáról átváltó képen megjelenő, dicső zenére erőteljesen dagadó csillagos-sávos lobogó se szokott tetszeni.

Fatal

Quote from: Próféta on 2008-09-14, 23:25:37
Vagy úgy érted, bárki más ugyanígy adná elő egy ellenállási mozgalom történetét?

Mint ahogy a főhősök magasztosult, távolba tekintő arcáról átváltó képen megjelenő, dicső zenére erőteljesen dagadó csillagos-sávos lobogó se szokott tetszeni.
Így értettem, legalábbis én így csinálnám. Engem nem zavart a "pozőrség".

E van, nekem bejött. :)
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some lesbians like eating each others shit out of a cup
Some people say I love you
Some even shout it out
Some people puke semi-digested shit into each others mouths

minuszmiki

I think it's the season...

Code Geass: Szerencsére Prófétával nagyjából egy véleményen vagyok, így nem kell sokat gondolkodnom azon, mit írjak.  :angyali: A pozőrség, logikátlanságok, elbaszott geopolitikai felállás engem nem különösebben zavartak, az elején túlerőltetett demagóg nacionalizmus viszont nagyon is, szerencsére tényleg elég hamar hanyagolják. Animáció, zene, sztori nagyon rendben van, a CLAMP-pel nincs bajom, a karakterek legtöbbje is szimpatikus, van jellemük, és a végére igen szépen megborulnak. Mondjuk Nina ellensúlyoz ebből sokat, ennyire irritáló szereplővel igen rég nem találkoztam animében, ha két perccel a feltűnése után meghal, már későn lett volna. Egyébként nagyon élveztem, nézette magát a cucc. Az azért roppant bosszantó, hogy a nagy finálé kellős közepén szakad félbe (in b4 R2, mindjárt állok is neki). Mindegy, 9/10.

Chronus

Quote from: minuszmiki on 2008-09-15, 02:44:27(in b4 R2, mindjárt állok is neki)
OMFG you just don't know what lies ahead of you. :ejnye:

R2: Emeld az idegesítő karakterek számát négyzetre és adj hozzá még egy adag GAR-t. Ennyi. :lul: (plusz az a pár millió mindfuck csavar a végén amitől helyben kitörnéd a nyakad ha tehetnéd.)
[spoiler]ANYONE can die......[/spoiler]

minuszmiki

#5798
Quote from: Chronus on 2008-09-15, 03:07:21
Quote from: minuszmiki on 2008-09-15, 02:44:27(in b4 R2, mindjárt állok is neki)
OMFG you just don't know what lies ahead of you. :ejnye:

R2: Emeld az idegesítő karakterek számát négyzetre
1^2=1, I think I'm prepared.

edit: Na jó, VV is eléggé idegesítő volt, és félek, hogy bőven találkozni fogok még vele, de csak megbirkózom a dologgal.

Fatal

#5799
Quote from: minuszmiki on 2008-09-15, 03:08:50
Na jó, VV is eléggé idegesítő volt
Ennyire zavaró volt az a kemény fél perc műsorideje? :D
ED: érdekes, mindenkinek más a vesszőparipája ezel a sorozattal kapcsolatban, mint nekem.
Amúgy egyetértek Chronussal, R2 egyes részei kissé code geass-szerűtlenek.
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some lesbians like eating each others shit out of a cup
Some people say I love you
Some even shout it out
Some people puke semi-digested shit into each others mouths

pet

#5800
Kimi ga nozomu eien:
A sorozat elég izgalmas volt a 3. részig de utána eléggé lapos lett a történet. A legegyszerűbben úgy tudnám jellemezni, ha leírom mit gondolok a szereplőkről.
[spoiler]
Mitsuki: nem tudom hogy van képe ezek után is ilyeneket csinálni, amikor érezhetően az ő hibája, mivel a srác nyakán lógott. Meg mi az hogy kizsarol belőle egy gyűrűt :D Miután összejött takayuki val áááh, azt a depressziót, semmi megbeszélés vagy ilyesmi, csak szimplán zavarta hogy nem körülötte forog a világ.
Haruka: Túl csöndes, elég unalmas társaság lehet.. de ha takayuki szerette, nos neki ez jött be. De azért érdekes hogy haruka nem volt annyira depis amikor belőle nézné ki az ember a legjobban. Edit: haruka is depressziós volt eléggé, de amit a többi szereplő művelt... Ahozképest ez semmi :D
Takayuki: Én úgy vagyok vele, hogy a többi szereplő hülyévé tette :D
Shinji: Amikor elkezdte ütni takayukit... Mi köze volt ahoz hogy szakított mitsukival? Azért már a lelkén viseli a sorsát mert előtte lévő nap lefeküdt vele, amikor Mitsuki olyan állapotban volt? áh Mitsukinak pszichológus kéne.
Akane: Vele semmi bajom se volt. Izgalmasabbá tette az egészet amikor eljárt a szája, elég szemét módon de valahogy meg kellett tudnia Harukának.
[/spoiler]
nah ennyi, nem szeretném értékelni :D egyszer megnéztem, elvoltam vele, de többször nem fogom.

Xzone

Quote from: pet on 2008-09-16, 12:25:02
Kimi ga nozomu eien:
A sorozat elég izgalmas volt a 3. részig de utána eléggé lapos lett a történet. A legegyszerűbben úgy tudnám jellemezni, ha leírom mit gondolok a szereplőkről.
[spoiler]
Mitsuki: nem tudom hogy van képe ezek után is ilyeneket csinálni, amikor érezhetően az ő hibája, mivel a srác nyakán lógott. Meg mi az hogy kizsarol belőle egy gyűrűt :D Miután összejött takayuki val áááh, azt a depressziót, semmi megbeszélés vagy ilyesmi, csak szimplán zavarta hogy nem körülötte forog a világ.
Haruka: Túl csöndes, elég unalmas társaság lehet.. de ha takayuki szerette, nos neki ez jött be. De azért érdekes hogy haruka nem volt annyira depis amikor belőle nézné ki az ember a legjobban. Edit: haruka is depressziós volt eléggé, de amit a többi szereplő művelt... Ahozképest ez semmi :D
Takayuki: Én úgy vagyok vele, hogy a többi szereplő hülyévé tette :D
Shinji: Amikor elkezdte ütni takayukit... Mi köze volt ahoz hogy szakított mitsukival? Azért már a lelkén viseli a sorsát mert előtte lévő nap lefeküdt vele, amikor Mitsuki olyan állapotban volt? áh Mitsukinak pszichológus kéne.
Akane: Vele semmi bajom se volt. Izgalmasabbá tette az egészet amikor eljárt a szája, elég szemét módon de valahogy meg kellett tudnia Harukának.
[/spoiler]
nah ennyi, nem szeretném értékelni :D egyszer megnéztem, elvoltam vele, de többször nem fogom.


Lol? Pont az eleje "átlagos" és utána lesz igazán jó.

Soldier

Quote from: Xzone on 2008-09-16, 14:42:39
Quote from: pet on 2008-09-16, 12:25:02
Kimi ga nozomu eien:
A sorozat elég izgalmas volt a 3. részig de utána eléggé lapos lett a történet.
Lol? Pont az eleje "átlagos" és utána lesz igazán jó.
igen es se éreztem ellaposodonak.2-3x is lattam  már pedig =)

pet


Member

CG-n gondolkoztam már, hogy megnézem, hallottam róla hideget és meleget egyaránt, Próféta gondolatai után azt hiszem, hogy az ősziben meg kellene ejteni. :) A világátformálókat amúgyis szeretjük.

teraflare

Quote from: Member on 2008-09-14, 01:56:52
Happy World!

Annyira happy nem lettem tőle.
:lol:
És még Én is belekerült  :lul:

Mindig megfájdulnak az arcizmaim a kritikáid végére   :D

Bicskei

#5806
Fate/stay

az elmult két nap néztem meg az animét ugyhogy viszonylag még friss az élmény..
mint anime elment nem volt rosz sőt egyenes jónak mondható, de miután [spoiler]berserkert kifektették[/spoiler] lelaposodott szerintem..ill a jobb kifejezés az összivssza ugráló pár részbe valami nagy történetet bele süríteni akaró anime let belőle.vég kifejlett viszont tetszett.
egyátalán nem vagyok Saber párti akkor inkább már Rin vonal...
.de utánaolvasva h mi minden benne lehetett volna még, így csalódás picit
összevetve
7.5/10
ui: bocsi az írásom érthetetlenségéért...ebben még fejlődnöm kell
Ultras liberi


SaiyaGin

You're Under Arrest: Full Throttle 18.
Nem mondhatom, hogy nagyszerű, fanatikus rajongást keltő ez a sorozat, ami talán  abból is látszik, hogy ezt a részt februárban sugározták Japánban, a fansub viszont ezen a héten jött ki. Úgy is mondhatnám, hogy ellaposodott az egész, ám mivel ez  rész volt a Kötelező Tengerparti Epizód, a kifejezés mégem állj meg a helyét. Az előző sorozatokra való nosztalgiázásra jó, de néhány rész kivételével elég unalmas. 

Dreamcleaver

#5809
Member:  :tezsvir: Én is végig röhögtem, és most veszem észre, hogy az uccsó 3 részt még nem is láttam! Na DVDrip dl...meg akkor már Azumanga rewatch.

Appleseed Ex Machina

A látvány és az akció elviszi a hátán az elég generic sci-fi történetet. Nagyon élvezetes kikapcsolódás arra a másfél órára. 8/10

A végén azért hiányoltam, hogy a mechanikus tentacle monster mindenhol csapkodta a feszes rucis kommandós csajszit csak ott nem... :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Selmo

Rental Magica (24 rész): Fantasy beütésű sorozat, kissé a Witch Hunter Robinra hasonlít. Egy mágus kölcsönző vállalatról szól, akik mágikus problémákat oldanak meg. Az előző elnök halála után annak tini fia veszi át az elnökséget, és természetesen szinte semmi mágikus képzésben nem részült, csak hogy könnyű legyen neki. :P Röviden ennyi, epizodikus jellegű könnyed történetek, némi drámával és romantikával.

A tökéletesség unalmas.

R41N

#5811
Elég sok időm van animére mostanság (annál kevesebb alvásra :D), íme az utóbbi idők termése:

TTGL: Félve láttam neki, mert erős mechafóbiában szenvedek - de olyan sok és jó értékelést és ajánlást láttam róla, hogy nem hagyhattam ki. Szerencsére az az ismerősöm, aki végül tényleg rábeszélt, nem spoilerezett agyon, így a történet kellően fordulatosnak hatott. A szereplőket hamar megszeretteti a sorozat [bár Kaminát velem nem sikerült - [spoiler]de gondoltak rám Japánban és asap kiírták a történetből :D[/spoiler]], az animációt és a hangokat rossz szó aligha érheti, az opening átlagos, de ez nem baj -skip-.
Bár nem éreztem azt, hogy életem meghatározó élményében van épp részem, kellemesen telt az időm, vitt magával az anime, és egyáltalán nem éreztem zavarónak, hogy tulképp egy mechás shounent nézek.
A sorozat utolsó nagyobb egységéhez érve ért az övönaluli. Az addig jól leplezett/ügyesen tálalt klisék csőstül törtek a felszínre: a folyamatosan elnyúló és egyre képtelenebb harcok, a főhőssel együtt, aki [pontosabban nem ő, hanem a vas, de végül is a kettő összefügg] egyre egyre táposabb lesz, mert hát mindent le lehet győzni csak akarni kell... akaratlanul is a régi idők jutottak eszembe, mikor suli után a tv előtt tespedve bámultuk a songokut és szidtuk a japán isteneket, hogy miért tart egy fájt 5 részen keresztül  miközben Songo harci egységeinek számát már csak normál alakban lehetett volna felírni (amúgy lol, hogy mikre nem emlékszek). Szóval a végéért kár, de lehet velem van a baj; mindennek ellenére nem bántam meg, hogy végignéztem, a végeredmény egy erős hetes és a mechafóbiám is enyhült :).

Mnemosyne: Nudity, yuri, gore – ezekkel a címszavakkal nálam nagyon nem lehet mellélőni :P. Nem is sikerült, de a történet sem elhanyagolandó, sőt. A körítés is közel tökéletes, egyedül a végére felerősödő fantasy vonal lehet egyeseknek gátló tényező, engem kicsit váratlanul ért, de belefér, a történet kerek marad. A cselekmény gyorsan halad és az addig ismeretlen, természetfeletti dolgokat meglehetős könnyedséggel tálalja, nem siet azokat megmagyarázni - de ez jó, tovább fokozta bennem  a várakozást. A végeredmény egy erős kilences :appl:
(mellesleg az opening számomra hatalmas kapufa... maga a zene rendben van, de nem igaz, hogy nem tudtak egy erélyesebb hangú emberkét találni mellé)

Hayate no Gotoku: Lehet elég lett volna belőle kevesebb is... sok az az 52 rész. Mindenesetre egy bármikor fogyasztható animével lettem gazdagabb, sok találó paródiaelemmel, és félig kicenzúrázott referenciával tálalva [melyből csak párat értettem meg sajnos – de ezek nélkül is szórakoztató volt]. A karaktereket imádtam, különösen Nagit (tsundere és ráadásul loli is :D). Néhány lapos résztől eltekintve remek kikapcsolódás volt, a végeredmény Nabeshinnel együtt erős 8 pont (azért Excelnek jobban örültem volna :)).

(mellesleg rájöttem, Rie Kugimiya hangja és a tsundere karakterek nálam biztos befutó páros, úgyhogy úgy döntöttem neki is ugrok a Shakugan no Shananak :D)

FLCL: A végére hagytam a legjobbat, erről inkább nem mondok semmit, megtették már sokan. Egyszerűen nem tudok rosszat írni róla, holott tisztában vagyok vele, hogy biztosan van olyan bőven, akinek nem jön be úgy általában a racionalitás totális hiánya. Ugyanakkor eredeti, szórakoztató (legalábbis nekem az volt), és egy pillanatra nem engedte a figyelmemet, abszolút rewatch esélyes úgyhogy nem sajnálom rá a tízest :appl:.

Nagy vonalakban ennyi. A Shana után előreláthatólag a Code Geass jön, mert túl gyakran látom ezt a címet :D
No time to bleed

Rounin


Member

Quote from: R41N on 2008-09-20, 23:00:12
TTGL
Egyetértek, annyiban nem, hogy engem már az elején sem vitte.
[spoiler]Kamina kiírása addig volt jó ötlet, amíg nem minden 2. mondat arról szólt, hogy ő mit tenne most[/spoiler]

QuoteHayate no Gotoku
Abszolút. :tezsvir:
QuoteFLCL
A végét leszámítva, ja.

Ritka, hogy ennyire egyetértsek vkivel. :)

blackman

Quote from: R41N on 2008-09-20, 23:00:12
miközben Songoku harci egységeinek számát már csak normál alakban lehetett volna felírni.
:lol: Ezt még így nem hallottam de találó.  :D

Xzone

Quote from: R41N on 2008-09-20, 23:00:12
(mellesleg az opening hatalmas kapufa... maga a zene rendben van, de nem igaz, hogy nem tudtak egy erélyesebb hangú emberkét találni mellé)

Nekem az OP és az ED zene is ott figyel az mp3 lejátszómon, pedig ilyen stílusú zenét elég ritkán hallgatok.

R41N

Quote from: Rounin on 2008-09-20, 23:03:30
Quote from: R41N on 2008-09-20, 23:00:12
a fantasy elemek viszont véleményesek

Explain.
Egy olyan ismerősömmel vitatkoztam erről akinek egyébként adok a véleményére. Nincs a fantasy résszel semmi baj, nekem bejött, neki nem. Lehet tévesen következtettem ebből arra, hogy vannak akiknek emiatt nem tetszik. Mindenesetre jogos :)

Quote from: Xzone on 2008-09-21, 00:27:27
Quote from: R41N on 2008-09-20, 23:00:12
(mellesleg az opening hatalmas kapufa... maga a zene rendben van, de nem igaz, hogy nem tudtak egy erélyesebb hangú emberkét találni mellé)

Nekem az OP és az ED zene is ott figyel az mp3 lejátszómon, pedig ilyen stílusú zenét elég ritkán hallgatok.
Én elég sokat hallgatok ilyet, meg még ilyenebbet, és szerintem ez a viszonylag magas férfi énekhang nem passzol ide. Lehet azért mert máshoz vagyok szokva, segond :)


Quote from: Member on 2008-09-20, 23:09:17
TTGL:
Egyetértek, annyiban nem, hogy engem már az elején sem vitte.
[spoiler]Kamina kiírása addig volt jó ötlet, amíg nem minden 2. mondat arról szólt, hogy ő mit tenne most[/spoiler]
Sajnos igaz ::) de még mi lehetett volna, ha...
Quote from: Member on 2008-09-20, 23:09:17
FLCL

A végét leszámítva, ja.

Ritka, hogy ennyire egyetértsek vkivel. :)
:tezsvir: olvasgattam a honlapodat, van még bőven amiben egyetértünk :D a Doki dokit is megnézem majd ha egyszer leér :)
No time to bleed

Rounin

Quote from: R41N on 2008-09-21, 03:11:06
Egy olyan ismerősömmel vitatkoztam erről akinek egyébként adok a véleményére. Nincs a fantasy résszel semmi baj, nekem bejött, neki nem. Lehet tévesen következtettem ebből arra, hogy vannak akiknek emiatt nem tetszik. Mindenesetre jogos :)

Err, ez mind szép és jó...

De nem értem, mi az, hogy "véleményesek". Nehez töröm új finnugrot.

Member

R41N, mekkora az esélye, hogy te vagy anidb-n jmdtaelon, aki folyton a hint listám élén áll, de le van tiltva a publikussága? :)
Quote from: R41N on 2008-09-21, 03:11:06
a Doki dokit is megnézem majd ha egyszer leér :)
Ez az, ami tényleg hard, a Blitz féle akárhány seed is van, 10-20 körül jött, ami édeskevés, az Exiled-Destiny kicsit gyorsabb, de szintén agyhalál.

R41N

Quote from: Rounin on 2008-09-21, 03:27:59
De nem értem, mi az, hogy "véleményesek". Nehez töröm új finnugrot.
Nekem az a szó azt jelenti körülbelül, hogy egyéni megítélés függvénye. De elbizonytalanodtam, úgyhogy fix'd  :D

Quote from: Member on 2008-09-21, 10:28:14
R41N, mekkora az esélye, hogy te vagy anidb-n jmdtaelon, aki folyton a hint listám élén áll, de le van tiltva a publikussága? :)
Ez az, ami tényleg hard, a Blitz féle akárhány seed is van, 10-20 körül jött, ami édeskevés, az Exiled-Destiny kicsit gyorsabb, de szintén agyhalál.
Sajnos nem én vagyok :). És sajnos a DL speed prognózis (Blitz) is helytálló  :comp:
No time to bleed