Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - devilinside

#1
Hentai / Re: ajánljatok hentai-t!
2008-03-31, 16:48:39
Sziasztok!

Megint szeretném ha ajánlanátok pár hentait. Olyat szeretnék ami nem durva. (Ien csápolás meg, egyéb gusztustalan hülyésg ne legyen benne.) Mondjuk ilyen Enbo Charming Mother félét (De nem kell hogy hasonló sztorija legyen.).  Szóval legyen benne sok akció.

Köszi szépen a segítségeteket.
#2
Anime / Re: Blue Gender
2008-01-23, 20:31:33
Teljesen jól fogtad meg a dolgot. Teljesen egyetértek veled. Meglátszik h Én vagy:D. Amugy én is az animaxon szoktam nézni, mostanában.
#3
Anime / Re: Berserk (!spoilerek!)
2008-01-23, 20:29:16
Viszont egy valami nem fér a fejembe. Miért van mindenki kiakadva azon h Griffith a saját céljaira használt a Sólymokat.
Nincs ebben semmi kivetnivaló. Nos ez ugyan igy van manapság is  a valós világban.

Régen 2 ember volt. Volt az úr és volt a szolga. Most is igy van csak most ugy hivják őket h vállalkozó/tulajdonos meg munkás/dolgozó. Elmész dolgozni, a tulaj megmondja mit kell csinálnod és te megcsinálod. Lehet h fingod sincs mit termelsz de te megnyomod  a gombot a gépen és kidob számdora valami ismeretlen formályú dolgot amirol fingod sincs h mire jó. A tulaj kihasznál téged a saját céljainak elérésre mert ő gazdagabb akar lenni (igaz király nem:P). Ezért  a vállalkozó gonosz? (Az hát:D dehát ebben élünk) Nézzük a másik oldalt. Dolgozó vagy nyomkodod a gombot. Jön a gépből a valami folyamatosan. Megkapod a fizudat, és elmész egy  borbélyházba, mert erre vártál egész honapban. De ha te ezért dolgoztál h d*ghassál akkor te is kihasználtad a főnököd. És nincs más választásod csak h dolgozz. Máskülönben nem mehetsz el honap végén d*gni. (bocsi a kpéldáért, de ha valakit sért akkor olvashatja pizzázásnak is vagy amine akarja.) A fönök ad neked munkát, te pedig megcsinálod neki. Kölcsönös függőség. A tulaj nem menne nlküled semmire de te sem őnelküle. Szóval te döntesz h meik akarsz lenni. (ha egyik sem akkor meg jó koldulát)

Solymok bandája zsoldosokból áll (alias munkás) és azért dolgoznak neki mert ad munkát. A zsoldosoknak az  a feladata h meghaljonak a csatában pénzért. (Nem valami nemes célja a halálnak...) Griffith fizet nekik. Nána hogy használja a bandát. Mivel azért kapta a pénzt  a váruraktol, h harcoljonak. És nem mehetnek el fagyizni a zsettán a csata helyett. És mondjuk ha zsoldos lennék én is inkább Griffithnek dolgoznék mert legalább van taktikai érzéke és nem küld bele  fölöslegesen a halálba. A solymok is függnek Griffith-ől és ugyanigy forditva.

Sztyem emiatt nem kéne féregnek tartani griffith-et.  Mert te is ugyanugy dolgozol vagy majd fogsz fogsz dolgozni valami pénzhajhász balféknek, aki még lehet szarul is iránitja az uzletet.
#4
Anime / Re: Blue Gender
2008-01-23, 19:39:17
Igen valóbnan nem uj darab. De ettől még az egyik kedvencem.

És hát sajnos azt láttam h marlene szexuális élete volt csak kitárgyalva rendesen:D
Pedig ez azért sokkal többröl szólt.

És meglepő mondon a szerelmet választja:)

Off: Ami amugy most nagyon érdekel az  a Clannad. Csak nem szeretem elkezdeni a még befejezetlen Animéket. Ezért nézek régebbieket. Utálom ha várnom kell arra h meg tudjam mi fog torténni a kedvelt szereplommel. Sokat ront az élményen számomra.
#5
Anime / Re: Berserk (!spoilerek!)
2008-01-23, 18:45:54
Azért nem nézem angolul mert elég gyengusz az angol tudásom. Egy gyenge középszint. De amugy tervezem h azért ugy is megnézem csak előbb vegignezem ezzel a **** magyar felirattal. Mert még igy is többet értek belőle. Conan a barbár egy iszonyat rossz svájcinégeres vagy sztalonés film. Csak abban volt a foszereplo kigyurt állat 1 cseszett nagy karddal. Egyébként annak h nem láttad csak örülhetsz.
Azért irtam h konnyebb mert mitnha elöttem valaki  írta volna. Én még nem járok ott az animével.
Gutts maga elég egyszerűnek figurának tűnik. Van aztán mindenkit lecsap. Harcon kivül más nem érdekli. Szóval egyenlőre kicsit kevés nekem ugy emberileg.  De később még változhat.
#6
Anime / Re: Blue Gender
2008-01-23, 18:38:23
Szomorúan látom, h a kedvenc amiméim fórumai  mind kihaltak. A BG szerintem egy ojan darab ami lényegesen több figyelmet érdemelne. Pont ezért irok egy postot ide is.

Nekem az tetszett leginkább benne ahogyan ábrázolja azt a kissé apokaliptikus világot. Maga marlen mint nő nem tetszett de a karaktere remekul el volt találva. Jól ábrázolta az akkori erkolcsi, és egyéb értékrendet. És végül azt is h az ember érző lény. A szerelem felébresztette marlene-ban az embert ami abban az időben nem volt jellemző. Mivel mindenki 1 harci robottá lett nevelve, tanitva és más példát nem is nagyon láttak. És ebbe  aképbe jött Yugi aki egy teljesen más világban élt más elvekkel. Remekul mutatja szerintem ezt az első csókjuk (az 5 v 6. részben) amikor fonnvannak a hegyen. És miközben csókoloznak, közben marlene arra gondol h: életben. Mert abba a korban más jelent a csók. És az h mindenki ennyire undorodik attol amit  csináltak marlene-ék az csak az emberi elme korlátoltságát mutatja, h mennyire nem tud elvonatkoztatni a saját valójától. Bár hozzáteszem én sem tartom helyesnek. De ha én is ezt látnám példaként, én is igy viselkednék. Mivel az ember legtöbb dolgot a társaitól tanul meg.

A másik kedvenc részem az ébredés (1. rész). Szerintem egyik legsokkolóbb és legjobban megfogott jelenet amit eddig láttam. Nem is csoda h Yugi azt sem tudja mi van vele. Szinte tudathasados állapot. Nem az amit megszokott az biztos.

Gondolkodtam h quote-oljak e pár hozzászoláshoz de miután megkaptam h lehet enm is él akire irtam ezért most inkább hanyagolom.
#7
Anime / Re: Berserk (!spoilerek!)
2008-01-23, 13:39:45
Látom már jó régen kihalt ez a fórum is,mint  a legtöbb. De elekezdtem nézni a berserket, és úgy érezetem írnom kell róla.

Magától a képi megelenitéstől valahogy nem voltam elájulva, pont elég az animéhez, de már láttam szebbet. Az OP-zenéje valahogy nem fogott meg, kivétel az 1. részben az  amély zúgás az nagyon átjött, és illik is a rész hangulatához. ED-t meg nem láttam még, mert egyszerűen amit letoltottem valamiert le van vágva... meghát a magyar felirat nagyon silány ami fonn van az usteamen, és oda van irva h haszálható... már elgondolkodtam h inkább halgatom az angol szöveget pedig nem vagyok egy angol zseni. Olyannyira s**r h a Solymok bandája, Hélyák bandájának van fordita... De végulis ez nem az anime hibája.

Egyenlőre a 7. részél járok de  a sztori nagyon megfogott. Bár az első rész után értetlenül álltam, h most miva...? Aztán a második részből annyira jöttem rá h valószinüleg majd útközben megtudom mi volt az 1. rész. Gutts valahogy nekem nem jön át egyenlpőre ezzel a conan a barbár féle külsővel, bár azért lényegesen összetettebb karakter. :haha:
Szóval kérdezhetitek miért nézem még mindig?: Hát abszolut Griffith miatt. Nagyon tetszik a karaktere (Eddig). Végre egy olyan Piperkőc, mindenkit lenéző, egoista karakter aki végre tud is valamit, nem csak a csicskásai mögé rejtőzik, keménykezű vezér, remek straréga, és mellékesen megrögzötte probálja elérni álmát. Ahogy olvasom a hozzászólásaitokat, még jobb lesz a karaktere, mégha már  nem is fogom szimpatikusnak tartani. Nagyon kiváncsi vagyok már h bukik majd el. Ahogy olvastam nagyon emberien viselkedik, azzal h a könnyebb megoldást választja. Mert az már az eleljén teljesen világos volt számomra h egy romolott világban, ahol az ellenfelei (az urak az udvarban) aljas eszközökhöz nyúlnak ott nem lehet tiszetsséges eszközökkel küzdeni. Csak legfeljebb feladhatta volna az álmát Griffith.
Számomra egyenlőre Griffith jobb és emberibb karakter mint Gutts, és még 1 ideig az is marad ahogy olvastam. De még elején járok nagyon, szóval kiváncsi vagyok, csak lassan jönnek le 1 rész. Majd ha végig néztem majd irok ujra

Viszont sajnálattal olvstam h lesznek nyitott szálak, h mangat is olvasni kelljen. Megkövezhettek miatta de nem szeretem a mangákat. Uh majd ha végére értem lehet lesznek kérdéseim, már ha még foglalkozik ezzel az animével valaki még.
#8
Anime társalgó / Re: Anime ajánlás
2008-01-21, 01:29:53
Megnézem a Hellsing ovákat mert még nem keritettem  rá sort. Bár ahogy belenéztem az 1.részbe iszonyatosan idegesitett a vámpircsaj. De azért méár csak megnézem a kedvencemet addig meg hagy jojjön a Berserk. És egyébként S-el irják most néztem. Köszi.
#9
Quote from: VASH on 2003-11-14, 17:33:06
QuoteOriginally posted by Lorenor
Másold beeeeeeeee:merci:

van jobb(és még ismered is):
Dirac-i tenger egy felszín, melynek térfogata van, noha ez fizikailag és matematikailag teljesen elképzelhetetlen.Van, aki azt állítja, hogy ez a képzõdmény más univerzumok felé vezetõ út
A Dirac Sea kifejezés Paul Dirac fizikustól származik, aki a Dirac Sea elméletet megalkotta. Az elmélet meglehetõsen bonyolult, lényege a részecskék általunk ismert valóságon kívüli virtuális létezése. Tehát tulajdonképpen az egész univerzum és vele együtt az egész általunk ismert valóság egy hatalmas virtuális képzõdménynek egy kis része. Ezt úgy is lehet értelmezni, hogy végtelenül sok más univerzum létezik, amelyek bizonyos természeti törvények által lettek valósággá.


From:http://aoianime.animehq.hu/evangelion/index.php?page=adatbfogalmak

Ezt egyszer magányos pillanatomban az élet nagy gondjain filozofálva kitaláltam magamtol, mégha  a köret nem is volt ilyen tudományos. :D Csak sajnos tul hülye vagyok ahhoz h zseni lehessek:D
#10
Anime társalgó / Re: Anime ajánlás
2008-01-21, 01:10:56
Sziasztok!

Tudnátok nekem ajánlani egy, olyan fantasy animét (mint pl tales of phantasia csak jobb... sokkal), amelyik elég darkos Hellsing szintű. Grafikája is legalább olyan jó. És nem ártana ha nem vámpíros sztori lenne, mert Hellsing után valami más stílusúra vágyom. Ha létezik ilyen légyszi írjatok nekem egy címet. (Jah és nem lenne rossz ha fönn lenne az usteames Ftp-n, de ha nincs akkor legyszi letölthetőséget is adjatok ha van.) Előre is köszi.
#11
Anime társalgó / Re: Felirat
2008-01-17, 23:10:54
Hát +srt-s megoldás volt... De azt gondoltam h a fekete hátteret akkor is me lehet csinálni.
#12
Anime társalgó / Re: Felirat
2008-01-17, 21:54:57
Bocsi, de pontosan azt hogy is kell csinálni mert még sosem csináltam?
#13
Anime társalgó / Re: Felirat
2008-01-17, 20:16:39
Sziasztok!

Egy idegesitő problémám van. És nem tudom mit kell vele csinálni vagy egyátalán lehet-e. Szóval letoltotem a szerverről a Paradise Kiss-t és hozzáadtam a magyar feliratot. De még mindig ott marad alatta az angol és irtó ronda h egyszerra van a 2 felirat fonn. Lehet ezzel valamit kezdeni? És ha igen mit?