Main Menu

One Piece

Started by Hiei-sama, 2006-03-25, 15:23:58

Previous topic - Next topic

smash++

Quote from: chilip on 2006-08-22, 10:32:58
skacok, rakja már fel valaki ftp-re a maradék részeket, pls

Oda csak K-F és ez így jó.Én nemrég töltöttem le a maradékot és néztem meg.Hiei-sama adott linkeket hozzá.Gyorsan lejönnek :D.Nézz vissza a topicban,én kértem mindig uj linket(amikor leszedtem egy pár részt) és kaptam is onnan te is letudod szedni.Sok sikert.Megéri... :jee:
összeszedtem:201-275
http://adc.fansub-torrents.com/%5BADC-Elites%5D%20One%20Piece%20201-206%20%28G8%20Part%202%29.torrent

http://www.boxtorrents.com/download.php/128630/one%20piece%20%28davy%20back%20fights%20foxy%20vs%20strawhat%20team%20207-219%20arc%29.torrent

http://www.boxtorrents.com/download.php/128733/One%20Piece%20Ep%20220-251.torrent

http://www.adc-heaven.com/test/index.php?p=downloads

Hiei-sama

Unalmamban vagyis inkabb a szeptember 10-ig valo varakozasban par regi reszt nezek ujra ;) Es az a jo,hogy en valahogy egyik reszt se tudom megunni :p Kitartas marcsak 18 nap  :whoah:

Raggie

#272
furcsa.
Nem gondoljátok, h kezd eléggé ellaposodni a sorozat?? Én "csak" a 160. rész környékéig bírtam nézni, mert már tized olyan jó sem, mint az elején... nemtudom mi van ezekkel a srácokkal, de valami nagy One-Piece reform kellene, hogy megint nézhető legyen a sorozat... :ejj: kár... nagy kár...
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Hiei-sama

Nemtom mi bajod vele egyaltalan nem laposodik 160 utan eleg sok minden tortenik 275-ig : p

Kupo

200 utáni részek már elég jók, Water 7 Saga, és utána nagyon jók. :D

Hiei-sama

El is felejtettem mondani aki nem szedte meg le esetleg a Movie 7-t,az leszedheti ftp-rol tegnap felkerult ;)

chilip

valaki beírná spoilerbe, hogy az angyalos résznek hol az eleje és a vége, meg hogy mi az értelme? mert többé kevésbé láttam RTL2-n, de nem kívánkozom újra megnézni...

Hiei-sama

Angyalos ? O_o

Bishop

Skypiea-s részekre gondol,az egyik legjobb az volt,nem tudom menynit láttál belőle de én ajánlom hogy nézd meg

Cobra

Nekem a Skypia annyira nem tetszett. 144 (152-től kerülnek fel a felhőkre) -195-ig tart és tiszta DBZ stílus (magyarul kb 2 percnyi cselekvés van a 22 percben).
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Bishop

nem tudom mire gondolsz,de tele van jobbnál jobb harcokkal,mert itt van a legtöbb karakter,és Enel,nekem szimpatikusabb karakter mint Crocodile

Hiei-sama

Nekem pl a visszaemlekezos storyk benne vagy az ujabb kotablak irasai tetszettek benne ;) Enel se volt rossz csak karhogy [spoiler]eletben maradt :/ [/spoiler]

Bishop

a legtöbben életben maradtak :ejj:

Edina-chan

A fenébe hogy nincs már RTL 2-m, ott mindig néztem..de letölteni meg nem akarom, vagy 100 résszel le vagyok maradva.
De azért majd a legvége érdekelne. ^^°

chilip

miért nem rakja vki fel ftp-re a maradékot?  :bruhuhu: tetű-lassan jön le...

Bishop

azért mert odda csak a legjobb megy fel ami ezesetben a K-F,bírd ki én is leszedtem a maradékot torrenttel és a végére már gyorsabban jött,addig is nézz valamit

Rage

Quote from: chilip on 2006-08-26, 00:21:09
miért nem rakja vki fel ftp-re a maradékot?  :bruhuhu: tetű-lassan jön le...
Mintha mar emlitettek volna, hogy a serverre csak K-F megy. (Raadasul asszem pont te kerdezted ugyanezt par napja.)
痛みを感じる方向に、出口がある!

Kupo

ADC-Elites is szerintem jól subolja eléggé, és megéri megnézni a mostani részeket, nagyon jók. :)

Hiei-sama

Tudjuk jol,a tema ki lett mar targyalva lehet visszaolvasni....

Bishop

az adc jól csinálja,de minőségben akkor is a K-f a legjobb,de várni rá télleg nem éri meg ,mire ott fog járni a k-f addigra lazán le lehet tölteni torrent-en,és most van egy nagyobb szünet ezért ha valaki elkezdi most akkor még be is tudja hozni a lemaradást

Liquid Snake


Hiei-sama

K-F kiadta ep203-t tegnap.Latszik kicsit most lassabban dolgoznak,de hat ez van fogy a dvd :p

chilip

#292
206. résznél járok, képzelhetitek mit csináltam egész héten :D Kondoriano  :lol:

EDIT: 207-219 hát ilyen  :Eztneked: részeket én még nem láttam One Piece-ben. Micsoda  :Eztneked: volt ez. Köze nem volt a G8 szinvonalához (ami szerintem nagyon jó volt).

smash++

207-219 az a Kalóz game igaz?Ha az akkor azok nekem sem jöttek be.Vagyis a poénok jók voltak,de nem volt az igazi.

Egyébként annak a neve vmi Davy Back Fight???Vagy vmi ilyesmi.Most lehet hülyeséget mondok!!!De a Karib2-ben Davy Jones volt a főgonosz aki a tenger fenekén végezte.Lehet vmi köze a kettőnek egymáshoz?Most lehet nagyon butát mondtam és félreértettem,de nem tom leellenőrizni.

Christian

#294
Hát lehet köze volt hozzá..Davy Jones létező kalóz volt , ahogy Blackbeard is.....legalábbis van róluk kalóz legenda. Tehát nem lenne meglepő ,ha ilyen híres kalóz nevek felmerülnének a OP-ben is. (Blackbeard ugye van is :P )

Érdekesség...pl,hogy kiket láthatunk/láttunk a One Pieceben, esetleg kiket fogunk látni:

The Barbarossa Brothers, Barbary Pirates (Ugye ismerős a név? :P )
Aruj and his younger brother Hizir (Kheir) were born in Greece in the 1470's. Aruj began his career by attacking Aegean ships from his home island of Lesbos. After being freed from slavery to the Knights of Rhodes by Egyptian forces, he began working with his brother Hizir out of the port of Alexandria with ships provided by the local ruler.


Blackbeard (Edward Teach)
Interesting facts about the 'King of Pirates'
- Blackbeard was always well-armed with three braces of cocked and primed pistols, daggers, and two cutlasses.
- It is said that he had around 14 wives; weddings aboard ship were common.
- He once had himself and several crewmembers locked in the hold with burning pots of brimstone to see who could withstand the fumes the longest, and he won.



Samuel Bellamy (Black Sam)
Interesting Facts-
- He once told the captain of a captured Boston merchant ship off South Carolina: "I am a free prince, and I have as much authority to make war on the whole world as he who has a 200 sail of ships at sea and an army of 100,000 men in the field." - He was fond of fine clothes like Stede Bonnet and wore four pistols in the sash over his velvet coat. He tied his long dark hair with a black bow. - In 1984, the wreck of the Whydah became the first pirate ship ever recovered from the sea. Among the relics were coins, cannons, and the ship's bell, all of which are in a museum display in Provincetown on Cape Cod.



Captain Edward England (Long John Silver)
Irish-born Edward Seegar was an officer on a Jamaican trading sloop that was taken in 1717 by the New Providence pirate Christopher Winter, whom he served as Edward England in this new career path until July of the next year.


Davy Jones
Davy Jones' Locker is an idiom for the bottom of the sea — the resting place of drowned seamen. It is used as a euphemism for death at sea (e.g. to be "sent to Davy Jones' Locker")[1]; Davy Jones is a nickname (used primarily by sailors) for what would be the devil of the seas. His origins are unclear, and many theories have been put forth, including incompetent sailors, a pub owner who kidnapped sailors, or that Davy Jones is another name for the devil.

The story's reputation has been widespread among sailors since its popularization, and nautical traditions have been created around him. He is also very popular in the broader culture.




chilip

Davy Back Fight után egyre jobb és jobb :D kár hogy ilyen tetű lassan jön le...  :bruhuhu:

chilip

nem tudjátok, mikor adják ki a következő részt az ADC-Elite-esek (276.)?

Bishop

elvileg 10-ikén

Hiei-sama

10.-en biztos nem...Ugyanis akkor csak raw lesz.Aztan ha jok az irasok szept 24-en dupla reszt kapunk majd : p

Liquid Snake

Na! Igaz még kicsit messze van de legalább dupla élvezetben lesz részünk :D Már nagyon várom a harcokat  :hopp: :hopp: