Bemutatkozások

Started by Shock12, 2003-09-25, 00:54:41

Previous topic - Next topic

Pr3d4k1ng

Üdvözletem Kupo.

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

Rounin

Quote from: Kuro_TenshiÜdv Kupo! :)

Rounin, Ramiz - még mit?
Esetleg be lehet mutatni a jövendõbeli fórum-tagokat is? :rolleyes:

Meglepõen jó ötlet :D Erkölcsileg támogatom >:]

Örvendek Kupo^^

sirtomi


Djinn

Üdvözlet Kupo! :haha:

Érdekesnek tûnik ez a mutassuk be egymást dolog. :D
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Lythis

Greetingz Kupo!

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Moha

Üdv a fedélzeten Kupo! :tezsvir:

HVp213

Üdv Itthon Kupo! :whoah:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Pirula


Slayer_Ace


Yakumo

Quote from: NecridÜdv Kupo
hát erre egy pillanatra azt hittem... hihihihihihi,de mégse! :D

Kvikveg

Quote from: Yakumohát erre egy pillanatra azt hittem... hihihihihihi,de mégse! :D
Öhhöhhöhööö, tenyleg.

Udv Kupo!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Kuroi Tenshi

Quote from: Yakumohát erre egy pillanatra azt hittem... hihihihihihi,de mégse! :D
Az egy másik smily :D

Meske


The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Ramiz

Quote from: NecridÜdv Kupo
Marha jó ez a beugratós vigyori... :lul:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Necrid^

Quote from: RamizMarha jó ez a beugratós vigyori... :lul:
:haha: :haha:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Rounin

Régen volt, hogy bemutatkoztam. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, újak jöttek, régiek mentek.. minden változott.

Túl rég volt.

Talán ideje újra megejtenem. Talán nem. Mindegy, én most belevágok.
Nem hiszem, hogy ártok vele a fórum szabályainak. Ha mégis, akkor volna egy-két szép szavam >:]

Az első, s legfontosabb: nem ismerlek Titeket, s Ti sem engem. Festett-faragott maszk mögül nézlek, minden megnyilvánulásom az örök változó álarc egy-egy újabb mintája. Legfeljebb sejthettek engem, ahogy én is csak sejtem a régóta látott embereket.

Már egy emberöltőnyi időnek tűnik, hogy 2003 májusában regisztráltam Soridan néven a fórumra, de ekkor még nem voltam túl aktív.. 2003 augusztusában, a 3x3 Eyes animével kapcsolatban felvetett kérdésre válaszoltam (Relunxnak, ha jól emlékszem) s ezzel megpecsételődött sorsom: ittragadtam. (Azóta is átkozom azt a hónapot. Nem egészen ezért, de mindegy.)
Ekkoriban főként a fanart részleget látogattam - itt történt, hogy kézleharapással fenyegettek bárkit, aki csak egy ujjal is bántani mer engem - de sulinetes lévén ez is ritkán esett meg. Ennek ellenére kezdtem beépülni, ismert avatárrá válni. Már akkor is saját készítésű avám volt; talán van még aki emlékszik a kicsit tétova mosolyú kékruhás Soridanra. Ezt persze leváltotta a lovagos átdolgozás, együtt élveztük Angel rajzelemzéseit, olvasgattuk Tiaro hangulatjelentéseit.. és eljött az új év.
Beindult az Írások thread.
Megváltozott a minta.
Most már írtam is a rajz mellett. Pár ember szerint nem is rosszakat. Hízott a májam, természetesen. Majd kezdett megváltozni az usteam mintája is, eljött párbajellenfelem, a rút, gonosz, nemkopasz Árnyfarkancs. Szédületes sebességgel ontotta magából a postokat (29P/D!!!!!), mindenki ámult rajta.. majd eljött a tavasz, a nyár..
.. és újra átrendeződött a fórum mintája. Ketten nagyon eltűntek, volt aki nevet váltott s én úgy döntöttem, a lovagot meghagyjuk rozsdásodni csataviselt páncéljában, magamhoz talán kicsit jobban illő névre váltok.
Rounin.
A hullámok embere. Ehhez persze új ava, új sign dukált.
Bár ettől függetlenül még mindig előfordult, hogy egymástól függetlenül többen is le-Lovagoztak. :rolleyes: Sose bántam, jó érzés volt ;>
Múltak a hónapok, lassan egy év is eltelt. Még mindig itt vagyok.
Még mindig atyai ágról örökölt heves vérem rabja vagyok, dührohamokra hajlamosan. Nagyon jó családi háttérrel bírok. Ennek jobban örülök, mint bármi másnak, hiszen annyi ellenpéldát látok.. fáj a szívem emiatt.
Amúgy sem hagy hidegen, ha másokon azt látom: rossz nekik valami miatt.
*shrugs* Hagyjuk a világ fájdalmát. Túl sok van.
Talán pár szót a saját mintáimról..
... szeretek nyelveket tanulni. Rajzolni. Olvasni, töméntelen mennyiségben. Játszani, és nem csak számítógépen. Úgy általában. Fát vágni. Disputában részt venni. Elkerülni a konfliktusokat.
Ilyesmik.. túl rövid az élet, hogy beszámoljak magamról ;)
De annyit még megemlítenék, hogy idestova több, mint egy éve - mondjuk így - jól megvagyok a Kedvesemmel kis erdőszéli platánfánk oltalmazó árnyékában, van egy idegesítő öcsém, aki párszor már postolt ide, de feladta ^_^.. és hát..hm.
Nem.
Nem írok többet.
Ennyit mára. Néhány színfolt a maszkról, hisz' nem tudhatjátok, hogy amit írok, az valós-e.. messziről jött ember azt mond, amit akar ;)

Persze vannak a fórumon, akiket kedvelek. Vannak akiket nem. De hát sokakat nem is láttam még. Hogy is kedvelhetném.

Emésszétek meg. Ha akarjátok.
Mentem melózni :|

ui.: anime és manga kedvenceket nem írom le. Talán már tudjátok, ha olvastatok eddig ^^

Ramiz

Quote from: RouninAz első, s legfontosabb: nem ismerlek Titeket, s Ti sem engem. Festett-faragott maszk mögül nézlek, minden megnyilvánulásom az örök változó álarc egy-egy újabb mintája. Legfeljebb sejthettek engem, ahogy én is csak sejtem a régóta látott embereket.
Bocs, hogy belekötök, de nem tudom, ezt minek erőltetni ("...első, s legfontosabb...") ... Nem hiszem, hogy az én bemutatásomból az sütött volna, hogy én olyan fene jól ismerlek. ^^ Amúgy meg akár igaz, akár nem, szerintem egy kicsit... ha nem is sértően, de... mondjuk kellemetlenül hangzik. Egyébként is ez a maszk-szöveg naaagyon kopott...

Quote from: RouninPersze vannak a fórumon, akiket kedvelek. Vannak akiket nem. De hát sokakat nem is láttam még. Hogy is kedvelhetném.
És vannak, akik attól tartva, hogy túlságosan kedveled őket, gyanakodva a hátuk mögé kémlelnek néha. :__devil: Aztán rájönnek, hogy csak egy viccedet értették félre, ami után nem volt kitéve a kötelező vigyori. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Sidney

Üdv Kupo és persze Rounin :) !

Rounin

Quote from: RamizBocs, hogy belekötök, de nem tudom, ezt minek erõltetni ("...elsõ, s legfontosabb...") ... Nem hiszem, hogy az én bemutatásomból az sütött volna, hogy én olyan fene jól ismerlek. ^^ Amúgy meg akár igaz, akár nem, szerintem egy kicsit... ha nem is sértõen, de... mondjuk kellemetlenül hangzik. Egyébként is ez a maszk-szöveg naaagyon kopott...

Ne kötekedj :p Akkor nem kell bocsánatot sem kérni ;) Mellesleg ez passzolt a hangulatához, és nem véletlenül kopottas. :p Hiszen a régi Sori/Rou kombót is be kellett mutatni ^^ Auch..kihagytam, hogy aranyos vagyok :( 'szameg
Most már mindegy :(

Amúgy kellemetlen vagy sem, de megelõzhetek vele olyan problémákat, hogy valaki azt hiszi rólam, hogy nyilatkozok róla. Vagy Ítélkezem. Amikor nem tudok, hiszen nem is ismerem. Biztosítás :p

Yakumo

Rounin: Komolyan mondom ilyen értelmes bemutatkozást még sehol nem olvastam. Nem tisztelhetlek igazán emiatt, mert mint mondottad, nem ismerlek igazán és te sem engem. De olvasás közben megpendültek bennem a jóérzés húrjai.
Azért azt hiszem annyit írhatok: Tiszteletem: Yakumo

:D [SIZE="1"]   ....miért nem vagy lány, b*zdmeg?.....  [/SIZE]:D
Bocsánat, sosem lehetek teljesen komoly! :D

Ramiz

Quote from: RouninAmúgy kellemetlen vagy sem, de megelõzhetek vele olyan problémákat, hogy valaki azt hiszi rólam, hogy nyilatkozok róla. Vagy Ítélkezem. Amikor nem tudok, hiszen nem is ismerem. Biztosítás :p
Ez némileg megindokolja. :)

Yakumo, az istenért, ne mondj neki ilyeket! Már így is milyen avatárjai vannak... :rolleyes: :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kuroi Tenshi

Quote from: Yakumo[SIZE="1"]   ....miért nem vagy lány, b*zdmeg?.....  [/SIZE]
Mint már mondtam, Rou-channá átalakulás folyamatban... :3x3:


:D

Yakumo

Quote from: RamizYakumo, az istenért, ne mondj neki ilyeket! Már így is milyen avatárjai vannak... :rolleyes: :D
:D
:D
Oké!
;)

sirtomi

Üdv Rounin!
Nagyon tetszett a bemutatkozásod én a régit nem olvastam akkoriban még nem is tudtam mi az az anime :)

Lythis

Frankó bemutatkozás Rounin! Grat hozzá! õõõõ... azt a Rou-chan-t meg hanyagold, akármennyire is buzdítanak... ehh... szal ... izé... alapvetõ értékek, meg minden, tod...:D

Pirula

Való. Jó bemutatkozás.
Üdv Rounin!

Rounin

Quote from: LythisFrankó bemutatkozás Rounin! Grat hozzá! õõõõ... azt a Rou-chan-t meg hanyagold, akármennyire is buzdítanak... ehh... szal ... izé... alapvetõ értékek, meg minden, tod...:D

Téves...nem én erõltetem a Rou-chant. TI vagytok azok. Én csak kawaii vagyok ;) A lányok szerint..akkor ti mégis mi a makkomnak chanoztok le? :D :haha:

Mellesleg köszönöm mindenkinek, furcsállom de egyben örülök is neki, hogy tetszett..bár negyedakkora lett, mint eredetileg szándékoztam... hm..kérésre összeüthetek egy usteam-kronológiát (Ahogy a Sárkány látja, avagy egy exlovag visszaemlékezései címmel ;) ).

sirtomi

Quote from: Rouninhm..kérésre összeüthetek egy usteam-kronológiát (Ahogy a Sárkány látja, avagy egy exlovag visszaemlékezései címmel ;) ).
Erre kiváncsi lennék :)

Mattanja

Quote from: sirtomiErre kiváncsi lennék :)
Én is, de ne ide írd.
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((