Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Topics - Eberinu

#1
Anime / Hakaba Kitarou
2008-02-16, 16:03:25
No adok nektek egy újabb témát:) Ez az anime nagyon megfogott,most jött még ki csak a 4. rész,de nagyon egyedi.Az openingjébe beleszerelmesedtem teljesen grafikáját tekintve félig komikus félig komoly, és megvan a saját hangulata.Egy kisfiúról szól,aki az egyedüli leszármazottja maradt a Ghost Tribenak. Leírásnál horrornak van titulálva (vannak is benne dolgok),de egy kicsit komikus de azért megvan a túlvilági feeling. Sztem egy próbát megér, úgy hogy aki még nem tette volna, nézzen bele!
#2
Offtopic / ~*Káros szenvedélyek*~
2007-01-26, 15:19:01
Ide mindent az alkoholról, fűről (weed,ganja,joint,vizipipa,spacecake), egyéb függőségekről, például engem nagyon izgat, hogy egyesek hogy tudnak a nap 24 órájában a gép előtt ülni o_o' .Látok itt pár fórumozót,akik szinte mindig vannak,akárhányszor benéz az ember...nem folyik ki a szemük? Mikor foglalkoznak magukkal is stb...Alkohol: ide amit szeretsz, ide amit nem, ide ha van valami rossz tapasztalatod élményed, és szeretnéd, hogy mások ne kövessék el. Fű: amiről itt senki nem mer beszélni,vagy egyéb okok miatt nem beszél (beszerzőket ne említsetek,mert arra tuti ugranak :D), miért jó neked,vagy miért nem...ésatöbbi...szóval vágjátok mit is akarok én itt...mert ez a téma igencsak érdekel...Köcce :)
#3
Hát először is, ez az én egyik nagyon de nagyon nagy kedvenc műfajom, ez a 3. Hogy miért? Emberek! Ébresztő!! Erre a zenére olyat lehet lazulni, hogy az valami hihhhhetetlen! Hát pesten tudom ajánlani a Kultiplexet és a Trafó Bár Tangót, itt ez van dögivel!!! Ha netán van valami faja zenéd, akkor ird be az előadót-számcímet, mert engem érdekelne a dolog...Addig is hallgassátok meg a Seeed-Respectness számát, nagyon tanulságos a szövege :D
#4
Anime / Cutey Honey
2007-01-18, 22:38:50
Itt szeressek kitárgyalni Cutey Honeyt azokkal, akiket érdekel,látták!!! :) :smile: