Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

NLZ

Még jó, hogy közben AD találkozó volt. :D
[reserved]

Darkstar

Quote from: NLZMég jó, hogy közben AD találkozó volt. :D
Azé' menet közben befutottál. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: DarkstarNekem az a gondom a fateRo-val, hogy magasak a ratek. Nem kell úgy megdolgozni egy-egy kariért, mint mondjuk 1/1/1-en. És a ragna.hu-n sincsenek parasztok. Legalábbis nem sok. :)

Ragna.hu linkje? ^^

Lythis

ragna.hu-val nekem az az egy bajom volt, hogy szarrá untam az agyam a poringok és mittoménmik ölésével, mire végre elértem a novice job lvl 10-et.....
 lehet hogy jobban járnék, ha ott játszanék?

 egyébként sárkánypofa: //www.ragnarok.hu

Darkstar

Quote from: Lythisragna.hu-val nekem az az egy bajom volt, hogy szarrá untam az agyam a poringok és mittoménmik ölésével, mire végre elértem a novice job lvl 10-et.....
 lehet hogy jobban járnék, ha ott játszanék?
[/url]
Hát ja, novicenak lenni unalmas. Először csináld végig, többedszerre meg kérj meg valakit, hogy húzzon (persze csak amíg 1st jobos nem leszel). Én meg ma a szörnyvs playeren akkorát hibáztam, hogy az hihetetlen. Bele is haltam :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Nemtom, kb az elején nemnagyon vágtam h ki melyik szerveren játszik, szal eljutottam 1st job-ig, de addigra már kb megölt az unalom... volt egy swordmanem.. wow:D (addig elmentem, hogy gyártottam neki egy 6-7 es körüli joblvl-t, aztán jött a többi két kliens, és akkor ezt lustaságból hanyagoltam, mert azokon könnyebb volt fejlõdni)

Darkstar

#516
Akkkor gyere vissza. :)
1ébként belegondolva a novice lét nem is olyan hosszú. Nekem a job 49-rők 50-re váltáshoz 500000+ jobxp kelllett. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: Lythisragna.hu-val nekem az az egy bajom volt, hogy szarrá untam az agyam a poringok és mittoménmik ölésével, mire végre elértem a novice job lvl 10-et.....
 lehet hogy jobban járnék, ha ott játszanék?

 egyébként sárkánypofa: //www.ragnarok.hu

Kösz szépen. Érdekes, hogy ezt próbáltam elsõk közt és akkor nem volt jó :rolleyes:

thrall

ragnahun mondjuk nemcsak novice... tolvajjal is halálra untam magam :D...amúgy itt nem gyors a fejlõdés, nálatok túl lassú ;) az OFF server legalább izgalmas, ott harc megy 1-1 mob-ért

NLZ

Jahm, azért befutottam picit becsípve még a végére. :D  Kár, hogy tournament nem volt, mert akkor nyertem volna. :PP :D Egyébként crusával a legrosszabb fejlődni egyedül, nekem elhihetitek. :)
[reserved]

NLZ

jah, crusa egy univerzális karakter. :) Csak felszerelni nehéz. Viszont vidám dolgokat lehet belõle kihozni.:)
[reserved]

thrall

Quote from: NLZjah, crusa egy univerzális karakter. :) Csak felszerelni nehéz. Viszont vidám dolgokat lehet belõle kihozni.:)
ja, cks sokan elbasszák ;)..amúgy azt mondod a Crusa-val nehéz fejlõdni? Egy supernovice mit szóljon akkor :P

Darkstar

Quote from: NLZJahm, azért befutottam picit becsípve még a végére. :D  Kár, hogy tournament nem volt, mert akkor nyertem volna. :PP :D Egyébként crusával a legrosszabb fejlődni egyedül, nekem elhihetitek. :)
Hacsak nem valamelyik wizával próbálkozol. Mondjuk Xavaval, vagy Harttal. :D
A szupernovi meg inkább fun karakter, aki azt akar, meg is érdemli. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

xava 11 szintel nagyobb nálam, s ha megint tour lenne, akkor külön kategóriába lennénk. :)  Egyébként ha omentől kérek kölcsön pár cuccot, akkor valsz meglenne ő is. :) De holmi Hartlax talán csak a jelenlegi buildemmel nem vihető. Bár... :D
Supreme novicer elsődleges kari sose lesz, s mindig húzzák, mert poénnak jó max. :)
Aco meg menjen csak partyban. :)) mindig jól jön egy swordinak a segítség. Egyébként meg ott van a holy light. Az már erős támadás. :)
[reserved]

Darkstar

#524
Nekem feltűnt egy érdekesség. A thiefemmel elmentem megcsinálni a stone find/throw skilleket, amiknek a jobkövetelménye 20. A kari 36/28-as. Utána kíváncsiságból rányomtam a Back Slidingra, és azt is engedte. Pedig alatta vagyok a 35 jobnak. Lehet hogy bug?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Darkstar

Quote from: White SeeDHmm, ha van ilyen bug, aszem megyek is és megtanítatom a holy light-ot. Hátha nekem is engedi:)
Már unom a buzi zombikat gyilkolni. Viszont 1 hónap után az elsõ ritka cuccom: zombie crused rubin. Aszem fogm és 200 featherrel együtt átalakíttatom:)

Viszont sajna kicsit gáz, hogy a tõzsdének köszönhetõen iszonyat értéktelenedik a pénz:(
Az viszont nem annyira gáz, hogy simán lehet vele pénzt duplázgatni. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

Quote from: DarkstarNekem feltûnt egy érdekesség. A thiefemmel elmentem megcsinálni a stone find/throw skilleket, amiknek a jobkövetelménye 20. A kari 36/28-as. Utána kíváncsiságból rányomtam a Back Slidingra, és azt is engedte. Pedig alatta vagyok a 35 jobnak. Lehet hogy bug?
a Back sliding alapkövetelménye 22, vagy valami ilyesmi, és ezért engedte, a stonefinding/thorw-nak alapból 35, szal nemtom ott mért 20

Darkstar

"Back Sliding: (Elõkövetelménye: legalább 35 job level, és a küldetés teljesítése.) A képesség használatával a tolvaj késlekedés nélkül hátrébb ugrik 5 mezõt. Összesen 7 SP-t fogyaszt."

"Find Stone: (Elõkövetelménye: legalább 20 job level, és a küldetés teljesítése.) A képesség segítségével a tolvaj köveket szedhet fel a földrõl, melyek a Throw Stone képesség használatához szükségesek. A képesség csak akkor használható, ha a tolvaj súlya nem éri el a maximális teherbírás felét, és összesen 2 SP-t fogyaszt."

"Stone Throw: (Elõkövetelménye: legalább 15 job level, és a küldetés teljesítése.) A tolvaj egy kõvel dobja meg a célpontot, ami mindig talál, és mindig 30-at sebez. 5% eséllyel elkábítja (Stun) egy idõre az ellenfelet. A lõtávolság 7 mezõ, és a képesség 2 SP-t fogyaszt. (Megjegyzés: kiváló módja a gombászásnak, kertészkedésnek is.)"
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

fateron 19/13 swordmannal hol lehet legkönnyebben pénzre szert tenni? ^^
Elég.. gyér az anyagi helyzetem :/

Darkstar

Quote from: Rouninfateron 19/13 swordmannal hol lehet legkönnyebben pénzre szert tenni? ^^
Elég.. gyér az anyagi helyzetem :/
Menj herbezni. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: DarkstarMenj herbezni. :)

Magyarul? Öljek _izét_ amiből kiesik herb és azt adjam el? Helyettesítse be nekem valaki plz :p ;> Illetve helyszín sem ártana^^"

Vagy ez quest?

Darkstar

#531
Blue herbet ölj. Két blue herb meg egy üres üvegből Albertában csinálnak blue potit. Annak darabját boltban 2500ért lehet eladni. De türelem kell hozzá. Térképet adok mindjárt.

Térkép
Ez a map Geffentől 2* északra van, az alsó spawnponton fogsz belépni. A bekarikázott helyen találsz 5 blue herbet, amik rendszeresen újraspawnolnak. Találni máshol is, de itt együtt vannak. Úgy rémlik, valamelyik dungiban sok van, de annak a kinyitásához quest kell (Niffiből a zongorabillentyűk)

Valaki tudna adni nekem egy teljes repülőmenetrendet a ragna.hu-n?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: DarkstarBlue herbet ölj. Két blue herb meg egy üres üvegbõl Albertában csinálnak blue potit. Annak darabját boltban 2500ért lehet eladni. De türelem kell hozzá. Térképet adok mindjárt.

Térkép
Ez a map Geffentõl 2* északra van, az alsó spawnponton fogsz belépni. A bekarikázott helyen találsz 5 blue herbet, amik rendszeresen újraspawnolnak. Találni máshol is, de itt együtt vannak. Úgy rémlik, valamelyik dungiban sok van, de annak a kinyitásához quest kell (Niffibõl a zongorabillentyûk)

Köszönöm szépen^^

NLZ

Nem, mert a repülõ össze-vissza megy. Viszont ha megkérded a kalaúz csávót, akkor elmondja, hogy az elkövetkezendõ órákban merre lesz a repcsi. :)
[reserved]

Darkstar

#534
Quote from: NLZNem, mert a repülő össze-vissza megy. Viszont ha megkérded a kalaúz csávót, akkor elmondja, hogy az elkövetkezendő órákban merre lesz a repcsi. :)
Az ok, csak azt hittem, van benne rendszer. Ezekszerint nincs. Kössz. :)
Nolzi a tegnapi eventen a clockoknál már ott voltál? Vagy nem láttad, hogyan tépték szét Norbee-t 5mp alatt? :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Na jó, egész Albertát körüljártam, de sehol senki, aki megcsinálná azt a potion >.< Help!

Darkstar

Alberta bal alsó sarkában, a merchant céh központjában van. Belépsz, és az egyel lentebbi teremben az öreg fazon. Valami pharma...nemtomki. Õ megcsinálja.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Ööö, sajna csak a páros meccsen voltam ott. De azt álttam, mikor az a kamu amon ra széttépte garukot és norbíít. :) De az azért gáz volt. Kb annyit tudott, mint tharanos régen. Semmi skillezés (meteor storm, fire pillar, Khalitzburg summonolás, dark blessing vagy blood rain), és volt olyan, hogy egy helyben állt, s nem támadott. Szal elég gáz volt, omennel nevettünk is rajta. :) Norbi meg egy nagy kaki, csak a battle chant (gospel) rohadt imba. :)
[reserved]

Darkstar

Hát ja, de egy igazi Amon Ra-val kb 1 másodpercig tartott volna a 3 páros. Valszeg ez olyan "Event Ra" volt. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

ragna.hu-n ki milyen néven van? /me marha lusta visszaolvasni

 jah, és prontiban meddig marad a havazás? nekem nagyon tetszik:D