Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - tapsyhapsy

#1
Quote from: noriko on 2009-09-19, 21:27:28
A "New Mail" e-mail notifier-ben egy typo: "Please log in to at http://ani-link.com/ to read the mail."

Fixed.

A may - can vitára: Lehet hogy egyes helyeket may helyett can kellene, illetve fordítva. Majd átnézem.
#2
Kedves USTEAM felhasznalók!

Itt Zsozso barátnője beszél. Igen, van neki olyan, és nem, nem postolunk képeket.

Úgy gondoltam, miután finoman szólva anyagi csőd szélén áll a cég, hogy itt az ideje, hogy tudatosítsak a felhasználókban néhány dolgot.

Először is.

Pénz.

75k a webhosting. 45k az adó, ilyen-olyan járulék, stb. Könyvelő, számlák postázása saját zsebből, mert így is veszteséges a cég. Egy hónap megközelítőleg 120k. Meg az apró, olyan havi 15-20k zsebből.

Per pillanat ennél jóval kevesebb jön be. Tavaly is és idén is csináltunk két maszek munkát a cég nevére, mind a kettő több hetes szívás volt, nekem egyetem mellett, de ebből a vésztartalékból most kifogytunk.

Vannak persze olyanok, akik rengeteget tesznek pénzügyileg értünk, egyik srác pl. minden félévben összegyűjti és elrendezi a támogatni vágyókat (természetesen magát is beleértve).

Még úgy pluszban mondom, hogy Zso a cégtől fizetést soha nem vett ki.

Szóval összefoglalóban: nincs.

Másodszor.

Hardware.

A USTEAM hardware kissé el van már öregedve, amint ez tapasztalhatjátok az időnként bekövetkező diskhalálokból. Egyik rendkívül elkötelezett támogatónk révén tavaly is és idén is kerültek bele új diskek, egy új táp, meg egy új RAID kártya (Nem akarok nevet írni, te tudod ki vagy és örök hála üldözni fog.) de ez kevés. Egy rendes RAID kártya használtan itthon 50-80k, külföldről 45-50k, persze minden gari nélkül.

Egyszerűen nincs annyi pénzünk, hogy ezt zsebből fedezzük, és valahogy a felhasználók gondolatban szívesen támogatnak minket, de mikor ténylegesen cselekvésre kerül a sor, csak nagyon kevesen teszik is meg. A kivételeknek természetesen hálásak vagyunk, de utoljára tavaly tavasszal kaptunk hardwares támogatást, a fent említetteken kívül.

Összefoglalóban: kellene.

Harmadszor.

Idő.

Most ott tartunk, hogyha kikapcsoljuk a gépek, akkor valami biztos hogy nem lesz hajlandó újra elindulni, ezt a pünkösdi hétvégén valószínűleg észrevettétek. Zso vasárnap kora délután indult el, hogy beteszi az új diskeket, és kiveszi a rosszat, és hétfő reggel hétre haza is ért, és akkor még tovább szenvedett vele miután négy óra alvás után felkelt. Nem ez volt az első ilyen eset. Csak idén legalább háromszor töltött el tíznél több órát egyhuzamban a serverteremben, volt, amikor több napon keresztül.

Nem tudom tudjátok-e, de kb. 2002 óta nem volt huzamosabb ideig (2 nap) távol otthonról – egyes körökben ezt nyaralásnak is nevezik – kivéve az évi kétszeri LAN partit, ahonnan azért folyamatosan figyelte és frissítette az ftp-t. A múlt hétvégén történő kis leállás az ezévi első nem Budapesten eltöltött hétvégénkbe vágott bele, ugyanis lementünk a születésnapomat ünnepelni a szüleimhez.

Ne értsétek félre, ő szereti csinálni. Csak nekem néha rossz látni hogy mennyit szív vele.

Összefoglalóban: no comment

Most, hogy ahogy egy barátunk fogalmazott, ,,ennyire szarban van a haza" úgy gondoltam hogy mégis lehet meg kellene kérdezni, hogy mit is teszünk mi ezért?

Megkérdezném azoktól, akik előfizettek, de nem fizetik a számlájukat, hogy még egy magyarázatra vagy egy felmondólevélre se tartotok érdemesnek minket?

Zárszóként: Minden egyes támogatónak, aki hűségesen segít bennünket (vagy legalábbis tudomásunkra hozta külön megkeresésés nélkül, hogy sorry, nem tudom tovább vállalni), szeretném megköszönni, hogy ezt megteszi. Nélkületek már nem létezne USTEAM.
#3
Anime / Sailor Moon
2005-05-15, 00:58:44
Nem olvastam végig mind az öt oldalt, de úgy gondoltam, hogy ha már erre járok beszúrok egy linket (ha más már megtette, akkor sorry).

http://www.anime-avatar.net/
#anime-avatar@irc.rizon.net

Per pillanat õk csináljnak nagyon jó minõségû SM ripet. (japán hang, angol felirat, de érdeklõdök angol hangot is letölthetnek)Sailormooncenternél nagyon sokkal jobb minõségût. Idáig az S sorozati végéig jutottak el. És folytatják, remélem.

Ui. Szerintem http://www.boxtorrents.com a teljes sorozat megtatálható évadonkét torrentben. Természetesen japán hang/angol felirat a legtöbb, de van amerikai dub is *shudder*