Main Menu

DotA, LoL

Started by chilip, 2008-02-16, 15:38:29

Previous topic - Next topic

Selmo

#240
Nekem végig 150K-val jött onnan. :haha:
QuoteFEATURES

- There is now a replay auto-save feature in the options menu. Replays
   are automatically saved to the "replay" folder.
- The game is now automatically saved in the event of a potential
   disconnect. These saved games are placed in the "save" folder.
- Player color selection can now be limited by the number of players in
   the game using an option in the "Advanced Options" screen during game
   creation.
- Added an option to always show unit and building health bars.
- You can now enable and disable the display of minimap signals
   from players and other observers using chat commands:
   /showminimapsignals and /hideminimapsignals.
- Added a new in-game cheat "maxfps" to limit the maximum frame rate to
   the given number. Example: "maxfps 30" will set the maximum frame rate
   to 30 FPS.
Jó kis dolgok történtek itt. (Azt ugye mindenki tudja, hogy a patch után a régi replayek nem működnek.)

És végre frissültek a dolgok:
http://www.dota-allstars.com/heroes
http://www.dota-allstars.com/items
http://www.dota-allstars.com/wiki/Primary_game_modes
http://www.dota-allstars.com/wiki/Secondary_game_modes

A fórumot olvasva kiderült, hogy hamarosan jön a 6.53-as verzió, csak az új patch betett kicsit a dolgoknak, a régi AI mapon pl. bugosak lesznek a rúnák, ugyanis nem lesznek.

A tökéletesség unalmas.

Cobra

Jó hogy bekerült az állandó health bar, amire volt a program. Remélem gyorsan jön az új AI map is.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Member

Ha ma este meccs lesz, léci dobjon vki egy pm-et a host ip-jével. Előre is köszi. :)
(A patch-től majdnem megbolondultam, 20 kbit/s mellett nem épp vicces 98,9%-eknél a netszakadás :/)

REPOST: A Patch óta ha kilépek W3ból, memóriahibát okoz. Nálatok?

Gregory

Nálam megy probléma nélkül.

Selmo

#244
Quote from: Member on 2008-07-05, 20:18:14
Ha ma este meccs lesz, léci dobjon vki egy pm-et a host ip-jével. Előre is köszi. :)
(A patch-től majdnem megbolondultam, 20 kbit/s mellett nem épp vicces 98,9%-eknél a netszakadás :/)

REPOST: A Patch óta ha kilépek W3ból, memóriahibát okoz. Nálatok?
Nem akarsz végre feltenni egy XP-t? ::)

Also szavazás hozzáadva, kíváncsi vagyok, ki mit szeretne játszani.

Wow! http://www.dota-allstars.com/wiki/Category:Heroes

Invokerről minden: http://www.dota-allstars.com/wiki/Invoker#Invoked_Skills :jee:

Sun strike casting range 99999 :eek: Ezek szerint bárhová, amit lát?

QuoteAll heroes have an innate 25% magic reduction, and there are items which can be bought to further reduce the damage taken from this damage type. These items are, as of version 6.52c, the Hood of Defiance(30%) and Planeswalker's Cloak(15%). Armor doesn't reduce magical damage.
Ezt is jó tudni...

A tökéletesség unalmas.

chilip


Cobra

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Gregory

#247
Ez az új hero imba.
szerk: na jó, csak nem tetszik.

Zanador

Quote from: Gregory on 2008-07-10, 15:18:46
Ez az új hero imba.
szerk: na jó, csak nem tetszik.
Hát, én is kiváncsi vagyok rá. Látszólag egy életveszélyes kombót tud elengedni alig 200 mana felhasználásával. Elképzeltem a nagy triót.. Ez az új hős, Luna és Pudge...
Following the tracks of an angel.
Csak az életét hosszabbitja meg az aki ébren tölti az éjszakáit.
A pohár lehet félig tele, de a tár mindig félig üres...

Lythis

Quote from: Gregory on 2008-07-10, 15:18:46
Ez az új hero imba.
szerk: na jó, csak nem tetszik.
Clockwerk Goblin.
Röviden és tömören: dunno if want. Így elsőre egy str-es assa hős, ami nem is lenne rossz önmagában, de ugye minden ott dől el, hogy játékosok ellen mennyire hatékony. (AI sincs még tudtommal).
Lényegében 2-3 használható skillje van ultival együtt.
Az eslő a shrapneles játék. 300-as aoe-vel 0.75 sec-enként sebez és ministun-olja az ellent, ami azért egész jól jön egyes helyzetekben. Az elején mondjuk creepfarmolásra nagyobb valószínűséggel használja az ember, mint hősök kergetésére, mivelhogy sajna meelee hősök vagyunk... Bár ha az ellen hagyja, hogy odafussunk, akár lehet is. Az mindenesetre tény, hogy hősként 0.75 sec-enként a ministun nem egy leányálom, mert a skilleket ugye szakítja, szóval ha nincs instantcast, vagy célozgatós skillel vesződik az ember, akkor csúnyán szivathatja az embert. (persze normal sebesség mellett azért ez könnyebb egy fokkal)
A második az valami barrier (inner clockwerk asszem, vagy valami egyéb hülye névvel). Semmi hasznosat nem látok benne, körberakja az embert meg azt aki mellette van szép kis tornyocskákkal, amik a manával rendelkező egységeket feedback-elik, ha jól emlékszem, és hátralökik. Nemtudom, hogy ha ellenséges hero kerül belülre, akkor azt szanaszét lökdösik e vagy csak kifelé hat ez az egész, mindenesetre egy ilyen torony 3 ütéstől hal, és a skill duration sem valami nagy, szóval nemtudom, hogy tényleg van e értelme (hősön kéne kipróbálni, és mindenképp creepmentes helyen, mivel a 3 ütés/torony limit miatt a creepek seperc alatt lebontják).
Rakétás skill: ellövünk egy flare-t valahova, az ott kimaxolva 200-at sebez, a kezdetektől 600-as aoe-vel, és egy időre felfedi a láthatatlan egységeket a területen. vége felé az ellen creepjeinek kb felezi a HP-ját, de amúgy nem sok haszna van.
Ulti:Maxolva 30 sec-es cd-vel ellátott ápgréjdelt meat hook-nak tűnik. 3000-es range-re képesek vagyunk ellőni, és azalatt beakad az útjába kerülő első non-neutral egységbe, és odavontat minket. Ha közben nekimennénk bármilyen ellenséges egységnek, azt stunnoljuk, de úgy vettem észre, hogy meg is állunk bennük. Éppen emiatt nem árt óvatosan célozni vele. Assassination-höz jól jöhet, mivel lefogja az ellent, és minket is odavisz hozzá. A shrapnel-es skillel kombinálva szerintem kellően hatékony kivégzésekre adhat alkalmat avatott kezekben.
Ennek ellenére rengeteg vesződség van a célzással - pláne fast mode-ban, duh -.-  - mivel az első non-neutral unitban akad meg az a xar, tehát ha egy kedves creepünk éppen akkor akar megkerülni, amikor ellőnénk, akkor bizony várhatunk fél percet...
A hős viszont str-es meelee hőshöz képest elég gyorsnak tűnt (persze lehet, hogy csak a játéksebesség miatt tűnt annak, nem néztem -ms -t), mivel str-es, ezért hp-t is kap. A modellje elviselhetetlenül gagyi, bár talán valakinek bejön :)
Note: ha folyamatosan akarunk vele skillezni - márpedig shrapnel-t érdemes orrba szájba elsütni amikor csak lehet - akkor mindenképpen össze kell neki szedni valami tűrhető manaregen-t, vagy pakolni neki intre, úgyhogy szerintem void stone az alap neki. 

Member

Lehetne egy meccsindítást ma 22:00-re időzíteni? Mert szinte óramű pontossággal ekkor szoktam végezni a szokásos 4 animerésszel, ami be van iktatva estére, és akkor ált. éppen vmelyiknek az elején vagytok, amire meg nem szeretek várni. Még egy romantikus animét nem akarok időhúzásként végignézni. :)

Btw. a tegnapiért bocs, egyrészt azt hittem, a chatbox auto a legutolsó üziket mutatja és autoscroll-lol ezért azt hittem, még senki sem ért vissza, aztán meg mentem volt Zeusszal, éppen kattintani akartam, erre "Disconnect" be én meg reflexből rábökök, áhhh...

Még egy Goblin? Amikor a Grunt, a Placcszörny és a Coatl is kihasználatlan? :eek:

Zanador

#251
Ez a rakéta nagyon erős lett.. Egyrészt új definiciót ad a harassolásnak, másrészt még mindig nem tudom felfogni, hogy mekkora hatása lehet egy skillnek, ami az egész térképen bárhova mehet... Sniper ultija, Mirana nyila elbújhat elemmelt. Simán harassolja a felső lane hősét egy alul vagy épp a kútnál lévő goblin.. Emellett akár csak az erdőbe is lőhet időnként egyet-egyet, azokat a creepeket is leszedi szép fokozatosan. Nem kell Roshiért aggódni, hogy az ellenfél leszedi, csak percenként ellőni oda egy rakétát, és többé nem szabad a hiddenshop körül ottfelejteni 1-1 madarat...

Edit: nameg eddig elég volt egy ellenséget elküldeni a kúthoz ahhoz, hogy többé kevésbé biztonságban legyünk ellene, de ő 50 manáért rendszeresen beleszór még az összecsapásba.. viszlát kényelmes push, viszlát üresen hagyott lane-ek. Rengeteg felhasználása van.
Following the tracks of an angel.
Csak az életét hosszabbitja meg az aki ébren tölti az éjszakáit.
A pohár lehet félig tele, de a tár mindig félig üres...

Gregory

Ulti leírása szerint csak nem-neutral ellenséges egységekbe akad bele. Ehhez képest a saját creepjeinkben is megakad. Ugyanaz az anim mint pudge meat hookjának, csak azt a 3000-es távolságot gyorsabban teszi meg mint Pudge hookja az 1000-eset.
Második skilljével le lehet fogni valakit(vagy inkább valakiket, egy magnataur ultival pl. megnézném), ami teamfightok/gankek idején nagyon nagy előny. Első skill jól megy a második skilljéhez, 1v1-ben mass stun, nagyobb harcoknál meg bosszantó neutrálozásra is hasznos lehet. Egyébként ulti, bekerít, első skill, ütöd kombó nem lehet olyan rossz.
A rakéta magic sebzés, tehát ebből még jön le legalább 25%, ami így alapvetően 150 sebzés kimaxolva hősökre, de egész pályára mehet, és 600-as aoe-ben osztja a sebzést. Menekülő hősökre lehet majd próbálkozni, hisz - többi skilljével együtt ennek is - kevés a manacost/cd. Egyébként akár neutrálozásra is lehet használni lane-ről. Egyébként 20 sec-ig mutatja a helyet, ahová érkezett.(kis összevetés Invoker sunstrike-jával: sunstrike max sebzése 450 lehet(337,5), 200-as aoe, és az aoe-ben levő ellenséges egységek között megoszlik. Manacost 250, CD: 60 sec. A rakéta manacostja 50, cd 20 sec)
Hero modell szerintem is elég gány, nem sokat játszottunk vele, de már most megutáltam, a hook animációja megegyezik pudge hookjával, a rakéta animációja megegyezik Tinker rakétáival, a kristályok meg szép nagyok és rózsaszínek, pont illenek a játékba \o/.

Zana: ancientek meg a madarak magic immunisak, tehát szerencsére a csirkét, meg a szárnyasokat nem lehet kilőni.

Lythis

Roshit sem.
emellett az a rakéta tényleg nem olyan nagyon nagy durranás imho. creepek ellen sem sok hasznát venni, akkor szerintem hősök ellen sem egy akkora harass. Ehhez tedd hozzá a gyökér kevés manáját (20 körül is csak hétszázvalamennyi, úgy, hogy addigra már legalább 7-es a str/agi/int bónusz skill... (=cefettkevés).
Akárhovaellőheted: itt nem kell LoS-on belül lennie? Mert ha igen, akkor már korántsem olyan nagyon táp dolog. A kényelmes pushoz meg hozzátartozik, hogy imho bármely decens pushernek van regenje, úgyhogy nem feltétlenül érzi meg azt a 150-es sebzést. Ha emellé még van magres-e akkor az még kevesebb. (és akkor még nem is néztünk olyan szép countereket erre, mint magina maxolt magres-el, hooddal, és az alap 25%-ával ::) .. bár tény, hogy az eseti kivétel, de ő spec szerintem nem sokat érez belőle...25+30+40 az simán 95% magres.. akkor mennyit kap be? 10-et?)
Mondjuk lasthitelni tényleg nem lehet rossz, viszont van neki traveltime-ja, ergó ki lehet rohanni a hatókörből, ha a goblin messze van.
Hook: ezt mondtam. beakad mindenbe, ami nem neutral, még a saját vackaidba is előszeretettel. Tény, hogy gyorsan megteszi, és te is gyorsan odakerülsz (kivéve, ha vannak az útban, mert akkor megállsz bennük), de pudge-é annyiban jobb imho, hogy az ellent viszi hozzád. Ott legalább tuti nem húzod magad gankbe :D
Körbepakolós skillnél pedig nem egyszerű úgy elsütni, hogy az ellen is bennelegyen, hát még úgy, hogy több. Ha jól vettem ki, akkor aki előtted van, az még belekerül, más nem nagyon. Persze lehet, hogy későbbi szinteken nagyobb lesz, passz, nem fogott meg, nem is adtam rá nagyon.

Gregory

Talán mert Roshan is ancient?

A rakétát a pályán akárhova ellőheted. Akárhova, tehát akárhova.

Magic resistance az (1-(1-S1)*(1-S2)*(1-S3))*100 formula alapján stackelődik, ami Magina esetében max 68,9%-os lehet, így 63 sebzést jelent ha bekapja a rakétát.

Hook: ettől függetlenül mondtam, hogy a leírásában nem ez van írva, hanem hogy nem-neutrál ELLENSÉGES egységbe akad csak bele, és húz oda.

Cog: az kerül bele aki ott van közvetlenül melletted. Magnus ulti összehúz mindenkit egy helyre, tehát legalább 3 heronak bele kéne kerülnie.

Selmo

Quote from: Member on 2008-07-10, 16:57:16
Btw. a tegnapiért bocs, egyrészt azt hittem, a chatbox auto a legutolsó üziket mutatja és autoscroll-lol ezért azt hittem, még senki sem ért vissza, aztán meg mentem volt Zeusszal, éppen kattintani akartam, erre "Disconnect" be én meg reflexből rábökök, áhhh...
Mindegy, elment minden, a netért én anyáztam, a tv-ért apám. ::)

Ez az új hős viszont egy nagyon durva support.
Quote from: Lythis on 2008-07-10, 17:47:28

emellett az a rakéta tényleg nem olyan nagyon nagy durranás imho. creepek ellen sem sok hasznát venni

Tévedés, 4-es szintű rakéta +4-es szintű Cog = 1 halott creep osztag. De a legnagyobb tápja az, hogy menet közben használhatod, akárhová. Ostromolják a tornyot és nincs ott senki, hát odaküldesz egy rakétát és a creepeknek majd fele hp-ja lement. Gyakorlatilag 2 lanen lehet vele pusholni gond nélkül. Az egyiken nyomod a stunt és mész előre, a másikra meg küldöd a rakétákat. Gankek ellen is kiváló, mert belövöd a folyóba és 20 secig látod, hogy van-e ott valaki, akár te mennél, akár rád jönnének. Hőst levadászni nem nagyon lehet vele, mert kiszámolni a sebességét... meg ugye nem is sebez sokat. De legalább 2 skilljével is lehet ügyeskedni, mert a hook is kb. ilyen. Mondjuk azt nem néztem allyra használható-e, de ha igen, akkor lehet vele menekülni.
A csapdák meg nagyon durvák, ha meglepnek 3-an, akkor kinyomod és szépen ülhetnek 6 secig, ha nem tudnak belőni, mert nem tudnak közel jönni.
Ezzel a ministunnal és felfedezéssel brutálisan lehetetlenné teszi az ellenség menekülésést. Biztos, hogy felefedi a láthatatlan egységeket?

A tökéletesség unalmas.

Zanador

Naah, ti csak a hősökre gyakorolt hatásával foglalkoztok. A madár persze, hogy immunis rá, de ha meglátom, hogy valaki ottfelejtette, megyek és lelövöm. Detto ugyanez a pushnál: nem a hőst akarom ezzel sebezni, arra messze nem elég, de mire egy lane-en végigmegy egy push, nagyjából 10 rakétát bele lehet ereszteni. Vladi és mekansm nélkül számoljátok ki mi marad abból az osztag creepből.. a hős meg masirozhat tovább egyedül. Ugyanez, ha üresen maradt egy lane: mindegy épp merre haladnak a creepek, ha folyamatosan elkezdi szórni rakétával, akkor egy idő után megindul az ellenség felé, közben szinte biztos kapott pénzt belőle és a közelébe se kellett mennie az ellenség bázisának, igy nem fenyegeti a gank.
Following the tracks of an angel.
Csak az életét hosszabbitja meg az aki ébren tölti az éjszakáit.
A pohár lehet félig tele, de a tár mindig félig üres...

Selmo

Azt néztem, hogy ölni viszont nem nagyon tud, mert agit alig kap és nagyon lassan üt. Cserébe lefarmolja a fél térképet, egy vladival, meg furyval kb. sosem kellett manára várnom és hullott a creep.

A tökéletesség unalmas.

Zanador

#258
Első kommentek:
(az itt szereplő dolgok teljes mértékben kitaláltak, bármi vélt vagy valós egyezés megtörtént dolgokkal pusztán a véletlen műve)

Greg: még nem tesztelték, de már láttam róla két replayt. nézzétek: youruber.com/imbahero.avi.

Lythis: lehetne rosszabb is.

Selmo: farmol, gankel, stunnol, krumplit hámoz és még a qtyádat is leviszi sétálni. (elővételben kapható az alább megadott cimen)

hargharg: túl lassú.

Draconire: 5:1 K/D első meccsen. Egy fokkal kevesebb mint Fairy Dragoné.

Zanador: jó kis support lesz. Próbáltátok már DSsel együtt?
Following the tracks of an angel.
Csak az életét hosszabbitja meg az aki ébren tölti az éjszakáit.
A pohár lehet félig tele, de a tár mindig félig üres...

Lythis

Quote from: Gregory on 2008-07-10, 18:12:25
Talán mert Roshan is ancient?

A rakétát a pályán akárhova ellőheted. Akárhova, tehát akárhova.

Magic resistance az (1-(1-S1)*(1-S2)*(1-S3))*100 formula alapján stackelődik, ami Magina esetében max 68,9%-os lehet, így 63 sebzést jelent ha bekapja a rakétát.

Hook: ettől függetlenül mondtam, hogy a leírásában nem ez van írva, hanem hogy nem-neutrál ELLENSÉGES egységbe akad csak bele, és húz oda.

Cog: az kerül bele aki ott van közvetlenül melletted. Magnus ulti összehúz mindenkit egy helyre, tehát legalább 3 heronak bele kéne kerülnie.
nem próbáltam akárhova lőni, de lehet. mindenesetre szerintem ANNYIRA nem táp. Amit Zana mond arra jó, plusz felderítésre. Meg esetleg menekülő lowhp hősre.
Battery assault, ami kellemes. Azt a skill-t szerintem mindenképp spammelni kell, ahol csak lehet.
magnus ulti hova húz össze? akkor nem kell neki is ott állnia melletted? Annyi hely nemtom, hogy van e benne.
Selmo: powercog maxolva 6sec, és csak a manával rendelkező egységeket sokkolja, ráadásul amint sokkolt adott elem le is merül. Szerintem kicsit túlbecsülöd. Arra esetleg jó, hogy 800-at bever ellen hősének, ha belekerül.
  Egyébk greg, ezt a Sx-blabla formulát kicsit érthetőbben is kifejthetnéd, mert olyan csodás gondjaim vannak, hogy aztsetudom, az s-sel mit akarsz mondani. ^^"

Gregory

S a magic reSiStance. Azt nem tudom hogy miért pont az S, ne is kérdezd :D.
Tehát (1-(1-alapmagicres(0.25)*(1-hood(0.3))*(1-skillres(0.4)))*100=68,5% (magina esetében)

Egyébként Cobra és Draco is ment ma új hőssel rendes meccsen, véleményt ők tudnak igazán mondani.

Cobra

Draco jobban tarolt vele, mint én, de farmolásra nagyon jó a hős és 1vs1-ben is elég jól öl, vagy legalábbis menekülésre késztet. Az első skillje nagyon erős, a sok ministun miatt aki a közelébe kerül, annak nehéz dolga van. Az ultija hasonló, mint Pudge hookja, szóval ha valaki tudja használni, akkor nagyon erős. 310-es az alap ms, cserébe alig van agija (de magas a kezdő def). Statokban én kb Tiny-hoz tudom hasonlítani.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Selmo

http://www.getdota.com/maps/ai/DotA_Allstars_6.53_AIplus_1.52_Revision_03.zip
QuoteTHERE IS NO AI FOR TEMPLAR ASSASSIN, LIFESTEALER, INVOKER, OR CLOCKWERK GOBLIN. THEY WILL GET ITEMS BUT WILL NEITHER USE NOR LEARN THEIR SKILLS.

A tökéletesség unalmas.

Cobra

A semminél jobb (remélhetőleg). Eddig is voltak működésképtelen karakterek.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Cloud

Nos úgy döntöttem hogy kipróbálom DOTA-t. Persze kezdésnek csak AImap-on.
Annyit kérnék tőletek hogy azt mondjátok el légyszi, hogyan rakjam fel úgy hogy rendesen működjön. Konkrétan: mit szedjek le, milyen W3 patch kell hozzá, hogyan állítsam be...
(kötelező az eredeti W3? Mert ha igen akkor egy két hét alatt tudok szerezni egy eredetit, de jó lenne hamarabb játszani...)


Aztán ha minden jól megy, és megy már a játék akkor csatlakozok hozzátok én is.  :jee:

:merci:

teraflare

Quote from: Cloud on 2008-07-19, 18:57:25
Nos úgy döntöttem hogy kipróbálom DOTA-t. Persze kezdésnek csak AImap-on.
Annyit kérnék tőletek hogy azt mondjátok el légyszi, hogyan rakjam fel úgy hogy rendesen működjön. Konkrétan: mit szedjek le, milyen W3 patch kell hozzá, hogyan állítsam be...
(kötelező az eredeti W3? Mert ha igen akkor egy két hét alatt tudok szerezni egy eredetit, de jó lenne hamarabb játszani...)


Aztán ha minden jól megy, és megy már a játék akkor csatlakozok hozzátok én is.  :jee:

:merci:
Nem kell eredeti. Dotából a 6.53 kell. WC3 TFT ből az 1.22.0.6328

Zanador

Quote from: Cloud on 2008-07-19, 18:57:25
Nos úgy döntöttem hogy kipróbálom DOTA-t. Persze kezdésnek csak AImap-on.
Annyit kérnék tőletek hogy azt mondjátok el légyszi, hogyan rakjam fel úgy hogy rendesen működjön. Konkrétan: mit szedjek le, milyen W3 patch kell hozzá, hogyan állítsam be...
(kötelező az eredeti W3? Mert ha igen akkor egy két hét alatt tudok szerezni egy eredetit, de jó lenne hamarabb játszani...)


Aztán ha minden jól megy, és megy már a játék akkor csatlakozok hozzátok én is.  :jee:

:merci:
Amik kellenek: a legújabb W3 patch, ezt asszem itt fentebb linkelték nemrég, ezentúl egy v6.53 map a getdota.com-ról (van ai is, ha minden igaz), és egy hamachi kliens (ez emulálja nekünk a lan-t). Spec beállitások nagyon nem kellenek, ha jól tudom, a leszedett mapet bedobod a maps\download-ba, hamár beugrassz a network-be (USTEAM-W3 jelszó: anime), lehet, hogy itt majd helyet kell csinálnunk, de ezt nem neked kell intézni. Mivel nem bnetre megyünk ki, ezért semmi nem ellenőrzi, hogy eredeti-e a cd kulcsod. Ezen túl már csak azt nézd meg, hogy router és tűzfal kiengede a hamát netre, és ennyi. Ha valamit kifelejtettem, javitsátok.
Following the tracks of an angel.
Csak az életét hosszabbitja meg az aki ébren tölti az éjszakáit.
A pohár lehet félig tele, de a tár mindig félig üres...

Selmo

Kell hozzá WC3-TFT 1.22a patch, meg a Maps\Download alá másold be a térképet. Nem kell hozzá eredeti, lévén LAN-on keresztül éred el a mapot. De 5-en vagyunk fent, szóval akár hamára fellépve gyakorolhatunk is.

De sokan lettünk hirtelen. :D

A tökéletesség unalmas.

Cobra

Meg természetesen kell a Frozen Throne kiegészítő a W3-hoz.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Cloud

Na a lelkesedésem gyorsan alább hagyott. Én naívan azt hittem még fenn van valahol gépen a W3+kiegje. Mint kiderült már nincs. Na szal akkor kb csak holnaptól tudok nekiállni én is játszani/gyakorolni...Pedig már hamachi-t is belőttem...
pf. na mindegy...