Main Menu

DotA, LoL

Started by chilip, 2008-02-16, 15:38:29

Previous topic - Next topic

Fazék

#300
Quote from: Lythis on 2008-07-22, 18:54:51A szintenkénti manaigényt emlékeim szerint a CD-vel együtt jelölni szokta alul, de a következő szintét mindenképpen ki tudod olvasni belőle. Ha ki alt+tabolsz dota oldalra, akkor megint időt vesztessz, az megint nem jó :) (legalábbis ezért pause-olni szerintem kicsit túlzás lenne).
:lame: jogos. vmiért a hősválasztás élt a fejemben, nem gondoltam bele, hogy random-nál már megkaptam a hőst és ott már tényleg írja ezeket... de azért elég nagy butaság, hogy rd választásnál már ez is eltűnt, szóval vagy ismered kép alapján a hőst, vagy lutri :haha:

Quote from: Lythis on 2008-07-22, 18:54:51Tárgyaknál meg: legtöbb tárgyat szerintem simán megkeresed az alap shoppokban, azok úgyis egykupacban vannak. Bőven van rá időd mondjuk res alatt :D
Azt a néhányat meg, amit a secret shopban lehet meg szerintem igazán meg lehet jegyezni pár meccs után :) Ezek miatt alt+tabolni kb annyi időt vesz el, mint megkérdezni, emiatt pause olni meg aztán talán végképp nem kéne imho.
amúgy én nem alt+tab-olok, hanem bekapcsolom a notebook-ot, ahol már alapállatotban ff megnyitva, google és dota allstars szöveg beütve már csak a hősnevet kell utána biggyesztenem és enter :D de azért így is kell pár perc hogy átfussam az ellenfél hősök mit tudnak :)
pl ha tudom, hogy van egy 300-as sebző varázslata 8s cd-vel, akkor nem maradok a toronynál 200 hp-val nagy bátran, mert így is simán kinyír. stb. szóval az ilyenekből rendszeres kellemetlenségeim vannak, amikkel a csapattársak esélyeit vetem vissza egy kicsit, és engem ez zavar vhol. (hiába írom, hogy nem zavar)

azért többször is előfordult már, hogy ott állok hülyén 2k pénzzel és éppenséggel nem akarnék csak azért meghalni, hogy megnézhessem mit tudtam volna rajta venni :D

Selmo

#301
Quote from: Gregory on 2008-07-22, 17:23:34
DotaKeys.
Ezaz, tök jól működik. :jee: A magyarítás viszont elég gány, maradok az angolnál.
Ha kell még valakinek: http://selmo.atw.hu/dotakeys.rar

A tökéletesség unalmas.

hargharg

-ar, termeszetesen. akkor legalabb csak a gepet lehet szidni a hosok miatt... : D

amugy ez a gombosdi dolog tenyleg zavaro tud lenni neha, de szerintem en kepes lennek hat egymas mellettit is siman felrenyomni, sot. marad, ahogy volt.
rofl

Cobra

Én szídtam is rendesen, de mindegy, kaptok ti is még ilyen felállást :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Dreamcleaver

#304
Quote from: Cobra on 2008-07-23, 11:05:05
Én szídtam is rendesen, de mindegy, kaptok ti is még ilyen felállást :)

milyet is? csak mert te kaptál egy számodra nem bejövős hőst, nem jelenti azt, hogy az egész csapatod el volt k*rva. Számomra (Rylai) a Void abszolút ellenszer volt. Gyorsabb nálam, és az időburok ultija cancelozta az én ultimat. Kb esélyem nem volt ellene, mégis nyertünk.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Selmo


A tökéletesség unalmas.

Draconire

Oh-ho, here it comes.
[spoiler]Lycan ütött volna minket, csak ugye nem sny kell neki, hanem tanknak kell itemezni. :P[/spoiler]

Selmo

2 agis dps ellen? Hot nem ért sokat venge aura+butter+hyper+lifesteal kombója ellen. Magina mellette már csak extra ráadás volt, egyedül is megettél 1:1-ben.

A tökéletesség unalmas.

Draconire

1v1-ben Maginának esélye sincs Lycan ellen, nekem is csak azért volt annyira jó, mert a -5 armor sokat számított így, hogy nem volt rajtad semmi.
Ha hot-tal kezdesz, esetleg raksz közben páncélt, a játék második felében futottunk volna. Na meg persze hogy nem ért sokat, mire kiraktad már vége volt a meccsnek.
Ja és a farkasok elég nagy dps pluszt jelenthettek volna, főleg a játék elején, azzal hogy előreküldöd meghalni őket csak nekem adsz pénzt meg xp-t.

Az meg megint csak jól jött nekünk hogy ahogy láttam misseket nem nagyon jelentettétek, így simán elsétáltam másik lane-be killért.

Member

Ha lehet, a hősök típusát és ne a nevét írjátok, mert előbbieket szerinem már mind tudom, de utóbbiakat szinte soha, előre is köszi. A végén még én leszek a Dota-allstars találatainak 90%a, ha így folytatjátok. :D

Selmo

Nem értem a problémádat, ilyen nehéz a wikin rákeresni a névre?

S&Y pont azért jó, mert mindenre ad, as/ms/hp/armor. Lycannak meg nem kell sok mana. Ha nem küldöm rád a farkasokat, akkor nézhetem hátulról ahogy leszedsz mindenkit, végül is az is egy taktika, csak pénzem nem lesz belőle. Amúgy a farkasok darabja 20 XP, egy necromancer 41, szóval nem ebből lépsz szintet.

A tökéletesség unalmas.

Draconire

SnY mit is ad 5300 aranyért?
-31% atkspd, nem sok
-300 HP, szintén kevés, inkább egy-két bracer ha annyira kell a hp már elején
-31 DMG, megint csak nagyon kevés ennyiért
-15% mspd, na igen, sokan ezért hozzák, de Lycannak ott van az ultija amivel bárkit utolér, és még lassítani se lehet alatta, szóval neki aztán tényleg felesleges
-15% MAIM, ami jó-jó, de a lassítás része a fentebb említett ok miatt felesleges, a sebzésnövelése kicsi, egy olcsóbb életlopás meg jobb orb effektnek
-kb. 2 armor, lol

HoT mit ad 5500 aranyért?
-965HP, azt hiszem ezt nem kell kommentelni
-11 hp regen másodpercenként
-STR-esnek még 35 sebzés

Persze, hot-ot lassabb kirakni, de meg is lesz az eredménye. Alternatíva lehet a Satanic, az is jó egy tanknak.


A farkasokkal zaklatni kell az ellent majd viszavonulni, és nem hagyni hogy leüsse őket, mert ok, lehet kevés xp-t kap értük, de aranyat viszont már kap, még ha abból se sokat, de a sok kicsi plusz könnyű szintelőnyhöz vezet. Közelharcossal ranged ellen meg okosan kell játszani, és csak lasthit-ekre bemozdulni, lehetőleg a creepeket a saját torony közelében tartani, nem pusholni feleslegesen.

Gregory

Sata+vladi Lycanra :whoah:
Esetleg még armlet(5 armor, 65 dmg, 25% atk speed, ugye a +450 életmentő hp :D és nem aktiválva +3 hp/sec regen. mindezt 2850 aranyért).

Dreamcleaver

Quote from: Selmo on 2008-07-23, 16:23:24
Nem is rajtad múlt. ::)

Oh igen, kivételesen x1 a vesztes oldalon voltál és persze egyből imba volt a meccs. Grat. :megahyperszemforgatóssmiley:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Rounin

Ezt már korábban is meg akartam kérdezni, de ti a játék utáni indulatos/rosszmájú/kötekedős megjegyzések miatt játszotok?

Dreamcleaver

Nem, csak mivel én kb a meccseim 80%-t a vesztes oldalon töltöm (amikor meg jól megy, akkor VALAKI az esetek 50% disconnectel), kicsit fel tud idegesíteni, mikor Selmo meg akarja magyarázni, hogy miért is nem volt fair a játék, ha véletlen kikap.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Selmo

Quote from: Dreamcleaver on 2008-07-23, 21:15:44
Oh igen, kivételesen x1 a vesztes oldalon voltál és persze egyből imba volt a meccs. Grat. :megahyperszemforgatóssmiley:
Nemtom feltűnt-e, de te voltál az akit meg tudtunk fogni 1:1-ben. :P Nem mintha számítana az oldal, de el szoktam ismerni, ha imba a meccs, a tegnapi nem volt az, egyszerűen csak nem tudtunk lépést tartani a 2 agis hőssel. Még én sem, pedig messze többet creepeltem mint ők.

Quote from: Rounin on 2008-07-23, 21:28:35
Ezt már korábban is meg akartam kérdezni, de ti a játék utáni indulatos/rosszmájú/kötekedős megjegyzések miatt játszotok?
És a chateléseket még nem is olvastad. ;)

A tökéletesség unalmas.

Dreamcleaver

Nem tudom, hogy feltűnt e, de én meg Cobra-nak írtam, mert Draco/Harg meg őt fogták. Innentők 2v2, és ti voltatok bénák. Ennyi.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Selmo

Erre írta ő, hogy lesz ez még fordítva is. :) Amúgy mostanában általában a vesztes oldalon vagyok. ^^"

A tökéletesség unalmas.

Rounin

Ez a kis csevej most megerősített a vélt válaszban. Igen.

Zanador

Ez ugyanúgy hozzátartozik, mint a focihoz a verekedés a parkolóban. Ha nem tépnék egymást, nekem is hiányozna a feeling. :D

Egyébként meg a tegnapi meccsek épp jó példák voltak arra, hogy mikor nem a hősökön dől el a meccs. Emellett mi se voltunk bénák, egyszerűen csak igy jött ki, nem hibáztatok akkorát amit kihasználhattunk volna. Meg nem tudom direkt-e vagy véletlen, de nem került sor 3v3as összecsapásokra, igy Void ultiját 1v1ben menekülők megfogására kellett elpancsolnom mindig. Ha direkt csináltátok, akkor nagyon jó taktika volt, ha véletlen, akkor az, mindenesetre bejött.
Following the tracks of an angel.
Csak az életét hosszabbitja meg az aki ébren tölti az éjszakáit.
A pohár lehet félig tele, de a tár mindig félig üres...

Fazék

#321
na próbálgattam offline a dotakeys-t és arra jutottam, hogy vmiért nálam nem szereti se a \név4 se a +név4 formátumot, csak a /név4 kapcsolóval állítja be a hősömre a shortcut-okat. de szóval működik :)

szerk: jézusom :haha: ki az az állat, aki jó ötletnek találta dotakeys-nél alapból a mozgást tenni az 'a'-ra, és 'f'-re tenni a támadást?  :gyagya:

Cloud

Na  most vagy én vagyok irtó béna vagy gép  ki akar cseszni velem.
Felrakom sima war3-at. Crack-et nem. Felrakom frozen-t. Crack-et nem.
Jöhet  patch. 1.21b-ig olyan szépen felrak mindent.Ugye az az patch amitől nem kér cd-t játék. El is indul...
Felrakom 1.22a  patchet, indítani  akarom játékot,  erre kiírja  hogy kéri a cd-t?Na ez miért van?
Rosszul  patcheltem?
Sorrendem:
war3+1.21a
frozen+1.21a
1.21b war patch
1.21b frozen patch
1.22a  war patch
1.22a frozen patch
Párszor kiírta h már a patch  se megy fel, de legtöbbször utolsó patch után kéri cd-t? vmi ötlet,tudom  hogy vmit összekevertem de fogalmam nincs  hogy mit...(ma már 13 telepítés megvolt, szal kezdek idegbeteg lenniÖ :grrr:

Fazék

#323
Quote from: Cloud on 2008-08-01, 13:33:58sok szöveg
sorrend:
1. Warcraft 3 telepítés
2. Warcraft 3 - FT telepítés
3. FT - 1.22a full patch telepítés
ennyi.
a többit felejtsd el. nem értem miért akarod túlbonyolítani :)

Cobra

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Selmo

Jól hangzik benne pár javítás.
Btw elmentem nyaralni, ne számítsatok rám egy ideig. Váltom Zanát. :P

A tökéletesség unalmas.

Cobra

Shadow Priest nagyon durva lett, 1vs1-ben nem sok hős veri le ezután. 5vs5-be meg szinte kötelező, +2x armor egész csaptnak elég szép bónusz (meg 5 sec halhatatlanság buff lett a Shallow Grave).
Abaddon pajzsát eléggé nerfelték (maxon már csak 175dmg), cserébe a Borrowed Time alatt pajzs nélkül is gyógyul a támadásoktól.
Phantom Lancer már csak max 5 illúziót kap, cserébe a lándzsája is csinál találatkor egy támadó illúziót és minden illúzió úgy csinál, mintha dobna lándzsát.
Invoker lett nagyon átalakítva, van amiben jobb lett, van amiben rosszabb. (sokal többet kell nyomkodni a skillváltásokat és máshogy használni a skilleket, mert az eddig fontosabbknak eléggé megnőtt a reuse idejük).
Grafika is javult kicsit, érdekes a víz színének megváltoztathatósága (zöld nagyon jó :) )
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Makos

Amúgy nemtom miért kell sírni azért mert veszítesz...játszol és kész...én asszem még csak 1szer voltam nyertes csapatba (igaz hogy nem játszok sokat de régebben játszottam egy párszor XD)

Amúgy volt már ien is:
[spoiler]http://www.ihateyou.extra.hu/lost.bmp[/spoiler]

Selmo


A tökéletesség unalmas.

Makos