Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Daneel

#1
Köszi a sok választ, amit még nem láttam, elkezdtem megnézegetni!

Laputa - régebben láttam már, tényleg nagyon hangulatos.

Arabian Nights Sinbad no Boken - sosem hallottam róla, nem is találtam még meg sehol. Azért nyitott szemmel járok, hátha.

Trigun - megnéztem belõle néhány részt. A világ nagyon hangulatos, bejön, a fõszereplõkön kívül tulajdonképpen mindenki nagyon jól meg van csinálva, de sajna pont a fõszereplõk nem lopták be magukat a szívembe... Nem mondom, hogy rossz, de egyelõre nem kattantam rá.

Cowboy Bebop - Én egyetlen ilyen címû filmet láttam, szóval lehet, hogy van több. Amit én láttam, az nekem egyáltalán nem tetszett. (...ha jól sejtem, ezért most jól meg leszek kövezve...)

Akira - igen, jó film, láttam már és tetszett.

X, S-Cry-ed, Avenger - ezeket nem ismerem, de ezen igyekszem rövidesen változtatni. ;)
#2
Quote from: BonciLaputa, Castle in the Sky
Köszi, láttam, tetszett.

QuoteBtw. nem biztos, hogy ennek új topic kellett volna ;) Ott van az anime/manga ajánlás címû topic.
Hát, belenéztem, de inkább tûnt úgy, hogy ott olyant ajánl valaki, amit már látott. Meg persze az a tapasztalatom, hogy olyan fórumokon, ahol sok téma van, és kiúsznak a témák, illik minden kérdésnek új témát indítani, ellenben olyan fórumokon, ahol kevés téma van (és esetleg moderátor nyit csak új témát), illik mindent már meglévõ témába beilleszteni...
#3
Mostanában ez a kedvenc stílusom, és szeretnék minél több ilyen hangulatú animét megnézni. Azt hiszem láttam néhány ismertebb mûvet (pl. Nausica), de könnyen lehet, hogy kimaradt valami híres is. Most éppen a Future Boy Conan-t nézem, ami nem túl durva (ez nem is zavar, a hangulata a lényeg, és az bejön).

Szóval, az lenne a kérdésem, hogy milyen jó, posztapokaliptikus világban játszódó (vagy mondjuk elfeledett kultúrával foglalkozó) animékat tudtok nekem ajánlani? Preferált a komolyabb és a tudományos fantasztikus megközelítés, de végülis minden belefér...  :)