Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

NLZ

Játszik ezzel valaki? Egész jó, én a Ragnarok.hu szerverén szoktam játszani, mert a HunRO szerintem gázos sok szempontból. Egész jól elvagyok a játékkal egyébként, lassan meglesz a Crusám. :)
[reserved]

.Attila

Játszottam régen.
Volt egy 99-es hunterem, crusader, wizard és assassin lvl 7x, forging smith 66, battlesmith 6x, monk 5x.

Alkyra

#2
Quote from: NLZJátszik ezzel valaki? Egész jó, én a Ragnarok.hu szerverén szoktam játszani, mert a HunRO szerintem gázos sok szempontból. Egész jól elvagyok a játékkal egyébként, lassan meglesz a Crusám. :)

Miért gázos a hunro?

Én azzal játszom, de mivel jobb a ragnarok.hu?
Jobb lenne, ha átmennék?

Felsmuk

Van ebbõl próbaverzió? Kipróbálnám...
"Here in the age of Internet porn it's hard to know exactly what percentage of male orgasms occur in front of a computer monitor, but we're going to guess it's more than half. So if you ask when we'll have virtual reality sex, or human/robot sex, the answer from tens of thousands of researchers and inventors is, "We're working as fast as we can, dammit!""

Alkyra

Ingyen letölthetõ az oldalakról.(keress rá... :G )
Mellé a kliens s kész.igaz több mint 1,5 giga...de megéri.

thrall

sz.tem ezt a topic-ot kár volt megcsinálni...hisz emlékezzünk visza a régi ui topic-ra...(még HungaRO-s korszakban, US Team guilel stbstb)... De amúgy ImmortaRO-zok( régebben HunRO-ztam, de mióta Khaz elment elég lerobbant lett, semmi újítás semmi se nem)

ImmortaRO foreva!!!

Alkyra

mennyi más kliens van..én csak eddig a hunroról tudtam.
Mennyi a rate a immorta ron?
Bár..nincs sok kedvem új kari kezedni...

Khaz-t én is nagyon sajnálom, hogy elment, jóbarátom.

(bár ahogy eddig nézem a többi klienesnek szebb a weboldala^^ s ez azt jelenti, hogy igényesebbek s sok munka van bennük)

.Attila

Quote from: AlkyraKhaz-t én is nagyon sajnálom, hogy elment, jóbarátom.
Sajnos eléggé ludas volt abban, hogy csomóan elhúztak onnan. Pl. én szinte kizárólag az õ hülyeségei miatt mentem el onnan.

Alkyra

Quote from: BonciSajnos eléggé ludas volt abban, hogy csomóan elhúztak onnan. Pl. én szinte kizárólag az õ hülyeségei miatt mentem el onnan.

Tudom, nehéz ember. ^^
De nekem sokat segített.

.Attila

Quote from: White SeeD+Még lenne kérdésem:
Mintha olvastam volna, hogy max 50 lehet a job level. Ez igaz? Csak mert akkor király, hogy elszúrtam a job pontokat gagyi képességre, és nem fog maradni a hunter képességekre.
Csak mert ahogy ránéztem a hunternek legalább 30 job pontot lehetne még kifejleszteni.

+Ez az arrow shower ér valamit?
Megéri kifejleszteni az improve concentraciont? CSak mert kicsit megemeli a dex-et...
Jobváltásnál nullázódik a job lvl, és 50 a max. Szóval 49 hunter skillel számolj.
Arrow shower semmit nem ér.
Improve concentrationt kötelezõ maxolni, egyik legalapabb skill archernek/hunternek.

Hiei-sama

Hát ha jól tudom a rare itemek nem függnek nagyon a te statisztikáidtól....Attól függ hogy van beállítva a serveren érték hogy mennyire dobálják a cuccokat a szörnyek...Valami majdnem mindig összejön ez tény és való de az igazán értékes cuccókért meg kell küzdeni keményen...

Hiei-sama

Jah értem ;) Hát elõfordulnak az olyan itemek,de jobb servereken kiveszik õket míg nem tudni hogy müködik-e rendesen...

Alkyra

rate szempontjából a hunro a legjobb.
Én is ott vagyok most.
Mi a karid neve White Seed?
Ha ilyet látsz, hogy:
Aurina, Scya, Shauni akkor az én leszek^^
Segítek, ha kell vlmben, csak szólj.
Card-ot NAGYON nehéz szereni, mert 0.03% esély van arra, hogy a szörny azt dobja el...s ált. a ritka tárgyakkal ez van..(beírod a @mi szörnynév parancsot a konzolba s kiírja róla az adatokat..)
Nekem már van egy hunterem, szal ha kell segítség akkor majd szólj s átemelünk téged is hunterré. :)

Bonci: te írtad, hogy van 99 szintû karid. miért nem változtatod át 3nd. kasztra??(sniper, cross-assa, gypse, lord knight stb...)

.Attila

Quote from: AlkyraBonci: te írtad, hogy van 99 szintû karid. miért nem változtatod át 3nd. kasztra??(sniper, cross-assa, gypse, lord knight stb...)
Volt, amikor játszottam a RO-val. Ez még akkor volt, amikor indult a Khazar féle szerver. Én kértem Khazart, hogy rakja át sniperre, de õ nemet mondott, mert "bugos". Persze vki más ott szaladgált a paladinjával... Ez volt egyik a sok ok közül, hogy otthagytam azt a szar szervert.

Alkyra

Quote from: BonciVolt, amikor játszottam a RO-val. Ez még akkor volt, amikor indult a Khazar féle szerver. Én kértem Khazart, hogy rakja át sniperre, de õ nemet mondott, mert "bugos". Persze vki más ott szaladgált a paladinjával... Ez volt egyik a sok ok közül, hogy otthagytam azt a szar szervert.

aha. hát szerintem nem bugos.^^ legalábbis min. 300mb extrat töltöttem le az elején(frissiítések) s még monstanában is frissíti a hunrot.
Egy rakat új szörny van, meg job.

White Seed: Mi a hunro címe?  :G

.Attila

Quote from: Alkyraaha. hát szerintem nem bugos.^^ legalábbis min. 300mb extrat töltöttem le az elején(frissiítések) s még monstanában is frissíti a hunrot.
Egy rakat új szörny van, meg job.
Új job? Mire gondolsz?

roderick

Felteszem jönnek ki "hivatalosabban" az advanced second jobbok (Assassin Cross, meg ezek)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

.Attila

Quote from: roderickFelteszem jönnek ki "hivatalosabban" az advanced second jobbok (Assassin Cross, meg ezek)
Még mindig nem jöttek ki? Istenem, micsoda tetûlassú lámák. Már egy éve ígérgetik.

Alkyra

Quote from: BonciÚj job? Mire gondolsz?


Nem tudom, hogy mikor léptél ki, de úgy jun. óta van Dancer, bárd, baby character(kisméretû lesz a karid:D), Tawakee boy(vagy mi...rúgásokkal operál),
supernovice....most csak ennyi jutott az eszembe.^^
De én egy csomó más karit láttam már.

Kik ígérgetnek mit?
3nd job már mindenki számára elérhetõ(láttam már professort, gypset, championt, lord knighot, cross assat...stb.)

Hiei-sama

Akir érdekel és szeretne Ragnarokozni azoknak itt egy server a rate 10/10/6...Most indult nem rég a server ezen a címen http://lawro.uw.hu/ megtaláltok mindent fórumon ott a segítség is az installhoz...további kérdés van itt vagy ott a fórumon rakjátok fel....

thrall

Na lássuk sorrendbe:

ImmortaRO

3RD kasztok vannak és elég jók (csak a skillek kb 50%-át kivették)

take wan boy/gir (aszem így van) --> Star knight (ha jóltaom annak a 2nd job-ja) , és van valami Soul bigyó (ami a 3RD job)

HunRO

és Khaz-t meg sajnáljuk, most azért mert másokkal kötsök volt, azért még nemkell szidni (ha Bonci-t nembírtam, hát nembírta, evvan :D)

.Attila

Quote from: thrallés Khaz-t meg sajnáljuk, most azért mert másokkal kötsök volt, azért még nemkell szidni (ha Bonci-t nembírtam, hát nembírta, evvan :D)
Nem arról van szó, hogy nem bírt engem. Egyszerûen béna volt GM-ként. De már idegesítõen béna.

thrall

Quote from: BonciNem arról van szó, hogy nem bírt engem. Egyszerûen béna volt GM-ként. De már idegesítõen béna.
Hát izé... mitne mondjak, ha választhatnék konyak vagy khaz között, akkor khaz (amúgy egly HunRO-n, nem HungaRO-n Khaz csinált majdnem mindent, erre konyak volt elregadtatva magától, mikro csk a servergépet adta :D)

NLZ

Nah, el is feledkeztem errõl a topicról. :)  

Nah, szóval én azért szeretem a ragnarok.hu szerverét, mert 1/1/1 -es ratek vannak, szal mindenért meg kell dolgozni. Meg a reset NPC is 900k (ha csak statot vagy skillet akarsz, akkor 500k), szal jól meg kell gondolnod, hogy mit fogsz csinálni. Míg HunRO-n pl 10k, vagy mennyi a reset, szal kb úgy szórakozhatsz, ahogy akarsz.
A frizura formálásra jelenleg van egy alternatív ingyenes mód ragnarok.hu -n, de pl a ruha festés már kemény pénzekbe kerül. Meg 1es rate miatt nehéz fejlõdni, szal ha elértél egy szintet, akkor arra büszke lehetsz.
Igaz RPG az nagyon nincs, de hát ez inkább a játékosok hibája, mintsemhogy a szerveré.
HunRO kliense viszont jól elgányolta a játékot, pl prontiban minden füves terület, meg a kafkák is ilyen csúnya niggerek lesznek.
Igen, Adv 2nd job (más néven 3rd job) is rendesen megcsinálva, bár az alacsony rate miatt jelenleg csak egy Assa Cross van, meg 5 darab 97es kari. Szal még a 100. legnagyobb karakter is 81es, mivel még teljes reset nagyon rég volt már.
Most ragnarok.hu -n szerver motor váltás volt, szal picit meg vannak kavarodva a dolgok, meg picit bugos a játék, de azért élvezhetõ. Igaz most bevezették, hogy halálkor 1% XP vesztés, szal pár ember távozott, de igazán az ilyenekért nem is kár. :)
A Teakwon Boy/Girl, aminek Star Knight és Soul Linker a 2nd job-ja, még nincs benne a játékban, de nemsokára jön, azt mondják. A fórumon indítottak egy topicot errõl. Ragnarok.hu fórum
[reserved]

.Attila

Quote from: NLZMeg 1es rate miatt nehéz fejlõdni, szal ha elértél egy szintet, akkor arra büszke lehetsz.
Ez nagyon nem büszkeség kérdése. Egyszerûen unalmas ennyi ideig csak mobozni és mobozni és mobozni és mobozni és mobozni és mobozni és mobozni és mobozni és mobozni és mobozni és mobozni és mobozni és mobozni és mobozni és mobozni és mobozni és mobozni és mobozni és mobozni és mobozni és mobozni és mobozni és mobozni és mobozni és mobozni és mobozni és mobozni és mobozni és mobozni és mobozni és mobozni és mobozni és mobozni...

NLZ

De megdolgoztál érte. Szal ha látsz egy magas szintü karaktert, akkor tudhatod, hogy az már jó régóta nyomhatja.
Eszembe jutott még pár dolog a ragnarok.hu -ról. Szal pl nincs a szerveren Lord Kaho's Horn, mert az nagyon imba fejfedõ. Godlike cuccokról nemtudom, hogy benne vannak-e, mert alapból az elkészítésük szerintem még 10es drop rate mellett is húzós. S akkor ne is beszéljük a lev4 es fegyverekrõl, mint pl a Bow of Rudra, Grand Cross, Dragon Slayer, meg hasonlók. Itten egy kis szösszenet a roempire.com fórumáról. Nem mintha nagy valószínüség lenne rá, hogy bárki is használni fogja. :)
[reserved]

thrall

Quote from: White SeeDTök jó, hogy az immortalRO-n nem találom hol kéne regisztrálni:p

Amúgy nem tudja valaki, hogy a ragnarok.hu-n mûködnek-e a 3-as karik? CSak mert ugyan ott vannak a felsorolásban, de no skillfa.
ImmortaRO-n még a régi név, és _M ha fiú, _F, ha nõi karaktereket akarsz indítani(amúgy jó dolgok vannak ott, a PK mód az alap ugyebár, de van ott 1-2 dolog, olvassd el a forumát)

Alkyra

Azt amit leírtál.
Reseteli a skilleket s a statokat.

.Attila

Quote from: White SeeD+Kérdés: Vannak iylen kincsesládák meg várak vagy mik, pl payon mellett. Ezek mire jók? Mit kell itt csinálni?

Hát bemetem az egyikbe, lecsaptak azonnal.... Azért nem semmi, hogy 900 HP-t csak úgy leszednek...
900HP? Annál sokkal többet (3000-et is) leszednek a másodperc töredéke alatt.
Vannak guild-ek (klánok, ha úgy tetszik). Mindenki alapíthat, 1 db emperium kell hozzá.
A guildnek is vannak "skilljei". Van 5 tulajdonság, amit a guild fejleszthet, most ezt nem részletezem, csak az egyiket mondom:
Approval: csak egyet lehet rárakni, több nem is kell. Ezzel ismerik el a guildet, ami abban nyílvánul meg, hogy végre lehet várat foglalni. A várakban a játék legerõsebb szörnyei vannak. Egy várban általában 2 MVP van.
A cél eljutni a vár központi termébe, ahol egy óriási emperium van. Azt kell leütni, és a guildé a vár. A ciki az, amikor az emperium teremben van az MVP, vagy akár mindkettõ, ahogy az nálunk elõ is fordult egy aldebarani várnál.

Mire jó a vár, azon kívül, hogy dicsõség minél többet birtokolni?
A várak mindennap termelnek kincsesládákat. A kincsesládák meghatározott itemeket dobhatnak ki, méghozzá nagyon jó itemeket. Yggdrasil Leaf, Yggdrasil Berry, Evil Branch (vagymi, az a faág, ami random teremt egy szörnyet, akár mvp-t is), de pl. pronterai vár dob asszem slotos tights-ot (hunter álma, bár azért annyira nem ritka item).
Na és ami nagyon fontos: minden várnak, még adott városon belül is, van egy tárgya, amit csak annak a várnak a ládája dob. Ezek a tárgyak a hozzávalók a godlike cuccokhoz. Elég nehéz összeszedni.

Lehet növelni, hogy naponta hány kincsesláda teremjen. A vár npc-jénél kell befizetni vmilyen címen. A gáz az, hogy ha elfoglalják a várat más klánok, akkor ezek a befizetések hatása csökken, és ha sokszor cserél gazdát (WoE alatt össze-vissza foglal mindenki és semmilyen várt nem kímél), akkor bizony akár a kezdõállapotra is visszaáll.
Ezért mondom én azt, hogy amíg nincs az összes vár elfoglalva a játékban, addig egymásét ne foglaljuk, mert semmi értelme, csak kicseszünk egymással. De erre sokan nem igazán szoktak figyelni.


edit: elementál nyilak: elvileg csak ezüst és tûznyilat tudsz venni, a többit mind csinálnod kell.

.Attila

Quote from: White SeeDMost találtam payon-ban ott fenn északon átmász a hídon és a középsõ szobában tudsz bármilyen nyilat venni. Sõt, tegezeket is. 500 nyíl egyben 1500 ért.

Még kérdés: Hogy tudok üzenetet küldeni. Néha jön ilyen privátféle, sárgán, úgy hogy nem látom az illetõt. Hogy tudok visszaüzenni neki?
Az akkor egy új npc (és feltételezem custom, azaz csak azon a szerveren van). Hülyeség ilyet csinálni, bár anno hatalmamnál fogva és is készíttetni akartam egy ilyet :)
Utóbbira: sry, már elfelejtettem :)