Main Menu

Soul Eater

Started by chilip, 2008-04-10, 17:59:28

Previous topic - Next topic

KeLa

Quote from: Cobra on 2008-04-12, 16:48:21
Rumbel milyen minőség?
Én úgy látom h eddig ez a legjobb, de az AEN is nézhető és gyorsak. Viszont ha majd arra kerülne sor h kiírjam dvd-re 100% h az A-E & Saizen mellett fogok dönteni. A Shigurui-t is nagyon jól megcsinálták és AniDB-n is szinte mindenre 8 körüli osztályzatot kaptak. Az egyetlen baj h lassúak, de ez a minőség ára :smile:
Az első rész hamarosan kint lesz tőlük, elvileg már a vége felé járnak.

Cobra

Akkor várok, nekem a jó minőség (feliratban is) fontosabb, mint a heti 1 rész.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Alkyra

Quote from: Cobra on 2008-04-12, 17:54:20
Akkor várok, nekem a jó minőség (feliratban is) fontosabb, mint a heti 1 rész.

Ezzel teljesen egyet is értek. Mely csapatok is subbolják a late-night versiont?

KeLa

Quote from: Alkyra on 2008-04-12, 21:22:53
Ezzel teljesen egyet is értek. Mely csapatok is subbolják a late-night versiont?
Rumbel, A-E & Saizen biztos. Elvileg az AEN és Lonewolf a 2. résztől kezdi a late-night-ot is. Utóbbi csapatról nem lehet tudni semmit, mert ez az első munkájuk. Azt olvastam h videó/hang problémák voltak vele. (Vki aki látta ezt a verziót nyugodtan javítson ki, ha mégsem így lenne)

minuszmiki

No, megnéztem én is az első részt (uncut, Rumbel-féle HD, jó a képe és a felirat is rendben van, hamár erről folyik a társalgás, nekem nem volt ezzel se semmi bajom). Kellemesen meglepődtem, ahogy a preview is mondta: akció, poénok, fanservice, már ennyivel is elégedett lennék. Óriási pluszpont a teljesen egyedi látványvilág, a zenék is kifejezetten jók, és az animácó minőségére sincs panaszom, egyedül az 51 rész ijeszt meg kicsit, remélem azért sikerül majd minden epizódot megcsinlániuk legalább olyan jóra, mint ezt az elsőt.

Alkyra

Első rész letudva!
Maka hangját leszámítva isteni a cucc!:) Az animáció fergeteges, ha tartják a szintet akkor ez lesz az egyik legjobb razjolású anime amit valaha láttam.
Az ackió jelenetek nagyon szépen ki vannak dolgozva.Továbbá én egyszerűen IMÁDOM a Scythe karaktereket=>Maka default win.:)

Ez egy olyan anime lesz amit tűkön ülve fogok várni minden héten...Oh, esetleg valaki tudna egy OST megjelenési időt? Elég jó számok mennek alatta.:)

KeLa

[spoiler=Mai raw]Sztem ez a "mai 2. rész" nem volt olyan jó, remélhetőleg a late-night jobb lesz. Bár a múlt heti után már fene tudja...
Black Star azért vesztett némi vért a harc közben, az animében meg csak egyszerűen elterült
Meg így Tsubaki sem az igazi... ::)[/spoiler]

kikuchiyo

Belenéztem ebbe a csodába, merthogy külföldi oldalakon mint az animáció új messiását, úgy imádják...

...aztán áttekerés lett belőle. Szokatlan a design és kivételesen jó az akciójelenetek koreográfiája, ezt elismerem, de ezenkívül semmi nincs, ami érdekel benne, egy sima shounen verekedős, lélekgyűjtős idétlen izé.

Megyek is, veszem a járókeretemet, berakom a hallókészülékemet és a műfogsoromat, nem való nekem már ez...
Failure is the default option

chilip

Quote from: kikuchiyo on 2008-04-14, 23:37:56
...

Megyek is, veszem a járókeretemet, berakom a hallókészülékemet és a műfogsoromat, nem való nekem már ez...


:lul: :muhahah:

minuszmiki

Quote from: Alkyra on 2008-04-14, 20:18:05
Maka hangját leszámítva isteni a cucc!:)
Nem értem, mi bajotok Maka hangjával, nekem kifejezetten tetszett, hogy nem egy affektáló/sejpítő/végtelenül modoros/whatever standard seiyuut kapott, hanem egy teljesen átlagos, de szépen beszélő hangot.

@kiku: lol.

LuckyDingo

#40
Quote from: kikuchiyo on 2008-04-14, 23:37:56
...aztán áttekerés lett belőle. Szokatlan a design és kivételesen jó az akciójelenetek koreográfiája, ezt elismerem, de ezenkívül semmi nincs, ami érdekel benne, egy sima shounen verekedős, lélekgyűjtős idétlen izé.
Egy rész alapján ne ítélj XD Semmi köze nem lesz a lélekgyűjtéshez a 3. rész után :)
/legalább is igen kevés :D/

/edit
2. cenzúrázott raw kivégezve.. Kalap sz*r-t nem ért XD Mondjuk lehet azért mert utálom Black Start. Mindegy várom a péntekit.
Viszont... kövi rész Death the Kiddel valami állat lesz érzem :XDDD hangját eltalálták az eksön is jaó lesz  :D

Lythis

Death the Kidd Szerintem is az egyik legpoénabb szereplő a mangában... komolyan, szinte statisztaszintre veri a folyotn felvágni igyekvő Black Star + Soul Eater duót....
A szimmetriamániája meg egyszerűen FÁJ :D :D :D

Also: Maka hangjával nekem sem volt semmi bajom, nemtudom min vannak annyian kiborulva. o.O

Én

1. rész meggenéz, hát azt hiszem ebből heti 1 rész pontosan elég lesz nekem... :D Persze tetszett. But still.
Maka hangja kifejezetten tetszik. :) A végefele azt a bawring jelenetet igazán kihagyhatták volna, de nem számít. I give the show a huge DO WANT.

Cobra

Első rész alapján még én sem tudom mit szóljak hozzá. Makka meg tiszta Rakka a Macross Frontierből, neki is ugyanolyan h**p** hangja van :) Nem néztem utána, de elképzelhető, hogy ugyanaz a seiyuu.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Gregory

Nekem valahogy olyan semmilyennek, valamennyire unalmasnak tűnt Maka hangja.
Egyébként elvileg az első munkája a seiyuu-jának, érdekes, h rögtön főszerepet kapott.

Lythis

#45
AEN második rész kinnvan

(habár kicsit mintha hanyag munkát végeztek volna vele... most vagy a late night verziót veszik komolyan, vagy ebből is csinálnak majd egy v2-t, mint az elsőből... az ok, hogy hajtanak, hogy ők adják ki elsőnek, de nem kéne ennyire hanyagnak lenni imho...)

Chronus

02 RAW Late Night Show: Nos, azt hiszem az első rész Late Night verziója és ezen második rész Late Night verziója alapján bátran elmondható, hogy itt nem lesz az ég világon semmi "uncut"... Tsubaki ugyanolyan cenzored volt, a battle ugyanolyan goreless volt, és minden más is ugyanaz maradt az epizód keretein belül mint a hétfőiben. Az egyetlen Bonus Material amit a rész tartamazott az pár idióta képsor volt a szünetidőben, plussz pár idióta rewiev a következő részből...


... nos ez alaján ez számomra ez így Epic Fail. Maradok a mangánál. Pont.
(csak azt nem értem mi értelme volt a Late Night Show-nak akkor...
bár ki a frászt érdekel... nem azt kaptam attól se amit vártam, így az is megy a kukába)

KeLa

Sztem egy kicsit eltúlzod a dolgot, ennyire azért nem rossz :smile:
A SE egyáltalán nem csak a gore és nude miatt kiemelkedő, hanem a látványvilág, az érdekes történet és a szereplők miatt is.
Ezzel nem azt mondom h engem nem zavar, h a fenti dolgok eddig (én még reménykedem ::)) kimaradtak, mert így tényleg nem az igazi.

Quote from: Chronus on 2008-04-18, 21:16:35
(csak azt nem értem mi értelme volt a Late Night Show-nak akkor...
Na és itt van ez, én sem látom értelmét annak h pár extra jelenet és a hosszabb preview miatt újra leadják az egészet.
Én egyelőre beállok azok mögé a sorba, akik úgy gondolják, hogy csak a prologue lesz az, ami mindkettőnél ugyanaz, vagy esetleg később is csak néhány rész lesz censored/uncensored... ha meg nem, hát nem - így jártunk.
Ahogy te is írtad, ott a manga ;)

Chronus

#48
Quote from: KeLa on 2008-04-18, 22:10:13
Ahogy te is írtad, ott a manga ;)
Ott a pont. Egy szóval se szidtam a sorozatot magát. Csupán jelen állás szerint a helyzet az, hogy a manga minden téren superior az anméhez képest, így aztán maradok annál. A cut és cenzure azért volt lényeges része, mert annélkül a gore és nudity nélkül ami a mangában benne van a sorozat kb a digimon maturity szintjét fogja megütni, és pont azért, mert ilyen látványvilágot használ. Azért valljuk be, hogy ez nem éppen gy Darker than Black, vagy Hellsing jelemző stílusa, sokkal inkább egy lowgrade pokemoné... az egyetlen ami ebből a kategóriából kihúzza a mangát, és pont az ami ezt egy "egyedi látványvilág és hanhulatú" sorozattá teszi az a stílushoz csatolt adult anyag, a gore, a nudity, meg néhol a mondanivaló. Ha ezeket kiveszik/kilövik/lebutítják, az egész sorozat amolyan korosztályi ambivalenciája oda lesz, kibillen a mérleg, és olyan lesz mint Harry Potter a horror-anyaga nélkül. Kölyök show.

Más animénél nem rantolnék ennyit emmiatt, lévén hogy ez a cenzor bevett szokás, de ennél kulcspont ez a tartalom az sorozat anyagához. Így adja ki az összhangulatot. Eredetileg a Late Show lényege is az lett volna, hogy megadják a lehetőséget annak, hogy tényleg meglegyen ez a hangulat.... hát... nem lett. Pont ezért Fail. Nuff Said. Nem írom le az egész sorozatot, de nem is fogom nézni. Maradok az eredeti anyagnál.

Alkyra

"Uncut" subbed version kinn van Rumble által.Majd mondok utána véleményt h milyen lett.

Soul

Jöhetne az avi is :)

Cobra

Eléggé semmilyen volt a rész. Most még lesz gondolom pár rész, amiben a szereplőket mutatják be és utána lesz majd valami történet, ha lesz.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Alkyra

Quote from: Cobra on 2008-04-19, 21:33:30
Eléggé semmilyen volt a rész. Most még lesz gondolom pár rész, amiben a szereplőket mutatják be és utána lesz majd valami történet, ha lesz.

a kövi rész lesz még karakter rész.az anime hűen köveit a mangát.(itt a 0. chapter 3 részből állt s ott is külön-külön mutatták be a főszereplőket)
Utána viszont beindul a sztori.(Jönn a Doki!!!XDXDXD)
Eddig tettszik.Szép grafikája van, jó a zenéje is s van. A történetét meg ismerem már.:P

Én

A zenéje engem frusztrál kicsit, a grafika illő, a mangából pedig csak keveset olvastam, de tetszik eddig. :P 2. rész most jött le, kíváncsi vagyok.

Lythis

Doki spec alég semmilyen volt, amikor megjelenik Medusa vagy ki, ott kezd izgalmasá vállni...

Liquid Snake

#55
Hát nemtom én semmi különbésget nem találtam a Late Night Version és a sima verzi között, Pedig a Rumbeltől szedtem le a Late Night-os ep 2-t AENtől meg gondolom a sima EP 2 van fent bár lehet h az is Late night lenne mert semmi különbség nem volt... Mellesleg Rumbel jó de AEN profibban fordít szóval én sztem azt a subbosat fogom szedni :)

ED: Az Uncut verzió miatt meg nemtudom miért sírtok, igaz nem különbözik semmiben a simától de a mangához képest csak Capone teste volt kivágva, hogy áll benne a kard meg a kukkolós jelenetben nem mutattak annyit mint a mangában, de pl engem ez nagyon nem érdekel...

Soul

Akkor te nem kérsz cseresznyét a tejszínhabra  :smile:.Én Rumbelezek, azzal kezdtem, maradok is, semmi gondot nem láttam.

Lythis

köhömm... az is HD? :D

KeLa

Quote from: Liquid Snake on 2008-04-20, 09:52:48
Hát nemtom én semmi különbésget nem találtam a Late Night Version és a sima verzi között, Pedig a Rumbeltől szedtem le a Late Night-os ep 2-t AENtől meg gondolom a sima EP 2 van fent bár lehet h az is Late night lenne mert semmi különbség nem volt... Mellesleg Rumbel jó de AEN profibban fordít szóval én sztem azt a subbosat fogom szedni :)

Az AEN profibban fordít? Ezt mégis honnan tudod? :D
Am sztem az ő verziójuknál a videó minősége is rosszab + gondolom véletlenül kap szinte csak negatív véleményeket AniDB-n, valaki még addig is elment h könyörgött nekik h dobják.

Persze annyira azért nem rossz, és az tény h gyorsak, de a Rumbel sokkal jobb :smile:

Liquid Snake

#59
Quote from: KeLa on 2008-04-20, 12:23:57
Quote from: Liquid Snake on 2008-04-20, 09:52:48
Hát nemtom én semmi különbésget nem találtam a Late Night Version és a sima verzi között, Pedig a Rumbeltől szedtem le a Late Night-os ep 2-t AENtől meg gondolom a sima EP 2 van fent bár lehet h az is Late night lenne mert semmi különbség nem volt... Mellesleg Rumbel jó de AEN profibban fordít szóval én sztem azt a subbosat fogom szedni :)

Az AEN profibban fordít? Ezt mégis honnan tudod? :D
Am sztem az ő verziójuknál a videó minősége is rosszab + gondolom véletlenül kap szinte csak negatív véleményeket AniDB-n, valaki még addig is elment h könyörgött nekik h dobják.

Persze annyira azért nem rossz, és az tény h gyorsak, de a Rumbel sokkal jobb :smile:

Jájjj, elnéztem, összekevertem a Rumbel és AEN-t xD Nekem is Rumbeles van... De az biztos hogyha úgymond "cseresznyét akarok a tejszínhabra" akkor keresek doujin-t + hentait, az kb 5kg cseresznyével felér :)