Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Taingeer

#1
Anime / Re: Bleach /Spoiler!/
2007-04-15, 13:53:21
Már a Naruto-t sem találtam a helyén... Na erre mennék, h akkor nézek Bleach-t erre az sincs a helyén.... KÖNYÖRGÖM valaki mondja meg, h mi lett ezekkel a sorozatokkal mielöt mély depressziós leszek!!!!
#2
Anime / Re: Naruto
2007-04-15, 13:41:36
Ööööööm üdv szép napot hölgyek, urak....
Kérdem én, h lehetséges, h éppen kezdeném letöltögetni az újabb Naruto részeket de a könyvtárban 0 darab file található??????

@.@ HALP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops:
#3
Help / Keresem a....
2005-12-01, 03:34:40
Ááááhh agyamat eldobon, valaki mentsen meg!!! :bruhuhu:
Mióta idetaláltam, sok sorozatot, és filmet végignéztem... imádok Animét nézni, meg néha rámjön a hentai is, de azért az nem olyan gyakran. :rolleyes:
Szal a problémám az lenne, hogy bár nem hiszem, h sokaknak bejön, de nekem tetszik... Szóval A Gundam szériákból a SEED folytatása a Destiny, szóval:
GUNDAM SEED Destany
sorozatnak a vége az merre lelhetõ föl?!?!?!
Mert ez így azért kiszúrás ám az emberrel rohadtúl :D
48 rész, 48*25 perc, és mégcsak oda sincs vakkantva valami readme.be, h nincs meg a vége... vagy a következõ sorozat, vagy mi? O.o Lehet elöbb bele kéne néznem abba, mielött ezt kérdeztem volna, de szerintem nem... :P
SZAL VALAKI HALP ME!!!
#4
Offtopic / Offtopic-Archive
2005-09-14, 14:24:58
Tartottam tölle, h nem lesz meg :S No mind1 köszi, már olvasom :)
#5
Offtopic / Offtopic-Archive
2005-09-14, 13:50:07
Na végignéztem a Berserket is gyorsan, mármint az Animet... Oke, ha azt találtam meg amit többen is ajánlottak akkor oké, volt benne minden, tetszett is retentõen, de van ennek valamilyen néven folytatása, ami a jelenben fut, ahol az elején Guts is kezdi a sztorit? Amikor már õ a "The Black swordman"????

Ha igen könyörgöm gyorsan válaszoljon valaki, mert el akarom kezdeni nézni!!! :D
Ja és köszi a tippet annak/azoknak akitõl kaptam! :)
Ismertem már a Berserket, a fent említett résztõl kezdve olvastam két mangát belölle, ezért érdekelne, h onnan van-e Anime! :)
Na elõre is köszi!
#6
Offtopic / Bemutatkozások
2005-09-11, 14:54:27
Hmmm örülök, h észre lettem véve! :D Sikerélmény. A "Pasit" azt tulajdon képpen akaratlanul bár, de idéztem a párocskámtól, õ szokta ezt rendszeressen megjegyezni, kicsit elhúzott szájjal és úgy tûnik, h ez már rajtam is ragadt tölle...  :lul:
A verselést azért annyira nem szeretem komolyra fotrdítani, h a szótagszámok is érdekeljenek mellé, inkább a külalakra szoktam adni, pl keretes szerkezet és haqsonlók. :) Inkább Novellácskákat írogatok, ha van rá idõm.
Mi van még... Ja igen, kihagytam, h a nevem azaz Taingeer az egyik kedvenc fantasymból van. Kb 8 éves koromban kezdtem el olvasni, de mivel túl komoly volt vagy 4 évre abba hagytam, és csak akkor kezdtem újra ismét, nem véletlenül, mert a sztori megfekszi az ember gyomrát.  :rolleyes:
Taingeer egy Necromanta, egy elbaxot világban ahhol mindenki úr akar lenni, õ persze tolyik az egészbe, mert akkora a hatalma, h a fél világot kiírthatná egy csapásra, viszont ahogyan tellik az idõ...(Halhatatlan)...Egyre dúrvább dolgok jönnek, démonok szálják meg a világot, istenek is beszálnak, némelyik meg is õrûl, szóval lesúlyt az igazi káosz, ahhol már õ maga is csak parasztá vállik a saktáblán... Zsoldossá vállik, persze, h a sötét oldal mellé áll, és mivel részben megszálják a testét, tul képpen, mert tudták a megbízói, h még mindig lennének gátlásai, elõször a szeretteit, és minden emlékét, vagy azzal kapcsolatos dolgát pusztíttatják el vele... Kb eddig mentem elsõre... :eeek:
A sztori viszont itt nem ér véget, kománk végül persze, h megtér, mert beleszeret egy szintén halhatatlan csajba, aki az isten tudja miért de a jó oldal felé húz, bár ha púsztításról van szó, az áldozatok ritkán nem érintik a jó oldalt is... Amolyan vámpír-succubus-nemtommicsoda a csaj, Lényeg, h nem tudja legyõzni "hõsünk" a benne lakozó szörnyeteget, túl gyenge már a lelke, és egy végsõ csatában a csaj ellen gyakorlatilag meg is öli õt, és a sötétség leigázza az univerzumot... Na igen ám, csak a csaj lelkét szándékossan nem pusztította el, ennyire volt képes viszafogni a sötét erejét, a gyenge lelke. A lány mást szál meg, és erõsebben tér vissza mint valaha, de ez vagy fél ezer évvel késöbb van, így a világmindenség szénája már eléggé rosszúl áll. Végülis újabb háborúk jönnek, és bár szinte minden hõs meghal mindkét oldalon a végére, de a jók gyõznek, aztán jön a dezsavú, a második párbaj. Megint minden ugyanúgy zajlik, de a lány ezúttal okosabb volt, és nem egyedúl jött, így bár vagy száz pap, mágus, stb álldozza az életét, de a mágiájuk kiûzi a démont a Necró testébõl...(merthogy a hosszú-hosszú cselekmény allat a lány is elkezd vonzódni a férfi valódi énje felé ami állmában látogatja néhanapján...) Lényeg, h a démon önerõbõl alakot ölt, és a két halálra fáradt, ezer sebbõl vérzõ hõs ellen fordúl, de mielött nekik esne elõadja a legjobb csattanót amit életemben halottam!  :jee: A lány is, és a Necró is az õ gyermeke, a két szerelmes akik kezében a világ sorsa volt, az õ gyermekei, és csak azért születtek erre a viláûgra, h elõkészítsék tuttuk nélkül apjuk föltámadását, s mivel már hasztalanok, most meghalnak, h erejük is apjukat erõsítse tovább. Persze, h nem tetszik senkinek ez a variáció. Mindenki neki esik a démonnak aki még él a csatamezõn, és végül már csak hárman maradnak, de a démon is lestrapálódik rendessen ahogyan kell. Az végûl a gyengébb lelkét választja, h fölfalva azt új erõre kaphasson, a lánynak ront, de a Necró elkasztol egy útolsó elemi csapást, a saját lelkét emésztve föl útolsó energiatartalékként. Õ is, és a Démon is szétoszlik az éterben, a csaj éli csak túl... És mivel bár õ maga is a sötétség szülötje, de a könnyeivel kezdi el áztatni a csatamezõt, az örök sötétségbe borúl, persze nem gonoszba, fekete virágok nyílnak, hatalmas tövises óriások, amik a Necró testét fölkarolják, majd a magasba emelik, örök sírboltot alkotva egy olyan helyen ahhol örökké éjszaka van, és a csilagok nappal is ragyognak... (a lelkük oszlott szét nem a testük :D)
A lány viszont már a következõ éjszaka Taingeerrel almodik ismét...  Na ez a happy end :P
Német nyelven volt meg, másrészt már nem tom mi a címe, de nekem tetszett piszkosúl végülis. :D
A tippeket köszi, neki állok nézni õket! :)
#7
Offtopic / Bemutatkozások
2005-09-10, 19:20:04
No sziasztok mindenkik akkor én is bemutatkoznék :)
Ne csak okoskodjak már bele a fórumokba :D

Szóval...
Magamról annyit, h 20 éves vagyok, pasi, imadom az animet, a hentait, meg a mangákat is!
Nem kifejezetten szeretem a gyerekes happy endeket egy amugy komoly sztorival megáldott sorozat, vagy film végén.  :)
Kb 12 éves koromban néztem végig a Blue Submarine-t imádtam, akkoriban már horrorokon csüngtem amikor csak tehettem, de az az anime teljessen új távlatokat nyitott az érdeklõdési köröm számára.
Itt fontosnak érzem megjegyezni, h nem vagyok sem Darkos, sem sátánista, sem semmi ilyen hülyeség amire ilyenkor talán asszociálni lehetne!  :lazza:
Jómagam amolyan amatõr novella író féle lennék, fentasykat írok csak, a scy-fit is imádom, de az nem menne igazán, ezért soha sem próbáltam meg... Tudom és kész. :P
No meg néha ha nagyon rámjön, akkor leírok egy-egy rövid verset, de ehhez hangulat kell, csak olyankor megy, ez amolyan kiélem az ölhetnékemet dolog szokott lenni... Nem psihopata sem vagyok, csak a szokásos, xar napom volt, szivatott a fõnököm, szívtam a suliban és még a párommal is összevesztem világvége fentasy versikék  :rolleyes:
A gyerekes vígjátékokat, és csupa rózsaszín happy end mangákat is meg szoktam nézni, de idönként igénylem az igazán sötét, és tragikus véget érõ dolgokat is... pl az EVA film változatának a kiadás elött többször átdolgozott útolsó része. Na az egy szép kis rúgás az ember lelkébe, aki végigizgulta már elötte a sorozat összes részét, nézte a kialakuló baratságokat, szerelmeket a nagy kûzdelmeket és áldozatokat és aztán a vég... Na az tetszett!  :lul:
De az olyat is nagyon csípem amikor az egyszál halhatatlan fõhõs a végén brutális halált hal, h rá nem jellemzõ módon megváltsa a világot, holott meg is úszhatná az egésszet.  :jee:
No valami ilyesmi... ja igen amigy mint mondottam az anime stílus mellet a fentasy a masik mániám, az isten sem tudja szerintem, h hány ezer oldalnyi fentasy könyv van már mögöttem! De az igazsághoz az is tartozik, h most már eléggé régen nem olvastam... :(
Na ennyi, ha bárki "hozzám" akar valami miatt szólni majd figyelek, meg arra is, h vajon mit hagytam ki. No szép napot mindenkinek!
#8
Na akkor ide is bele rondítanék. Nekiálltam nézni a Gundam szériákat, az elsõ négybõl, hármat végig is néztem. A 2.-ból mind a 42-részt az az után következõbõl is az összeset, és a 083 szériából a két útolsó rész kivételével mind...
VISZONT AZ UTOLSÓ KÉT RÉSZ SAJNOS HIBÁS!
két különbözõ helyen, más-más nettel szedtem le, vagy három lejátszóval próbáltam már megnézni mindkét alkalommal, de nem megy, a következõket teszi...
1.) a hang megy, se kép, se hang...
2.) a szöveg megy ha belekattintok azt feliratozza, amit éppen kellene, de magától nem megy, nincs kép és hang...
3.) elindúl, minden megy, majd random 5-50 másodpercenként hibaüzenettel leáll...
Na ez már nem tetszett annyira  :mad:
Amúgy a Gundam sorozatok tetszenek, fõleg, mert az Anime komolyodását is jól figyelemmel lehet kísérni a különbözõ sorozatok elõrehaladtával, a rajzolás igényessége, a részletek egyre kazdagabbá válása igazán látványos.  :)
Nahh kellemes napot mindenkinek!
#9
Hentai / Bible Black
2005-09-10, 18:34:10
Naaaaaahh ez is megvolt...!

Hát nem is tudom, ez a legjobb hentai? @.o Nem tudom miert, de ha ez a közvélemény biztos igazuk van  :rolleyes:
Az egyszerûség kedveért egy éjszaka egyben néztem meg mind a hat részt, h tuti legyen az öszhatás, ami meg is volt... Relatíve látványos hentai, csipetnyi horror és a hozzá tartozó vér, no meg a lightabb változatokra nem jellemzõ orgiák  :)
Oké idáig jó is, csak valahogy az igazi egyediséget nem éreztem az egeszben, amitõl ez olyan húde jó lenne. Horrornak, vagy igazán tényleg dúrva "mesének" semmiképpen sem mondanám, nem hiszem, h sokkal drámaibbak lettek volna a dark jelenetek (öldöklés, agonia, vér) mint bármelyik kicsit komolyabbra vett animeban vagy hentaiban, amelett meg ez a démonos, többnemûs dolog sem éppen sajátosság. A sztory így egyben jó volt, végülis a vége tényleg amolyan csattanó féle, mert az ember már-már elhinné, h na itt a happy end, erre jó kis meglepetés van helyette.
végülis mindenbõl jutott a sztoryba egy kicsi, így tényleg elég széles körben toborozhatja a rajongókat a sztory, azt hiszem talán ez az igazi titka...
Egy amolyan mindent és mindenkit bele versenyen, lehet, h ez lenne a legtöbb ember kedvence, de szerintem, külön-külön kategóriákban sehol sem lenne a toppon a story  :__devil:
Remélem a magánvéleményem senkinek sem gázolt a lelkébe, a folytatás meg engem is érdekelne, és az elõzményt is meg fogom nézni amint tudom!  :lul:
De most ráakadtam egy kicsit az Animera, végignézem az összes Gundam szériát egyben... az elsõ három sorozat már megvolt  :3x3:
Nahh kiváncsi leszek az elõzményre, meg a folytatásra is, amugy tényleg nem rossz a cucc!  :jee:
#10
Hentai / Re: Help hentai-oknál
2005-08-27, 20:25:06
Jaaaaaaaaaaaaa es ezer szorry, nincs feltunesi viszketegsegem, h egymas utan ketszer is beleronditsak a forumba, de lehagytam egy 'kerdesre" a valaszt, azt meg ugye nem illik!  :)
Azert itt tettem fol a kerdest, mert bar vagy 2 tucatnyi tobbszaz reszes mangat magam mogot tudok mar, meg jopar nagy filmet is, de megiscsak a Hentai a maniam, az johet minden menyisegben, es stilusban, az igazan brutalistol, a nem tulontul lightosig! :)
No ennyike, szal koszi, meg bocsi meg1* majd igyekszem valami ertelmessel is elorukkolni neha  :rolleyes:
#11
Hentai / Re: Help hentai-oknál
2005-08-27, 20:22:05
Halassan koszonom szepen a megertest, es a hasznos segitseget...  :jee:
Halam uldozzon a sirba... ize -ig kedves jotevom!!! :P
Ez az Total commander mini kezikonyv ez naon hianyzott az eletembol eddig! :)
Amikor en utoljara aktivan csemegezgettem az usteam hazatajan akkor meg apszolute mas volt a rendszer, meg minden, gondolom ez egy ket bezerassal ezelott lehetett :DD Olyan masfel, vagy talan ket eve :DDD
No lenyeg, h koszi, meg1* es kellemes napot mindenkinek, vagy amilyet szeretne!  :rolleyes:
#12
Hentai / Re: Help hentai-oknál
2005-08-27, 09:21:27
No legmelyebb tiszteletem kedves mindenkik!!!  :)
Ez vagyok itt en EN----> :lame:
Szoval mindjart az elejen had tegyem fol a leghü***bb kerdéseimet, és akkor mar kesöbb biztos csak javíthatok a latszaton :P
Szóval.:
1.)Mindenki kommentál mindenfele animet, meg hentait, de ezeket tenyleg csak ilyen barter progikkal szerezhetem be? Senki nem tud ajanlani "egyegyszerübb" hozzaferesi módot, akarmerre valamitarhelyen vagyilyesmi? @.o
2.)Itt a honlapon tenyleg csakkepgaleriak vannak font, vagy tenyleg ennyire nem latok ki afejembol igy kora reggel?! o.@
3.)Es vegul de nem utolso sorban, az ilyen hu**e kerdeseimet eztan is itt a "halp"-forumon tehetem fol?
Ja igen meg remelem, h tenyleg oda irtam ahovaakartam, meg ilyenek  :lul:
Turelmet, valaszt elore is koszi! O=)