USTEAM

Külvilág => Offtopic => Topic started by: Ramiz on 2005-03-31, 12:59:23

Title: Nyári munka
Post by: Ramiz on 2005-03-31, 12:59:23
Szoktatok? Mit, mennyiért?
Fogtok?
Tudtok ajánlani?
Title: Nyári munka
Post by: Moha on 2005-03-31, 14:30:40
Quote from: RamizSzoktatok? Mit, mennyiért?
Fogtok?
Tudtok ajánlani?
Tudom, hogy szeretsz új thread-eket nyitni, de nem fért volna ez be máshova? :p

Hát én pl. nyáron is dolgozni fogok... :hehe: méghozzá ugyanott, ahol az elmúlt közel 2 évben. :)
Btw, nem tudom, hogy diákmelóból akadnak-e manapság normálisak. Anno nekem is csak adatrögzítés és hasonlók voltak.
Lehet, hogy jobban jársz, ha "maszekolsz". Én pl. még így a meló mellett is el szoktam járkálni számítógépeket rendberakni.
Title: Nyári munka
Post by: Ramiz on 2005-03-31, 15:06:41
Másik topic? ... Jó, melyikbe?
Offtopicba nem jó, mert hamar "elmúlik".
Meg tényleg szeretek új topicokat nyitni... ;)

Maszekolnék, de nincs mit.
Néha tudok fordítani anyámnak (angol és német szakszövegek, a szakszavakat nem ismerem, de besegít, és kijavátja a végén stb.), ami rohadt jól fizet, de nagyon nehéz szerezni.
Szórólapozni soha nem fogok! Az a legvackabb meló.
Egyéb tipp?
Title: Nyári munka
Post by: Marfy on 2005-03-31, 16:44:51
Quote from: RamizMásik topic? ... Jó, melyikbe?
Offtopicba nem jó, mert hamar "elmúlik".
Meg tényleg szeretek új topicokat nyitni... ;)

Maszekolnék, de nincs mit.
Néha tudok fordítani anyámnak (angol és német szakszövegek, a szakszavakat nem ismerem, de besegít, és kijavátja a végén stb.), ami rohadt jól fizet, de nagyon nehéz szerezni.
Szórólapozni soha nem fogok! Az a legvackabb meló.
Egyéb tipp?
Menyj el kõmûves mellé az jó fizet 4500-5000 napjára, hátránya hogy szar és tönkreteszed magad vele.
Title: Nyári munka
Post by: Ramiz on 2005-03-31, 16:53:27
Az biztos... És még csak nem is fizet túl jól...
Title: Nyári munka
Post by: Tiaro on 2005-03-31, 17:01:41
Hát, éppen most készülünk haverokkal betörni a webpage-businessbe... :)
Az elsõ munka már folyamatban, majd ha ki is fizetik, szólok, h mennyit lehet vele leakasztani...  :lazza:
Title: Nyári munka
Post by: Moha on 2005-03-31, 19:46:54
Quote from: RamizSzórólapozni soha nem fogok! Az a legvackabb meló.
Na, az biztos. Én anno csináltam diákmelóban. Kiszámolva, alig jött ki 150 Ft óránként... :(

A Webpage-business-el is az a baj, hogy rohadt nehéz szerezni. Pedig azzal - ha jól meg tudod csinálni - lehet keresni. Nekem is volt pár ilyen melóm.
Tiaro, egy jótanács: csak képként, vagy saját gépen mutassátok meg a kész tervet az ügyfélnek. Én ugyanis már jártam úgy, hogy - jóhiszemûen - CD-n elvittem a kb 80%-ban elkészült lapot megmutatni, aztán a csávó egyszerûen lelépett. Majd rá vagy 2 hónapra megláttam a neten azt a lapot, amit én csináltam neki... :mad:

Maszekolásra meg: én pl. apróhirdetést adtam fel, hogy számítógép telepítés, beállítás. És volt jópár munkám. Fõleg persze olyan helyek, hogy a gyerek összevírusozta a gépet, és le kellett írtani, de nem olyan rossz meló, mert egyrészt te mondod meg, hogy mennyi :D, másrészt meg nem olyan megeröltetõ. De persze érteni kell hozzá.
Title: Nyári munka
Post by: Marfy on 2005-03-31, 19:56:44
Quote from: MohaMaszekolásra meg: én pl. apróhirdetést adtam fel, hogy számítógép telepítés, beállítás. És volt jópár munkám. Fõleg persze olyan helyek, hogy a gyerek összevírusozta a gépet, és le kellett írtani, de nem olyan rossz meló, mert egyrészt te mondod meg, hogy mennyi :D, másrészt meg nem olyan megeröltetõ. De persze érteni kell hozzá.
Ez nagyon jó ötlet, teccik csak az a baj hogy nekem nincs kocsim és elég nehézke lenne busszal kijárni, amúgy menyit kértél egy ilyen melóért csakhogy képben legyek.
Title: Nyári munka
Post by: Raggie on 2005-03-31, 19:59:20
Ööö... dolgozni, én asszem csak annyit amíg a korsót a pultról a szájamhoz emelgetem! :D
Csak vicceltem. Én is szeretnék vmit dolgozni, mivel a nyaram elõreláthatólag jól leapasztja majd a zsebpénz készletem. De még tippem sincs hogy mit/hol.
Title: Nyári munka
Post by: Moha on 2005-03-31, 20:34:41
Quote from: Nokiamúgy menyit kértél egy ilyen melóért csakhogy képben legyek.
Általában órára számolom. Meló fajtától is függ persze, de 800 ft körül egy óra. És akkor még elég olcsó is vagyok. :) Komolyan, ennyiért nem szokták vállalni. Csakhát ez nem teljesen hivatalos. :) - habár számlát éppen tudnék adni róla fateromon keresztül...
Quote from: Raggie GordonÖöö... dolgozni, én asszem csak annyit amíg a korsót a pultról a szájamhoz emelgetem! :D
Triatlon, igaz?
1. gyakorlat: futás a kocsmáig. 2. gyakorlat: súlyemelés. 3. gyakorlat: talajtorna hazáig. :D
Title: Nyári munka
Post by: Squall on 2005-03-31, 20:39:29
Hehe...páratoknak van sok rossz tapasztalata meló ügyben :P

Szórólapozás: tavasszal meg õsszel azért jó, mert az idõ kellemes, hamar lehet vele végezni (feltéve ha mennyiséget kell kiosztanod és nem bizonyos ideig kell osztogatni) és nem olyan gáz pénz amíg fiatal vagy (amennyiben nem szövetségen keresztül megy)...14-15 évesen én is csináltam és akkor egész jó volt...

Maszekolás: addig mondod Te meg az árat, amíg a kedves ügyfél nem kér számlát...és mivel valszeg nem fogsz tudni adni, így közli, h bocs, de ennyit enm fizet, vagy egyáltalán nem fizet...sok haverom járt már így...és nem bosszulhatod meg azzal, h a gépet uninstall meg midnen, me megvárják ügyesen amíg végzel, és a 90-100 kilós apukába meg nem fox belekötni úgyse a saját házában...
Ha rendes embereket fox ki, akkor jó, de azokat meg szemét dolog nagyon lehúzni...
Aki meg ért hozzá, az nem hív maszekot :P
Szal maszekolni is inkább olyanoknak, akik nem full ismeretlenek...

Kõmíjes meló: sztem meg annyira nem gáz az a napi 4-5000 ft amíg csak nyári melóra van szükséged...sokkal jobb pénzt diákként úgyse kapsz...és ha a jobbik oldalát nézed, legalább napon vagy, mozogsz, és nem vmi sötét szobában a pc elõtt kockulsz...legalább nyáron :P

Webpage business: nem rossz, csak vágni kell hozzá sokmindent, aminek elég kicsi az esélye, h profin tudsz érettségi elõtt..és még utána is eltart egy darabig megtanulni õket...legalábbis ha színvonalas dolgokat akarsz kiadni a kezeid közül :)

Fordítás: jól fizet, ha jó helyen csinálod...láttam már diákszövetkezetben olyat kiírva, h fordítás németrõl magyarra, 300-350ft-os órabérért...ami gyakorlatilag ingyen van fordításért :(

Asszem másfajta munka nem fordult elõ eddig :P
Szóval én azt mondom, h amíg suli mellé meg nyárra kell bárkinek meló, addig ne nagyon válogasson, mert sajnos nincs mibõl...lassan már a McDonald's rabszolgamunkáira is 2-3 év tapasztalat kell majd, meg külön képzettség...
Énis csak addig örülök, amíg el nem kezdõdik majd a suli õsszel, mert aztán meg majd megint szenvedhetek vele, h hol találok melót suli mellé :(
Mindenesetre sok sikert, de ne tegyétek magasra a lécet, mert sokáig vártok akkor a nektek megfelelõre (ami valszeg nem lesz...ha igen, az mák :) ) és eltelik vele a nyár...
Title: Nyári munka
Post by: Darkstar on 2005-03-31, 20:46:45
Én tavaly nyáron voltam dolgozni egy haverral. Az volt a feladat, hogy RD-s válaszleveleket kellett kibontani és bizonyos feltételek szerint szortírozni. Mivel a város másik végén volt, az utazgatás elvitt 2*1 órát. Maga a meló 6 órás volt, végig ÁLLVA kellett dolgozni, 420 levelet "intéztem el". És ezután 1000, azaz egyezer forinttal akarták kiszúrni a szemünket!  :b+:  (Persze azért is be kellett volna menni a diákszöv.-be, szintén oda-vissza kb. 1,5 óra). Mondanom sem kell, hogy másnap ismét othon töltöttem a napomat.
Title: Nyári munka
Post by: Moha on 2005-03-31, 20:54:18
Quote from: SquallHa rendes embereket fox ki, akkor jó, de azokat meg szemét dolog nagyon lehúzni...
Nekem eddig szerencsém volt. És van pár "rendszeres" ügyfelem is. Ezért sem akarok túl sokat kérni.
QuoteAki meg ért hozzá, az nem hív maszekot :P
Hát, azért elég sokan vannak, akik csak használni tudják a gépet, de ha valami gond van, akkor már nem tudnak mit tenni.
QuoteFordítás: jól fizet, ha jó helyen csinálod...láttam már diákszövetkezetben olyat kiírva, h fordítás németrõl magyarra, 300-350ft-os órabérért...ami gyakorlatilag ingyen van fordításért :(
Ez biztos. Nekem 1x volt egy fordítási munkám. Egy 3 oldalas (tömör) szöveget kellett angolra fordítanom (ráadásul részben tudományos szöveg volt). Mikor késõbb utánanéztem, kiderült, hogy kb fele áron vállaltam, mint amennyit átlag szoktak kérni egy ilyenért. :rolleyes:
Title: Nyári munka
Post by: Djinn on 2005-03-31, 20:59:39
Quote from: MohaÁltalában órára számolom. Meló fajtától is függ persze, de 800 ft körül egy óra. És akkor még elég olcsó is vagyok. :)
Tényleg olcsó vagy.  :eeek: Én néha pofátlanul sokat kérek semmiségekért :o Mondjuk ha jobban belegondolok még mindig kevesebbet, mint egy hivatalos helyen kérnek...  :rolleyes:
Egyébként ajánlanám a tanítást. Pótvizsgára, pótfelvételire, szigorlatra... tanuló emberkék számára. :) Én tanítottam matekot, fizikát, mindenféle számtech. dolgot... És ez tényleg jó pénz. :)
Title: Nyári munka
Post by: Ramiz on 2005-03-31, 21:08:38
"Megnyugodtam"... nem csak nekem nincs rendes melóm. :__devil:
Darkstar: ez elég durva!!! :eeek:
Title: Nyári munka
Post by: Moha on 2005-03-31, 21:44:07
Quote from: DjinnÉn néha pofátlanul sokat kérek semmiségekért :o Mondjuk ha jobban belegondolok még mindig kevesebbet, mint egy hivatalos helyen kérnek...  :rolleyes:
Na igen. Multkor bevittem javittatni a monitoromat, és 4500 ft-ot fizettem. A számlán szerepelt egy 160! ft-os alkatrész, a többi a munkadíj volt. Ja, és reggel 9-kor vittem be, 11-kor meg szóltak, hogy kész is van. (és nem kezdtek neki rögtön, hogy bevittem...) :rolleyes:
Tanítás: na AZ az egy meló tuti, hogy nem jó nekem... ahhoz kicsit türelmesebbnek kell lenni :haha:
Title: Nyári munka
Post by: Damnatus on 2005-03-31, 22:07:12
Hali!

Én idén nyáron és jövõre még tuti nem melózok semmit. Mondjuk én év közben spórolok, hogy nyáron szórakozhassak. Két év, és én is beállok a taposómalomba, onnan meg már nincs kiszállás, csak kiesés.
Title: Nyári munka
Post by: Ramiz on 2005-03-31, 22:14:11
Ebben is van valami... :)
Title: Nyári munka
Post by: Tiaro on 2005-04-01, 00:10:26
Moha: hát igen, a terjeszkedéssel még gondok vannak, egyelõre a kolis/tankörös/HÖKös stb ismerõsöknél próbálkozunk. A bemutatás meg úgy zajlik majd, hogy épp most viszi le haverom a félkész verziót (csak hátterek, menü, meg pár sor) aztán a kell, akkor be is fejezzük, ha nem, akkor eladjuk másnak. :)
Title: Nyári munka
Post by: Squall on 2005-04-01, 00:22:19
Moha: na igen...elég sokan csak használni tudják (mégtöbben csak azt hiszik h tudják :P) és épp ezért tudok ilyen melót csinálni én is :)
Nameg mert sokkal barátibb áron veszek meg mindent, mint ami az árlistán van, és így vannak visszatérõ "ügyfelek" akik épp megint hazavágtak vmit és csináljam meg :)

Waaa!!!
Lenne már meg az a nyomorék wc-papír az egyetemrõl és mennék már dolgozni jó sok pénzért valahova messzire :)
Néha azt hiszem, h ez sosem jön el, olyan messzinek tûnik...és télleg messzi van még :(
Title: Nyári munka
Post by: Moha on 2005-04-01, 00:23:15
Quote from: DamnatusKét év, és én is beállok a taposómalomba, onnan meg már nincs kiszállás, csak kiesés.
Quote from: RamizEbben is van valami... :)
Ezt tanúsíthatom. Két éve - mióta állandó melóm van - gyakorlatilag folyamatosan megy a stressz, és mivel minden nap meló van, sokszor úgy vagyok, hogy "mikor lesz már hétvége"... :sóhaj:
Na de hát, ahogy mondani szokás: c'est la vie, that's life, ilyen az élet...
Title: Nyári munka
Post by: Djinn on 2005-04-01, 08:37:56
Quote from: MohaEzt tanúsíthatom. Két éve - mióta állandó melóm van - gyakorlatilag folyamatosan megy a stressz, és mivel minden nap meló van, sokszor úgy vagyok, hogy "mikor lesz már hétvége"... :sóhaj:
Na de hát, ahogy mondani szokás: c'est la vie, that's life, ilyen az élet...
Ennél már csak az a rosszabb, mikor nincs munka pedig kéne... :bruhuhu:
Title: Nyári munka
Post by: Damnatus on 2005-04-01, 08:52:30
Hali!

A c'est la vie-t az angol úgy mondja, hogy such is life (nem that). Csak egy kis nyelvhelyesség ;).
Title: Nyári munka
Post by: Rounin on 2005-04-01, 12:43:00
Quote from: DjinnEnnél már csak az a rosszabb, mikor nincs munka pedig kéne... :bruhuhu:

Azért az se kutya, ha akkor van munka, amikor nem kéne. Minket rendszeresen berángatnak hétvégén is :rolleyes: Amúgy nyári melóban szerintem kõmûves mellett éri meg leginkább, nekem legalábbis ez tetszett a legjobban. Polcokat feltölteni nem jött be, fafeldolgozó üzem pedig tönkrevágta kezemet (egy évig olyan volt, mintha rohadna a bõröm :( ).
Ha nem szereted a kõmíveseket (és a segédmunkát), és nincs semmi speciális szakképzettséged :rolleyes: akkor a legjobb a korrepetálás :] Fel fognak rád nézni és pénzt is kapsz. (Na meg betaníthatod a "Hai sensei!" kiáltást a delikvensnek :] )
Title: Nyári munka
Post by: Ramiz on 2005-04-01, 12:48:49
Quote from: Rounin(Na meg betaníthatod a "Hai sensei!" kiáltást a delikvensnek :] )

No persze csakis 18 éves, nagy, ártatlan szemû, hosszú combú, naiv lánykák jöhetnek szóba mint delikvensek. :__devil:
Title: Nyári munka
Post by: Marfy on 2005-04-01, 16:47:24
Quote from: RamizNo persze csakis 18 éves, nagy, ártatlan szemû, hosszú combú, naiv lánykák jöhetnek szóba mint delikvensek. :__devil:
És a fizetséget természetben kéred? :_piszka: :D
Title: Nyári munka
Post by: Ramiz on 2005-04-01, 16:58:49
Természetben, négy fal között... mindegy. :__devil:
Title: Nyári munka
Post by: Meske on 2005-04-01, 19:02:53
Quote from: MohaTanítás: na AZ az egy meló tuti, hogy nem jó nekem... ahhoz kicsit türelmesebbnek kell lenni :haha:
Na az biztos, éppen ezért az az ÉN melóm! :D

Egyébként én sem dolgozok még, max. tanítást, de nem mást.
Title: Nyári munka
Post by: Moha on 2005-04-01, 23:42:26
Quote from: RouninMinket rendszeresen berángatnak hétvégén is :rolleyes:
Dettó. Én is pl. mehetek holnap is. :mad: Hát nem sok kedvem van most megint nekiállni annak a mocsok számlázó programnak... :grrr:
Title: Nyári munka
Post by: Djinn on 2005-04-01, 23:56:44
Quote from: MohaDettó. Én is pl. mehetek holnap is. :mad: Hát nem sok kedvem van most megint nekiállni annak a mocsok számlázó programnak... :grrr:
Én még nem is találkoztam olyan programozóval, aki ne írt volna legalább egy számlázó programot. Úgy látszik ez kötelezõ.  :haha:
Title: Nyári munka
Post by: Moha on 2005-04-02, 00:25:47
Quote from: DjinnÉn még nem is találkoztam olyan programozóval, aki ne írt volna legalább egy számlázó programot. Úgy látszik ez kötelezõ.  :haha:
Hát lehet.
De akkor tudod, mennyi bonyodalom van egy ilyennel... na, akkor ahhoz még add hozzá, hogy benzinkutas rendszerrõl van szó, és le kell kezelni a kútvezérlõt, plusz figyelni kell, hogy tankolást nem törölhetnek, összegek egyezzenek a kúton és a programban, több féle kedvezmény, pontkártyák, stb... Jelenleg a számlanyomtatással kínlódok, igazi Hawaii... :rolleyes:
Title: Nyári munka
Post by: Pirula on 2005-04-27, 19:40:48
Lám, lám senki sem dolgozott még nyári munkaként a mezõgazdaságban? Címerezés, mákszedés és hasonló finomságok? Vidéken pedig ez viszi a prímet, ha kíváncsiak vagytok rá, szervezek nektek élménycímerezést Jánossomorja festõi kukoricaföldjein. 400Ft/óra, ásványvizet adunk, kaját hozzatok!  :haha:
Sváboknál mondjuk jobb az ár, ott a napi 10(!) rugót meg lehet keresni, csak hallottam már olyat hogy bújócskázni kell a helikopteren érkezõ kommandósokkal... hja, aki nincs bejelentve... :rolleyes::)
Title: Nyári munka
Post by: Moha on 2005-04-27, 20:03:30
Quote from: Pirulaha kíváncsiak vagytok rá, szervezek nektek élménycímerezést Jánossomorja festõi kukoricaföldjein. 400Ft/óra, ásványvizet adunk, kaját hozzatok!  :haha:
Hallod én megyek pár napra! :D Kis felüdülés az állandó egyhelyben ülés után és még az órabér is jobb (egy kicsivel)... :p
Title: Nyári munka
Post by: Pirula on 2005-04-27, 20:06:13
Quote from: MohaHallod én megyek pár napra! :D Kis felüdülés az állandó egyhelyben ülés után és még az órabér is jobb (egy kicsivel)... :p
Oké, felírtalak, csak még nem döntöttem el hogy a 400-at kérjem-e vagy fizessem? :)
Title: Nyári munka
Post by: Rounin on 2005-04-27, 20:08:32
Quote from: PirulaLám, lám senki sem dolgozott még nyári munkaként a mezõgazdaságban? Címerezés, mákszedés és hasonló finomságok? Vidéken pedig ez viszi a prímet, ha kíváncsiak vagytok rá, szervezek nektek élménycímerezést Jánossomorja festõi kukoricaföldjein. 400Ft/óra, ásványvizet adunk, kaját hozzatok!  :haha:
Sváboknál mondjuk jobb az ár, ott a napi 10(!) rugót meg lehet keresni, csak hallottam már olyat hogy bújócskázni kell a helikopteren érkezõ kommandósokkal... hja, aki nincs bejelentve... :rolleyes::)

Mák és címerezés.... grrr...rángó arcidegek.. Hagyj már, öcsém a mákban esett össze ;) És menet közben vûltoztatták a bért o.O Ott is hagytuk õket gyorsan :(
Title: Nyári munka
Post by: Pirula on 2005-04-27, 20:14:48
Quote from: RouninMák és címerezés.... grrr...rángó arcidegek.. Hagyj már, öcsém a mákban esett össze ;) És menet közben vûltoztatták a bért o.O Ott is hagytuk õket gyorsan :(
Akkor már értem, csak az elfojtás miatt nem írt eddig senki ilyenekrõl, én meg tépkedem a sebeket. :) Mákban én azt szeretem hogy csak negyvennyolc fokos hõségben lehet szedni, mert különben nem törik. Meg hogy tüskés. Meg ha dísznek kell akkor törd méteres szárral aztán kösd kévébe. Nesze neked újkor. Errõl a rugalmas bérezésrõl még nem hallottam, de én sem maradtam volna soká az biztos. Ország melyik részén volt ez?
Title: Nyári munka
Post by: Rounin on 2005-04-27, 20:20:20
Quote from: PirulaAkkor már értem, csak az elfojtás miatt nem írt eddig senki ilyenekrõl, én meg tépkedem a sebeket. :) Mákban én azt szeretem hogy csak negyvennyolc fokos hõségben lehet szedni, mert különben nem törik. Meg hogy tüskés. Meg ha dísznek kell akkor törd méteres szárral aztán kösd kévébe. Nesze neked újkor. Errõl a rugalmas bérezésrõl még nem hallottam, de én sem maradtam volna soká az biztos. Ország melyik részén volt ez?

Mohács környékén :/ A hõség hagyján, a két méteres gaz jobban zavart :/

Mondjuk nekem nyolc volt, fizettek és kész. Valamennyit. Aztán mentem segédmunkára :) Engem az idegesített, hogy szinte kicentizték, mekkora szárral törd el, és ha nagyobb egy kicsit, már nem akartak fizetni, mert csalsz a súllyal :/
Title: Nyári munka
Post by: Moha on 2005-04-27, 20:56:56
Quote from: PirulaOké, felírtalak, csak még nem döntöttem el hogy a 400-at kérjem-e vagy fizessem? :)
Azért nehogy komolyan vedd! :D Jánossomorja baromi messze van. ;)
Csak arra akartam célozni, hogy jelenleg minden nap csak programozok, szóval már kicsit monoton, ráadásul az órabérem is csak 370ft... :rolleyes:
Title: Nyári munka
Post by: Lythis on 2005-07-18, 04:46:51
Címerezés??? Uhh, ha valami, akkor az közel áll a tömör gyönyörhöz... izületgyulladás, és társai alapból ottfigyelnek, ráadásul a nagyobb kukorica szépen össze is nyiszálja a bõröd, amit meg sem érzel, egész addig, amíg nagyon meleg nem lesz/egyéb okból izzadsz...
 Viszyont legalább napi 4000HUF-ot kaszáltam vele. Ha a társaság jó, akkor egész tûrhetõ tud lenni...
Title: Nyári munka
Post by: Sidney on 2005-07-20, 11:19:15
Na és mit szóltok a barackozáshoz? Ezt csináljuk már szombat óta...
Még szerencse, hogy a társaság jó, különben ezt a meleget egyedül tuti nem viselném el, fõleg hogy hosszú nadrágban kell lenni. De sztem ez még mindig jobb, mint a címerezés, és jobban is fizetnek!
Title: Nyári munka
Post by: Baldy on 2005-07-20, 12:40:04
Quote from: SidneyNa és mit szóltok a barackozáshoz? Ezt csináljuk már szombat óta...
Még szerencse, hogy a társaság jó, különben ezt a meleget egyedül tuti nem viselném el, fõleg hogy hosszú nadrágban kell lenni. De sztem ez még mindig jobb, mint a címerezés, és jobban is fizetnek!

Mennyit és hol? :)
Title: Nyári munka
Post by: animoni on 2005-07-20, 19:58:27
Quote from: SidneyDe sztem ez még mindig jobb, mint a címerezés, és jobban is fizetnek!
Címerezés!!! Ne is mond a barátom is azt csinálja és szabály szerûen egy tyúkólban laknak!!! Nagyon aggódom miatta,mert nagyon szar munka de azt mondja megéri!Hát....
Title: Nyári munka
Post by: Damnatus on 2005-07-20, 20:35:35
Én még igyekszem ezt meg a jövõ nyarat megúszni munka nélkül, aztán meg úgyis be kell állnom nekem is a taposómalomba.
Title: Nyári munka
Post by: Lythis on 2005-07-20, 20:55:39
Sztem aki volt címerezni, vagy közeli ismerõse mesélt neki a dologról, az kb vágja, h mennyire "érdekes" körülmények tudnak ott lenni. Mondjuk legalább gyorsan jutsz viszonylag sok pénzhez. A kérdés az az h neked ez mennyire éri meg...
 

 Idén nyarat én is kihúzom meló nélkül. Eleve az ember szerintem alapból nem szivesen melózik nyáron.
Title: Nyári munka
Post by: Pirula on 2005-07-21, 16:11:03
Quote from: LythisCímerezés??? Uhh, ha valami, akkor az közel áll a tömör gyönyörhöz... izületgyulladás, és társai alapból ottfigyelnek, ráadásul a nagyobb kukorica szépen össze is nyiszálja a bõröd, amit meg sem érzel, egész addig, amíg nagyon meleg nem lesz/egyéb okból izzadsz...
 Viszyont legalább napi 4000HUF-ot kaszáltam vele. Ha a társaság jó, akkor egész tûrhetõ tud lenni...
Ki kell menni sógorokhoz. Osztrákoknál napi 10-12000 forint megvan. Ha jó családot fog ki az ember akkor emellett reggelit, napközben innivalót, jégkrémet is kap, mostanában pedig már be is szokták jelenteni a melósokat ami azért nem kevés parától kímél meg a határon.
Persze ez csak itt a határ mellett járhatóbb, a napi ingázás még így is baromi megterhelõ, meg nem ártanak a jó kapcsolatok mert egy csomó melót már nyár elején lezsíroznak.
Title: Re: Nyári munka
Post by: Meske on 2006-06-29, 17:19:07
Én most nyáron szeretnék tanítani, de az öcsém nem akar tanulni, pedig neki kéne, mert augusztusban felvételi vizsgát ír. A szüleim meg még érettségi előtt azt kérték, hogy majd, ha leérettségiztem, tanítsam meg őket angolul, de sajna visszamondták, mert sosem érnek rá. Pedig én tényleg szeretnék tanítani!!

Esetleg lehetne, olyat, hogy válalok idegenek korrepetálását, csak nem tudom, hogy egyáltalán van e olyan, aki nyáron tanárt keres, na mind1... Majd talán máskor...
Title: Re: Nyári munka
Post by: Ramiz on 2007-11-14, 22:14:50
Nyári és nemcsak nyári... csináltok valamit egyetem mellett?
Esetleg "BME related"?
Totál nincs tapasztalatom, viszont egyre jobban kéne a pénz és most úgyis pocsékok lesznek a jegyeim. :D
Title: Re: Nyári munka
Post by: Tycho on 2007-11-14, 22:37:12
az az érzésem te most fasztatsz :muhahah: mióta hívtalak melózni, meg mondogattam mit csinálok BME mellett is :lazza:
Title: Re: Nyári munka
Post by: Ramiz on 2007-11-14, 22:56:34
Quote from: Tycho on 2007-11-14, 22:37:12
az az érzésem te most fasztatsz :muhahah: mióta hívtalak melózni, meg mondogattam mit csinálok BME mellett is :lazza:

Vasárnap éjjel sajnos aludni szeretnék... :o
Hétköznap lehet, hogy nekiállok. Muszáj lesz. De pénzkeresés ügyben amúgy is beszélnünk kell majd, konkrétumok érdekelnek. :)
De hátha a többiektől kapunk még jobb ötleteket! :D
Title: Re: Nyári munka
Post by: Kuroi Tenshi on 2007-11-14, 23:15:23
Jobb ötlet kéne?
Nem láttad ezeket az "otthon ülve pár óra alatt milliókat
kereshet, csak fizessen be előre ennyit és ennyit.."
hirdetéseket? Vagy statisztákat keresnek hardcore scat,
gore-sm és mutilation művészfilmekhez, amiket csak szűk
körben terjesztenek (értsd: underground 8mm módra...)
:haha:
Na jó, a vágóhídon is keresnek bélpakolókat. Iszonyat
gusztustalan munka, de jól (4e/ó) megfizetik (mert senki
sem vállalja).


Nincs mindenkinek elérhető kiskapu (ha lenne, azt hívnák az
útnak), keményen kell dolgozni egy kevésért is. Én most
egyetem mellett heti 20(+) órát dolgozok.
Title: Re: Nyári munka
Post by: Nakedape on 2007-11-14, 23:19:36
ezen a bélpakoláson most elgondolkodtam:) melyik vágóhíd?:)
Title: Re: Nyári munka
Post by: Kuroi Tenshi on 2007-11-14, 23:30:13
Fogalmam sincs. Apám mondta, hogy az iskolában viccelődött
evvel pár gyerek, hogy még ha el is buknak, még milyen karrier-
és kereseti kilátásaik vannak :haha: Sztem kérdezz körbe; bár
mintha a Ferencvárosi (Közvágóhíd) rémlene...
Title: Re: Nyári munka
Post by: Tycho on 2007-11-15, 00:08:11
és most az egész fórum fölvág bélpakolónak :muhahah: (4.000 azaz négyezer/óra??? DO WANT!)
Title: Re: Nyári munka
Post by: Nakedape on 2007-11-15, 01:06:32
Quote from: Tycho on 2007-11-15, 00:08:11
és most az egész fórum fölvág bélpakolónak :muhahah: (4.000 azaz négyezer/óra??? DO WANT!)

félek h csak urban legend...
Title: Re: Nyári munka
Post by: Baggio on 2007-11-15, 01:21:24
én még 3 éve nyáron voltam londíner egy nagy hotelban 1 hónapig. nem volt rossz, csak debrecenből ki kellet járnom szoboszlóra minden reggel vagy délután, ami azért annyira nem adta. végül kb borravalóval együtt 50 ezret zsebeltem be. Nem volt rosszt meló, bár néhány emberrel (főportás) eléggé össszevesztem de különösebben nem tudtak hatni rám. Kb egész nap állni kellet meg csomagokat cipelni (nyilván) de elviselhető. Meg hát hirességekkel is találkozhat az ember (Győzike and Co. :D ). nem tudom hol lehet ilyen melőt szerezni csak ugy, nekem faterom szerezte. szóval szerintem csak ismerősön keresztül
Title: Re: Nyári munka
Post by: Zsiga on 2007-11-15, 01:29:12
Egy hónap melóért jattal együtt 50k?  :eek: Egy utolsó Tesco-árufeltöltő vagy McDonald's WC-pucoló megkap diákmunkában 400-at órabérnek, az 20 munkanappal számolva 64k/hó.
Title: Re: Nyári munka
Post by: Selmo on 2007-11-15, 01:30:19
Nem biztos, hogy napi 8 órát melózott.
Title: Re: Nyári munka
Post by: Próféta on 2007-11-15, 02:08:52
Azzal a szöveggel, hogy x-edéves egyetemi hallgató vagy, BSc papír előtt egy/másfél/akárhány évvel, jó eséllyel "komolyabb" állásokra is megpróbálhatsz felvételizni, nem csak "rabszolgamunkára" (elnézést a túlzásért), mint az éjjeli videodigitalizálás, szüretelés, *khm* gyerektáborbeli konyházás. Akár részmunkaidőben, akár nyári munkaként. Hogy fel is vesznek, azt nem ígérhetem, de nálunk rengetegen űznek valamit az egyetem mellett.

A "komoly munka" persze lehet, hogy végül annyit jelent, hogy papírról Excel táblába kell adatokat kopizni a cégnek. Kontraszt: pl. egy évfolyamtársnőm negyedév után elhúzott Mountain View-ba (később Seattle) a Google-höz programozni. Olyan munka is van, ami tulajdonképpen képesítést nem igényel, csak rátermettséget, hozzáállást; a mérnökségből max szemléletet; ilyet is próbálhatsz keresni. BME-related: épp kedd-szerda volt a BME állásbörze...
Quote from: Nemzetbiztonsági Hivatal standja @ tavalyi BME állásbörzeMi romákat is felveszünk, meg a lovári nyelvvizsga is szempont! Sőt, mi bölcsészeket is felveszünk!

Én magam sosem voltam ennyire kalandvágyó, gyakorlatilag a BME berkeiben dolgoztam év közben és nyáron is. Ilyen mindenféle tanszéki kutatómunkákhoz mindig örülnek az embernek. WARNING: ha nem érzel magadban szakmai elhivatottságot, ill. érdeklődést az adott téma iránt, akkor eszedbe ne jusson. Azt hiszem, ez nem éppen Ramiz-kompatibilis vonal.

Ekkora grafomániával (5000+ post  :eek:) persze ez a munka (http://www.forumshock.com/solutions_forum_population.php) is jó választás lehet :D
Title: Re: Nyári munka
Post by: teraflare on 2007-11-15, 10:26:45
Quote from: Selmo on 2007-11-15, 01:30:19
Nem biztos, hogy napi 8 órát melózott.
Lehet hogy csak azt az időt számolták amíg cipelte a csomagot.  :D
Én nyaranta a hagymaföldön dolgoztam (meg a szőlőnkben, de azt ingyé). Általában meleg volt, aminek hatására a lányok erőteljes vetkőzésnek indultak. (volt pár nagyon boobies is :D ) Meg délben pancsi a DVCS-ből elvezetett csatornában.
Title: Re: Nyári munka
Post by: Ramiz on 2007-11-16, 23:36:03
Quote from: Próféta on 2007-11-15, 02:08:52
Azzal a szöveggel, hogy x-edéves egyetemi hallgató vagy, BSc papír előtt egy/másfél/akárhány évvel, jó eséllyel "komolyabb" állásokra is megpróbálhatsz felvételizni, nem csak "rabszolgamunkára" (elnézést a túlzásért), mint az éjjeli videodigitalizálás, szüretelés, *khm* gyerektáborbeli konyházás.

Ez megint kóstolgat... :D
Amúgy nékem aztán tökmindegy, bélpakolás vagy Verilog programozás... csak nem hiszem, hogy komolyabb céghez felvesznek rövidtávra is, egész nyáron viszont nem szeretnék 8+ órában melózni, max egy-két hónapot.
Title: Re: Nyári munka
Post by: Tycho on 2007-11-17, 13:13:15
az egész nyár 1-2 hónap Ramiz... :lazza:
Title: Re: Nyári munka
Post by: Ramiz on 2007-11-17, 13:43:06
Quote from: Tycho on 2007-11-17, 13:13:15
az egész nyár 1-2 hónap Ramiz... :lazza:
1-2 = ...
Wait. Mínusz egy hónap? Francba, akkor már májusban szeptember lesz... :ejj:
Title: Re: Nyári munka
Post by: Tycho on 2007-11-17, 23:07:24
(http://kepfeltoltes.hu/thumb/070410/facepalm1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg) (http://kepfeltoltes.hu/view/070410/facepalm1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Title: Re: Nyári munka
Post by: Ramiz on 2008-01-15, 15:45:07
Jövő félévre munkát kell vállalnom, de kritérium, hogy lehessen egyetem mellett csinálni (mondjuk esténként 2-3 órás, vagy csak hétvégi), de mindenképpen rendszeres kell. Tippek, tapasztalatok, mit érdemes? Mekibe például nem mennék, kocsmába csapolni vagy pincérkedni igen, vagy bármi egyéb, mittudomén, eladó könyvesboltban...? Tycho, a pakolós munkák pl nem rosszak, csak ne egyesével kelljen felvenni, mert akkor úgyis ellinkelném... :(

ps. átnevezhetnénk a topikot Diákmunkára.
Title: Re: Nyári munka
Post by: Tycho on 2008-01-15, 15:54:24
nem csak naponta jelentkezős van. Elviszlek a szövetkezetbe akkor.
Title: Re: Nyári munka
Post by: Nakedape on 2008-01-15, 16:21:45
én két évig hétvégi eladó voltam, jó volt azért mert heti 20 órát lehetett dolgozni két nap alatt :)
Title: Re: Nyári munka
Post by: Ramiz on 2009-01-26, 02:35:52
Diákmunkát keresek. Részmunkaidőset, akár heti 2-3 naposat (hétvégével együtt több is lehet). Bármit megcsinálok (kivéve azt, amivel kapcsolatban már el is kezdted gépelni a :__devil: vigyorira végződő poénodat). Tippek? Valaki tud valamit? Fordítani például lehet "amatőrként", vagy csak hivatásosként? És ölni? Fiatal nőket masszírozni? Etc.

(Lehet, hogy kölcsönkérek lóvét, és megcsinálok egy masszázstanfolyamot? :D)
Title: Re: Nyári munka
Post by: Ramiz on 2009-04-07, 22:52:10
Közeledik a nyár, aki tuti munkáról hall valamit, ne átalljon megosztani kicsiny közösségünkkel! :D

Utóbbi 1-2 évben valaki dolgozott fesztiválon?

Azt tudom, hogy a Szigeten valami kegyetlenül lehúzzák a diákmunkásokat, legalábbis némely helyen. Ismerős végigdolgozott egy Szigetet pár éve (mínusz 1. naptól utolsó utáni napig...), és kevesebb mint 20.000 forintot kapott... :wtf:

SzIN-en gondolkozok, hogy lehetne melózni.
Title: Re: Nyári munka
Post by: Lythis on 2009-04-07, 23:26:29
Quote from: Ramiz on 2009-04-07, 22:52:10
Közeledik a nyár, aki tuti munkáról hall valamit, ne átalljon megosztani kicsiny közösségünkkel! :D

Utóbbi 1-2 évben valaki dolgozott fesztiválon?

Azt tudom, hogy a Szigeten valami kegyetlenül lehúzzák a diákmunkásokat, legalábbis némely helyen. Ismerős végigdolgozott egy Szigetet pár éve (mínusz 1. naptól utolsó utáni napig...), és kevesebb mint 20.000 forintot kapott... :wtf:

SzIN-en gondolkozok, hogy lehetne melózni.
Az tényleg lehúzásszámba megy, mondjuk azért érdekelne, hogy pl mennyit kellett dolgoznia (tehát 8órás standardgüri, vagy kevesebb), mennyi ideje volt mondjuk koncertekre járni, ilyesmik. Két ismerősöm is volt már kinn, az egyik nem panaszkodott, a másikat meg nem kérdeztem, mert annyira nem érdekelt akkor. Az sokkal érdekesebb, hogy nem értem, hogy egy ember miért akar pont ott dolgozni? Mármint ok, ingyen hetijegy, ami azért már összeg lenne egyébként, de pl nem zavarja őket, hogy esetleg lemaradnak olyasmiről, ami talán érdekelné őket, miközben valami félrészeg német túristát kell szervírozniuk?
Title: Re: Nyári munka
Post by: Ramiz on 2009-04-08, 11:50:09
Quote from: Lythis on 2009-04-07, 23:26:29
Az tényleg lehúzásszámba megy, mondjuk azért érdekelne, hogy pl mennyit kellett dolgoznia (tehát 8órás standardgüri, vagy kevesebb), mennyi ideje volt mondjuk koncertekre járni, ilyesmik. Két ismerősöm is volt már kinn, az egyik nem panaszkodott, a másikat meg nem kérdeztem, mert annyira nem érdekelt akkor. Az sokkal érdekesebb, hogy nem értem, hogy egy ember miért akar pont ott dolgozni? Mármint ok, ingyen hetijegy, ami azért már összeg lenne egyébként, de pl nem zavarja őket, hogy esetleg lemaradnak olyasmiről, ami talán érdekelné őket, miközben valami félrészeg német túristát kell szervírozniuk?
Több mint 8 órát melózott... és műszakokban, úgyhogy volt, hogy 4 óra alvással kellett beérnie a Nagyszínpad tövében, ahol épp hangoltak... :zomg:
Title: Re: Nyári munka
Post by: Cloud on 2009-04-08, 14:45:02
Quote from: Ramiz on 2009-04-07, 22:52:10
Közeledik a nyár, aki tuti munkáról hall valamit, ne átalljon megosztani kicsiny közösségünkkel! :D

Utóbbi 1-2 évben valaki dolgozott fesztiválon?

Azt tudom, hogy a Szigeten valami kegyetlenül lehúzzák a diákmunkásokat, legalábbis némely helyen. Ismerős végigdolgozott egy Szigetet pár éve (mínusz 1. naptól utolsó utáni napig...), és kevesebb mint 20.000 forintot kapott... :wtf:

SzIN-en gondolkozok, hogy lehetne melózni.
Huh engem is érdekelne valami jó  kis meló nyárra. (mostani munka mellé  persze. ha valaki tud valamit amit esetleg hétvégente lehet végezni pls szóljon. THX. )
Szigetre megyek melózni az már biztos. De fizut nem fogok kapni.
[spoiler]Illetve a heti ingyen karszalag non-stop ingyen kaja pia az fizunak számít? Mindezt kétszer 10 óra melóért. :D[/spoiler]
:angyali:
Title: Re: Nyári munka
Post by: .Attila on 2009-05-19, 13:37:47
Szalánczy Tünde [Tücsi] :
Filmes Nyári Munka! Franciául beszélő fiatalt keres egy Magyarországon forgató stáb egész nyárra. 2-3 hónapon át, Heti 6 nap munka, 8-10.000 Ft/nap kaja, pia, jó társaság. Hívjatok és dobom a számot nektek: 70/9327987
Title: Re: Nyári munka
Post by: Zsiga on 2009-05-19, 16:07:58
Nem akar valaki kimenni Afganisztánba helpdeskre? :D
http://prohardver.hu/tema/it_help_desk_kulfodre_havi_netto_700e_huf/friss.html
Title: Re: Nyári munka
Post by: Kuroi Tenshi on 2009-05-19, 16:15:31
Quote from: Zsiga on 2009-05-19, 16:07:58
Nem akar valaki kimenni Afganisztánba helpdeskre? :D
http://prohardver.hu/tema/it_help_desk_kulfodre_havi_netto_700e_huf/friss.html

:eek: höhöhö  :Kiraly:
Légkondícionált iroda?
Legalább alapkiképzést adnak? Fegyvert is?
Még a végén komolyan gondolkodóba esek... :haha:
Title: Re: Nyári munka
Post by: Nakedape on 2009-05-19, 16:21:54
én  gondolkodóba esnék,ha lenne tapasztalatom :D
Title: Re: Nyári munka
Post by: Ramiz on 2009-05-19, 16:23:55
Quote from: Nakedape on 2009-05-19, 16:21:54
én  gondolkodóba esnék,ha lenne tapasztalatom :D

Ja... olyan dologba kóstolnál bele, amibe máshogy nemigen tudnál... :D
Title: Re: Nyári munka
Post by: Member on 2009-05-19, 16:34:28
Már látom magam előtt a szalagcímeket...
"Egy bátor magyar IT help desk-es kegyetlenül leszámolt a munkaadóit túszul ejtő tálib terroristákkal. Arcát nem vállalta és csak annyit volt hajlandó mondani riporterünknek: 'Evolution doesn't take prisoners', és továbbállt."
Title: Re: Nyári munka
Post by: Nakedape on 2009-05-19, 16:43:03
theroetical evoliton courses 101 for talibans
Title: Re: Nyári munka
Post by: Moha on 2009-05-19, 16:49:20
Quote from: Zsiga on 2009-05-19, 16:07:58
Nem akar valaki kimenni Afganisztánba helpdeskre? :D
http://prohardver.hu/tema/it_help_desk_kulfodre_havi_netto_700e_huf/friss.html
Hmm...
QuoteAmi kell:
Jó angol
IT-ismeretek
IT-help deskes vagy hasonló tapasztalat (legalább 1-2 év)
Magyar állampolgárság (NATO tagság miatt)
Ezek közül nekem mind megvan...
Komolyan el fogok rajta gondolkodni. Ha jól értem legalább fél évig kint kell maradni, jelen helyzetemben ez nem volna gond, nincs saját család, de barátnő se semmi. Egyedül anyám nem örülne neki, de ha azt nézzük, hogy ugyanazt kellene csinálnom, mint itthon, csak angolul és 6x annyi pénzért, akkor azt mondom, megéri. Pláne, ha még le sem lennénk terhelve, mert itt folyamatosan csörögnek a barmok, egy perc nyugtunk sincs mostanában, a rendszer meg lassú, mint a csiga.
Title: Re: Nyári munka
Post by: Zsiga on 2009-05-19, 18:35:25
Szerintem is érdemes, én kimennék ha meglenne a tapasztalat. :)
Viszont azt azért érdemes megemlíteni hogy a srác egy kicsit kamuzik a hirdetésben, a kandahari reptér pont az ország gázosabbik, déli végében van, és a mai napig előfordul hogy bekapnak egy-két rakétát... Nameg éjjel-nappal repkednek a helikopterek, a 8 F-16 sem épp halk, vagyis aludni csak füldugóval lehet.
Title: Re: Nyári munka
Post by: Nakedape on 2009-05-19, 22:31:17
http://www.youtube.com/watch?v=l1TcJKFB0sY
Title: Re: Nyári munka
Post by: Kuroi Tenshi on 2009-05-19, 23:13:19
Quote from: Zsiga on 2009-05-19, 18:35:25
a kandahari reptér pont az ország gázosabbik, déli végében van

Ja, írtam is :D
Érdekel, de... azért 6 hónap oda szinte bezárva mégiscsak
6 hónap. Se haverok, se buli; itteni kapcsolatok meg sorvadnak.
Plusz a száraz, forró afgán nyár, esetleg helyi vírusok...
Továbbá a fizetés a hasonló háborús övezeti civil munkákhoz
képest nem is annyira magas, sőt, még egy amerikai/kanadai/
nyugati átlagmunkásnak sem elérhetetlen, csak nekünk csóró
balkániaknak tűnik magasnak...
És mint Domi is írta/linkelte, vannak más szörnyű munka-
lehetőségek is :D
Title: Re: Nyári munka
Post by: Ramiz on 2009-06-15, 19:31:55
Bárki ismerősének, rokonának nincs véletlen alkalmi munkája? Lehet fekete is, ha megbízható... :D

Költöztetés, festés, kertásás vagy más kubikos munka stb...
Title: Re: Nyári munka
Post by: Tycho on 2009-06-15, 19:36:22
Diplomás napszámos bazmeg? Keress részmunkaidős állást a diplomáddal, aztán még egyetem mellett is folytathatod :gyagya:
Title: Re: Nyári munka
Post by: Ramiz on 2009-06-15, 19:49:05
Quote from: Tycho on 2009-06-15, 19:36:22Diplomás napszámos bazmeg? Keress részmunkaidős állást a diplomáddal, aztán még egyetem mellett is folytathatod :gyagya:
Nézz körül a neten... döglött a diákmunka-piac, villamosmérnök-részmunkaidőre se hinném, hogy találnék valamit - főleg olyat nem, amit elkezdhetek most, de 2 hét múlva abbahagyhatom egy párnapos nyaralás erejéig, aztán kicsivel később megint egy Balcsizásra, aztán augusztusban Szigetezésre... Tippre nem. Egyedül a programozás menő, de abból meg keveset tudok (C++, Java - és mindenhol kérnek SQL-t, PHP-t, JavaScript-et meg más netes buzulásokat is).

(Egyébként a három hónapos Bosch-os gyakornoki munkáim is 500 körüli órabérre jöttek ki, a fekete munkáért pedig simán fizetnek 800-1000 forintot, tehát rövidtávon még kifizetődőbb is, amennyiben a munkaadó megbízható.)
Title: Re: Nyári munka
Post by: Tycho on 2009-06-15, 21:34:40
Pár évnyi rendszeres diákmelózás után azt mondhatom, hogy az egy vödör szar, és marhára örülök a jó kis irodai munkámnak, ami jobban is fizet a bosch-beli gyakorlatnál (aminél még a diákmelóban is jobb órabért kaptam mellesleg), pláne, ha jól dolgozom :D egyedül azt sajnálom, hogy nem szakmabeli, de whatever... :P
Title: Re: Nyári munka
Post by: Ramiz on 2009-06-15, 21:47:36
Quote from: Tycho on 2009-06-15, 21:34:40
Pár évnyi rendszeres diákmelózás után azt mondhatom, hogy az egy vödör szar, és marhára örülök a jó kis irodai munkámnak, ami jobban is fizet a bosch-beli gyakorlatnál (aminél még a diákmelóban is jobb órabért kaptam mellesleg), pláne, ha jól dolgozom :D egyedül azt sajnálom, hogy nem szakmabeli, de whatever... :P

Hát igen... én örülök a szakmabeliségnek, meg hogy nem kezdőként fogok elhelyezkedni a diplomámmal, de sajnos a nyaramra még mindig igényt tartok. Pár év és úgyis belépek a "9-to-5-world"-be, amikor meg kell szoknom az évi két hét szabit... de még nem akarom! :lame: :muhahah: Talán szeptemberben keresek részmunkaidőt, mint te, mert egyetem mellé beférne, de addig nem hinném.

Egyébként a diákmunka tényleg vödör szar. Még a rendes munkánál is nagyobb vödör. :__devil:
Title: Re: Nyári munka
Post by: Bicskei on 2009-06-16, 00:10:12
diákmunka tényleg egy vacak de én megyek strandra melozni diákmunkába és lsni a csini csajokat :D