Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Shinichi1977

#1
Hírek,információk / Re: Ftp es egyebek
2010-03-20, 21:20:03
Sziasztok,

Hát rég írtam ide... usteam-re nem tudok fellépni, total commander, passzív mód port 31337, minden úgy írva, ahogyan mutattátok is(korábban nem is volt gond), felhasználói név és jelszó helyes, mégis kapcsolathívási hibát ír ki.

Mielőtt kipróbálnám fxp-vel, van egyéb javaslatotok?
#2
Anime / Meitantei Conan
2003-09-28, 08:07:28
Ha akarod,megtalálhatsz az RTL fórumán az Anime témában is,ott megírom,hogyan tudnám elküldeni,a nickem ott is ugyanaz
#3
Anime / Meitantei Conan
2003-09-24, 08:22:07
Mert csak 2006-ban adják majd
#4
Anime / Meitantei Conan
2003-09-23, 08:07:20
Az sem rossz,amit a 12 Million Hostages-hez kitalált,nehéz felülmúlni:)
#5
Anime / Meitantei Conan
2003-09-19, 08:03:29
Akit érdekel a 12 Million Hostages angol felirattal,majd késõbb a Phantom of the Baker street szintén angol felirattal,azoknak postai utánvéttel vagyok hajlandó és kénytelen továbbítani,ide ugyanis,diplomatikusan fogalmazva,"nem fér be".
#6
Anime / Upload DC
2003-09-18, 07:22:28
Dear Zsozsó! Az elõbb ismét kértem tõled usert/passt,szóval,ha ezt olvasod, jelezhetsz itt,vagy mailben,vagy pm-ben
#7
Megtörtént, és semmi nm történt, innen a labda megint nálad van
#8
Dual-Parallel Trouble Adventure 2.-ik részét nem viszi a BSPlayer,sem a Radlight, vagy a Windows Media Player, csak a Real Player játszott le belõle 20 mp-et,aztán ott is leáll
#9
Anime / Meitantei Conan
2003-08-05, 04:42:48
QuoteOriginally posted by Soridan
Viszont konni' chi-wa!


Nekem speciel a Pókasszonyos tetszett a legjobban, mármint hangulatilag. Szerintem az egész sorozatban az a legjobb, hogy a gyilkosokat sokszor nem lehet egyértelmûen elítélni, nagyon is könnyû megérteni az indítékaikat, és néha - ismétlem, _néha_ -még egyet is érthetünk tettükkel.

Üdv:
Soridan

Hát igen,ebben alapvetőleg különbözik az eredeti Sherlock Holmes-történetektől, ott hiányzott az emberi gyarlóság.Legutóbbi példa a Kettétört barátság(Torn Friendship, mangascan olvasható a //www.conan.esmartkid.com/manga.html-en,ott a Vol.39-et kell keresni,nálunk egyébként a 24-ig jutottunk el).A rövid lényeg,hogy a tettes mindent elkövetett,hogy tehetség és találékonyság,tehetség híján nehezen megkeresett pénzzel kápráztassa el barátait,mégis csak kihasználták.Persze ettől te vagy én még nem válunk egyből gyilkosokká,ha velünk is ilyen történne.A múltkor elfelejtettem egy fontos dolgot: nem csak azért ilyen vérprofik a gyilkosságok,mert jól megtervezik őket,valós hátterük is van,Sean Connery célzott is rá Michael Chrichton: Gyilkos Nap című könyvének megfilmesített változatában,nevezetesen két okból: akiről kiderül,hogy embert öl,elveszti az "arcát",mindegy,miért tette, a másik pedig,és ez a mi értékrendszerünkben is fontos, 90%-os felderítéssel dolgoznak a prefektorátusi rendőrségek,elég egyértelmű,hogy mindenki el akarja kerülni a büntetést.Az persze tényleg csak fikció,hogy mindig gyilkosság történik,ha egy kéköltönyös,piros csokornyakkendős feltűnik a színen:-)
#10
Anime / Meitantei Conan
2003-08-02, 11:41:32
QuoteOriginally posted by Soridan
Ahoy!

Lehet, hogy nem túl reálisak a killek, de szerintem érdekesek, és kellemes fejtörést tudnak okozni. Arra biztosan tökéletes, hogy ne haljanak bele az unalomba az agysejtjeink :D Én szinte minden részét megnézem az RTLII-n (bemelegítés a One Piece-hez :whoah: )

Edgar Allan Poe pedig :cool: , fõleg a Holló.

Kialvatlanul, de továbbra is tisztelettel:
Soridan fna Raquakirr

Ahoi/Ni hao/Konni' chi-wa! Én is szeretem mindkettőt olvasni,szerény véleményem szerint van egy pár kill,ami megoldható,és nekem érdekes volt: a Vámpírok tánca(keresztrefeszítés,karódöfés), a Ködkobold(felakasztás a szoba elárasztásának segítségével) az Éjszaka bárója(felnyársalás:-) a Pókasszony bosszúja(szintén felakasztás).A múltkor el is felejtettem említeni: minden epizódban(és így a filmekben is) van végmagyarázat,lévén gyilkosságok,nem emberölések.Nem is tudnék sok epizódot említeni,ahol csak úgy,hirtelen felindulásból lett volna kill.Megint más: átnéztem a manga-listát,most már étem,miért kezdtek el megint ismételni,a Meting again with the Black Organization 1-3-mal folytatják:-)
#11
Anime / Meitantei Conan
2003-08-02, 08:19:09
QuoteOriginally posted by Chronos
:lol:
 
Akkor ezek szerint feltöltöd?
Ha igen, akkor kérdezd meg Zsozso-t hogy feltöltheted-e...

CHRONOS

Kértem tõle épp az elõbb egy user/pass-t,remélem megengedi,mert már most van olyan,aki szívesen megnézné:-)
#12
Anime / Meitantei Conan
2003-08-01, 20:20:23
QuoteOriginally posted by Chronos
Hogy érted ezt? Nem jó a japán dub, angol sub?

Á, nem...;)
Most nem akarom a sorozatot szidni, de egyszerűen nevetséges, és nem reális az, amilyen bűnesetek vannak benne, de főleg az ahogy Conan megoldja őket...
Egyszer azért néztem meg belőle 2 részt, hogy egy jót nevessek a baromságokon amiket benne művelnek...;)
Mellesleg hogy lehet, hogy minden gyilkos úgy megszervezi a gyilkosságot, mint valami vérprofi bérgyilkos...
Ha jól tudom, Conan is valami apró véletlenek folytán képes kitalálni hogy mi történt...:D
Szal erről ennyit...

Ez egy DC Movie?
 
Az animevilágon nagy a kereslet DC-re, itt már nem olyan nagy, mint láthatod...
Ennek ellenére az OVA-kban és a moviekban benne vagyok, de a sorozat egyelőre maradhat... (szerintem)
Persze ezt te döntöd el, én nem erőltetek semmit...
Attól hogy én utálom a DC-t attól még más szeretheti...

CHRONOS

Nos, teljesen komoly(talan)ul: az egyik honlap szerint túlságosan megszállott vagy,ha kék öltönyben,és csokornyakkendõben jársz arra várva,hátha meghal a kötzeledben valaki,hogy kideríts,ki ölte meg:-)

Aki szereti Sir Arthur Conan Doyle mûveit,Edgar Allan Poe verseit,az megérti a DC-t is.Természetes,nem minden bûneset reális,de nem is lehetetlen mindegyik.Nem mindig,gyakran elõfordul,hogy az elejétõl tudja,csak bizonyítani kell.A Skyscraper on a timer az elsõ DC movie.Az Animevilágon,a Minifórumon,az RTL Klubon,és még sokan mások,ha nem is Mo.-on.Csak az OAV és a filmek érdekesek,a sorozatot bárki látja,aki tud németül,bár csak azokat érdekli.Sajnos,tapasztalatból tudom,hogy leszámítva az elsõ pár epizódot(és ez a két fannsubbernél sincs másképp) senkinek sincs angol felirata,még a p2p-n sem.A p2p-n ugyan fenn van,de sacc per köbméter 50 év,mire lejön.
#13
Anime / Meitantei Conan
2003-08-01, 19:48:01
QuoteOriginally posted by Chronos
Én is javaslom a poll használatát...;)
Érdekelnének az eredmények...

CHRONOS

Kedves Chronos!

Az említett lehetõségeket ismerem,de szándékosan hagytam ki,aminek jó oka van.Egyszerûen azért, mert a p2p-ken fenn lévõ fileok kivétel nélkül japánul vannak,így azok letöltáésének semmi értelme,de ha értenék japánul,megthetném a //www.edogawaconan.com-ról is.A másik ok,hogy a tv-sorozat nekem is megvan videón,így nem szükséges letölteni azt,ami megvan.Ami hiányzik,és ami tényleg sehol sincs,azok az OAV-ok és a mozifilmek.
Más: az említett DBZ és a DC shonen,tehát beismerem ugyan a tényt,hogy fiúknak készül,ettõl még nem gyerekes.Ha óhajtod,és ha még nem láttad,feltölthetem a Skyscraper on a timer-t,hogy bárki elsõ kézbõl meggyõzõdhessen,mirõl is beszélünk.
Persze még ezek mellett is elõfordulhat,hogy nem lesz rá idehaza kereslet,és ezt el kell fogadnom.Még mindig jobb,mint hogy az ORTT betiltsa:-)
#14
QuoteOriginally posted by zsozso
Márpedig nagyon jólenne ha külön topicban folytatnátok ...

Rédszemrõl ok, javaslom a Meitantei Conan-t;)
#15
Anime társalgó / Re: Legjobb animék
2003-08-01, 05:16:32
QuoteOriginally posted by Chronos
Nektek melyik anime-k tetszenek a legjobban?

Hmm...

Berserk
Noir
Slayers
Dr.Slump
El Hazard
Blue Submarine No. 6
Ranma 1/2
Inu Yasha
Cowboy Bebop
Rurouri Kenshin
Armitage III
DBZ
One Piece
Gunsmith Cats
Oh,my godess
Jin-Roh
Ghost in the Shell
Spriggan
MD Geist
X-the Movie
Record of Lodoss War
Meitantei Konan
#16
QuoteOriginally posted by Chronos
Nem akartalak idáig ezzel elszomorítani, de NEM (és ezt most muszáj volt nagybetűvel írnom) a DC a leghíresebb anime...
Gondolj bele hogy hány országban vetítették le a DC-t, és hányban a DBZ-t... valamint tudtommal a világ eddigi legtöbb pénzt behozó animéje a DBZ szerény 6 milliárd amerikai dollárral... ebből logikusan kikövetkeztethető, hogy a DBZ-t licenszelte a legtöbb TV társaság...
DBZ ugyan nem tartozik a kedvenc animéim közé, de beláthatod, hogy a DC messze nem hozott akkora sikert, mint a DBZ...
De ezt szerintem a Pollod alapján is láthatod...
 
Hallottál már az Anime-Conan nevű fansubber csapatról?
Na ők, már szerény fél éve adják ki a részeket, és természetesen
teljesen ingyen, fent van IRC-n, és a P2P rendszereken is...

Ezzel nem akarlak bántani, csak a véleményemet fejeztem ki...
Hogyha tévedtem, akkor kérlek javíts ki...

Nem,nem tévedtél,csak néhány dolog azért más.Elõször is a DB,a DBZ a DBGT már végetért,és összesen 40 mangát ért meg,ami eddig a legtöbb volt,csak a DC túlszárnyalta a legutóbbi 41-ikkel,és még nincs vége.A DB-nek hivatalosan egy mozija sincs,ugyanis OAV-okból raktak össze mozikat,ami korántsem ugyansz,ha már korábban megjelent,ennek idáig 7 van,jövõre jön a nyolcadik.A DB és folytatásai régebbi anime és egyszerûbb a licencelés.Ellentétben Mo.-gal,aki külföldön DBZ-fan,z DC-fan is.De: ezt nem ebben a topikban kívánom megvitatni,arra ott az anime.Nem,az Anime-Conanról még nem hallottam,pusztán azért,mert BitTorent szervert használnak,amihez én nem férek hozzá,hasonlóan a DC-hubhoz nincs akkora kapacitás,hogy megosszam.Az már inkább érdekelne,milyen p2p-en lenne fenn,ugyanis az alábbiakon nincs: Kazaa,KLite,WinMX,IMesh,BearShare,EMule,Edonkey. A BiTorent nálam nem mûködik:-(

CHRONOS
#17
QuoteOriginally posted by zsozso
Nekem bőven jólenne azis, ha havonta 15-20 user küldene 1k-t
És ezek a userek mondjuk ne folyamatosan küldjék, hanem mindig más 15-20 user. Ez nekik se annyira megterhelő, dehát szép remények :)

Ezer ft nem terhel meg havonta, öcsém kb. ugyanennyit ad ki a CS-re:-) Más: helyes a bõgés, a neten sincs minden ingyen.Elmesélem(ha érdekel) miért is akarnám az ismerõsömmel a DC-t feltöltetni.Mivel a leghíresebb anime(sorry,de tényleg így van) szinte mindenki,akinek a kezébe kerül,üzleti lehetõséget lát benne, és esze ágában sincs bárkivel megosztani.Pénzért ugyan megteszi,de semmi garancia,hogy bármit is küld,ez nem az Amazon vagy az Ebay.Utóbbira rátérve: valóban lehet DC-t találni,csak épp senki nem hajlandó az EU-n kívül eladni,ugyanis nem bínak meg azokban,akik a "függöny mögött" éltek.Nagyon jól tudom,hogy sokan szeretnék látni,pláne magyar felirattal,de ez csak akkor lehetséges,ha van mibõl dolgozni,mert õ is tanuló,mint te.Na,reklámból ennyit:-) A lényeg: a támogatás mindenkinek megéri,ha olyan tartalmat tölthet le,ami máshol nem hozzáférhetõ
#18
Anime / Meitantei Conan
2003-07-30, 04:38:27
Tökéletesen igazad van,kivéve, hogy két dologban tévedsz: ha ismered,amirõl beszélek,Brazíliához annyi köze van,hogy van onnan is fansub.A másik 3 anime valóban kifejezetten gyerekeknek készült, és mindegyik hozzáférhetõ Magyarországon,amirõl viszont beszélünk,az nem,és nem is lesz.Az Inu Yasha is fenn van a szerveren, pedig az sem rövid,és az sem rossz,szintén bárhol hozzáférhetõ
#19
Anime / Meitantei Conan
2003-07-30, 04:30:38
QuoteOriginally posted by zsozso
Hát csak 1 problémám van 1 ilyen hosszú sorozattal.
326x150mb = 50g -_-
Ez túl sok még 1 nagyon jó sorozatból is.

Nem feltétlenül biztos,hogy a sorozat epizódjai is angol felirattal vannak meg,ebbõl ugyanis nem mindegyiket nyomták még ki DVD-re,inkább fõleg a filmeket, OAV-okat,ami maximum 30.A TV-epizódok nekem is megvannak VHS-en,azok publikus,ezek nem.Hikari írt tavaly egy elemzést az Aoi animeon,elõször azt hívén,hogy gyermekeknek szóló.Leszámítva a sokszor igen kegyetlen halálmódokat:-)
#20
Anime / Meitantei Conan
2003-07-30, 00:59:21
QuoteOriginally posted by Chronos
1. Milyen minõségûek azok a részek?
2. Hogyan szereznéd be?
3. Ha beszereznéd, hogy töltenéd fel?

Egyébként persze hogy érdekel a dolog, csak tudod a Detective Conan-t szerintem nem sokan ismerik itt az USTeam-en, és valóban nagyon hosszú a sorozat...
http://www.animenfo.com/animetitle,270,teauso,meitantei_conan.html
A Detective Conan-nak szerintem még máig is csinálják a részeit, csak tudnám hogyan bír ilyen sok részt csinálni a készítõ...:eek:
Visszatérve a témára, az ötlet jó, csak érdekelne a megvalósítás...

CHRONOS

1.DVD-rippek,amit a kapacitáshiány miatt rm-ben rakott fel,nézhető,csak számunkra is érthető angol felirat kell hozzá.
2.Az említett honlap tulajdonosáé, nála vannak meg a DVD-k.
3.Itt az ftp-n felnyomni, részenként, először a filmeket.A sztori az,hogy nekünk az anyag kell,neki a tárkapacitás:-)

Igen,még ma is csinálnak részeket filmeket,a hetediket most másodikán mutatják be Taiwanban.A megvalósítás tehát kivitelezhető
#21
Anime / Meitantei Conan
2003-07-30, 00:55:16
QuoteOriginally posted by zsozso
Szia megmondom őszíntén engem nemigazán vonz a stílusa nekem túl gyerekes.
Biztos, hogy elég sok embert érdekel sztem csinálj 1 felmérést, hogy kit is pontosan :)

Kedves zsozso! A sorozatot PG-12-ben csinálják,mint a Dragon Ball-t,de nem kifejezetten gyermekeknek szóló anime,pláne amilyen killek vannak benne:-) Ha kell,indítok pollt
#22
Anime / Meitantei Conan
2003-07-30, 00:17:24
Örülök,hogy idáig legalább 12 alkalommal megnézték ezt a témát.Mégsem hagy nyugodni a gondolat,idehaza miért nem érdekel senkit a világ eddigi legsikeresebb animeje,háta mögött 7 mozifilmmel,41 mangával(ennyi egy sorozatnak sincs), 326 epizóddal(ennyi részt sem élt meg idáig egy sem.Aki ismeri,tudja, hogy Mo.-on elõrelátható 6-7 éven belül nem lehet megszerezni,sem bárhonnan letölteni...
#23
Hírek,információk / Re: Megoldás
2003-07-30, 00:12:25
QuoteOriginally posted by TLoF
Hello,

Tudom hogy nagyon nem megoldás, és ezer egyébb baja is van a rendszernek de:

Látom hogy proftpd-ét használsz ehhez van egy mysql- patch ami után a rendszer adatbázisból authentikál.

Az adatbázist lehet php-ból irni, => egyszerübb user kezelés

Illetve itt lehet szépen megoldani azt is hogy egy sms szolgáltató segítségével (swiftsms, metasms) lehessen "elõfizetni" a lapra. Szerintem annyit mindenkinek megérne a dolog, hogy egy maxos sms-t (400+fa) elküldjön, ebbõl igaz te csak a felét kapnád meg kb viszont akkor cserébe te állíthatod be, hogy egy account meddig él. (swiftnél a rendszer meghiv egy php-t és annak a megfelelõen formázott kimenetét küldi vissza). Igy pl mondhatod azt, hogy a fent emlitett fizetõs rendszernél 1 hónap, 2 hónap az account érvényességi ideje. És kb 120 sms/hónapból megvan a hosting dij költsége.

Plussz lehet szép státusz csikot rakni a lap tetejére, hogy mindenki lássa, hogy még mennyi hiányzik a következõ havi hostinghoz, plussz mellé még egy mezõt, Ahol láthatná a nép, hogy Mennyi pénz gyült már össze a következõ hdd-re.

Bár ez az egész öttlet elveti azt az elgondolást, hogy a site ingyenes. De mondjuk ha ezek mellett kiraksz egy publikus accot amin 1 ip 1 szál max 10 user lenne és próbálkozókat 12 óra bannal jutalmazni. Ezáltal marad free rész. Kis szerencsével lehet letölteni. Illetve aki nem akar ezzel szórakozni, az szépen küld egy sms-t.

Én is rövid leszek: ha aaposan kiszámolod, csak mi userek,és zsozsóék járnának rosszul.Másrészt egész pontosan miért is kellene egy havi 15+Áfa költség mellett userenként 5000-et fizetni? Harmadrészt: idáig úgy figyeltem meg,hogy a szolgáltató határozza meg,mennyi ideig érvényes egy acc,és az messze nem egy hónap
#24
Hírek,információk / Ca$h
2003-07-29, 15:36:38
Most akkor még csak támogatunk, vagy már fizetünk? Élve a fajlagos költségekkel,legjobb számításaim szerint bruttó 225000 ft éves szinten a host fenntartása.Jelenleg 585-en vagyunk.Gazdasági racionalitást tekintve,ha csak a tagok fele mutat fizetés hajlandóságot,még akkor is 1000 ft-ból/fõ megvan a hosting költség.Évi háromszori fizetéssel, alkalmanként ezer forinttal megoldható,hogy a hosting mellett fellépõ költségek,így a karbantartás,új alkatrészek vásárlása bõven megoldható.Két hét múlva,fizunapkor magam is megejtek egy ezrest a megadott számlaszámra.Az már csak kósza ötlet,hogy a hûséges fizetõk így arra a 4 hónapra meg is kapnák a hozzáférést(korlátlanul:-)
#25
Anime / Meitantei Conan
2003-07-29, 15:00:17
Most rövidebb leszek,az elõbb elveszett a hozzászólásom.Lényeg: meg tudom szerezni a //www.edogawaconan.com gazdájától a Detective Conan címû anime darabjait angol felirattal,csak az õ írásbeli engedélye kell hozzá.Ha érdekel valakit az USTeam csapatából, a regnél megadott e-mail címen, illetve itt a fórumon elérhetõ vagyok.