Mivel játszottál legutóbb, hogy tetszett?

Started by Fazék, 2004-11-22, 02:38:44

Previous topic - Next topic

Necrid^

sirtomi csinály screenshotot mert most nekem se ugrik behirtelen :(
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

sirtomi

Quote from: Necrid^ on 2006-06-06, 10:18:29
sirtomi csinály screenshotot mert most nekem se ugrik behirtelen :(
Oké. Este meglesz, ha nem felejtem el :)

Ramiz

Quote from: Bruce on 2006-06-06, 00:03:57
Azoknak most is az leszel :D Már ha rászánod magad :rolleyes:
:cool: :Kiraly:
Most azért végigtolom a 2.-t, az nagyon jól sikerült szerintem. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Bruce

Na szépen sorjában (Nem szoktam pontozni, de most egye fene :D )

1) Tomb Raider Legend
Végigvittem, és bár a történet a játék folyamán nem tartogatott túl sok meglepetést és végig kissé kiszámítható maradt, de azért az utolsó jelenetbe sikerült egy kis fordulatot belevinni, amire azért nem számít minden játékos :D Meg az sem mellékes hogy a befejezés gyakorlatilag garancia egy folytatásra :jee: Minden egyebet már leírtam, (hogy jó kis ugrabugra részek vannak benne, néha még kicsit gondolkozni is kell, egyszóval hogy egy kellemes kis kikapcsolódás).
8/10, de csak mert kiszámítható és rövid

2) Prince of Persia: The Sands of Time
Iszonyat jó játék, tetszetős történettel, ami sajnos csak itt-ott bukkan fel a sok csata és ugrálás között, de azért felbukkan és ez a lényeg. Itt azért komolyabb fejtörők is voltak mint a TRL-ben, tükrökkel és kapcsolók tömegével kellett babrálni, és nem kicsit fílinges mikor egy egy agyoncsapdázott folyosón kell végigrohanni, miközben az ajtó valahol a folyosó végén szép lassan bezárul :jee: És néha olyan helyekről jön elő egy-egy körfűrész vagy lándzsa hogy az ember csak pislog hogy ezt most hogy... :D És ha ez nem elég, végig lehet szórakozni az idővel, megfagyasztani, lassítani, visszatekerni, ami nem egy csatában bizony életet menthet.
Összegezve egy végig pergő játék, jó történettel és izgalmas játékmettel. Ja, és aki egyszer megszokta a Legacy of Kain meg a Tomb Raider Legends néhol egész lehetetlen kamerakezelését, annak ez kész felüdülés lesz, bár néha itt is előfordul hogy nekiáll rángatózni de legalább mindig látom hogy hova is akarok ugrani :rolleyes:
9/10, és azért nem 10es, mert bár felkerült a best-listemre, de ez még a TRL-nél is rövidebb :bruhuhu: De nem baaaaj, jön a folytatás :D

3) Prince of Persia: Warrior Within
Alig két óra játék után ki merem jelenteni hogy ez a játék bizony méltó folytatása a SoT-nak. A történet ott folytatódik, ahol az előző rész abbahagyta, az irányítás mit sem változott, ellenben a harc sokkal összetettebb lett... Olyan kombók vannak hogy nem győzök tanulni :D És ami még nagyon tetszik, hogy míg az első rész az Ezeregyéjszaka meséinek hangulatát idézi, ami annak külön jó pont volt, ennek a hangulata sooookkal darkosabb :D
Megelőlegezek neki egy 10/10-et, ami nem azt jelenti hogy tökéletes, hanem hogy 100%ig megfelel az ízlésemnek minden téren. Ha nem lesz olyan rövid mint az elődje, akkor bizony meg is tarthatja.

Jó, az utóbbi kettő nem mai gyerek, de nekem csak most sikerült elindítani őket, de nem bántam meg, és ajánlom mindenkinek aki egy kicsit is szereti az ilyen stílusú játékokat.

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Pr3d4k1ng

Bruce:
Akkor majd próbáld ki a The two thrones is.
Garantáltam az álladat fogod keresni a padlón :D. A legjobb része a sorozattnak főleg mikor jó és rossz én egymást szívatja :D (kicsit :lol: volt )

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

Bruce

Quote from: Predaking on 2006-06-14, 23:32:13
Bruce:
Akkor majd próbáld ki a The two thrones is.
Garantáltam az álladat fogod keresni a padlón :D. A legjobb része a sorozattnak főleg mikor jó és rossz én egymást szívatja :D (kicsit :lol: volt )
Megvan, csak ugye még előtte befejezem ezt... bár még azt ki kell találnom hogy hogyan is bírom működésre azt a starforceverte játékot :rolleyes:

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Member

Bluebird's Illusion (első benyomások):

Hát nem sokat tudok kínaiul és ez a játékstílusomra is jellemző, véletlenszerűen válaszolgatok. :p Néha nemigen értem, mi alapján kéne erre-arra rájönnöm, ill. csatázni sem épp a leglogikusabban kell.

Ramiz

Beavis and Butthead - Virtual Stupidity

:whoah: :muhahah:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Flaser

Battlezone
Battlezone - Red Odyssey

Egy játék, ami arra emlékeztetett, hogy mennyire elhülyült a közönség (hála az EA és az MS áldásos tevékenységének.)
RTS és FPS/Akció egy játékon belül.

A történetet elsőre mintha az outer limits-ből szalajtották volna:
Amíg mi a Földön épp azon agyaltunk, hogy valyon mikor indul a III. világháború és guvadt szemekkel néztük a  Holdraszállást, addig az oroszok és az amcsik már rég az űrháborújukat vívták.
Az évtized elején egy meteorzápor különös 'ajándékot' adott a két nagyhatalomnak - egy rendkívül ötvözet, amely néha már  már az élet jeleit mutatta. Az anyag hamer elfogyott, de ugyanez a meteorzápor a Holdat is telibertrafálta....elkezdődik a verseny, s a biofém nyomában; de ki és miért hagyott hátra egy ilyen csodát?
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

sirtomi

Prey demot kipróbálta már valaki?
Hardwired-en olvasom a hozzászólásokat, de én még nem megyek haza egy darabig, hogy kipróbáljam. Pedig jónak tűnik nagyon.

Zsiga

Quote from: sirtomi on 2006-06-22, 15:28:07
Prey demot kipróbálta már valaki?
Hardwired-en olvasom a hozzászólásokat, de én még nem megyek haza egy darabig, hogy kipróbáljam. Pedig jónak tűnik nagyon.
Ez azt jelenti hogy talán egyszer a Duke Nukem Forever is elkészül? :D

Rounin

Quote from: Zsiga on 2006-06-22, 22:50:17
Quote from: sirtomi on 2006-06-22, 15:28:07
Prey demot kipróbálta már valaki?
Hardwired-en olvasom a hozzászólásokat, de én még nem megyek haza egy darabig, hogy kipróbáljam. Pedig jónak tűnik nagyon.
Ez azt jelenti hogy talán egyszer a Duke Nukem Forever is elkészül? :D

LOL. Ugyanerre gondoltam én is :D :tezsvir:
Na még 5% és lejön. Meglátjuk, tényleg olyan jól optimalizált-e.

Necrid^

#2352
Prey Demo
Még csak a demo van kin de lassan tóbb mint 500 net szerver úzelmel. nagyon király game lesz..  :whoah:

sirtomi : nagyon király!! kicsit gép igényes de nagyon hangulatos!! tőrténete pedig h jól értettem akkor egy falusi paraszt miközben a bárban bömbölő Judas Priest-et hallgatja, összeverekszik két alkoholoistával majd egyszer csak elviszik az ufók, mire az megdöglik, és kiderül h "indián lelkiereje" zóval attól h a teste meghalt a lelke még él, majd aztán a teste is újraéled de ez már nekem kicsit bonyolult. És bármilyen hihetetlen enneke ellenére qrva jó játék:D.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Zsiga

Kipróbáltam a Prey demóját, és valóban egész jó. :) A grafikájához képest egyáltalán nem veszélyes a gépigénye, érdekes új ötletek vannak benne (spirit walk rulz), bár egy idő után már kezd idegesítő lenni a sok plafonon mászkálás, meg a semmiből nyíló átjárók. :) Amit nagyon sajnálok, hogy az idegenek hajója nagyon csúnya Q4-koppintás, ami az azonos engine mellett engem zavart, túl sok volt a hasonlóság, néha már vártam hogy mikor jön szembe egy strogg katona... És amit szintén imádok az az hogy halljuk a főhős hangját. Bár nincsenek olyan beszólásai mint Duke Nukemnek, de azért nem rossz, és nagyon sokat tesz hozzá a hangulathoz. :)

Illetve tegnap végeztem a HL2 Episode One-nal. Szerintem gyenge volt, méltatlan a HL2-höz. Az OpFor jó példája után pedig sokat várt szerintem mindenki, erre kaptunk egy újabb Blueshi(f)tet... Rövid, unalmas, túl könnyű (pedig még csak nem is használtam ki igazán hogy Alyx mennyire nagyon imba...), nincs benne semmi új ötlet. Sokkal jobb lehetett volna ha ugyanazt csinálják mint anno az OpFor esetében, hogy egy másik szereplő szemszögéből mehetünk végig ugyanazon a történeten, legyen az akár Barney, Alyx, egy ellenálló katona, vagy akár egy Combine katona.

ReLax18

A Prey demón kívül nemrég fejeztem be a Dreamfall: The Longest Journey-t. Jó volt, bár túl sokat vártam tőle, így nem jött be annyira (amennyire kellett volna).
Most talán végre befejezem a Sin: Episodes: Emergence-t...
Miss Excel, my tears are flowing like waterfalls! :lul:

Lythis

Mivel a Fire Warrior hosszas szívózás után sem hajlandó elindulni (ha valaki tud, akkor segítsen plz: egyik gépen nem találta hitelesnek a lemezt adott időn belül..kb :wtf: vagy simán nem indult el, másikon meg azért rinyált, hogy telepítsem fel a directx-et, mert az is része az installfolyamatnak blabla... megintcsak nem értem, mert Directx 9.0c van fenn, elvben avval nem kéne, hogy baja legyen imho...) ezért kipróbáltam a HoMM5-öt (tudom, már mindenki szórakozott vele, én csak most jutottam el eddig :D
Előszöris gratulálok Ubisoft-éknak, mert szép lett, és tetszetős, és vannak benne apró - ámde jelentős - kényelmi újítások is (nem kell ok-zni a nyersanyagbeszerzést pl), nem is beszélve a kissé megváltozott látványvilágról. Úgylátszik tanultak a leckéből, amit annoa Disciples 2 adott fel a HoMM 3-nak (ugyanakkor ez is hamisítatlan Heroes, és nem megy annyira dark fantasy irányba - eddig legalábbis).
Mivel ma hajnalban ültem neki, ezért még eléggé az elején tartok, de eddig jó, legalábbis itt valahogy sokkal átélhetőbb a történet, mint a korábbi részekben.
Az új skillrendszert egész hamar meg lehet szokni - vagy csak én nem veszem észre, hogy tök nem úgy van, ahogy én látom :D
A 3d város szép megoldás (eddig csak Haven-hez volt szerencsém mondjuk - campaign végéig nem szeretnék skirmishelni), habár az x-edik alkalom után már kicsit zavar, hogy elkezdi forgatni a kamerát. Megoldhatták volna, hogy ezt csak adott idő után kezdje, vagy ilyesmi, mert szerintem zavaró, hogy amint ráböksz valamire, rögtön visszaugrik a kép.
A zenéket is nagyon eltalálták hozzá, minden elismerésem az illetékeseknek, mert nagyon nagyot dobnak a hangulaton.
Kicsit érdekesnek találtam a dolgot, hogy a hős támadhat, varázsolhat, sőt, védhet más egységet, ennek ellenére nem lehet őt sebezni, de ez még elmegy. Ugyanakkor van 1-2 dolog, ami nagyon szúrta a szemem. Az egyik ilyen, hogy várostromkor, ha támadok a hőssel, akkor szokásos módon elvágtat az ellenfél mellett, és lesújt a karddal... viszont nem tudok rájönni, hogy hogy az istenbe megy át a várfalon. Szóval nemhiszem, hogy a vértes lovag hősöm átrepülne, vagy ilyesmi...erre azért figyelhettek volna szerintem. A másik számomra zavaró dolog a kamerakezelés volt, főleg harcoknál (világtérképen is invertált egeret használ, de az nem vészes, meg lehet szokni elég hamar), mert pl ha zoomolok, akkor a szélő egységeket rendre nem látom. Sajnos a kamera fix nézőpontban van a harci térképhez rögzítve, pedig jó lenne, ha lehetne mozgatni...
Az egységek animációja relatíve jó lett, de néhol - főként a griffek szúrtak szemet - lehetett volna még dolgozni rajta (szegény griffek pl olyan életszerűtlenek, hogy az már szinte fáj, és a repülésük egyszerűen ronda).
Az egységek amúgy nem baltával faragottak, szóval van bennük poligon rendesen, viszont nem fér a fejembe, hogy akkor miért nem lehetett őket rendesen beszéltetni intro-k alatt (volt már rá precedens stratégiában - így csak arra használják a szájukat, hogy az idegeidremenve ordibáljanak néha).

Rounin

....

Fire Warriorhoz ugye használsz cracket?
Csak úgy mellékesen nem ártana leszedni az f0-s verziójúhoz -.-'

Lythis

Quote from: Rounin on 2006-06-26, 12:29:16
....

Fire Warriorhoz ugye használsz cracket?
Csak úgy mellékesen nem ártana leszedni az f0-s verziójúhoz -.-'
ezt korábban nem említetted, ugyanakkor beszreztem hozzá igen. És láss csodát, amint elindítom avval, jön a fatal error, és már küldené is a hibaüzit a micosoftnak, ha nem állítanám meg. Ettől függetlenül adhatsz egy linket, lehet hogy én rosszat szedtem le.

Draconire

Quote from: Lythis on 2006-06-26, 12:37:49
ezt korábban nem említetted, ugyanakkor beszreztem hozzá igen. És láss csodát, amint elindítom avval, jön a fatal error, és már küldené is a hibaüzit a micosoftnak, ha nem állítanám meg. Ettől függetlenül adhatsz egy linket, lehet hogy én rosszat szedtem le.
nézz szét itt
Ha jól láttam van fent egy pár crack hozzá.

Pr3d4k1ng

Homm5 ben a hős attack várnál az tényleg érdekes  , pályáknál levő introkon én is kibuktak 2006van és nem mozog a szájuK. Úttni fog a storija .
A harci mezőn fix?? Ugyanugy lehett ott is forgatni tolni kamerát és zoomolni.

INFERNO RUUULLZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

Fazék

#2360
Quote from: Lythis on 2006-06-26, 12:11:05Sajnos a kamera fix nézőpontban van a harci térképhez rögzítve, pedig jó lenne, ha lehetne mozgatni...
ahogy Predaking is mondta, lehet :) próbáld ki a kurzor-gombokat :)

Quote from: Lythis on 2006-06-26, 12:11:05Az egységek animációja relatíve jó lett, de néhol - főként a griffek szúrtak szemet - lehetett volna még dolgozni rajta (szegény griffek pl olyan életszerűtlenek, hogy az már szinte fáj, és a repülésük egyszerűen ronda).
pont a griff  :eek: nekem az nagyon tetszik :) mondjuk kicsit furán néz ki a páncélos változata, de sztem hangulatos :)

a campaign hangulata pedig valahogy pont sokkal kevésbé ragad meg, mint a korábbi részekben sajnos  :frown: egyszerűen sokkal kevesebbet adnak meg a háttértörténetből, sokkal kevesebb leíró rész van benne, egyszerűen közlik veled, hogy "mi lenni jó fiúk/lányok, ők lenni ellenség, megütni". most dungeon 3-as pályánál tartok, már csak egy vára van, föl kéne tápolnom a hőseimet és végezni a pályával, de valahogy nem érzek különösebb késztetést rá... meguntam   :frown:

Bruce

Hát nemtom, de nekem a Heroes V-tel kapcsolatban elég vegyesek az érzelmeim... Szép. Tényleg. A várak főleg. A zenéje első osztályú. A harc is jó. De a küldetéssor... hát nemtom. A történetről nem tudok nyilatkozni, lévén már az első után félbehagytam, ugyanis a szinkron szvsz pocsék. Nemtom ti milyen nyelven játszátok, mert én még csak az angolt tudtam levadászni, de abban semmi élet nincs. Ha megszerzem a magyart és abban jó lesz, talán beleásom magam, de addig... hát maradok a multiplayer változatnál.

Viszont végigvittem a Warrior Withint, és már a The Two Thrones felénél tartok. A sorozat szvsz egyszerűen :Kiraly: , a történet úgyszintén, és most a harmadik részben néha olyan párbeszédeket lenyomnak hogy le kell állnom egy kis mosolyszünetre :D [spoiler]Főleg a herceg és a sötét énje közti diskurzusok a legjobbak :lol: Éljen a skizofrénia :D [/spoiler]

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Lythis

Az hogy jobban magával ragad a történet, azt úgy értettem, hogy sokkal jobban "benne vagy". Ez részben a grafikának is köszönhető, valamint annak, hogy vannak benne párbeszédek is. A korábbi részekben kaptál egy szöveget, amit elolvastál, és annyi volt. Számomra ez előrelépés. Ha a "ki mit miért akar leölni" részre gondolsz, akkor szerintem az sem rosszabb, habár majd még meglátjuk.
A griff az kinézetre lehet, hogy jó, de ahogy áll, meg ahogy repül az egyszerűen förtelmesen hanyag munka imho...
forgatni és zoomolni, meg dönteni lehet, görgetni nem engedte, habár scrollgombokkal még nem próbltam, de gondoltam, ha egérrel nem hagyja, akkor azokkal sem fogja... majd ha folytatom, akkor megnézem.
A szájmozgás: nem az a bajom, hogy 2006 van, és nem mozog, mert Warcraft3-ban sem mozgott, és nem haltam bele, függetlenül attól, hogy mikori. Az zavart, hogy simán megtehették volna, de nem, és így gyak azért van szájuk, hogy ordibáljanak néha, és ez imho gáz.
Akkor inkább abba kötnék bele, hogy az ingame cut-scene-eket miért nem voltak képesek animálni?

Fazék

Quote from: Lythis on 2006-06-26, 22:11:48
Az hogy jobban magával ragad a történet, azt úgy értettem, hogy sokkal jobban "benne vagy". Ez részben a grafikának is köszönhető, valamint annak, hogy vannak benne párbeszédek is. A korábbi részekben kaptál egy szöveget, amit elolvastál, és annyi volt. Számomra ez előrelépés. Ha a "ki mit miért akar leölni" részre gondolsz, akkor szerintem az sem rosszabb, habár majd még meglátjuk.
de itt valami hihetetlenül gyengén kivitelezett párbeszédeket kap az ember, amit még egy Barátok közt párbeszéd is bőven túlszárnyal... csak triviális hülyeségeket mond el, a "bad is bad, good is good, good will always triumph" gondolati síkon. míg a korábbi részekben, tény hogy csak kaptál egy szöveget, de azt ha elolvastad, illetve az összes továbbit is a játék során, pálya közben,akkor tényleg tudtad mit csinálsz, és jóval érthetőbbnek, következetesnek tűntek az ottani események, nekem itt valahogy szétesik az egész illetve banálisan hat és egyértelműen elkapkodottnak :( egyedül az Inferno-s Agrael részek tetszettek nagyjából. de 4. fajig eljutva ez elég sovány... szóval most spoiler következik a necro kampányból:
[spoiler]az ahogy Isabel-t és Godric-ot meggyőzi a necro főhősöd, hogy közösek a céljaitok, kb annyira volt hiteles számomra, mint Anakin Skywalker áttérése 3. részben...[/spoiler]

Pr3d4k1ng

Storyban a 3viszi pálmát és kiegkészitök nek is.
Homm5 egy vmi tettszett [spoiler] Mikor herceg horned demonok ellenharcol előveszi a griffin heartot ,eltünnek a demonok jön Agreal rá viszont nem hatt  mire a herceg "What are you??? amire ő "a complicate" 1 mozdulattal nyek a hercegnek . (az tettszet mikor kiderült ,hogy valójában mit csináll a griffin heart) [/spoiler]

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

Lythis

Jó, mondom, az nekem még messze van, én még csak a Haven campaign-t tolom. Az egy dolog, hogy a főhős csajszi nekem alapból apatikus kissé, de a párbeszédek semmilyensége annyira nem számottevő, főleg tekintettel, hogy ez még tulképpen a "gyakorló campaign" vagy mi - legalábbis eddig nem nagyon tűnik úgy, hogy ez változni fog, ahbár reménykedem benne. Amikor az első ellenséges hőst kellett leverni, akkor már tökre örültem, hogy na akkor innen biztos átvált komolyabba, erre a következő pályán (mikor valami pap szerű muki osztja az észt az elején a varázslatokról) megint nyakonöntenek hasznos tanácsokkal, hogy milyen varázslatok vannak, hogyan varázsolsz, stb... meg hogy "ha odamész ahhoz a bigyóhoz, akkor ott tanulhatsz ilyen izét, meg a kút feltölti a spellpontjaidat", és egyebek... ha most még ezt magyarázzák, akkor nemtudom mikor szabadulok ettől a kényszertutorialtól....

Pr3d4k1ng

Heaven campaingen aludni lehett. Max azok szórakoznak rajta aki eddig sosem toltam egyetlen  Hommot sem. Az úccsó pályáján viszont nem lehett unatkozni.

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

RE@L

Psychonauts

Nagyon, nagoyn meg van a nyári kisgyermektábor atmoszférája! És minden rendesen el van borulva. Az egész játék mentálhigéniára van kihegyezve nagyon jól. Mindegyik pálya eddig egyedi és ötletes nagyon. Szórakoztató mert nem válik unalmassá a folyamatos agybúvárkodás. Irányítás 1 hangyányit nehézkes kontroller nélkül de hanyagolható és élvezhető anélkül is. Nem játszottam még végig, de az egésznek nagyon jó hangulata van. Viszont még mindig nemtudom eldönteni hogy ez gyerekeknek van-e vagy felnőtteknek mindenesetre azért nem felhőtlenül vidám játék, legalábbis számomra nagyon elvarázsolnak és kicsit elrémisztenek azért ezek az agyszülemények amikben turkálunk. De mindenesetre azért szvsz inkább gyerekbarát mintsem véresen komoly horror lenne, aranyos jópofoa ugyanakkor néha az az érzésem volt hogy ez amolyan Alice féle gótikus gyermekjáték. Nagyon jó játék. (platform)

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Bruce

Quote from: RE@L on 2006-06-27, 02:13:41
Psychonauts
(...)
Hmm... már rég fenem rá a fogam :D Tim Schafer keze munkája, szóval rossz nem lehet. (Grim Fandango, Full Throttle... ismerősek ezek valakinek? :D )

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Rounin

Quote from: Bruce on 2006-06-27, 02:33:01
...Full Throttle... ismerősek ezek valakinek? :D )

Te most viccelsz? Ben miatt hordok borostát :D