Mivel játszottál legutóbb, hogy tetszett?

Started by Fazék, 2004-11-22, 02:38:44

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Mark of Chaos: az ilyen atvezeto filmeket le lehet tolteni valahonnan? A jatek nem erdekel. Egyaltalan az atvezetok is ilyenek voltak szinvonalban?
http://www.digicpictures.com/datahun/pager.htm
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

fallone

Remélem még nem volt, visszaolvastam de nem találtam.

Company Of Heroes :

Kicsit keserü szájizzel áltam neki, omg D-Day 65milliomodszorra meg megint egy második VH-s game.
Miután 3 nap alatt végig játszottam , azt kell mondjam nagyon jo.
Staratégia játék, alapelve mint a WH40k, startégiai pontokat kell elfogalani amelyekböl valamilyen nyersanyag "jön", itt Manpower, Ammo, és Fuel.
Ezek kellenek minden egység és épület legyártásához.Az egységek szintet lépnek, viheted öket  a következö pályákra.
A küldetések nagyon hangulatosak, feldobja a játékélményt hogy te mint parancsnok is szintet lépsz, és van 3 "fa " ami közül választhatsz.
Gyalogság, ejtöernyösök, és Páncélosokok, mindhárom fán külömbözö extrákhoz juthatsz pl: Gyalogságnál Rangerek, Páncélosoknál uj tank stb.
Az AI meglepöen fejlett, keresi a lyukakat a védelmeden ott támad, elöszeretettel vágja el az utánpótlási volnalakat stb.
Nagyon jó a grafika, és tetszenek az animációk is. Az egységeknek fenomenális szövegeik vannak.
pl Sherman egy move parancsra. " move that beercan ! ",  Sniper tüz allatt :"sniper under fire !! they try to fuck me up ! "
Abszolute hangulatos, az egységek bepánikolnak ha durva zárótüzet kapnak, vannak fedezékek amiket lehet és kell is használni.
Egyszóval nekem nagyon tetszett.Ami negativum, csak szövetséges lehetsz, és csak 16 küldi van. Bár legnehezebb fokozaton volt ami megizzasztott. :jee:




Flaser

Ismét végigtoltam az Imperium Galactica/Hegemonia sorozat 0. részét, ez volt a Digital Reality (anno Amnesty Design) első játéka.

Ma is meglep milyen hangulatos kis game, igaz elég lienáris (és gyarkran nagyon szorít az idő). Ezzel együtt jó kis sztorija van fordulatokkal, és végre egy játék amit ésszel kell(ett) játszani, s megizzadtál mire kitaláltad a helyes stratégiát.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Zsiga

Quote from: Flaser on 2006-12-01, 10:05:00
Ismét végigtoltam az Imperium Galactica/Hegemonia sorozat 0. részét, ez volt a Digital Reality (anno Amnesty Design) első játéka.

Ma is meglep milyen hangulatos kis game, igaz elég lienáris (és gyarkran nagyon szorít az idő). Ezzel együtt jó kis sztorija van fordulatokkal, és végre egy játék amit ésszel kell(ett) játszani, s megizzadtál mire kitaláltad a helyes stratégiát.
/r/ t0rr3n1. :)

Rounin


Zsiga


Bruce

Marvel - Ultimate Alliance

Nos ugyan még csak fél órát játszottam, de azért egész tetszetős. Hogy története mennyi van, azt nemtom, fél óra alatt nem sokat tudtam meg, de magát a játékot kábé beazonosítottam. Hát. Egy csapatban négy szuperhőst irányítunk egyszerre, (vagyis nem, mert egyet, de a többiek ott verekednek mellettünk és egy gombnyomással máris a másik bőrébe pattanhatunk, ha úgy tetszik) és úgy láttam elég szépen lehet őket tápolni, a szuperképességeket erősíteni, újakat adni, mert mindnél van 8 darab, persze nem egyből, nem ám, az úgy túl egyszerű lenne :D
Az igazi móka pedig akkor jön, mikor egyszerre három gamepadet ráköt valaki a gépre (honnan szerez annyit?  :eek: Mármint egyszerre csak nincs, csak ezért meg ennyit betárazni :rolleyes: Mert a billentyűzet csak a Player 1-es privilégiuma.) és négyesben irtja az ellent. De azért már kettesben is hataaalmas. Ja, maga a játék amolyan agyatlan végigpüfölöm a pályát, bár még nehezedhet, sőt, remélem is hogy fog, és ha még valami történet is jön mellé akkor bizony igen kellemes órákat fog szerezni. Külsőleg is minden rendben van vele, bár ha az Advanced Lightinget bekapcsoltam akkor ha minden mást minimumra húztam is akadt, és nem kicsit, de anélkül majdnem maxon is barátságosan futott.

Majd azért írok valami többet is, ha már érdemben is kipróbáltam, na meg kevésbé leszek félholt.

És végül egy kis kedvcsinló

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Pr3d4k1ng

Lényegében olyan mint a X-men Legend csak az összes Marvel hős benne van (nincsen hiány karakterekben).
X-men is nagyon jó püfölös game volt ahol egyre nehezebb ellenfelek jöttek (főleg mikor olyanok jöttek akiket 1 bizonyos comboval lehetett csak megsebezni) majd aztán az acton végén levő bossok (Sinister, Sauron , Shukaman , Angel).

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

Dreamcleaver

A Metal Gear Solid 2 PC verzójáva ljátszott valaki? milyen game? élvezetes? mennyire lopakodás, mennyire akció? Még egy MGS-vel sem játszottam. Tudom mondják, hogy az első résznek jobb a sztorija, de a grafikája miatt már nincs kedvem belekezdeni.  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Rounin

Quote from: Dreamcleaver on 2006-12-03, 03:05:52
A Metal Gear Solid 2 PC verzójáva ljátszott valaki? milyen game? élvezetes? mennyire lopakodás, mennyire akció? Még egy MGS-vel sem játszottam. Tudom mondják, hogy az első résznek jobb a sztorija, de a grafikája miatt már nincs kedvem belekezdeni.  :D

Én játszottam.
Szerintem élvezetes, látványos, kellemes, a szóbeszéddel ellentétben billentyűzetről is irányítható (bár virtuózkodni kell néha piczit) és úgy fele-fele arányban lopakodós-akciós... talán kicsit több a lopakodás. Nem toltam túl sokáig -.-

RE@L

Én végigtoltam, ha nem ragad rögtön magával MGS világa és a játék akkor az irányítás agyhalál. Amúgyis eléggé szar. LEgalább 2 óra kell mire belejössz és utánna is néha elfelejted h basszus azzal a gombbal kéne ezt csinálni. Amúgy nagyon jó a játék. Énse játszottam még MGS 1 el ill a történetet innen onnan utánnaolvastam.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Dreamcleaver

Kösz az infókat. Majd mebpróbálom billentyűzettel, ha naon rossz legfeljebb bedugom a gamepadot.  :smile:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Necrid^

Quote from: Dreamcleaver on 2006-12-03, 13:45:45
Kösz az infókat. Majd mebpróbálom billentyűzettel, ha naon rossz legfeljebb bedugom a gamepadot.  :smile:
Gamepadel sztem jobban jársz én ugyanis csak PSen játszottam vele de padel jobban menne szvsz.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

kirati

QuoteA Metal Gear Solid 2 PC verzójáva ljátszott valaki? milyen game? élvezetes? mennyire lopakodás, mennyire akció? Még egy MGS-vel sem játszottam. Tudom mondják, hogy az első résznek jobb a sztorija, de a grafikája miatt már nincs kedvem belekezdeni. 

A kedvencem :cool: végigtoltam az 1, 2. 3-at és egyikben sem csalódtam
bár kétségkívül az MGS1-nek a legjobb a story-ja azért a 2. rész is magávalragadó
a hangulata elképesztő, a poénokon meg véresre röhögtem a belső szerveimet :smile:

az viszont igaz hogy elég sok türelmet igénylő game

ha még nem tetted próbáld ki lehet hogy téged is megfog és nem adod alább
min 3x-i végigjátszásnál

thrall

hát... tegnap 2 gamet toltam végig úgy, hogy akkor kezdtem.

Az egyik a Sam and Max: Culture Shock!!!!!!!!!!!! Nagyon  :whoah: játék. igaz, hogy új fejlesztőcsapat, de a poénok legalább olyan jók, mint az elsőbe, ha nem jobbak :D egyetlen hátránya, hogy éjféltól hajnal 2-ig végigtoltam minden nemű segítség nélkül. Már várom a második részt :D

A másik pedig a Pokoli szomszédok 2: Ez sem nyeri el a világ leghoszabb játéka címét, de nagyon szórakoztató, hogy hogyan verjük át a szomszédot, aki éppen vakáción van.

Aki még nem játszott velük, annak nagyon ajánlom, megéri megszerezni!!!!!

Tycho

Civilization 3 - Conquests - tudom, régi az alapjáték és a bővítés se valami új, meg Civ 4 és stb, de csak mostanra sikerült ezt beszereznem.... ha a Civ 3 tökéletes volt, akkor erre már nincs is jelző.... el vannak találva az új népek, és a beletett változtatások se borítják fel a játék egyensúlyát, és színesítik a játékot, ami azt kell hogy mondjam, még átcivzett hetek és hónapok után is újra függővé tett!  :hopp:  (akiknek tanulniuk kell, azok el ne kezdjék, mert úgy járnak mint én... gondoltam megnézem hogy fut reggel, és mostanra bírtam kilépni belőle :D - pedig lenne dolgom dögivel)

NFS Carbon is végigjáttszva... az első NFS amit élveztem a Hot Pursuit óta... azt is csak a végigjáttszásig, aztán már nem volt érdekes még unokatesóimmal játtszva sem....  :lame:  a Most Wantedra is kíváncsi lettem ezekután... kicsit bugos, vagy éppen nagyon, kinek melyik változat fagyott le, melyik futott, az teljesen változó, egyszeri autózásnak elmegy, hamar elunható... (általában a legtöbb autós játékkal így vagyok.... szóval ne kövezzetek meg :D  (kivéve  persze GTA/GTA2/GTA3... bár V.C. és S.A. egyre laposabbak lettek. remélem a GTA4 megint trafál  :whoah:))

Pr3d4k1ng

Elösszőr is nem én tolom hanem apám és az  ő beszámolóját írom:
A game visszaadja az igazi settlers hangulatot (amióta megvettem neki az óta nehéz őt kirobbantani a szóbájából :D ). Egyedül a grafika, ami változott a kórnak megfelelően.
Settlers fanoknak kötelező darab, és akik ismerkedni akarnak a műfajjal azoknak is kivalló ez.

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

thrall

nemtudjátok, hogy honnan tudok *köhöm* Cracket a settlers2 the 10th anniversary, mert én nembízom ám meg olyna oladlakban, ahol mások nem jártak elötte és nem mondják rá, hogy full vírusmentes XD

Fazék

Quote from: thrall on 2006-12-04, 23:30:58
nemtudjátok, hogy honnan tudok *köhöm* Cracket a settlers2 the 10th anniversary, mert én nembízom ám meg olyna oladlakban, ahol mások nem jártak elötte és nem mondják rá, hogy full vírusmentes XD
ebben az oldalban megbízok, csak nem tudom, hogy ehhez a játékhoz van-e a törés :)

mondjuk a 10th anniversary kiadást a reloaded csapat adta ki, szóval van esély, hogy ez az a törés, ami kell hozzá

Prof. William

Új verziós Settlers? Valami infó rólla?

Draconire

Quote from: Prof. William on 2006-12-05, 19:36:50
Új verziós Settlers? Valami infó rólla?
Tessék.
Én csak ajánlani tudom a game-et.

Soldier


Draconire

#2872
Quote from: Dreamcleaver on 2006-12-10, 00:41:32
Star Trek Legacy: lehet megint csalódnom kell? Nem lenne meglepő. Végre azt hittem elmerülhetek a Star Trek univerzumban egy gyönyörű 3D-s RTS-sel, de a review-k alapján a game egy nagy csalódás. Mondjuk azért leszedem és mgam is tesztelem, de azért ha 20-ből 18 review 4 alá rátálja, köztük hardcore Star Trek fano, akkor ott lehet valami hiba.
Hát el kell, hogy keserítselek, de ez a Legacy egy gyakorlatilag egy árkád lövöldözős játék lett.
A harcban te magad irányítod a hajódat ami éppen ki van választva (4 lehet összesen). A csekély mennyiségű beállítási lehetőségeket (energia átirányítás, meg pár extra funkció mint a tractor beam, és kész) egyes billentyűk lenyomására felugró ablakban lehet elvégezni, ez harc közben kifejezetten zavaró tud lenni. A harc maga is agyon egyszerűsített, gyakorlatilag csak lőni kell, meg forgolódni össze-vissza és kész :ejj:. A célpontok kiválasztása is érdekes, néha egyszerűen hiába nyomom a space-t nem választ ki semmit, pedig ott van vagy 3 ellenséges hajó...
A grafikától se fog leesni senkinek se az álla, egyszerűen olyan mintha vagy 2 évvel ezelőtt jelent volna meg...illetve nem, a Nexus már megjelent akkor és az nagyságrendekkel látványosabb.
Röviden: ajánlott mindenkinek elkerülnie.

szerk: és még az uninstall is iszonyat lassú... :comp:
szerk2: "time remaining: 5 minutes" ...ezt a játékot senki se rakja fel...

Raggie

Most jött le a Call of Duty és nagyon jó!! Legjobb másodikVH-s játék amivel eddig játszottam. :cool: Mindenkinek ajánlom!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

RE@L

Ha az első részére gondolsz akkor az tényleg jó egy ideig, aztán érződik már az agyon scriptelés... Többivel még nem játszottam ill 3-al fogok a ps2őmön :)

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Zsiga

Quote from: RE@L on 2006-12-11, 12:50:44
Ha az első részére gondolsz akkor az tényleg jó egy ideig, aztán érződik már az agyon scriptelés... Többivel még nem játszottam ill 3-al fogok a ps2őmön :)
És az mért baj? :)
Sose értettem hogy mért panaszkodnak emiatt egy csomóan. A 2.vh-t feldolgozó FPS-ek mondhatni hagyományosan arra mennek rá hogy erősen lineáris játékmenettel tulajdonképpen egy háborús film főhősének szerepébe állítsák a játékost. Egy jó háborús filmhez meg kell egy jó forgatókönyv is... ;)

Fazék

Quote from: Zsiga on 2006-12-11, 13:15:30
Quote from: RE@L on 2006-12-11, 12:50:44
Ha az első részére gondolsz akkor az tényleg jó egy ideig, aztán érződik már az agyon scriptelés... Többivel még nem játszottam ill 3-al fogok a ps2őmön :)
És az mért baj? :)
Sose értettem hogy mért panaszkodnak emiatt egy csomóan. A 2.vh-t feldolgozó FPS-ek mondhatni hagyományosan arra mennek rá hogy erősen lineáris játékmenettel tulajdonképpen egy háborús film főhősének szerepébe állítsák a játékost. Egy jó háborús filmhez meg kell egy jó forgatókönyv is... ;)
abszolút egyetértek veled, én végig imádtam az első részt  :jee:

Ramiz

Engem nem zavar a scriptelés egy ilyen játékkal kapcsolatban. Néhány FPS-nél zavaróbb (pont akkor lép ki az ajtó mögül, mikor odaérsz stb), de ha egy ilyen csapatban nyomulsz típusú háborús játék nem lenne scriptelve, akkor folyton azon kéne paráznod, hogy ha túl óvatosan nyomulsz előre, akkor talán a társaid mindenkit leszednek, mire odaérsz, vagy éppen elpusztulnak hülyén egy gépágyú miatt és fedezőtűz nélkül már esélyed sem lesz... Szóval jó ez a CoD, tetszik. :cool:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Zsiga

Quote from: Ramiz on 2006-12-11, 13:31:02
Engem nem zavar a scriptelés egy ilyen játékkal kapcsolatban. Néhány FPS-nél zavaróbb (pont akkor lép ki az ajtó mögül, mikor odaérsz stb), de ha egy ilyen csapatban nyomulsz típusú háborús játék nem lenne scriptelve, akkor folyton azon kéne paráznod, hogy ha túl óvatosan nyomulsz előre, akkor talán a társaid mindenkit leszednek, mire odaérsz, vagy éppen elpusztulnak hülyén egy gépágyú miatt és fedezőtűz nélkül már esélyed sem lesz... Szóval jó ez a CoD, tetszik. :cool:
Már most kezdjétek el letölteni az UO-t is, mert az is jó. :)

Fazék

Quote from: Zsiga on 2006-12-11, 13:33:27Már most kezdjétek el letölteni az UO-t is, mert az is jó. :)
de azt el kell ismerni, hogy az olyan bénáknak mint én jól benehezítettek vele, mert míg alapjátékot különösebb gond nélkül végig tudtam tolni legnehezebb fokozaton, addig UO-ban rendszeresen elvéreztem azon a szinten :haha: