Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Topics - Project_2501

#1
Anime / Sayonara Zetsubou Sensei
2007-07-20, 22:31:39
Hi !

Egyenlőre csak az első két részt

[a.​f.​k.​] Sayonara Zetsubou Sensei - 01.​avi.torrent
[a.​f.​k.​] Sayonara Zetsubou Sensei - 02.​avi.torrent

sikerült megnéznem a Sayonara Zetsubou Sensei ( So Long, Mr. Despair ) anime-ből, de eddig ígéretesnek tűnik a dolog. Keserédes "school life" történet a fiatal suicid tanáremberről és furcsa diákjairól. Ami igazán megfogott benne az az egyedi látványvilág és megjelenítés, amit ( nézzétek el műveletlenségem, de ) leginkább a Furi Kuri-hoz tudnék hasonlítani.

Kíváncsian várom a folytatást  :Kiraly:

#2

Hát ezt is megértük, 2 film és a sorozat 2 évadja után újabb Ghost in the Shell résszel bővült a történet :jee: Személy szerint jobban örültem volna, ha a Stand Alone Complex egy újabb évaddal folytatódik, de hát ne legyünk telhetetlenek ;)
Egyenlőre a RAW verziót sikerült megkaparintanom, amiből mélyen szántó következtetéseket, japán nyelvismeret hiányában :bruhuhu: nem tudok levonni, de arra mindenképpen jó volt, hogy még nagyobb várakozással tekintsek a fansub változat elé. Remélem már arra sem kell sokat várni  :haha: