Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - chilip

#61
Kultúra / Filmek (Star Wars 8)
2017-12-20, 21:41:07
Star Wars 8 - A Mickey Egér Visszavág

Spoilerek spoiler tag alatt lesznek. Ha ilyen 1-2 szavakkal kéne jellemezzem a filmet: Paródia, katasztrófa, silány, stb. Nem hittem a szememnek komolyan, a teremben többször facepalmoztam. KOMOLYAN VISSZASÍROM GEORGE LUCAST MINT RENDEZŐT ÉS SZTORIÍRÓT! Hiába volt ROSSZ a "prequel triológia", az legalább 1 dolgot elmondhat magáról: a sztori koherens egész és nem a nosztalgiahullámokon lovagol. Hiába ígérte a Disney overlordunk hogy ez a film már nem az eredeti triológia újravagdosása lesz, sikerült megcsinálniuk tesco gazdaságosan az 5. részt erős 6os beütésekkel ÚGY HOGY A SZTORI NEM HALAD SEHOVA SE!!! És elvicceltek RENGETEG jelenetet is! Megy a komolyabb jelenet (training sequence meg hasonlók) és utána bedobnak 1-2 poént mert Disney. Snoke fővezér volt a legalja, CGI monster aki egy Tesco gazdaságos verziója volt egy Palpatine paródiának. A film végére azt a minimális méltóságát is elbukta a fővezir amilye volt.

innentől szpoiler territórium
[spoiler=mi volt a sztorija a filmnek]a lázadók menekülnek az űrben az utolsó fél óráig, ott a "nem-Hoth" csata megy lenn a bolygón és onnan is menekülnek. Ennyi a film. Finnék tesznek egy 45-60 perces kitérőt, elmennek a flottától csak azért hogy visszajöjjenek és amit eddig csináltak annak az égegyadta világon semmi befolyása nem lesz a történtekre. Semmit nem ért az az 1 órás kaland, ha kivágják a filmből is ugyanott vagyunk.[/spoiler]
[spoiler=pár facepalm jelenet]- Leia ominózus superman repülése a világűrben miközben halálra fagy a légüres térben.
- Luke eltűnik/meghal csakmert kivetítette magát egy másik bolygóra, hogy trollkodjon Kylo Rennel
- Snoke fővezér szánalmas és nevetséges jelenetei: (ez volt a "kedvencem") üvölti hogy "engem nem lehet legyőzni, engem nem lehet elárulni, tudok mindent amire gondolsz!" erre kylo ren az erővel szép lassan elfordítja a fénykardot Snoke trónján és bekapcsolja  :facepalm:[/spoiler]

2/10 azért nem 1, mert a végén miközben kitárgyaltuk haverral a filmet elneveztük Snoke Fővezért "retekember"-nek (az otromba gagyi CGI kinézete miatt) és felidézve a jeleneteit sírva röhögtünk rajta. Volt pár jó jelenet a filmben, de nagyon kevés és az hogy ilyen szinten megalázta az egész Star Wars frencsájzt a szememben az megbocsáthatatlan nekem. A 7es rész lehetett rossz vagy jó, kinek hogy jött be de legalább tisztességesen volt megcsinálva.

ed.: ja meg bad-child-actors
#62
Kultúra / Re: USTEAM-es közös mozizás
2017-12-20, 19:36:02
Ittvagyok sztar wars után mobilról. Otthonról majd bővebben, de kerüljétek mint a pestist. Vagy legalábbis 0 elvárással üljetek be.
#63
Help / Re: Help Topic Hardver/Szoftver
2017-12-05, 13:11:24
avast-ot használok amióta az eszemet tudom. nekem nincs bajom vele és otthonra ingyenes. néha feldobja hogy milyen jó lenne ha "pro"-ra váltanék és kapok rá discountot :D de szerintem nem zavaró, ritkán csinálja. legtöbb ilyen review-os oldalnál top3-ban van az ingyenes listában :)
#64
Outcast - Second Contact kinn, -15% első két hétben és ha valaki megvette még nov 29 előtt az outcast 1.1-et annak még erre rá -30%. Minden ugyanaz mint a régi, csak a grafika új. De még ott is minden ugyan ott van. Egyenlőre 4 órám van benne és eddig nagyon fun.
#65
Quote from: Felsmuk on 2017-10-20, 16:51:59
Hollow Knight

Game of the year. OST of the year. Its the dark souls of atmosphere.

+1
#66
Offtopic / Re: Offtopic
2017-11-01, 11:29:32
miért jönnek ezek a GYPsek egy MAGYAR fórumra angol szart posztolni?
#67
nem teccik nekem hogy a 10 parancsolat ereje nem a "top", hogy van valaki aki komolyabb sérülések nélkül elgyepál 2 korábbi tagot. valahogy a szememben degradálja a top "szuperelit" démonkasztot
#68
kiváncsi leszek, de most ugye beadták commandmentset mint a top top démon harcosokat a démonkirály alatt, erre a mangaka előhúzott a kalapjából 2 MÉGerősebb harcost csakhogy a powercreep meglegyen. értem én hogy shounen de azért reméltem volna egy kicsit mást itt :(
#69
Blade Runner 2049 fkin masterpiece, go and watch it
#70
Quote from: Isley on 2017-08-20, 20:40:42
Ginga Eiyuu Densetsu - Legend of the Galactic Heroes (110 részes OVA és egy mozifilm)

megnéztem én is. Kicsit vegyes érzéseim vannak a sorozattal kapcsolatban így 30 éves fejjel. Összességében tetszett (különben nem néztem volna meg 110 részt :P ), de voltak kifogásaim bizonyos pontokon (olvasók soraiban feltűnnek a vasvillák és fáklyák :D ). Ahhoz képest hogy mennyi szereplő töltött be nagyon magas rangú tisztséget (politikai v katonai), pár emberrel védették magukat...
[spoiler=pl]az egyik szereplő halálánál tüzetesebb átvizsgálás nélkül beengedték a KATONÁK az ellentábor arrogáns (régi rendszer nemese) emberét tiszta lővonallal 2 méterre az egyik főszereplőhöz. Az meg egy hullából előhúzott egy rakétavető méretű fegyvert LOL. [/spoiler]
A végén meg a szektás szálat
[spoiler]sztem NAGYON le akarta már zárni a rendező ezt a részét, a végén jutott eszébe hogy ezek még élnek :P hogy a főkolompos 30 emberrel egy nagyon jól őrzött épületet személyesen rohanjon le. ha már csak ~30an voltak toboroznia kellett volna, meg eltűnni a színről. fura volt az egész még Oberstein ügyködései ellenére is.[/spoiler]
A katonai része a sorozatnak elég "meh" volt. nem is ez volt a lényege, de nagyon fapados volt az egész taktikázás a harctéren. Látsz egy 2D-s modelt hármoszögekkel, bekiabálnak a katonai "géniuszok" pár szót (az egyik csak mutogatott LOL, a kedvencem volt :D ): "BEKERÍTÉS", "ROHAM", "VISszAVONULÓ ÉS RENdEZŐDÉS" és utána jött a lézernyaláb és felrobban pár hajó az egyik oldalról majd lézernyaláb és felrobban pár hajó a másikról is.
Tetszett a szereplők nagy része (még az android Oberstein is :D), ez volt a húsa a sorozatnak, meg az elmélkedések.
Fura volt hogy egy demokratikus rendszerben nem jelentek meg az óriáscégek/kereskedők, CSAK Phezzan volt az az 1 bolygó aki ezt művelte... but whatever.

adok neki egy erős 7/10et. megnézette magát, nem is volt rövid, nem is bántam meg. Egyáltalán nem volt rossz, de lehetett volna jobb is :P
A remake(?)jét nézni fogom, legalább az első pár részt. Addig az elvárásaim a helyén kezelem vele és jó alacsonyan tartom :P
#71
Manga / Re: OnePiece
2017-09-29, 10:20:57
dat pudding with middle finger lel
#72
én inkább attól félek hogy islehorn fortress-t lecserélik másra (ami a könyv borítóján van)
#73
Quote from: blackronin on 2017-09-01, 11:20:05
Hunter x Hunter 361 - 370
Összességében elég gyenge volt az idei felhozatal, rengeteg felesleges szövegelés, de ennek ellenére szinte alig haladt valamit a történet.
Az art átlagos volt, csak egy-egy jelenet érdemel említést (pl. a Nen szörnyek jól meg voltak csinálva).

Togashi break-re megy megint, ki tudja hogy mikor jön vissza...

azért gyakrabban van/több mint a berserk :D
#74
Hitman's Bodyguard avagy Sokkal Több mint Testőr

meglepően élvezetes volt, semmi nagy durranás de simán nézhető és nekem megérte a jegyet. Szinkron meglepően jó volt (motherf@&cker = Köcs@g mivel sokszor hangzik el, Samuel bácsi nagyon szereti a szót :D)
#75
Escanor damn stop with the steroids!
#76
Anime / Re: Dragon BaLL
2017-07-12, 20:58:06
[spoiler][/spoiler]

[spoiler][/spoiler]

the memes are strong in this one

#77
úgy emlékszem nem mondták meg PONTOSAN mi a képessége amúgy. valami technoblablával le lehet tudni és marad " " fanservice " "
#78
Games / Re: Fazék® akciós ajánlatai
2017-06-28, 20:18:21
én most baldurs gate 1-2 enchanced editiont vettem (12 juró a 2 együtt), Hollow Knight (2D-s dark souls like) és Everspace (rougelike űrjáték unreal 4 engine-re (kibaszott szép))

egyelőre BG1 megy és a port marha jó (van egy bug mikor elveszted "kijáratokat" a  térképről, 25 óra alatt 2x fordult elő, csak vissza kell tölteni egy korábbi állást majd újra a jelenlegit és megy minden)
#80
Games / Re: Final Fantasy Rulez
2017-06-18, 21:18:11
elvileg ki fogják peccselni pont ezt a részt csak sok a munka vele. mármint hogy jobb lesz a a beosztás meg hasonlók.
#81
Manga / Re: OnePiece
2017-06-15, 13:13:43
sztem a probléma a germával hogy képtelenek a haki-ra (gondolom rendes érzelmek kellenének hozzá mert abból erednek részben), így hiába szupererős a fejéhez tartott pisztolyjal nem tud mit csinálni. ellenben ha van rajta egy páncél normál védelemmel akkor már rendesen tud harcolni. amúgy az a duplaoldal a GERMA 66 írással sztem marha jó volt
#82
Games / Re: Guild Wars
2017-06-09, 23:58:28
semmi, kihívás nem nagyon :/ LOL :D kicsit theme park ez is, nehézség kell majd az insták meg "a raid", de utóbbi fizetős. asszem valami ??~20as szinttől?? van már insta? catacombs? white seed majd megmondjaafrankót
#83
Games / Re: Guild Wars
2017-06-09, 13:01:50
off: én mostanában az Elder Scrolls Online-t jáccom, nekem nagyon bejön de az pénzesebb sokkal. (Meg kell venni a kieget, DLC-ket, alapjátékot és nincs annyi leárazás, legalább sub az totál opcionális jelenleg)

Amúgy a GW2 legjobb a piacon az a free to play piac :P Nemrég visszanéztem és ha nem játszottál még GW2vel érdemes lehet vele próbát tenni :) játékosok vannak még dögivel és ha nem is teccik max időt buksz el vele.

ami "nagy" MMO döglődik most az a Knights of the Old Republic, sok időm van benne de  már letöröltem és remélem már kimúlik gyorsan hogy jöhessen valami star wars a helyére :/ (eggyik MMO-ból csapongok át a másikba :D )
#84
Manga / Re: OnePiece
2017-06-08, 14:42:17
erről a DF vándorlásról sztem annyit hogy vannak gyümölcsök amikbe belemehet, de nem mindbe. és azok elég ritkák. ez magyarázhatná hogy miért nem mindig a szomszéd néni kertjébe reinkarnálódnak.
#85
Manga / Re: OnePiece
2017-06-08, 12:22:01
Bege kastélyalakja jópofa :D
#86
Manga / Re: OnePiece
2017-06-01, 20:25:03
hol a picsbe van zorro? nem láttam ezer éve
#87
Anime / Re: Berserk (!spoilerek!)
2017-05-28, 10:54:26
élettelen karakterek ~2000 körüli flash animáció szintjén. megbocsájthatatlan... a 2 új szám viszont tényleg jó :)
#88
Re-Creators 8 - végre történt valami nem csak pofázás, de az is csak a legvége :/ tök jó ötlet az anime erre non stop world building meg szabályok magyarázása az arcunkba immár 8 részen keresztül. TÖRTÉNJEN IS VALAMI DAMMIT! :D
#89
Anime / Re: Berserk (!spoilerek!)
2017-05-27, 23:13:23
Quote from: szpeter on 2017-05-27, 22:13:05
Azt hiszem fanboy lettem, mert többnyire iszonyat botrányos volt a legutóbbi rész animációja, de alig várom a következő részt. Az Ash Crow az új kedvenc Berserk OST-m. Az egész Berserker Armor szekció epic volt.

Kár, hogy az azt megelőző 95% olyan volt mintha az epizód költségvetését elitták volna a készítők, aztán másnaposan megpróbáltak valamit alkotni.

direkt nem követem ezt a "fosadék" adaptációt, de a perverz kiváncsiságomat felkeltetted. asszem a leguccsó részt megnézem :D
#90
Manga / Re: Fairy Tail
2017-05-27, 03:38:27
HAHAHA
Warning: this topic has not been posted in for at least 120 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.


[spoiler][/spoiler]