FTP kliens/szerver help-topic

Started by pukkandur, 2004-01-11, 18:14:08

Previous topic - Next topic

Nemesis666

nos igen de nemtudod oda regelnikell a letöltésekhez????
mert nem ad találatot a filmekhez,?????

Darkstar

#241
Is dat sum underage b&?

Magyarra fordítva a szót: ha az AA-on nem találod a LETÖLTÉSEK gombot, add fel és látogasd meg a szemészedet.
Szinkront nem nagyon fogsz találni, magyar feliratot annál többet.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Nemesis666

dehát a tv-én is magyarul mennek

Darkstar

És?

Másrészt meg pont azért nincsenek fent a szinkronok.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Nemesis666

#244
de vannak amik már nem mennek azokkal mivan?????
valahol meg kell lenniük vagy nem?????
és az utolsó kérdésem tud valaki olyan helyet ahol magyarszinkronos folmek vannak?????
mert még a nicelodeonos mesék is kellenének vagy az is lehetetlen????

kikuchiyo

Failure is the default option

Manitu

Quote from: Nemesis666 on 2008-03-04, 00:28:22
de vannak amik már nem mennek azokkal mivan?????
Ígyjárás esete.


Nemesis666


Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kuroi Tenshi

Quote from: kikuchiyo on 2008-03-04, 00:34:44
0/10
fix'd

Asszem felavatom ezt a smily-t:

:ban:

:lul:

Ha a magyar szinkronok/szinkronosok fent lennének valahol, akkor
az a hely egy rendőrségi és "jogvédő" szervezeti látogatással,
szerver-elkobzással, letartóztatással, perrel, büntetéssel,
börtönnel, fő- és jószágvesztéssel, kivégzéssel és egyebekkel
számolhat.

Member

Szegény Anton Szandor LaVey most biztosan azt kívánja odaát, bárcsak ne született volna meg soha.
AAra akkor kell reggelni, ha "AA project"-et akarsz leszedni, ha "Nem itt készültet", akkor nem. De most mibe tart benyomni egy regisztrációt? Szinkronok ügyében ha jól olvastam vhol, AHQn fent kellene lennie azoknak, amik AAról lekerültek, de a legtöbb szimplán hangsáv, szóval át kéne kicsit alakítanod a filmeket hozzá, de az eddigiek alapján nem hinném, hogy neked menne.
Amúgy meg aki a japán vagy a német szinkronon kívül el tud viselni bármit rajzfilmeknél, annak sztem komoly halláskárosodása lehet. :)

Zsiga

Ha legközelebb valaki ilyesmiket kérdez, annak legyetek szívesek egyszerűen csak belinkelni ezt a topicot, aztán ha ezek után van még értelmes kérdése akkor lehet segíteni, ha továbbra is hülye troll marad akkor majd mi a kollégákkal töröljük a felesleges postokat. Semmi értelme ezzel teleszemetelni a topicot.


Én

[off]Mindenesetre most, hogy észrevettem, kurva jót röhgtem. Eszembe jutott egy régi párbeszéd:
-Tudod, amiben kis kínai emberek rohangálnak.
-Azok japánok.
-Részletkérdés...
Bocs, [/off]

Pizsama

Sziasztok! Eddig soha nem volt gondom az FTP-vel, de múlt héten újratelepítettem a Windows-t, és hiába állítottam be mindent ugyanúgy a TCM-ben, nem akar kapcsolódni, "kapcsolathívási hibá"ra hivatkozik. Mi lehet a gond?

Lt. Simoan Blarke

In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Alfdam

Jó reggelt!

Kutakodtam mindenfelé a fórumon, de nem nagyon találtam megoldást... pontosabban olyat, ami tetszene! :D

A probléma az, hogy a Total Commander nagyjából 15 percenként beszünteti a letöltést arra hivatkozva, hogy a fájl hibás. Kétszeri (mindig kétszer) "félbeszakított letöltés folytatása" gomb megnyomása utána újra elkezd tölteni. Azt hiszem a probléma ott van, hogy ledob a szerver. Vagy ott van, hogy az én gépem csatlakozik le. Vagy valami. Addig ezzel nincs probléma, amíg pl az Elfen Lied részek pont húsz perc alatt jönnek le, egyiket megnéztem, jöhetett a következő, de a NeonGenesis Evangelionnál már várni kell, mert dupla akkora. És ez elszomorít.  :bruhuhu:  :falba:

Használjak más FTP klienset és kész, á lá torrent style, vagy esetleg van valami automata újrakezdés funkció a Total Commanderben (nem találtam), VAGY a szerver és a gépem összeveszett egymással?

Lt. Simoan Blarke

TC buta, nem tud olyat, hogy auto-reconnect. Amit én próbáltam, az a SmartFTP volt, de hiába volt benne beállítva, ha szakadt a netem (t-online napi resetje miatt), istennek nem csatlakozott vissza, hogy folytassa - így maradtam a TC-nél. Ez nem szerver-gép összeveszés, ha sok a connection, a legutóbb aktívat ledobja (gondolom én, saját ftp-szerveren legalábbis ilyesmik voltak az okok - lehet hogy itt más az oka). Vagy az én gépemet is utálja :) (Ráadásul ha engem lebaszott, akkor utána nyomhatom a folytatás gombot akárhányszor, lefagy a TC; mégse-t kell nyomnom, valamit csinálni (pl. újraindítani a másolást), hogy megkapjam a "megszakadt a kapcsolat, újra?" ablakot, és kezdhessem ismételten...) Lehet, hogy azóta már működik a SmartFTP resume on disconnect funkciója, érdemes lehet megpróbálnod.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

hirata30

#257
Hasonló problémákkal küzdök, mint Alfdam! Ha első alkalommal töltenék ftp szerverről lehet betudnám annak a bibit, hogy egyszerűen béna vagyok, de eddig semmi gondom nem volt a letöltésekkel, gyönyörűen lekapkodtam mindent amit szerettem volna. Azonban kb. egy hete semmit nem tudok letölteni, minden letöltésem megszakad és ez baromi idegesítő. Már minden ellenőriztem, ami eszebe jutott de nem tudom hol a hiba, miért nem működik az ami eddig tökéletesen szuperált. Ha valaki tud valami okosat mondani ezzel kapcsolatban az HELP légyszilégyszi!!!

Hiei-sama

Mondok okosat tamogasd a servert ennyi.

necrologist

nekem mondjuk már egy ideje nincs ilyen gondom, de régen ezt az okozta nálam hogy be volt állítva hogy "keep alive connection" vagy mi a szösz és amikor azokat a parancsokat küldte szakadt a kapcsolat, egyébként meg lehet hogy most az ftp a hibás, utóbbi időben sokszor haldoklott az oldallal együtt sajnos

kmkz

Quote from: Hiei-sama on 2008-04-10, 21:29:04
Mondok okosat tamogasd a servert ennyi.

Na szóval , hogy ha támogatnám a servert attól még ugyanúgy fennállna a hiba , tehát ha te beköhögsz ilyen értelmes hozzászólást ahelyett hogy próbálnál segíteni nekik/nekem (akármivel) , akkor már előrébb lennénk.

A probléma nálam is detto ,70 mb-ot letölt aztan hibás letöltött fajlra hivatkozva 1 kőkemény "ok"-ra tudok kattintani.
Letöltés folytatása 2*-ori próbálkozásra ,folytatja(kb. 2 hete a helyzet változatlan). Sok anime-t sikerült eddig letöltenem usteam ftp-ről ,mindenféle probléma nélkül.Amit ezúton is szeretnék megköszönni. De így konkrétan nagyon gáz ,hogy folyamatosan pelenkáznom kell a gépemet , ha anime-t akarok nézni...Örülnék ha 1 hozzáértő ember elmagyarázná a probléma okát ,mit lehet ilyenkor csinálni ,stb...

Lt. Simoan Blarke

Megszakad letöltés közben a kapcsolat a szerverrel. Too many connections. Túl van terhelve nem csak a szerver, a hozzá tartozó net is. Ennyi. Ha megszakad, akkor kapsz ilyen hibaüzenetet.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Ayaka

Sziasztok! Lehet, hogy nem ide kellett volna írnom a problémam, szal ezért kérlek bocsi! Az a problémám, h amikor ugye belépek a total commanderbe, majd ftpkapcsolatot létesítek a honlappal (rem azért érthető ;) ), miután bejött, egy nagy fehérség van. Újra lett telepítve a windowsom, de pár hete még tudtam letölteni. Nem tudom, mi lehet a probléma, remélem azért lehet érteni. Valaki tud segíteni? Nagyon köszi a válaszokat!!
Az indulás nehéz, de aztán már jobban megy minden! (by:Ayaka :D)

Cobra

Passzív mód be van kapcsolva? Illetve az elmúlt 2 hétben voltak gondok a szerverrel, többször elérhetetlen volt, illetve ilyet is produkálhatott, hogy be tudsz lépni, de nem látsz semmit.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Ayaka

#264
bekapcsoltam a passzív módot (kb 10 perce :)), de nem csinált semmit se... 2 hete kb próbálok belépni, de semmi. mindig csak a szép fehérség... lehet, hogy csk az a hiba, amit te leírtál, bár nem hiszem, mivel nekem  állandóan ezt csinálja. majd meglátom, javul e :)
Az indulás nehéz, de aztán már jobban megy minden! (by:Ayaka :D)

Cobra

Biztos jól van beállítva a kapcsolódás? 31337-es portot ugye nem felejtetted el beírni a cím után? Tűzfal/router nem blokkolja a TC-t?
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Ayaka

#266
31337 rendben van :) azt hiszem a tűzfal lehet a hiba... régebben megkérdezte, hogy akarom e feloldani a nemtommit, de mostanában nem :( megakaratm próbálni, hogyha feloldom, akk mi lesz, de eltűnt... szal majd megpróbálom máshol beállítani, de nem biztos hogy sikerül, mer nem igazán értek a gépekhez :) nagyon köszi a segítséget, remélem sikerül!

a vezeték nélküli hálózat ikonra rákattintottam, és ott lehet ugye beállítani a tűzfalat nem? kikapcsoltam, és még mindig fehérség. remélem h nem hülyeség amit írok. ^^"

amúgy nem tudom tényleg mi lehet a hiba... nem hiszem, h a router, bár ki tudja... vagy lehet, hogy esetleg apát rátom venni, h megnézze, de azt hiszem az elég nehéz lesz, szal ezért megpróbálom én megcsinálni...
Az indulás nehéz, de aztán már jobban megy minden! (by:Ayaka :D)

keikochan4

Ayaka: Ugyanez a helyzet nálam is, most raktam újra a gépem és hiába várok napokig csak azt írja ki hogy: időtúllépés, vagy hívási hiba. Megpróbáltam a tűzfalat kikapcsolva is, de semmi. Egyenlőre marad a torrent, és reméljük nem okoz sok gondot a feltőltőknek a szerverhibák... :redface:

Kuroi Tenshi

Quote from: Ayaka on 2008-04-14, 18:57:29

Quote from: keikochan4 on 2008-04-18, 20:00:10

Látatlanban még mindig csak ugyanazt tudjuk mondani:
Total commander beállítás
Főoldali jelszó, max két szál máskülönben ban, passzív mód, stb.
(ezek is mind oda vannak írva.)

Ayaka

Áhh sikerült! Azt hiszem tudom mi a hiba! rossz helyen állítottam be a passzív módot :$ Nagyon köszi!! Uhh végre a jó kis letöltések... műár hiányoztak...
Az indulás nehéz, de aztán már jobban megy minden! (by:Ayaka :D)