Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Nevl

#1
Anime / Re: Bleach /Spoiler!/
2010-10-13, 20:51:10
He mi van? :) Ichigo elveszti erejét? Ezt valaki kifejthetné nekem akár privátban is. Eddig egyébként szerintem ez volt az egyik legjobb rész a vak csávóval túl sokat filozofáltak és kicsit komikusnak éreztem a realesét de nem baj.
#2
Anime / Re: Darker Than Black /Spoiler!/
2010-07-26, 00:12:22
most néztem végig a második seriest... akkor már értem, hogy a "folytatás lesz az előzmény". Zavart is, hogy lett a kicsit bugyután bámuló Yinből tömegmészáros :) Viszont a vége kicsit fura lett... a befejező narrációban a nyomozó csaj azt mondja, hogy úgy gondoltak ránk mint a szindikátusra. Nem lehet, hogy ez fordítási hiba és azt mondja, hogy mostantól szakadt Rambo, latexruhás néni és Ő a szindikátus? Legalábbis a japánt megszálló és újra egyedüli szuperhatalommá váló amerikának tuti kell lennie valamilyen ellensúlynak.

Annyira sajna nem ütött nagyot mint az első évad, na majd a 3. talán. Ez hány részes lesz? Ill. akkor ezután jön majd a befejező 4?
#3
Anime / Re: -= Hellsing =- /Spoiler!/
2010-01-01, 22:48:44
Váhááá... remélem ez is hamar meglesz... :)
#4
Anime / Re: -= Hellsing =- /Spoiler!/
2009-12-30, 12:06:09
Nem viccelt ez a rész sem :) Seras itt már sokkal szimpibb mint a régi animeben, végre mutatott valamit, bár a repülős manőverből akkor feltételezem ez még csak a kezdet :)
A végén mi volt az a nagy angyalszerű valami?
Alucard köv részben visszatér? :)
#5
Anime / Re: -= Hellsing =- /Spoiler!/
2009-12-27, 14:56:18
Sub nélkül nem akarom megnézni... de már nem bíííírrrrróóóóóóóóómmmmmmmm
#6
Anime / Re: -= Hellsing =- /Spoiler!/
2009-12-24, 16:56:06
inkább megvárom a letölthető subos verziót... remélem pár napon belül megcsinálják!
#7
Anime / Re: -= Hellsing =- /Spoiler!/
2009-08-15, 21:28:00
Quote from: blackronin on 2009-08-13, 18:05:32
Ez nem lehet igaz!
Tadam! Ova Trailer VII!
http://www.youtube.com/watch?v=lSFOq12I2bQ
:whoah: :whoah: :whoah: :whoah: :whoah: :whoah: :whoah: :whoah: :whoah: :whoah:
Ez kész!  :hopp:  :hopp: :hopp: :hopp: :hopp: :hopp: :hopp: :hopp: :hopp:

Tud valaki valamit a trailer zenéjéről?
#8
Anime / Re: -= Hellsing =- /Spoiler!/
2009-08-15, 19:46:29
Ez a trailer! We love Seras!! :)
#9
Anime / Re: -= Hellsing =- /Spoiler!/
2009-08-13, 13:11:51
Muhhaha, nagyon komoly, főleg ez a beteg keresztes háború feeling :D Seras és a kaszás néni harcára nagyon kíváncsi leszek.

Azt elmondja nekem valaki, hogy amerika hogy jön az egészhez? Őket is megtámadta a last batallion? Vagy ott csak iscariot akarja átvenni a hatalmat?
#10
Anime / Re: Hajime no Ippo - The Fighting
2009-08-13, 12:58:05
Én is végignéztem, jó lett, főleg Takamura meccse. Csak az zavar, hogy Ippo kb semmit sem fejlődött az egész sorozatban...
#11
Anime / Re: -= Hellsing =- /Spoiler!/
2009-08-02, 16:37:40
Honnan tudok egy subot szerezni mondjuk a Leopard féle verzióhoz?

Szerk: látom közben, hogy már beszéltetek róla, hogy nincs még. Majd azért valaki dobna egy linket, ha elérhető? :)
#12
Anime / Re: Dragon BaLL
2009-04-30, 11:29:48
Megerőszakoltam magam és megnéztem a filmet... igazából ennyit tudok róla mondani:
:he: :falba:
#13
Nem tudjátok, hogy a Shura no Toki-val mi lett? Könyvtár megvan tartalmat elvitte a nyuszi :)
#14
Anime / Re: -= Hellsing =- /Spoiler!/
2009-04-24, 23:22:37
Tudunk valami újat megjelenésről? Lesz ebből nyárra valami? (burn London... burn! :) )
#15
Nia halála igazából egy szempontból lehet csak logikus... az utolsó (ugyan csak félig, de akkor is) anti-spiralnak is meg kellett halnia ahhoz, hogy teljesen eltűnjenek az univerzumból. Ha ilyen szemmel nézzük evidens, hogy meg kell halnia, de szerintem is elcseszett egy ending

Simon visszavonulásának pedig van még 1 nagyon jó oka. Amikor legyőzték Lord Genome-ot Ő lett a fővezér a hős és ott megtanulta, hogy 1 egyedül magányos és gyenge (Nia halála ezért is kényelmes a végén), 2 nem ért a kormányzáshoz. Ő a harchoz ért. Viszont az anti-spiralok legyőzésével nem volt szükség az Ő erejére, ami pontosan azt spiral nemesist lenne képes előidézni, amit megígért, hogy megakadályoz. Ezért inkább visszavonult és nézi a világot távolról, ahogy fejlődik. (persze még bele lehetne tenni olyan érveket, hogy a többi világ pusztán politikai okokból csúnyán nézne, hogy ott van egy szinte isteni lény és ez folyamatos háborúhoz vezetne stb, de ennyire nem kellene beleképzelni mindent :) )

Engem is zavart a vége kicsit, de nem baj TTGL is teh best EPIX anime evah! :D
#16
Anime / Re: Gundam 00
2009-04-15, 19:25:40
A mozi gondolom a sokat emlegetett "dialogue" történeti szálat hivatott lezárni. Ezzel két dolgot tudnak kezdeni: vagy meghagyják a nézők fantáziájának, hogy mi történik, vagy csinálnak erre felfűzve egy újabb sorozatot. A filmben max bezippelik rövidre :D Egyébként igazából az egész végkicsengése az, hogy ok-ok, hogy most béke van, de ez nem fog sokáig tartani, mert csak szavak kevesek hozzá, viszont erre nem lehetne - vagy csak nagyon izzadságszagúan - ráhúzni még 1 sorozatot, ezért hozták be szerintem az alien vonalat (tényleg megszületik az alien vs. gundam... kíváncsi vagyok a savas köpés jól működik-e a GN particles fegyver ellen :D )
#17
Anime / Re: Gundam 00
2009-04-14, 00:01:27
Quote from: Prof. William on 2009-03-30, 00:29:57
"Előre félek, hogy milyen új szupertápot találnak ki a filmre... GN Beam Giga Drill?"


Ja az emberiség elért egy bizonyos fejeltségi fokot ezért elindult a Emberiséget Kiirtó Anti Spirál Program.   :Kiraly:
:tezsvir: Így legyen!! GGGGIIIGGGGAAAA DDDRRRRIIIILLLLL GGGGUNNNDDDAAAAMMM... na jó abbahagytam :D

Igazából nagyon jól beharangozták, hogy akkor majd az Innovatorok (azaz Ribanc :D, vagy Setsuna az első pure breed) viszik tovább az emberiséget, de ezt nem nagyon erőltették inkább a szép transznacionális összeborulás lett a megoldás és róluk mindenki elfelejtkezett.

Lúzer kérdés, de akkor a filmben a Jupiterről érkezik majd az új játszótárs, vagy azt csak úgy hangulati elemként vágták be egy pillanatra?
#18
Anime / Re: Gundam 00
2009-04-13, 23:55:26
Megnéztem második évadot is... valamiért nagyon olyan érzésem van, hogy az egész egy időben előbbre hozott Gundam Seed és Destiny remake. Még a sorozatok végei is ugyan olyanok (elsőnél szép sorjába hullanak vége felé a szereplők, aztán persze a fő karakterek a harc után a roncsokban túlélik és övék a morális győzelem). Aztán a második évadban jön az újabb gonosz, aki elsőre még talán jófejnek is tűnhet és mindenki kétkedik. De aztán kiderül mi a helyzet és még csúnya aszterodiája is van csúnya fegyverekkel (ez Destiny-ben is ugyan így volt pl. ami vicces :D).

Na de komolyan. Remake-nek tökéletes, szépen meg volt rajzolva, történet ugye adott, a karakterek (Luise kivételével, az Őt alkotó embert meg kéne gyóntatni azt tarkónlőni :D) elviselhetőek voltak és nem volt túl sok szenvedés. Még Saji is gyorsan rájött, hogy mi a helyzet és abbahagyta a nyomorgást.
Egyetlen dolog, ami nagyon zavart az a nevek állandó ismételgetése... mindig mindenkit teljes nevén szólítanak és 2 perc alatt akár 5X megismétlik, hogy Saji Crossroads... are you ready.... Yeah Setsuna F. Seiei I'am ready... well then Saji Crossroads we're going out. Ok Setsuna F. Seiei let's roll. Saju Crossroads, have you finally made your decision? és így tovább :D
#19
Anime / Re: RideBack
2009-04-05, 22:09:58
Bocs ha félreérthető volt, nem rinyálok...
Én is a szórakozás miatt néztem meg, de sajna nagy csalódás volt, ezt próbáltam kifejteni.
Mondjuk ami még számomra nagyon megtörte a sorozatot az a folyamatos felszínes elmélkedés volt, 2 perc akció, 2 epizód gondolkodás... bár szerencsére a mellékszereplő halála miatti letargiát fél epizódban letudtuk.
#20
Anime / Re: RideBack
2009-04-05, 21:55:34
Quote from: NLZ on 2009-04-05, 21:51:44
A Dragonballt ne hasonlítsd a pokemonhoz. :P

A filmre gondoltam :) (régen én is nagyon csíptem a DBR sorozatot... :D )
#21
Anime / Re: RideBack
2009-04-05, 21:40:56
Quote from: SaiyaGin on 2009-04-05, 17:27:45
Quote from: Nevl on 2009-04-05, 17:10:26
Huh...megnéztem az utolsó 3 részt... tragédia volt ez az anime...

Ezt kifejtenéd bővebben?

Története nem sok volt... a világot pillanatok alatt meghódító egységes kormányt akaró nagyon titokzatos GGP nem túl eredeti ötlet, ráadásul nem életszagú, de ez egy anime félig-meddig érző robot motorokkal, szal ez nem annyira zavaró. Igazából nem értem miről akart szólni... egy lányról, aki anyja árnyékát kergette és minden célját elvesztve alternatív hobbit talált, majd nem tudta mit kezdjen vele, vagy a GGP belső újrastruktúrálódását kiváltó harcokról, amik kiváltója egy ürge, aki valami ködös ok miatt (elárulták a bázison stb.) bosszút akar állni az épp regnáló orosz rosszfiún.
A karakterk felszínesek és tucatra készültek, nincs jellemfejlődés és ezzel párhuzamosan a történet is többször meghal (az a rész, amikor Rin elsőre kimenti a barátnőjét volt talán a legjobb).
Az animáció elég gyenge, a szereplőknek kb 0 mimikája van (ráadásul a főszereplő minden egyes alkalommal, amikor a mocin ül olyan fejet vág, hogy arra most nem is találok jó analógiát). Az akció közepes, ált mindenki ugrál össze-vissza a végén némi képrángatós semmit se mutatós valamit ugyan láthatunk, holmi AI-k ellen, de azért előtte még táncikálunk is egyet (amitől Fuego kerekei - vagy lábai - ugyan tönkremennek, de gyorsba helyrejön a zárlat egy kis akaraterőtől :D).
Aranyosak voltak az ostrom jelenetek is... egy helyben állnak a motorokkal, természetesen jó közel a másikhoz az ellenfeleknek nehogy nehéz dolga legyen a célzással és lövöldöznek... na mind1.
Nagyon fals volt a mellékszereplő halála is... annyira csak nem lehet hülye senki, hogy ilyen helyzetbe keveri magát, de igazából logikát keresni benne nincs értelme.

Ettől függetlenül erős túlzás volt, a tragédia jelző tőlem is (mert mondjuk egy dragonballal vagy pokemonnal nem ér fel :D) de ne várjatok tőle túl sokat.
#22
Anime / Re: Nabari no Ou
2009-04-05, 21:26:20
2-3 részt láttam, még mikor indították, de aztán abbahagytam és inkább kivártam a végét... 19-ig fent van a serveren is, de utána eléggé elszórva vannak torrentek és legtöbbje ismeretlen subber... ennyire lehalt az anime a végére, vagy csak licencelték?
#23
Anime / Re: RideBack
2009-04-05, 17:10:26
Huh...megnéztem az utolsó 3 részt... tragédia volt ez az anime...
#24
Anime / Re: Code Geass /Spoiler!/
2009-04-04, 23:39:32
Quote from: Cobra on 2009-04-03, 10:58:30
Ha nem bírod a sűrű mechcserét, akkor a Gundam 00-t ne nézd meg :)

Sajna láttam :)
#25
Anime / Re: Code Geass /Spoiler!/
2009-04-03, 00:03:20
Jó-jó már leesett ;) (kicsit még a hatása alatt is vagyok)

Egyébként az még fura volt, hogy vannak mechak meg mindenféle ultramodern frinc-franc, de tömegpusztító fegyvert ott kell kitalálni helyben?! (meg a 7 db verziófrissítés a mechakon se viccelt cirka 2 év alatt... mark2-nál kezdtek ha jól emlékszem első pár epizódban, a végén rögtön 9-nél kötöttünk ki).
A kis R&D lány, aki önkielégített a sötétben a Euphy képére se viccelt... (nem jut eszembe a neve) talán az Ő karaktere és viselkedése lett a sorozat leggyengébb eleme. (szerintem)
#26
Anime / Re: Code Geass /Spoiler!/
2009-04-02, 23:44:41
Nem bírtam magammal és végignéztem... a sorozat nagyon jó, visz magával, mindig tud újat mutatni, a karakterek mindig tudnak épp mélyebbre vagy magasabbra törni (és aztán egy pillanat alatt meghalni :D), az animációhoz nem értek, de így amatőr szemmel is kellemes volt.
Egyetlen bajom hogy rendkívül kiszámított és a tényleg váratlan fordulatokat leszámítva kicsit túltaktikázott a történet (olyannyira megtervezett és más által erre rátervezett lépések, amelyek a valós életben sose jöhetnének létre) de részben pont ez adja a sorozat pikantériáját.

Szerk.: vááá közben rájöttem, hogy hatalmas hülyeséget írtam... :D (franc és későn esett le :) ) jól van na hosszú napom volt :)

Folytatás gondolom nem lesz, pedig nagy poén lenne ;)
#27
Anime / Re: Code Geass /Spoiler!/
2009-03-30, 00:59:46
Most kezdtem megnézni a második évadot... Sopron Kékfrankos fungarovin :lol:
#28
:respect: :)

Van fent egy bootcamp-es windows, de csak akor használom, ha valamire hirtelen nagyon szükségem van... megpróbálom a beszéljükmac-et :)
#29
Quote from: motifator on 2009-03-25, 21:37:36
Mplayer OSX se viszi? Ezer éves mplayer build van benne, de én ezt használom, és eddig még mindent lejátszott.

[spoiler]in b4 mac is for fags :D[/spoiler]

Mplayer se viszi sajna
[spoiler]You wish you were fag enough to have one... :P :D[/spoiler]
#30
Quote from: Draconire on 2009-03-22, 15:52:04
Quote from: Nevl on 2009-03-22, 14:16:50
Na már csak működő torrentek kellenének :) (boxtorrents semmi, tokytoshon a KSN féle halott, mininován meg 0 seeder... zsíííír :) )

http://tokyotosho.com/search.php?terms=Blade+of+the+Immortal+ksn&type=0

Egyik se halott.

Leszedtem az összeset innen és egyiket se tudom lejátszani :D
Macem van legújabb periannal se mplayer se quick time nem tudja lejátszani... a vicces az, hogy 2-3 részt viszont igen (KSN-AEN féle HD verzió mind)