Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Topics - Nevl

#1
Anime / Innocent Venus
2006-08-02, 01:23:19
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4489

Kijött az első subos epizód.
Röviden összefoglalva egy földi utópia a világ, melyben játszódik, 2010-re 8 milliárd volt a bolygó populációja, majd a kialakuló super hurrikánok miatt 5 meghalt. A japán kormánynak új technológiájuk (powered assist technology) segítségével sikerült egy önnfentartó államot létrehozni. Új hadsereget állítottak össze s az őket megtámadó ázsiai országok egyesült hadseregeit szétverték. Ezután megkezdődött az építkezés, hatalmas városok épültek, de azok, akik kimaradtak a fejlődésből a falakon kívül rekedtek és a régi városok romjain épített nyomornegyedekbe kényszerültek. Rögtön izgalmas akció jelenettel indít, amikor 2 ember megvéd egy kislányt az őket támadó katonáktól. Mint kiderül ez a lány valamiért nagyon kell a "kivételezett" lakosságban valakiknek, ezért neki és védőinek állandóan menekülniük kell.

Egyelőre csak a KissSubs csinálja.
http://tracker.shockerz.net/download.php?id=93
#2
Anime / Jyu Oh Sei - SPOILER-
2006-06-06, 19:40:10
Csodálkozom, hogy nincs topicja :)
Az anime majdnem 2 hónapja megy (eddig 7 epizód van kint). A történet a jövőben játszódik, a föld túlnépesedett, megindult más naprendszerek felkutatása , találtak is egyet, ahol terraformálták mind a 10 planétát. A két főszereplő egy ikerpár, Thor a balhés, aki el akar menni a földre (rendkívül nehéz odajutni), Rai pedig a kis nyugis, elsesett gyerek, aki mindig kihúzza tesóját a bajból. Történetünk egy terraformált bolygón kezdődik azzal, hogy egy ikerpár szüleit megölik, majd elfogják őket és olyan bolygóra küldik, amit kifejezetten bűnözőknek tartanak fent. Csak húsevő növények élnek meg rajta és mindent megesznek, amit tudnak. Az ott "lakók" pedig minden nap az életükért kűzdenek, a férfiak és a nők külön élnek, illetve az egész "társadalmat" 4 körre osztották, a gyengébbik nem képviselőit mindenhol megvédik és férjet választhatnak maguknak, a szerecsés/étlen jelölt pedig nem nagyon utasíthatja vissza.
A testvéreket, ahogy megérkeznek üldözőbe veszika helyiek, de a vezetőjük végül megvédi őket és elmagyarázza a helyzetet. Aztán továbbállnak, ekkor újabb balhéba keverednek és az egyikőjük meghal. Tovább nem nagyon írom, mert nincs értelme, a rajzolás eddig nem rossz, az alap történet is tetszetős, majd meglátjuk mi lesz belőle.

KissSub verzió, gondoltam Kikuchiyo postja alapján felhívom rá a figyelmet.

http://www.mininova.org/get/290949 1. ep.

http://www.mininova.org/get/294560 2. ep

http://www.mininova.org/get/298354 3.

http://www.mininova.org/get/305029 4

http://www.mininova.org/get/310809 5

http://www.mininova.org/get/317749 6

http://www.mininova.org/get/327963 7 v2.


#3
Help / Kérdések anime(k)-ről
2003-12-02, 21:01:15
Nah a feladat nem egyszerû, de azért hátha Ti tudjátok.

2 éve láttam valamelyik csatornán néhány részt egy anime-ból. A világa a föld, olyan robotokkal nyomulnak benne mint a Gundam-ban, de itt az országok ("jah és a legtöbb ország már az ûrben él") közti háborúkat párbajokkal rendezik le. A sorozat fõhõse Japán "harcosa" és egy nagyon spéci géppel nyomul...

Szal ez kéne! Így elsõre csak ennyit tudok róla mondani nagy általánosságban!!