Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Topics - Xaga

#1
Arra lennék kiváncsi hogy melyek azok az animék amit szerintetek látni kell (min 1x) ahhoz hogy vki vérbeli anime fan legyen.
#2
Offtopic / Szerepjátékok
2004-07-27, 16:11:06
Gondoltam ha már így belejöttünk a M.A.G.U.S-ozásba a tábor alatt nyitok egy threadet. Ide jöhet minden szerepjáték amit a régi módszer szerint (papír, ceruza, fantázia) játszanak.
RPG.hu
Mágus portál
Ynevi krónikák
24hour RPG (érdekesség olyan rendszerek amik 24 óra alatt készültek)
szerepjatek.lap.hu
#3
Japan / Katana & Sword
2004-05-04, 15:36:30
Fegyverkezzünk :D Tudom hogy a lehető leghülyébb cimet adtam a threadnek de nem jutot jobb eszembe.
Ezzenel elinditom a hivatalos USTEAM fegyverkezési programot hogy sikeressen ellenáljunk a folyamatos imperalista anime-ellenesek támadásainak :lol: (és hogy ne offoljuk tele a Támadás(ok) az animék ellen topicot. Ide kéretik írni majd mindent ami az említet topic utolsó néhány postjában szó van. Körbekerestem  :G
Árlisták:
   
Nem volt időm teljesen végigolvasni, légyszi nézzétek meg és ami használhatatlan azt kiveszem, és postoljatok ifot & linket.
Ne feledjétek hogy a cél egy szamuráj karddal és páncéllal felszerelt elit alakulat létrehozása hogy megvédjük az animét ellenségei elől :D :lol: