Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Titkos®

#1
Quote from: CobraÉn sajnos sehol nem találkoztam vele, gondolom ezért nincs fent a szerveren.

Ettől tartottam... :(
#2
Anime társalgó / Inuyasha magyar adón?!
2004-07-07, 21:51:33
Quote from: Edina-chanMost már semmi,csak először egy kicsit fura volt....
Fekszik az tényleg nagyon jó,acélfogó-léleklopóba belenyugodtam,fél szellembe belenyugodtam.... :rolleyes: (ha fél démon lett volna,az egyház beleszólt volna.... :grrr: megát a mangazin fórumán már valaki kifejtette,hogy mért jó a félszellem,ha van kedved,olvasd el,még mielőtt topic törlés lesz.
http://www.manga.hu/forum/viewtopic.php?t=90&postdays=0&postorder=asc&start=5160 )

Köszi, elolvastam, így már éthetőbb ez a "szellem-dolog", bár továbbra sem békéltem meg vele. :(
#3
Quote from: Blimpszóval Vandread
season 1-2-t egybevéve érdemes megnézni mindenképpen, ekkor figyelhető meg igazán a karakterek fejlődése, a történet kiteljesedése. a rajzolás stílusa egyediségével teljesen magával ragadott. elsőre kicsit furák voltak a számítógéppel készített harci jelenetek, de pár rész után már azokat is megkedveltem, a csaták kellően gyorsak, de ugyanakkor követhetőek voltak, ez mindenképpen a készítők érdeme. végre egy újabb könnyed sorozat, amin lehett jóízűen nevetni és időnként meghatódni is.

Spoiler egyedüli komoly problémám a sorozattal a 2nd stage kezdetén behozott új női szereplővel van. az elején teljesen úgy állították be, hogy na őneki valami nagy szerepe lesz (a földiek úgy tűnt nem akarják könnyen adni), de végül csak azért kellett, hogy hirtelen legyen egy nagyon komoly vetélytársa Dita-nak, és hogy egy picit felgyorsítsa a két nem egymás iránti érdeklődését (talán ezért védhették annyira? mert náluk a két nem együtt él? de hát annyi hellyel találkoztak a hajó utasai, ahol szintén így van, miért pont ezzel az eggyel ne találkozhatnának?). ezzel persze nem elhanyagolható szerepe volt a sorozatban, de némileg csalódtam, miután személye nem volt létfontosságú a történet végkimenetelében. A másik dologgal nem annyira bajom volt, hanem inkább csak kicsit kötözködnék, márpedig a kedvenc kapitány-helyettesünk férfi mivolta... tény hogy már az első pár rész során mutatnak egy pár olyan jelenetet, ahol mintha valami gyanúsat cselekedne, és "veterán anime nézőként" már ekkor tudtam, hogy na ő egy áruló kell hogy legyen :D, mélyebb hangja miatt még arra is gondoltam, hogy a férfiaktól van, de valahogy a sorozat közben, hanyagolják a gyanús lépéseit és én pl már meg is feledkeztem róla, és újra csak a végén jön elő. ezt már majdnemhogy anime-klisének lehetne nevezni, de végülis így se volt rossz :)End of Spoiler

összességében: 9/10
(lehet hogy egy kicsit túlértékelem talán egy 8/10 lenne a normális, de én már csak ilyen vagyok :))

tegnap este pár nap pihenő után, az első OVA-ra is szántam időt, de mivel az összes jelenet benne volt a sorozatban is, nagy részét csak átpörgettem. nem teljesen értem mi értelme volt az OVA-knak ha semmi pluszt nem tesznek hozzá, de hát ők tudják... ellenben az OVA eszembe juttatta, hogy ideje letöltenem a zenéjét a sorozatnak, mert van közte pár gyöngyszem :)

Szinte minden szavaddal egyetértek! :tezsvir:  Az OVA-nak szerintem az volt az értelme, hogy az ember a nézése közben még egyszer fel tudja magában dolgozni a sorozat alatt történteket. (Nekem legalábbis megspóroltak vele egy újranézést. :) ) Amúgy a 2. szezonból is létezik egy ugyan ilyen összefoglaló Vandread Gekitouhen (Vandread Turbulence) címmel...
#4
Tényleg a Vandread Gekitouhen-t (másnéven Vandread Turbulence) nem akarja valaki feltölteni? :D  Ez egy hasonló OVA, mint a Vandread Taidouhen, csak ez a 2. sorozatot zárja le.
#5
Quote from: Gab3cRad is gondoltam mikor feltoltam  :tezsvir:

Oh, mégegyszer thanx! :D
#6
Quote from: nls/Anime/Maison Ikkoku-ba felment:

Maison Ikkoku anime ep 1-96 [tenchidomain]
Maison Ikkoku - The Final Movie [#maison-serv]
Maison Ikkoku manga vol 1-9 + The Lost Episodes part 1-4 + Yusaku's Island [mangaproject]
Maison Ikkoku Complete Music Box (8 disks) [~192 kbps VBR] + covers

Enjoy.

 :tezsvir:  :zen:  :cool:  :hail:

NAGYON KÖSZÖNÖM! Azt hiszem az "enjoy"-al nem lesz gond. :D
#7
Anime társalgó / Vandread - Season 2
2004-07-07, 01:35:28
Épp most fejeztem be és erről is csak így tudok nyilatkozni: :jee:  :D
Gyönyörű folytatása az első szezonnak, az új szereplők nagyon jók és örültem neki, hogy a régieket sem felejtették el, sőt! Nagyon tetszett még, hogy a legkeményebb harcok közben sem feledkeztek meg a poénkodásról (ilyet legutoljára csak a Slayersben láttam), továbbá a sztori és a karakterek komolyabbak lettek, de ez sem ment a hangulat és a humor rovására (mert láttam már animét, ahol sajnos igen...). Az opening és az ending talán nem olyan jó, mint az első szezonban, de azért még mindig tetszik. Ja és persze Happy End a vége. :)  Ezt is csak ajánlani tudom mindenkinek!
#8
Anime társalgó / Inuyasha magyar adón?!
2004-07-06, 23:06:23
Quote from: Edina-chanAz osuwari-t "fekszik"-re fordították

Szerintem ez még egész jó, nekem tetszik! :jee:

Quote from: Edina-chanFél démon,vagy félvér helyett FÉL SZELLEM!!!!

Gagyi és röhejes! :ejj:

Quote from: Edina-chanKazaana=Szél,indulj!

Ez még türhető. ;)

Quote from: Edina-chanSankon Tessou=Acélfogó,léleklopó

Hát, ez is elég érdekesen hangzik, de ezt szószerint az angoloktól vették át, úgyhogy nincs mit tenni.

Quote from: Edina-chanShikon no tama=Négy lélek ékköve ( :wtf: )

Ezzel mi bajod van? Szerintem ez egy tökéletes fordítás, tudtommal japánul is kb. ugyanezt jelenti. (Hogy "gyöngy vagy "ékkő", az nekem tökmindegy, bár ez lenne a legkisebb hiba, amit vétenek.)
#9
Quote from: Gab3cFeltoltam meg a Maizon Ikkoku...

Ez utóbbit külön köszönöm! :zen:  (Amúgy Maison, de gondolom, csak elírtad.) ;)
#10
Anime társalgó / Inuyasha magyar adón?!
2004-07-03, 01:31:54
"A Japanimánia vasárnapi adásában a valószínűleg kora ősszel az RTL Klub műsorára kerülő új anime, az Inu Yasha magyar szinkronának készítőivel beszélgetünk.

Vendégeink lesznek: Molnár Ilona (Kagome), Steiner Kristóf (Shippo) és Ullman Gábor szinkronrendező.

Az adás időpontja: 2004. július 4. 22:00

Várjuk a kérdéseiteket emailben, smsben és az adás ideje alatt a Galaxnet irc chatjén, a Japanimánia csatornán is!"

A hír szintén elolvasható a FIKSZ Rádió ( //www.fikszradio.hu ) honlapján is.
#11
Quote from: AngelVandread azért porosodik, mert nem szeretem se azt a csajszit aki állandóan azt szajkózza h "alien-sama" se az "alien-sama"t, se az összes többi karaktert. mindegyik antipatikus. egész egyszerűen unszimpi az egész úgy ahogy van. már maga az ötlet is hogy kitalálni h nők harcolnak pasik ellen meg külön világ és még azt is kitalálták, hogy hogyan nemzenek utódokat, az egész egyszerűen undorít. ha nekem egy olyan világban kéne élnem ahol csak nők vesznek körül, hát belehalnék. nem tetszenek azok a poénok se amik bárkinek a tudatlanságából adódnak. tudok nagyon kárörvendő lenni, de általában csak a valós életben és csak "egészséges emberek" szerencsétlenkedésén (pl elejt valamit, meg még utána 4-5 dolgot folyamatában - akkor már lehet h megszakadnék a röhögéstől) de ilyen "úristen, valami van a hasában, ki kell operálni" "nyugi az csak a gyereke" poénok sztem k**vára sz*rok. ennyit erről. ez az én véleményem. minenki döntsön maga.
Inuyasháról meg annyit kell tudni, hogy a Visions of escaflowne (26 rész - sztori: egy csaj átkerül másik világba és ott mi történik vele) és a Fushigi Yuugi (52 rész - sztori: egy csaj átkerül másik világba és ott mi történik vele) után kezdtem el nézni. namost ugye az inuyasha a következőről szól: egy csaj átkerül másik világba és ott mi történik vele. és több mint 100 részes, szal haggyanak lógva kérem. ez egy kicsit sok volt egyszerre.

Hát a Vandread-es véleményeddel nem tudok vitába szálni, mert az tényleg egyéni ízlés kérdése, hogy tetszik -e vagy nem. (Én a Lodoss-al voltam így, szinte az összes szereplő és az egész világ untatott és idegesített, márpedig, ha egy animének az alaphangulata nem jön be, azzal tényleg nem nagyon lehet mit csinálni.)
Viszont a második bekezdéseddel vitába szállnék, szerintem mindhárom sorozat történetéről ledegradáló úgy nyilatkozni, hogy arról szólnak, hogy "egy lány átkerül egy másik világba és ott mi történik vele", mert a "mi történik" általában eléggé eltérő, a különböző világokról nem is szólva. Az Inu Yasha pedig számos dologban eltér az első kettőtől, elsősorban azért, mert ez nem shoujo anime (máskülönben érdekes lenne a sok hentelés, a fanservice, meg az, hogy egy perverz pap főszerepet kapott :D ), sőt némiképp ki is figurázza a shoujo kliséket, pl. az első rész végén, amikor Yasha szétszabdalja a százlábú-démont, rögtön végezni akar Kagome-val is (Kagome meg is jegyzi, hogy "Nem neki kellene a hősnek lennie?" :) ). Abban amúgy egyetértek, hogy nem jó sok azonos műfajú vagy hasonló történettel rendelkező animét nézni egymás után, mert hamar megunja az ember. Bár én egész jól bírtam, az Inu Yashat megállás nélkül néztem (és nézem most is, ha jönnek ki új részek), a Fushigi Yuugi-t is simán megnéztem egyhuzamban, a Escaflowne-nál most megakadtam a 12. résznél, de itt sem azért, mert hasonló a történet az előző kettőhöz, csak ezt a fantasy-sci-fi-mecha párosítást 1-2 idegesítő szereplővel megspékelve már nehezen emésztette meg a gyomrom, de egyszer majd biztos rászánom magam a folytatásra.
#12
Quote from: Angelvan néhány egyéb amit meg sajnos kiírtam de többszöri nekiveselkedés után se tudtam megemészteni, EZÉRT most porosodik nagyban: Vandread, X TV.
azt hittem, hogy az inuyashával is így leszek, de volt egy kép a picturesben amitől újra kedvet kaptam hozzá :) AZ a kép Yasháról & Sesshoumaruről amit mindenki lefujjogott hogy undorító és a Y-ben található ;)

A szívbajt hozod rám! ;)  Először a Vandread, utána meg majdnem az Inu Yasha. Ezeket nem szabad kihagyni! (Amúgy én pont most nézem a Vandread 2. szezonját és nekem még mindig nagyon tetszik! :D ) Én pont a múlkor írtam ebbe a topicba véleményt az 1. szezonjáról, legalább azt olvasd el, hátha megjön a kedved a továbbnézéséhez! :)
#13
Quote from: SysOP XXLAzt láttam az AniDB-n, hogy a Taidouhen egy recap-film az első sorozatból, egy-két helyen kiegészítve... Csak szólok ;)

Köszi, de pont azért nézem meg most, mert szépen összefoglalja az első sorozatot és utána lehet kezdeni a másodikat. :)
#14
Quote from: SysOP XXLÉs még be se fejezted a történetet! ;)

Tudom. :)  Holnap megnézem a Vandread Taidouhent, aztán kezdem a 2. szezont. :D
#15
Anime társalgó / Vandread - Season 1
2004-06-28, 23:45:15
Erre csak úgy tudok reagálni, hogy ilyen volt: :jee:  :cool:  Elvárásaimon felül teljesített!

Tele volt poénokkal, szuper karakterekkel, jó csajokkal, sőt még a romantikus szál is megvolt benne Dita és Hibiki által. :D  (Dita rulez! :hopp: ) Pont ahogy szeretem. :)  Az opening és az ending zeneileg és képileg is maga volt a tökély, ez még egy (hatalmas) plusz pont. Az űrcsaták is tetszettek és bár jobban szeretem, ha kézzel rajzolják a dolgokat, itt tényleg nagyon szép volt a CGI animáció, a végére egész megszerettem. :)  A történet is egész jó, a nő-férfi ellentétből hihetetlen poénokat tudtak kihozni és a karakterek közül is szinte az összeset szeretem valamilyen indoknál fogva. Bár az első részt látva még féltem, hogy majd az egész elmegy a hülye politikázás irányába és majd többszáz fős seregek ugranak egymás torkának, mikozben a parancsnokok mindkét oldalon magukból kikelve ordítoznak (lásd főparancsnok az első részben, atyavilág, hogy nekem az a fickó milyen ellenszenves volt! ;) ), de szerencsére a készítőknek eszébe sem jutott belelépni ebbe a csapdába, helyette inkább csinálták egy írtó hangulatos animét! :D
Egyszóval Vandread rulez, kb. fél éve nem láttam ilyen jó animét, felkerült a kedvenceim listájára! :)  (Most pedig megyek, mert lejött a Vandread Taidouhen. :) )
#16
Anime társalgó / Legjobb animék
2004-06-27, 03:40:07
Quote from: DrótmalacÉrdekes gondolat, de biztosan jó ötlet egy klasszikusból remake-t csinálni? Lehet, hogy úgy már nem lenne ugyanaz.

Az biztos! Én pl. rühellem az ilyen "remake" animéket. Pl. a Bubblegum Crisis esetében is ez van. Bár a sorozatokból még csak képeket láttam, de a régi 8 részes OVA már grafikailag is jobban tetszik, mint az újabb 26 részes sorozat. Meg szerintem már a hangulata is más egy ilyen "átdolgozott" animének. Rémálmom, hogy néhány régi kedvenc animémből (pl. a Ranma vagy az Urusei Yatsura) is csinálnak remake-et, de ez szerencsére nem valószínű, mivel túl hosszúak. :D
#17
Quote from: Gab3cInu Yasha 152 n 153 are upped.
Nagyon köszi! :D  :zen:
#18
Quote from: TriviAzt nem tudom, de itt a full_ending_feeling (de szép szókapcsolatot alkottam :)) megvan, ellentétben a Ranma-val.

Akkor jó, végül is az a lényeg. :)
#19
Ezzel is azt csinálták, mint a Ranmával? :(  (Értsd: Az anime csak egy része a teljes mangának?)
#20
Én úgy tudom, hogy az eredeti neve Deedlit, de Parn Deed-nek hívja (gondolom ez egy becenév vagy ilyesmi) és japánul ezt ejtik Deedo-nak. (Kb. mint az Excel Saga-ban: Excel--->Ekeseru.)
#21
Anime társalgó / Inuyasha magyar adón?!
2004-06-20, 02:27:04
Quote from: VenomAz az igazság, hogy én nagyon szeretem az Inu Yashát, és aktívan nézem (már amikor van új rész, persze). Nahmost, bár a memóriám nem tökéletesen, de arra emlékszem, hogy a második részben, MÁR a második részben van egy olyan jelenet, hogy a zombi mellén lévő lyukból előbújik egy madárdémon. Jó, ez most így hülyén hangzik, de a lényeg ami a lényeg. Szegény gyerekek rosszat fognak álmodni ilyesmitől. Tehát már a második résznél letiltják. Arról ne is beszéljünk, hogy az első rész milyen szörnyű a fejlődő gyermekek számára! Nézzük csak sorjában!

1) Szörnyek vannak a kutakban.
2) Ha kútbaesel, más idősíkba mész, nem pedig meghalsz. (Az elkövetkező 50 év kútbaeséses halálozásai mind az Inu Yasha miatt történnek.)
3) Túléled, ha szíveden átlőnek egy nyilat. ("Ki akar indiánost játszani?")
4) A brutalitás a megoldás a konfliktusokra. (Inu Yasha kettévágja a százlábú démont.)

Nah erről ennyit.

Igazad van, de én (lehet, hogy hülye módon) még merem remélni, hogy egy 16-os (esetleg akár 18-as is, de egy 12-es tuti nem lesz elég!) karika és egy esti időpont "betilthatatlanná" teszi a sorozatot.
#22
Quote from: Ramiz:uzi:
Nem szerepjátékoztál eleget a Lodosshoz...
Vagy csak a fantasyt nem bírod?

Azt nem hinném, hogy a fantasy-t nem bírnám, mert a Slayerst pl. imádom, sőt még a sokak által "unalmasnak" titulált Gyűrűk Urán is egész jól elszórakozom. :)  (Bár az nem anime. ;) ) Amúgy meg Warcraft rulez! :D
A szerepjátékokhoz való hozzáállásom pedig elég változó, mert pl. a Moondragon játékait bírtam, sőt általában nekem az anime/manga RPG-k bejönnek, de a sokak által kedvelt Diablot pl. két nap után úgy dobtam a sarokba, hogy csak úgy nyekkent. ;)  De amúgy mi köze ennek a Lodoss-hoz? Egy anime szerintem önmagában is legyen élvezhető, ne kelljen hozzá szerepjátékoznom, meg mittudomén mit csinálnom, hogy élvezni tudjam. Szerintem pont ez vele a legnagyobb baj: nagyon RPG íze van, a szereplők folyton csak hentelnek és az összes szereplő szerepjátékokból átvett sablonkarakter, mindenféle különösebben összetett személyiség nélkül. A befejezés meg külön egy csalódás volt, Wood (aki talán az egyik legemberibb figura volt) szépen Carla rabszolgája maradt, arról a fickóról meg, aki mindig Carlaval beszélt, a mai napig nem tudom, hogy kicsoda/micsoda.
Amúgy érdekes, hogy Venom szerint túl gyerekes volt, nekem meg pont az a bajom, hogy annyira próbálja magát komolyan venni. :)  Minden részben visszatérő jelenet volt pl. amikor az ódon várkastélyra folyamatosan közelít a "kamera", miközben villámok csapkodnak (ez biztos rohadt félelemetes, de én valahogy nem bírtam beleélni magamat) meg az is elég dúrva, hogy míg más animében folyamatosan jellenek meg a gonoszok (legfeljebb a főgonoszt hajkurásszák több részen keresztül), itt már az elején rögtön 5-6 van belőlük, akik hol egymást, hol Deddlit-éket kaszabolják, így hőseinknek jóformán ebédelni nincs idejük, mert ha az egyik gonoszt levágták, csak hazaugranak rendbehozni a kardot/páncélt és máris a következő ügyeletes gonosz nyakában lihegnek.
Szóval ez a felállás egy RPG játékban lehet, hogy még nekem is tetszene (elvégre ott a játékos a főszereplő, nem csak nézi, ahogy 5-en levágnak egy 100 fős sereget), de egy animében ehhez jóval több kell, hogy nekem tetszen.
#23
Anime társalgó / Inuyasha magyar adón?!
2004-06-19, 19:53:23
Quote from: TriviEzt viszont azért nem fogják megtenni, mert szerintem az RTL Klubnál is úgy gondolkodnak, hogy a rajzfilm gyerekeknek való.

Jah. :(  Az a baj, hogy ez egy "22-es csapdája"-dolog: az RTL klub nem vetíti este, mert akkor "melyik kölyök nézné meg?", ha délelőtt adják, akkor viszont az ORTT-bácsi szól közbe.
#24
Anime társalgó / Inuyasha magyar adón?!
2004-06-19, 02:22:12
Hmm, nem tudom, én az ORTT-re már lassan dühös sem tudok lenni, mert tőlük már megszoktam, hogy végtelen hülyeségükben már lassan a Teletabbikat is betiltanák (bárcsak úgy lenne... ;) ), de hogy az RTL klub-nak (akik már szinte egy mosóporreklámra is kirakják a 12-es karikát) mibe került volna kiraknia a Yu-Gi-Oh-ra a 12-est azt nem tudom.
Az Inu Yashával is csak annyit kellene tenniük, hogy nem a Kölyökklub-ba raknák, hanem az esti órákban sugároznák + raknának rá egy 16-os (esetleg 18-as) karikát és akkor az ORTT sem tudna belekötni. De nem, ők inkább ezt is be fogják rakni a szombat reggeli gyerekmatinéba, mert "a kölykök csak ekkor nézik meg". Hát lehet, hogy igazuk van, de hogy így jó, ha a 20. részig eljutnak, az fix (aztán jön a per :( ).
Amúgy remélem, hogy nem így lesz, de az ilyen hülye cikkeikkel, mindig fel tudnak húzni. (Amúgy érdekes, hogy miután részletesen ismertetik, hogy az anime nem gyerekeknek való, ilyeneken akadnak fenn, hogy "a jó és a rossz nehezen elkülöníthető" meg "nem mindig a jó győz" stb... :ejj: )

U.I.: Short life ORTT! :D
#25
Anime társalgó / Inuyasha magyar adón?!
2004-06-18, 14:18:33
Quote from: Gab3cMegy a feltoltes 1-1.5 MB/s-el, hamarosan fent lesz 147-tol 151-ig.

Yo szorakozast!

Arigatou! :zen:
Most épp a 2-es Moviet töltöm, de a következő amit leszedek, azok ezek lesznek. :D
#26
Anime társalgó / Inuyasha magyar adón?!
2004-06-18, 03:07:34
Quote from: Peccsankontessu-ra: "Gyilkoskaromtámadááás!" nem tükörford, de mindegy. ez is szarul hangzik.

Én az "OSUWARI"-ra leszek majd kíváncsi, mert tudtommal az azt jelenti, hogy "ül", de így csak 1 szótag, az eredeti pedig 4, úgyhogy biztos valami "helyedre" vagy ilyesmi lesz a fordítás.
#27
Negatívumok: Ahhoz képest, hogy mennyien dícsérték, eléggé csalódtam benne. Még jó, hogy csak 13 rész, így még nagy nehezen rá bírtam venni magamat, hogy ne hagyjam abba menet közben. A TV sorozat első részébe még belenéztem, adva neki egy utolsó esélyt, de rá kellett jönnöm, hogy "Ezek sem változtak semmit.". Nem mondanám, hogy egy rossz sorozat, voltak egész jó pillanatai, de hogy nekem nem jött be, az enyhe kifejezés. (Ezek után félek belegondolni, milyen lehet a Legend of Crystania, az még a rajongóknak sem jött be.)
Pozitívumok:
1. Deedlit :D  Sokszor csak ő tartotta bennem a lelket, hogy végig bírjak nézni egy részt.
2. A TV sorozat első része végén (nem tudom, hogy a többi rész végén van e) leadott Lodoss Island nevű SD-paródia egész jó volt, jólesett látni, hogy legalább önirónia van a készítőkben, mert pont azokat a jeleneteket paródizálták ki, amik az OVA-ban a legjobban idegesítettek. :)
Abba is hagyom, nem szeretek egy animét sem szapulni, de ez már nekem is sok volt. (Most pedig előkészítem az "Ide lőjetek!" feliratú pólómat. Ha valaki bővebben kíváncsi rá, hogy mi volt vele a bajom, én kifejtem.)
#28
Anime társalgó / Inuyasha magyar adón?!
2004-06-17, 19:10:16
Jakotsu-t én végig nőnek hittem, aztán amikor az AoiAnime fórumán már 5-en győzködtek, hogy férfi, akkor végül hittem nekik. :)  Azt meg észre se' vettem, hogy férfiként utalnak rá és még az sem zavart, hogy ha jobban megnézzük mellei sincsennek. ;)  Én azt hittem, hogy Miroku azért undorodott, mert elég durva, ha egy nő most végzett ki egy egész osztag katonát és a hulláikon ülve éppen a vérüket nyalogatja le a kardjáról, miközben Yashának és Mirokunak udvarol.  ;) Amúgy én híres vagyok arról, hogy minden szereplőnek a seiyuu-ja alapján ítélem meg a nemét, így néztem már nőnek Jakotsut, Shippot, vagy Dilandaut (bár ez utóbbi nem Inu Yasha). És igen, ezeknek mind a nő a seiyuu-ja, meg lehet nézni az Animenfo-n! Én a támadások neveit meghagynám japánul, mert már angolul is elég hülyén hangzanak, nem hogy magyarul. (Iron Reaver Soul Stealer, Jesszus! :eek: ) Amúgy a sorozatban most tartok a 146. résznél és én is örülnék neki, ha valaki feltöltené a többit, mert az Anime-Kraze pl. már a 151.-nél tart. A Moviekból még csak az elsőt láttam, nekem azon nem tünt fel, hogy rondább lenne, mint maga a sorozat (a kettes Movie viszont már tényleg elég érdekes rajzolású, bár azt pont a napokban fogom megnézni :)  ). Amúgy a Moviekat kb. akkor érdemes megnézni (szerintem), ha már túl vagy a 100 részen, akkor tuti nem lőnek le semmilyen poént, de szerintem a sorozat sokkal jobb, mint a Moviek (ha a sorozatra 5-öst adnék, a Moviek-ra 3-ast).

Edit: És, hogy ki a kedvenc szereplőm? Mindenki! :D  Mindegyikük egy külön egyéniség!
#29
Quote from: MohaSzemély szerint kedvelem a CG filmeket. A Szörny Rt. pl. kimondottan tetszett. Viszont animék terén szerintem bővel elég, ha csak a computeres színezésnél maradnak.

Ez az! Én is valami ilyemit akartam kifejezni a postomban, csak szokás szerint bő lére eresztettem. ;)
#30
Quote from: TriviIgen, mind a 161-et. Az [ax] pedig a kódoló csapatra vonatkozik. Lehet, hogy Anime Xplosion?

Szerintem is Anime Xplosion lesz, a 7. szezon openingjében ki is van írva. Amúgy rád bízom ( meg a többiekre, ha lesz még érdeklődő ), hogy felrakod e, mert miattam nem kell fáradnod, szerintem a most fent lévő részek minősége is kifogástalan. :)  (Talán csak a 6x22-nek, illetve 6x23-nak rossz egy kissé a minősége, de ez legyen a legkisebb probléma.)