Hétköznapi bogaraink

Started by Selmo, 2007-04-29, 12:32:23

Previous topic - Next topic

Selmo

Gondoltam indítok egy ilyen témát is, hátha sikerül jobban megismerni a másik embert a nick mögött. Ide lehet írni mindenféle apróságot, megszokást, kényszert, ami miatt mások esetleg furcsán néznek az emberre. (Az anime és manga nem ér. :hehe: )

Én pl. kissé rendmániás vagyok a használt dolgaimat és a könyveimet nézve. Mindig mindennek a megfelelő helyen kell lennie, ha valamelyik macska elmozdítja a könyveimet mindig visszaállítom. Vagy bármit szedek le torrenten, rögtön megy a neki megfelelő könyvtárba. :angyali: Ugyanakkor nem érdekel mások rendetlensége, nem állok neki öcsémnél összepakolni - a szobája egy szemétdomb általában - csak a használt dolgaimra vonatkozik.

A tökéletesség unalmas.

Kvikveg

Az utobbi jo tulajdonsag, engem baromira szokott idegesiteni ha  rendetlenseg es kosz is van. Csak elobbi nem.
Nalam a rend, es rarakodott par hetes kaosz jellemzo, de csak felszinesen, fel ora alatt rendbe teheto modon. Bar eleg guszta het vege fele az elhajigalt ruhak, konyvek, stb osszevissza. Azert annyira nem vagyok manias, hogy minden nap rendezgessem oket.  :haha:
Hm, most nezem glett es hasonlo cuccok itt allnak par honapja mellettem a foldon... majdcsak befejezem, hehe...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Damnatus

Én nem véletlen használok nicket. Nem akarok semmi személyeset kiadni magamról! :D
Annyit azért elmondanék, hogy okos jóképű, vicces, vagyok, és mindenki imád! :D
Talán egy kicsit félénk, és túl szerény vagyok :D!

Darkstar

Én pl utálom, ha bármilyen kajaíz akár csak nyomokban is a számban marad miután befejeztem az evést, ennek következtében napi 5-7* mosok fogat. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Zsiga

Én hasonlóan rendmániás vagyok mint Selmo, csak a lustaságom általában erősebb. :) De azért a gépen nagyon szép rend szokott lenni nálam is, pedig 1500GB-t rendbentartani nem egyszerű.

Solid Snake

#5
Bob, a pók a szobám sarkában. Ő hétköznapi bogárnak számít?  :haha:

Serious mode: jómagam is rendmániás volnék, ki nem állhatom a trehányságot és a lustaságot (ezen okból kifolyólag állandó háborút vívok drágalátos kistestvéremmel, aki előszeretettetel rendez a szobába fizikai, valamint a vinyóra digitális rendetlenséget egyáltalán  :Eztneked:).
Legfontosabb előnyöm (s egyben talán hátrányom is) a maximalista törekvésem. Minden percben törekszem a tökéletességre, amennyire fizikai és szellemi képességeim és határaim ezt lehetővé teszik. Talán pont emiatt van bennem egy csipetnyi gőg és megfelelési vágy.  :angyali:
Általában humoros (vagy fárasztó?  :3x3:) egyéniség vagyok, talán néha túlzásba is szoktam vinni a poénkodást bizonyos helyzetekben (szóval nem vagyok emo beállítottság, a "minden rosszban van valami jó"-elvet követem).

Röviden ennyi. Aki úgy érzi, hogy ezáltal valamivel jobb/több képet kapott rólam, annak:  :tezsvir:
Aki nem, az meg kérdezzen nyugodtan.

Quote from: Zsiga on 2007-04-29, 13:38:03
De azért a gépen nagyon szép rend szokott lenni nálam is, pedig 1500GB-t rendbentartani nem egyszerű.
Oh holy sh-  :wtf:
IMMA CHARGIN' MAH 120 GB!  :grrr:

Próféta

Kaja. Finnyás vagyok. Nagyon.
Egy kínai étteremből pl. úgy kiszédelgek, hogy csak na.

Dreamcleaver

Nem vagyok rendmániás, sőt. Utálom, ha rendet raknak a szobámban. A rendetlenségben tudom, mit hova raktam.

Társaságban jófej vagyok, ha sikerül valakinek kimozdítania a lakásból, de igazából jobban szeretem, ha békén hagynak. Ez általában úgy néz ki, hogy én sohasem kezdeményezek semmit, de ha valaki felhív, akkor elmegyek. Mintha én tennék szívességet.  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

.Attila

Nem szeretem a személyeskedően sértegetős poénokat, egyszerűen nem találom viccesnek az ilyeneket.

Sötétben, csöndben szeretek aludni. Mesterséges fények, a villódzóak kifejezetten zavarnak (pl. tv). És amitől végképp a falra mászok: ha vki gépel, miközben én aludni próbálok.

Nem igazán szeretem, ha a megkérdezésem nélkül elviszik/használják a cuccaimat. Nagyritkán elmegy, bár akkor se vagyok boldog, de ha rendszeressé válik, az bosszant.

Bosszant, ha vki rabolja az időmet a hülyeségével. Ez akkor ér a csúcsra, amikor már a kérdések értelmetlenek, és nekem azt kell kitalálnom, hogy valójában a kérdés miért lett értelmetlenül feltéve. Viszont becsülöm, ha vki beismeri, neki nem vág az esze annyira (eddig csak egyetlen egy ember ismerte be, hogy igen, neki lassú a felfogása, de ezt becsülöm is benne).

noriko

Rendmániás én sem vagyok, viszont ha rámjön, nagyon szeretek rendszerezni! Pl. simán el tudom képzelni, hogy rendezgessek egy könyvtárat, vagy aktákat vagy bármit amit lehet. :D Persze nem egy életen át, szigorúan csak hullámokban.
Aztán, lehet, hogy emiatt van, de gyakran veszek el a részletekben. Ez tanulás közben pl. nagyon nem jó, mert nagyon le tud lassítani, ha leragadok valami apróságnál...
A rovarokról:
Amikor elköltöztünk, és lakásfestés volt, direkt ragaszkodtam hozzá, hogy az én szobácskámban fehér legyen a fal, mert azon egyből meglátom, ha mászik valami.
Horrorfilmekben sokkal nagyobb hatással van rám, ha csótányok mászkálnak, mint egy elmaszkírozott színész.
Egyszer egy WWF-es expedíció utazott az Amazonasz őserdőbe, és lehetett tőlük online feltenni kérdéseket, és ott is azt kérdeztem, hogy zavarják-e őket a rovarok.  :redface: (amúgy kiválasztották a kérdésemet, és nem, annyira nem zavarták őket, mert szúnyoghálóval aludtak, és jól befújták magukat. :P )
Viszont, ha a szabadban vagyok rovarokkal, nyílt téren, úgy már nincs ilyen fóbiám szerencsére. Csak ha össze vagyunk zárva.

Más: nem szeretem, ha piszkálják a hajam. (fodrásznak lehet :P ) Meg azt sem, ha elázik. Bár, ezt már kezdem kinőni szerencsére, mert az esőt viszont szeretem! :)
"I wish I could, but I don't want to."

Moha

#10
Nos, én abszolút nem vagyok rendmániás.
A szobám kicsi, az asztalomon pedig az esetek 99%-ában a káosz uralkodik. :haha:
De vállalom...

Amúgy nekem is akad pár hülyeségem, pl. egy külön kis "rituálém" van a gép kikapcsolására.  :D

Aztán, anyámat pl. azzal tudom az őrületbe kergetni, hogy töviről-hegyire elolvasom minden kaja összetételét, figyelve, hogy milyen "E-vitaminok" vannak benne.  :hopp:
Quote from: .Attila on 2007-04-29, 14:45:06
Nem szeretem a személyeskedően sértegetős poénokat, egyszerűen nem találom viccesnek az ilyeneket.
Igen, ezeket én is utálom. Sajnos a munkatársak szoktak poénkodi ilyenekkel és mivel érzékeny vagyok, hajlamos vagyok nagyon magamra venni ezeket. Apró dolgokkal is meg tudnak bántani és ők poénnak szánják, de nekem nagyon rosszul esik.
Ezért inkább nem is küldök már körbe a levelezésben semmit, mert tuti, hogy rácsapnak és csinálnak belőle valami sértegetős poént.
Pl. multkor levadászták a képemet iwiwről és csináltak belőle egy _khm_ eléggé durva montázst. :frown:

Nakedape

#11
többek szerint nem vagyok rendmániás, igazuk van.

rovart még boncoltam is, egész megvagyok velük.

ami gusztustalan az pl az ananász

általában szoktak szívatva poénkodni, de én is. jól kezeljük.

húsból csak színhúst ,vagy ne lássam hogy nem az (AKA parizer)

lábam 42-es

nem akarok tökékéletes lenni, nem is vagyok az, de még mindig maradt azért önértékelésem is.

szeretem az evolúciót, nem szertem az ezotériát

megjegyeztem, hogy Noriko haját nem szabad babrálni
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

thrall

nem kifejezettem az a nagy rendmániás vagyok, de nagyon precíz, vagy jól csinálom meg a dolgot, vagy sehogy (ez az iskolára nem vonatkozik), ha nem tudom tökéletesre megcsinálni, akkor már mérges vagyok magamra, és akkor szinte hozzám se lehet szólni.
Meg egy nagy bogaram még az, hogy azt visz el aki amit akar, csak előtte kérdezze meg, ha nem kérdezi meg egyből viszaszerzem, vagy lecseszem

kisvirag

nem vagyok túl rendmániás, rám is hullámokban jön (álltalában vizsgaidőszakbankatonás rend és tisztaság van :haha: ) azt viszont nagyon utálom, ha valaki összepakol helyettem (anyám) mivel tuti h úgy nem fogom megtalálni.
Nem zavar, ha a koliban használják az edényeimet, kivéve az evőeszközöket, azt viszont nagyon ki tud akasztani, ha használják, és nem mossák el utána, és mielőtt én használnám, nekem kell. (pl nemrég a serpenyőmet. hetekig állt benn a sütőben egy adag olajjal, mert valaki képtelen volt elmosni. biztos hogy nem én hagytam ott, de a szobatársaim sem tudják, ki lehetett) és ez a másik, mikor valaki nem képes bevallani, hogy ő volt.

Én imádom ha birizgálják a hajam, bár nem tűröm el akárkitől :)
nehezen tűröm, ha más használja a gépem, lényegében csak katznak hagyom (mert őt meg idegesíti, hogy lassú, s jól rendberakja :haha: )
legtöbbször nem bírom a csendet, és kell hogy zenét hallgassak, de van amikor bármilyen zene zavar, és csendre vágyom. tanulni egyébként legtöbbször zene mellett szoktam.
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Member

Bogaraim...? Van egy polc a szobámban,a hol mindennek meg van a maga helye (animés, nem véletlen :D), máshol viszont magasról lesz@rom, sőt, zavar, ha vki összerámolja helyettem.
A nickem nem azért ez, mert ez tök jellegtelen, hanem mert így hívtak régen. ez nem bogár. :)
Hülye szokásom, hogy koliban a fürdőszobánál nem bekopogok, hanem egy laza mozdulattal ellenőrzöm, hogy látható-e egy kis résből cipő.

Cobra

Bár nem hinném, hogy rossz tulajdonság, de én is szeretem a rendet és tisztaságot, viszont szörnyű lusta vagyok, így nem mindíg jön össze :) Azért a szobámban rend van, csak az íróasztalomon szokott kisebb rendetlenség összejönni időről időre.
Amit a legtöbb ember rossz tulajdonságnak ítélne meg, az az, hogy kerülöm a társaságot. Online még csak-csak beszélgetek emberekkel (bár itt is inkább csak fórumokon, ami nem igazán társalgás), de élőben csak ha nagyon muszáj (pl munka), akkor megyek emberek közé.
Ja és ételeknél is nagyon válogatós vagyok, nem sok mindent eszek meg.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Damnatus

Quote from: Cobra on 2007-04-29, 17:02:31
Amit a legtöbb ember rossz tulajdonságnak ítélne meg, az az, hogy kerülöm a társaságot. Online még csak-csak beszélgetek emberekkel (bár itt is inkább csak fórumokon, ami nem igazán társalgás), de élőben csak ha nagyon muszáj (pl munka), akkor megyek emberek közé.
Ja és ételeknél is nagyon válogatós vagyok, nem sok mindent eszek meg.
Akkor a két tábor tiszta kínszenvedés lehetett! :D

kikuchiyo

Rám is gyakran néznek furcsán az emberek, pl. az öreg nénik a villamoson, amikor késő este megyek haza.
Hiába vigyáz az ember, nem lehet elkerülni, hogy egy-két vércsepp ne fröccsenjen a ruhára, és a kezemről is (főleg a körmöm alól) nehezen tudom lemosni a szerves maradványokat.
De szerintem addig nincs nagyobb baj, amíg nem találják meg a közös vonásokat az eltűnési esetekben - a bizonyítékokat jól elrejtettem.
Failure is the default option

noriko

Dexter? Te vagy az?


Közben eszembe jutott egy másik apróság. Igazából fel sem tűnt, de aztán láttam azt az Ellen show részt, amikor Jennifer Anistonnal beszélget, és megtárgyalták, hogy idegesíti őket, ha a WC-papír nem felülről tekeredik, hanem alulról.
Ekkor döbbentem rá, hogy engem is! És itthon is mindig átfordítom, ha valaki fordítva rakta fel...  :lul:
"I wish I could, but I don't want to."

Damnatus

Hát, a kínai konyha hentesének lenni nem egyszerű dolog! Még szerencse, hogy a kóborkutyák eltűnése senkinek sem hiányzik!

kikuchiyo

Ki beszélt itt kutyákról?  :__devil: :ejnye:
Failure is the default option

Damnatus

Jó, tudom, macskák is vannak! :D

.Attila

Quote from: noriko on 2007-04-29, 18:25:37
Közben eszembe jutott egy másik apróság. Igazából fel sem tűnt, de aztán láttam azt az Ellen show részt, amikor Jennifer Anistonnal beszélget, és megtárgyalták, hogy idegesíti őket, ha a WC-papír nem felülről tekeredik, hanem alulról.
Ekkor döbbentem rá, hogy engem is! És itthon is mindig átfordítom, ha valaki fordítva rakta fel...  :lul:

Én is átfordítom, hogy a fel felől kelljen letekerni, de pusztán azért fordítom meg, mert szerintem így esztétikusabb. Nem mondanám, hogy idegesít fordítva.

thrall

jó, most WC papírt én meg mindíg a perforáció mentén tépem, le, de a család többi tagja nem, engem meg ez idegesít :D

Kvikveg

En is atforditom.

Es imadom, ha valaki a hajammal babral. Fejmasszirozast ha valaki valahol vallal, infot ide. Kesz revedes.  :haha:

Ennyi maniast egy rakason...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Cobra

Még jó, hogy nincs köztünk pszichológia szakos ember :)
Ez a topic lehet nem volt a legjobb ötlet  :ejnye:
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kvikveg

Mar latom, nemcsak szektanak fogknak hivni minket, hanem a perverz es/vagy pszihomokusra szorulok szektajanak.  :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

csacsika

Az bogárnak minősül, ha reggelente (és úgy általában) a kanyarokat úgy veszem be, hogy nekimegyek a hűtőnek, vagy az úton simán nekifutok egy-két padnak a nagy rohanásban? Emellett már az is megesett, hogy hajnalban úgy tűnt nyitva az ajtó, és majdnem kitörtem az üvegét.
Az idő, mondják, nagy tanítómester. Csak az a baj, hogy megöli tanítványait.

Member

Még 1 rossz szokás: Evangelion intro-ra headbang-elni szoktam, ha meghallom. :D

kikuchiyo

Quote from: Kvikveg on 2007-04-29, 19:17:39
Mar latom, nemcsak szektanak fogknak hivni minket, hanem a perverz es/vagy pszihomokusra szorulok szektajanak.  :lul:

"Csak itt, csak most, csak Önöknek! A Kókusz mai műsorában betekintést nyerhetnek a mangarajongók szektájának eddig titokban tartott életébe! A napi 18 órában fogyasztott agresszív és perverz kínai rajzfilmek, amelyekben csápos szörnyetegek beleznek ki hiányos öltözetű iskoláslányokat, annyira eltorzították ezeknek a szerencsétlen fiataloknak a lelkét, hogy azok már a társadalomra is veszélyessé váltak. Idioszinkráziák, WC papírok és csótányok - kérjük, érzékenyebb nézőink inkább forduljanak fel."
Failure is the default option